44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:unda o sa plece ,in China la zapada?noapte buna mai vorbim si maine olecuta,
Nu iubi la Paris cu Ceren si Hasret o sa fuga de la Levo dupa ei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
vania_e- membru senior
iulianagl- moderator
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata tuturor,buna dimineata Iuliana,o zi minunata va doresc
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
poftiti la masa,multumesc Iuliana pt.
florica- vip
o poza si cu ei ca altfel nu se poate.
florica- vip
buna dimineata,doamnelor!
dupa inviorare,cafea si mic dejun pot sa trec la treaba...o zi minunata va doresc cu multe impliniri!; pa,
dupa inviorare,cafea si mic dejun pot sa trec la treaba...o zi minunata va doresc cu multe impliniri!; pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
vania_e- membru senior
TIPS FOR EP. 40
Hasret's album sales is not going as expected. And Levent is also worried about the issue.
Hasret is either in Ceren's or in Murat's classes (attending both). A very hardworking but tired student.
Levent and Hasret argue on an important issue. This Levent is overstepping the limits.
...Cobra finds a new but dangerous way to dissuade Gulnaz.
A French film will be good after French lessons. A very suitable for the situation film. Guess what...
Has something fallen on Bahar's head? It seems the therapy worked. See, she talks to Hasret finally.
Ceren says Murat must admit the truth to Hasret, or she will not help him.
Murat: Now tell me, rice pudding or chicken breast puding?
Hasret: the second one...
Murat: Pardon Hasret, I've phoned you by mistake. I was going to phone Ceren...
Hasret's album sales is not going as expected. And Levent is also worried about the issue.
Hasret is either in Ceren's or in Murat's classes (attending both). A very hardworking but tired student.
Levent and Hasret argue on an important issue. This Levent is overstepping the limits.
...Cobra finds a new but dangerous way to dissuade Gulnaz.
A French film will be good after French lessons. A very suitable for the situation film. Guess what...
Has something fallen on Bahar's head? It seems the therapy worked. See, she talks to Hasret finally.
Ceren says Murat must admit the truth to Hasret, or she will not help him.
Murat: Now tell me, rice pudding or chicken breast puding?
Hasret: the second one...
Murat: Pardon Hasret, I've phoned you by mistake. I was going to phone Ceren...
vania_e- membru senior
multumesc, vania...tu intotdeauna aduci noutati...o zi buna, pa
oare din cauza acompaniamentului neinspirat nu se vinde bine albumul?; ar trebuii sa intervina d-l profesor!!!
oare din cauza acompaniamentului neinspirat nu se vinde bine albumul?; ar trebuii sa intervina d-l profesor!!!
Garo- vip
vania_e a scris:TIPS FOR EP. 40
Vânzările albumului lui Hasret nu merg cum era de aşteptat. Levent este îngrijorat de această problemă.
Hasret este fie la lecţiile lui Ceren fie la cele ale lui Murat (participă la ambele).o studenta studiaoasă dar obosită
Levent şi Hasret au o dispută pe o problemă importantă. Levent îşi depăşeşte limitele.
Cobra găseşte un nou mod periculos pentru a o descuraja pe Gulnaz.
Un film francez va fi bun după orele de franceză. foarte potrivită situaţia din film . Ghici ce ...
Ceva a căzut pe capul lui Bahar? Se pare ca terapia a funcţionat. în cele din urmă ea vorbeşte cu Hasret .
Ceren îi spune lui Murat că trebuie să recunoscă adevărul lui Hasret sau ea nu îl va ajuta.
Murat: Acum spune-mi, budincă de orez sau budincă din piept de pui ?
Hasret: a doua ...
Murat: scuze Hasret, te-am sunat din greşeală. O căutam pe Ceren ...
DENISA a scris:
Vânzările albumului lui Hasret nu merg cum era de aşteptat. Levent este îngrijorat de această problemă.
Hasret este fie la lecţiile lui Ceren fie la cele ale lui Murat (participă la ambele).o studenta studiaoasă dar obosită
- Spoiler:
Levent şi Hasret au o dispută pe o problemă importantă. Levent îşi depăşeşte limitele.
Cobra găseşte un nou mod periculos pentru a o descuraja pe Gulnaz.
Un film francez va fi bun după orele de franceză. foarte potrivită situaţia din film . Ghici ce ...
Ceva a căzut pe capul lui Bahar? Se pare ca terapia a funcţionat. în cele din urmă ea vorbeşte cu Hasret .
Ceren îi spune lui Murat că trebuie să recunoscă adevărul lui Hasret sau ea nu îl va ajuta.
Murat: Acum spune-mi, budincă de orez sau budincă din piept de pui ?
Hasret: a doua ...
Murat: scuze Hasret, te-am sunat din greşeală. O căutam pe Ceren ...
Buna!Auzi cica a sunat-o din greseala. O incearca sa vada daca intelege franceza?Sau i-a vorbit in turceste?
iulianagl- moderator
sa ne aducem aminte...
acum plec spre casa...pa, pofta buna
acum plec spre casa...pa, pofta buna
Garo- vip
Hasret with Murat in a school
Buna ziua tuturor,multumiri pt. Vania-e si Denisei
florica- vip
EPISODE 40 TIPS (ARZU) PART 1
- CAP OU PAS CAP?
-CAP!
(Nu fiti surprinsi de titlu de trucului meu, dupa toate nu sunt inferior lui Hasret...am crezut ca voi merge cu tendinta franceza.)
Albumul lui Hasret nu merge asa de bine.Levent este preocupat de aceasta situatie..
Hasret ia lectii atat de la Murat cat si de la Ceren, este o eleva silitoare dar obosita.Levent si Hasret se cearta pe ceva important...Levent intrece masura acum!Cobra incearca sa o faca pe Gulnaz sa se razgandeasca in privinta alegerilor si in acest timp el gaseste o metoda periculoasa.
Un film frantuzesc ar fi bun de uitat dupa lectiile de franceza, iar un film potrivit pentru aceasta situatie ar fi...(V-am dat deja un truc despre acest film.Puteti astepta seara de vineri ca sa aflati, daca nu puteti ghici...)
Si ce se intampla cu Bahar?S-a lovit la cap sau terapia ei merge bine, deoarece in final ea vorbeste cu Hasret.Ceren ii spune lui Murat ca ca nu-l va mai ajuta daca nu se destainue..
Murat: Spune-mi ce desert vrei?Budinca de orez sau budinca alba(gris)?
Hasret: Pe a doua.
Murat: Oh!Scuza-ma Hasret te-am sunat din greseala.Am crezut ca o sun pe Ceren...
- CAP OU PAS CAP?
-CAP!
(Nu fiti surprinsi de titlu de trucului meu, dupa toate nu sunt inferior lui Hasret...am crezut ca voi merge cu tendinta franceza.)
Albumul lui Hasret nu merge asa de bine.Levent este preocupat de aceasta situatie..
Hasret ia lectii atat de la Murat cat si de la Ceren, este o eleva silitoare dar obosita.Levent si Hasret se cearta pe ceva important...Levent intrece masura acum!Cobra incearca sa o faca pe Gulnaz sa se razgandeasca in privinta alegerilor si in acest timp el gaseste o metoda periculoasa.
Un film frantuzesc ar fi bun de uitat dupa lectiile de franceza, iar un film potrivit pentru aceasta situatie ar fi...(V-am dat deja un truc despre acest film.Puteti astepta seara de vineri ca sa aflati, daca nu puteti ghici...)
Si ce se intampla cu Bahar?S-a lovit la cap sau terapia ei merge bine, deoarece in final ea vorbeste cu Hasret.Ceren ii spune lui Murat ca ca nu-l va mai ajuta daca nu se destainue..
Murat: Spune-mi ce desert vrei?Budinca de orez sau budinca alba(gris)?
Hasret: Pe a doua.
Murat: Oh!Scuza-ma Hasret te-am sunat din greseala.Am crezut ca o sun pe Ceren...
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 15 Feb 2011, 7:26 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Buna seara fetelor!!!
Mi se pare penibila scena cu telefonul...Scuza-ma o cautam pe Ceren , te-am sunat din greseala
Mi se pare penibila scena cu telefonul...Scuza-ma o cautam pe Ceren , te-am sunat din greseala
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!
Buna Dea te rog rectifica traducerea.Daca vrei...
iulianagl- moderator
Iar acesta este filmul frantuzesc.
iulianagl- moderator
Pai cum s-o rectific?..eu ma refeream ca astia nu au mai gasit modalitati de a o face geloasa pe Hasret si au inventat si telefonul cu te-am sunat din greseala. ..Sunt tare curioasa sa vad faza asta?Parca-l vad pe Murat mustacind iar hasret de partea cealalta incruntataiulianagl a scris:[
Buna Dea te rog rectifica traducerea.Daca vrei...
Admin_dea05- Admin
Love Me If You Dare - Jeux d'Enfants
IUBESTE-MA DACA INDRAZNESTI(AI CURAJUL)
Hopa ce film si-au ales sa vada o adevarata provocare.
IUBESTE-MA DACA INDRAZNESTI(AI CURAJUL)
Hopa ce film si-au ales sa vada o adevarata provocare.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Pai cum s-o rectific?..eu ma refeream ca astia nu au mai gasit modalitati de a o face geloasa pe Hasret si au inventat si telefonul cu te-am sunat din greseala. ..Sunt tare curioasa sa vad faza asta?Parca-l vad pe Murat mustacind iar hasret de partea cealalta incruntata
Rice pudding or white pudding?Ce budinca din piept de pui???Ca desert?
iulianagl- moderator
Iuliana daca tu nu stii apoi eu de unde sa stiu cum se traduce ..nu le am asa de bine cu englezaiulianagl a scris:[
Rice pudding or white pudding?Ce budinca din piept de pui???Ca desert?
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum