44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna ,Dana si vise frumoase cu cine vrei tu
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
fetelor dormiti fara grije ca are cine va pazi,nu stiu ,sau stiu ,cred ca pe la usa Tubei patruleaza gata de atac daca cineva atenteaza la mana Tubei
florica- vip
florica a scris:fetelor dormiti fara grije ca are cine va pazi,nu stiu ,sau stiu ,cred ca pe la usa Tubei patruleaza gata de atac daca cineva atenteaza la mana Tubei
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Flori esti de coma
Noapte buna fetelor, somn usor vise placute. Multi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Flori esti de coma
noapte buna Anuta,vise placute
florica- vip
la ei a rasarit soarele dar la mine s-a ivit asa ca va zic noapte buna tuturor,vise cat mai placute,noapte buna Iuliana,pe maine
florica- vip
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Buna dimineata doamnelor!
De la 6,00 citesc ce ati scris!
Harnice sunteti!
Nu am funda rosie, ca v-as pune una...
Si nu numai harnice, ci si optimiste.
Credeti voi ca o cere asa repede???
Eu pot pune pariu ca mai avem de asteptat 4-5 episoade pana sa o ceara.
Ar fi prea frumos!
Dar macar sa termine cu logodna aceea (de o saptamana, dar la ei timpul se scurge altfel.>>)
Sa aveti o zi rodnica si sa avem o seara placuta!
Va pun micul dejun si cafeluta:
De la 6,00 citesc ce ati scris!
Harnice sunteti!
Nu am funda rosie, ca v-as pune una...
Si nu numai harnice, ci si optimiste.
Credeti voi ca o cere asa repede???
Eu pot pune pariu ca mai avem de asteptat 4-5 episoade pana sa o ceara.
Ar fi prea frumos!
Dar macar sa termine cu logodna aceea (de o saptamana, dar la ei timpul se scurge altfel.>>)
Sa aveti o zi rodnica si sa avem o seara placuta!
Va pun micul dejun si cafeluta:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Buna dimineata tuturor,multumim Luana,dar azi ne ai oferit un mic dejun mare ,o zi minunata tuturor
florica- vip
poate vi se face sete si un ceai intotdeauna este bine venit,Dana sper sa fie pe placerea si a ta,Axxa este ceai verde nu etnobotanice,o zi buna va doresc ,pt. mine nu-i prea buna, azi trebuie sa mergem la inmormantare unui fost vecin care avea doar 32 ani
florica- vip
O zi buna si calda tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumim fetelor ...Admin_dea05 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=jQm6KFFajCM
dana17- vip
Flori , super bonetica , vrea si eu una ...... Iti doresc o zi pe cat se poate ... usoara ...florica a scris:Noapte buna ,Dana si vise frumoase cu cine vrei tu
dana17- vip
GÖNÜLÇELEN'İN YAPTIĞINA BAK!
Televizyon çocuklarının çağında yaşıyoruz.Gelişme yaşlarında olan bücürlerin hepsi kendilerine bir rol model bulup,ona benzemeye çalışıyorlar...Ne mutlu ki,eskisi gibi ''mafya'' özentisi olmaya eğilimi yok yeni neslin.Mesela henüz ilkokula giden bir okurum Gönülçelen dizisinin müzik hocası Murat Tunalı'ya (Cansel Elçin) benzemek için gece gündüz piyano çalışıyor...Geçenlerde başarılı geçen bir resitalin sonunda da; ''Nasıl anneciğim Murat Tunalı gibi çaldım mı?''diye soruyor.İşte o anne bugünlerde zor durumda..Çünkü küçük oğlunun içinde müzik aşkını yeşerten Gönülçelen dizisi 23.00'te yayınlanıyor.O yaştakilerin yatakta olması gereken saatte..''Ya oğlumun gelişiminden feragat edeceğim yada aldığı rol modelden''diyor çaresiz anne.Ne söylenebilir ki? Televizyon kişilikleri üzerinden gerçek hayatta mükemmel insana giden bir yol olduğunu düşünmesem de olumlu örnekleri görmezden gelmem mümkün değil...Atv yönetimi planlama hatasının bir yerinden dönerek küçük izleyicilerini bu sakin aile dizisinden mahrum etmez dilerim..
Mesut YAR
Televizyon çocuklarının çağında yaşıyoruz.Gelişme yaşlarında olan bücürlerin hepsi kendilerine bir rol model bulup,ona benzemeye çalışıyorlar...Ne mutlu ki,eskisi gibi ''mafya'' özentisi olmaya eğilimi yok yeni neslin.Mesela henüz ilkokula giden bir okurum Gönülçelen dizisinin müzik hocası Murat Tunalı'ya (Cansel Elçin) benzemek için gece gündüz piyano çalışıyor...Geçenlerde başarılı geçen bir resitalin sonunda da; ''Nasıl anneciğim Murat Tunalı gibi çaldım mı?''diye soruyor.İşte o anne bugünlerde zor durumda..Çünkü küçük oğlunun içinde müzik aşkını yeşerten Gönülçelen dizisi 23.00'te yayınlanıyor.O yaştakilerin yatakta olması gereken saatte..''Ya oğlumun gelişiminden feragat edeceğim yada aldığı rol modelden''diyor çaresiz anne.Ne söylenebilir ki? Televizyon kişilikleri üzerinden gerçek hayatta mükemmel insana giden bir yol olduğunu düşünmesem de olumlu örnekleri görmezden gelmem mümkün değil...Atv yönetimi planlama hatasının bir yerinden dönerek küçük izleyicilerini bu sakin aile dizisinden mahrum etmez dilerim..
Mesut YAR
buna ziua,doamnelor!..o zi cit mai placuta va doresc!
Dana, ti-ai schimbat avatarul(frumos-dar de prin ce "parti" este?);ai modificat semnatura...pregatita pt.deseara? sper sa fie frumos, sa nu se mai supere unul pe celalalt...pa,
Dana, ti-ai schimbat avatarul(frumos-dar de prin ce "parti" este?);ai modificat semnatura...pregatita pt.deseara? sper sa fie frumos, sa nu se mai supere unul pe celalalt...pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
dana17 am tradus melodia vroiai sa stii ce zice in cantec
https://www.youtube.com/watch?v=30NyjItcpzk
omul este prabusit de o tristete ciudata
in miezul noptii
stau singur in lume
fara tine
nu m-am obisnuit cu aceasta casa
fara tine nu ma voi obisnui niciodata
acum stau iar fara tine
ma ridic si ma plimb de colo colo
desigur ma voi obisnui cu singuratatea
poate ca voi face fata singuratatii
chiar daca este foarte dificil sa te obisnuiesti
viata fara tine este dureroasa
teama de singuratate este din ce in ce mai profunda
aud voci in pereti
mintea mea este intunecata
ca niste umbre de dans
acum ma plimb in singuratate
plec din aceasta casa
in miezul noptii
stau singur in lume
fara tine
acum stau iar fara tine
aud voci in pereti
ca niste umbre de dans
plec din aceasta casa
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
[quote="florina1989"][color=green]dana17 am tradus melodia vroiai sa stii ce zice in cantec
Buna ziua din nou, doamnelor si domnisoarelor!
Muah Florina!
Multumim!
Frumoase versuri au turcii la cantecele lor, cu miez, nu doar cu rima...
Poate diseara va fi frumos!??
Am pus si ceva bun in cuptor sa ii servesc pe dragutii nostri si pe voi...
Cum ploua , cum imi vine sa fac ceva bun si dulce la cuptor....
Poate se inmoaie si Murat hoca si face o miscare inteligenta daca-i place ...Poate!
Va vad la film...
Buna ziua din nou, doamnelor si domnisoarelor!
Muah Florina!
Multumim!
Frumoase versuri au turcii la cantecele lor, cu miez, nu doar cu rima...
Poate diseara va fi frumos!??
Am pus si ceva bun in cuptor sa ii servesc pe dragutii nostri si pe voi...
Cum ploua , cum imi vine sa fac ceva bun si dulce la cuptor....
Poate se inmoaie si Murat hoca si face o miscare inteligenta daca-i place ...Poate!
Va vad la film...
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Ooooo , ce surpriza , ce bucurie mi-ai facut Florina ... Multumesc mult ... De cand stateam pe punte , ma intreb ce zice cantecul asta si niciodata nu am avut timp sa caut ... Sa traiesti , sa cresti mare si frumoasa si sa fii iubita ... Te pup ... Bravo ... Chiar frumos si trist ...florina1989 a scris:dana17 am tradus melodia vroiai sa stii ce zice in cantec
in miezul noptii
stau singur in lume
fara tine
acum stau iar fara tine
aud voci in pereti
ca niste umbre de dans
plec din aceasta casa
dana17- vip
Buna Luana , Cansel iti scrie un autograf , pe el nu esti suparata , doar pe Murat ...Nu ? Pe Murat sant si eu .... Un ceai de la mine ca-i ora cinci ... Stiu ca i-ai indragit ... Nu a fost sa fie ...
dana17- vip
Da , ma plictisisem , sa se mai incalzeasca un pic si revin pe malul lacului ... Dar am pus una tot in alb , tot cu apa , sa nu fie mare diferenta ...Garo a scris:buna ziua,doamnelor!..o zi cit mai placuta va doresc!
Avignon , Provence , Franta ... Anul trecut , dupa ce am fost la turci ... Am pus poze de pe net ca nu mai am timp sa caut de-ale mele ... Dar parca v-am pus si de aici , dar din alt an ... Nu mai stiu ... Anul trecut am fost doar in trecere pe acolo , am facut un popas de cateva ore , doar sa mancam , stim un restaurant in piata unde se manca bine ...
Nu stiu daca sant la film deseara , vineri seara santem in general cu prietenii ... Mai vedem ... Offf...Mult mai gandeste omul asta ...
dana17- vip
Bună seara dragele mele. Am completat traducerea cu fragmentele lipsă.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum