45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+26
lucyana
mihaela99
anuta1971
teodora_roman
Gloxinia2010
lica54
dlacatus65
annadanna
rina-rina
vania_e
dana17
narcisa
alitheea
florina1989
prytymeu
axxa246
DENISA
IDILKO
iulianagl
pufy2010
Geta
Luana
simona_baschir
Admin_dea05
Garo
florica
30 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
De la el ni se trage ? Daca o mai tine asa , ma duc la Instanbul si-i rad barba ...florica a scris:http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/185919_500682871710_233586536710_6689701_2384335_n.jpg[/img]oare ,,frumosul'' asta ce mai pune la cale ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim Florica , va las si eu un ceai urandu-va inca o data o zi calda , cu soare macar in suflet ...florica a scris:va las ceva bun si plec si eu la ale mele ca de mai stu pe aici sa vedeti ce ,,dragoste si pace ''am parte,
dana17- vip
Fetelor am uitat de Dragobete
Sa fim iubite!
Sa fim iubite!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
sa iubiti si sa fiti iubite!...in centru totul este alb, putin inorat dar nu este frig...o zi cum vreti voi sa fie...multumesc pt.vesti(no comment !?),urari,bunatati...pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Sa fim iubite , Anda si Garo ...Admin_dea05 a scris:Fetelor am uitat de Dragobete
Sa fim iubite!
dana17- vip
Marea....
La Constanta este ingrozitor de frig , bate vantul , valurile au trecut peste faleza. Plaja din Mamaia este inghitzita de mare vazand cu ochii. Zapada n-avem , dar avem crivatz. Offff.... nu-mi place de loc.Garo a scris:
sa iubiti si sa fiti iubite!...in centru totul este alb, putin inorat dar nu este frig...o zi cum vreti voi sa fie...multumesc pt.vesti(no comment !?),urari,bunatati...pa,
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Mi-ar placea sa vad peisajul asta , chiar daca e rece si vant . Una peste alta , cred ca e interesant , mai ales pt noi care vedem f rar marea iarna ...La Iasi e rece , dar soare ... cu dinti ... :emo8:Geta a scris:
La Constanta este ingrozitor de frig , bate vantul , valurile au trecut peste faleza. Plaja din Mamaia este inghitzita de mare vazand cu ochii. Zapada n-avem , dar avem crivatz. Offff.... nu-mi place de loc.
dana17- vip
Dragele mele ,va doresc toata fericirea din lume.Sa fim iubite!
DanaBz
DanaBz
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Dana ...
Vino la mare iarna.... Dar sa fie ca acum sau mai rau .Este un spectacol frumos pentru cei care iubesc marea indiferent de "starea" ei sufleteasca. Marea are suflet sa stii si inca ce suflet. E linistita , calda , salbatica, furioasa, suparata, trista, melancolica , vesela , jucausa,etc ,etc. Adaugi la asta si starea ta sufleteasca si ai tot ceea ce ti-ai dorit. Poftim la Constanta iarna.dana17 a scris: Mi-ar placea sa vad peisajul asta , chiar daca e rece si vant . Una peste alta , cred ca e interesant , mai ales pt noi care vedem f rar marea iarna ...La Iasi e rece , dar soare ... cu dinti ... :emo8:
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Multumesc Geta , sincer mi-ar placea ... Nu am fost pe litoralul romanesc de ani de zile ... Marea Neagra am vazut-o anul trecut de la turci ... e la fel de neagra , dar plaja e parca mai curata ... si f stancoasa ... Acolo unde au filmat si ei ... Eu plec la masa , va pup pe toate ...Geta a scris:
Vino la mare iarna.... Dar sa fie ca acum sau mai rau .Este un spectacol frumos pentru cei care iubesc marea indiferent de "starea" ei sufleteasca. Marea are suflet sa stii si inca ce suflet. E linistita , calda , salbatica, furioasa, suparata, trista, melancolica , vesela , jucausa,etc ,etc. Adaugi la asta si starea ta sufleteasca si ai tot ceea ce ti-ai dorit. Poftim la Constanta iarna.
O zi frumoasa si tie , cu multa iubire ... DANA BZ ...
dana17- vip
[quote="dana17"]
Un videoclip cu melodia mea preferată și secvențe romantice din serialul meu preferat. Mulțumesc că l-ai descoperit si adus!
Să fi si să fiți iubite!
Un videoclip cu melodia mea preferată și secvențe romantice din serialul meu preferat. Mulțumesc că l-ai descoperit si adus!
Să fi si să fiți iubite!
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Si a mea ... Si al meu ... Te pup Gloxinia ( imi place mult floarea , am multe acasa )... Acum chiar am plecat ... Pa ...Gloxinia2010 a scris:
dana17- vip
Dragalaselor in aceasta zi de DRAGOBETE sa fiti iubite si cate o pentru fiecare fata din aceasta ograda :love3: :love3:
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Tuba a fost premiată "2010 MEDYA OSCARLARI ÖDÜLLERİ"
http://www.haber3.com/2010-medya-oscarlari-odulleri-692132h.htm
min 0:05
http://video.cnnturk.com/2011/haber/2/24/tarafsiz-bolge-yilin-haber-programi-secildi
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Siyad’a yıldız yağacak
24.02.2011
43. SİYAD-Türk Sineması Ödülleri bugün Maslak Tim Show Center'daki törenle sahiplerine verilecek.
Şenay Gürler'in sunacağı gecede, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün, Derviş Zaim, Ahmet Ümit, Engin Günaydın, Binnur Kaya gibi isimler ödülleri takdim edecek. Ayrıca Cahit Berkay, Yusuf Kurçenli ve Tuncel Kurtiz, onur ödülü alacak. 20.30'da başlayacak gece Turkmax'tan canlı yayınlanacak.
http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/etkinlik/2011/02/24/siyad_odulleri_bugun_dagitiliyor
http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/etkinlik/2011/02/24/siyad_odulleri_bugun_dagitiliyor[/quote[/url]] BUNA Denisa in seara asta v-a fi emisiunea de premiere?DENISA a scris:
Siyad’a yıldız yağacak
24.02.2011
43. SİYAD-Türk Sineması Ödülleri bugün Maslak Tim Show Center'daki törenle sahiplerine verilecek.
Şenay Gürler'in sunacağı gecede, Hülya Koçyiğit, Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Tuba Büyüküstün, Derviş Zaim, Ahmet Ümit, Engin Günaydın, Binnur Kaya gibi isimler ödülleri takdim edecek. Ayrıca Cahit Berkay, Yusuf Kurçenli ve Tuncel Kurtiz, onur ödülü alacak. 20.30'da başlayacak gece Turkmax'tan canlı yayınlanacak.
[url=http://www.sabah.com.tr/kultur_sanat/etkinlik/2011/02/24/siyad_odulleri_bugun_dagitiliyor
florica- vip
aşa se pare Florica .
Multumesc,dar ai si un link pt. canalul respectivDENISA a scris:aşa se pare Florica .
- Spoiler:
florica- vip
am căutat dar nu găsesc pe nicăieri , o să mai caut .
Buna seara doamnelor!
Domnule!
Sa va fie viata plina de iubire!
pentru voi:
Domnule!
Sa va fie viata plina de iubire!
pentru voi:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
cadou de la ei pt.noi de dragobete
am uitat sa salut: buna seara,doamnelor!...o seara frumoasa sa aveti ! pa
am uitat sa salut: buna seara,doamnelor!...o seara frumoasa sa aveti ! pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Buna seara.Voi ati vazut primul trailer la ep. 41?Eu una nu acum il vad pt. prima data.
Ciudat rau cred ca o sa fie ep. asta.
Ciudat rau cred ca o sa fie ep. asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
florica a scris:Multumesc,dar ai si un link pt. canalul respectiv
http://www.digiturk.com.tr/DigiHaber/SIYAD_Odul_Toreni_Turkmax-22tan_CANLI.aspx
http://www.digiturk.com.tr/kanal/TurkMax.aspx
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum