46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iara ne-au lasat astia cu ochii la stele
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna fetele
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Hasret yok, trailer yok
Episodul a fost salvat de final
gata, mă bag la nani. Noapte bună
noapte buna si mii de multumiriflorina1989 a scris:noapte buna fetele
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Hasret yok, promo yokiulianagl a scris:Hasret yok!
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bine ca am ramas sa vad serialul. Ma bucur ca a avut Hasret curajul si taria sa plece. Murat oricum s-a linistit cand a aflat ca a disparut. De fapt el va sti unde o gaseste. Cred ca in hotelul acela de langa lac. Presupun. Noapte buna fetelor. Poate vedem trailer maine.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
noapte buna si tiepufy2010 a scris:Hasret yok, trailer yok
alitheea- vip
Noapte buna Florina, multumim multflorina1989 a scris:noapte buna fetele
anuta1971- vip
Murat asked Levent anything wrong.
Levent told him Hasret YOK. she left.. she's nowhere to be found . THE END
Levent told him Hasret YOK. she left.. she's nowhere to be found . THE END
alitheea- vip
oare are taria Murat sa o caute singur pe Hasret?
noapte buna si multumesc pt rezumate
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
eu n-am observat,a lasat vre-o scrisoare,inelul,lantisorul le-lasat acasa?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte bună fete dragi și Pufy.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
ar fi culmea sa n-o caute... dar mai stii, mai prost e ca ne tin pe jar pana joia viitoare cand se indura sa dea un promo super confuz. Noapte bunaGaro a scris:oare are taria Murat sa o caute singur pe Hasret?
anuta1971- vip
multumesc pt. rezumat ,noapte buna, somn usor cu vise placute tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
noapte buna la toata lumea , pana joi facem presupuneri , parca imi e teama sa zic , ca in sfarsit vom avea un episod frumos cu ei doi in prim plan
alitheea- vip
Dragalaselor iar nea lasat in suspans o saptamana va si eu de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Noapte buna!..sa stea ascunsa biata Hasret pana o va gasii murat.Imi vine sa-l iau la palme ce-o mai supara pe saraca fata apoi daca vede ca e iubit de ce tot o necajeste ...MA DUC LA CULCARE SUNT TARE OBOSITA IERI AM FACUT SCHIMBUL 3 INVENTAR iar astazi 2 pana la 23:20
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
nu o sa fie niciodata un episod numai cu ei doi in prim plan pentru ca asa a fost conceput serialul ca o paralela intre viata din mahala si viata celor bogati... vreau sa spun ca mahalaua n-o sa lipseasca din nici un episod. Noapte buna iubitaalitheea a scris:noapte buna la toata lumea , pana joi facem presupuneri , parca imi e teama sa zic , ca in sfarsit vom avea un episod frumos cu ei doi in prim plan
anuta1971- vip
Noapte buna DeaAdmin_dea05 a scris:Noapte buna!..sa stea ascunsa biata Hasret pana o va gasii murat.Imi vine sa-l iau la palme ce-o mai supara pe saraca fata apoi daca vede ca e iubit de ce tot o necajeste ...MA DUC LA CULCARE SUNT TARE OBOSITA IERI AM FACUT SCHIMBUL 3 INVENTAR iar astazi 2 pana la 23:20
anuta1971- vip
Noapte buna Licalica54 a scris:Dragalaselor iar nea lasat in suspans o saptamana va si eu de noapte buna
anuta1971- vip
scisoarea lui Murat catre Hasret
Murat wrote that letter to Hasret in the Valentine's day
again i'm Unbearable man
sleepless,unfortunate damned
again like every time i'm not right
there is no reason
without you it's impossible
...what i did is shameful,disgrace (awful)
just it's out of my hand
i'm jealous about you
forgive me
in valentine day.. without you... today to do something
dont come from me
without you
Murat wrote that letter to Hasret in the Valentine's day
again i'm Unbearable man
sleepless,unfortunate damned
again like every time i'm not right
there is no reason
without you it's impossible
...what i did is shameful,disgrace (awful)
just it's out of my hand
i'm jealous about you
forgive me
in valentine day.. without you... today to do something
dont come from me
without you
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 05 Mar 2011, 1:42 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Narcisa ai plecat si tu la somn? Daca da, somn usor si vise placutenarcisa a scris:Noapte bună fete dragi și Pufy.
traducerea scrisorii facuta de Samira
"I became an unbearable person again: sleepless, awkward, cursed. and i'm wrong again as each time. there is no reason, and it cannot be.what i do is shameful, and awful. but it is beyond my power, I am jealous about you, forgive me. Today is Valentine's day. You are not here. I don...'t want to do anything today."
Daca am ramas sigura plec si eu la somn, noapte buna
anuta1971- vip
multumesc, Anuta...sting eu lumina...noapte buna...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum