46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
i a zis ca a mintit ca ii statea bine lui ceren cu rochia si se potrivesc si le doreste sa fie fericita si apoi a zis ca fata cu flori nu o sa-l uite niciodata si ca acum e timpul sa taca pentru totdeanuna si cand murat a oprit masina in trafic a zis murat ca hasret a renuntat la elanuta1971 a scris:Florina ne spui te rog ce i-a spus Hasret lui Murat? te rog
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumesc multflorina1989 a scris: i a zis ca a mintit ca ii statea bine lui ceren cu rochia si se potrivesc si le doreste sa fie fericita si apoi a zis ca fata cu flori nu o sa-l uite niciodata si ca acum e timpul sa taca pentru totdeanuna si cand murat a oprit masina in trafic a zis murat ca hasret a renuntat la el
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
sper ca asta e raspunsul pentru levent...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
sper sa dea promo da nu prea cred
florina1989- vip
sper sa stea ascunsa un pic.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
alitheea- vip
i-a ajuns fetei, a plecat în munți, la mănăstire
credeti ca Hasret a plecat pe malul lacului?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
A fugit nebuna, bravo ei.Mai bine sa fuga decat sa se marite cu Levo, iar acum ultima faza.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
bravo ei , trebuia sa o faca mai repedepufy2010 a scris:i-a ajuns fetei, a plecat în munți, la mănăstire
alitheea- vip
Hasret...
Se dovedeste ca are totusi coloana vertebrala. A luptat pana in ultimul moment. Unde o fi plecat? Poate sa ne spuna cineva?
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Admin_dea05 a scris:sper sa stea ascunsa un pic.
Si eu tot la fel si sa o gaseasca Murat si atunci sa-i spuna ca ea e viata lui.Acum sa nu cada Murat Hoca in depresie.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Geta a scris:.. Unde o fi plecat? Poate sa ne spuna cineva?
la Izmir
in izmir am citit pe undevaGeta a scris:Se dovedeste ca are totusi coloana vertebrala. A luptat pana in ultimul moment. Unde o fi plecat? Poate sa ne spuna cineva?
florina1989- vip
ar fi frumos...dar nu cred ca vom afla pana saptamana viitoare, oricum imi place cum au gandit refuzul lui hasretGaro a scris:credeti ca Hasret a plecat pe malul lacului?
alitheea- vip
da, prea a fost mingea celor 2 cretini... scuzeAdmin_dea05 a scris:sper sa stea ascunsa un pic.
anuta1971- vip
... da, și să fugă și el în același lociulianagl a scris:....Acum sa nu cada Murat Hoca in depresie.
pai si murat e praf , nu ati vazut lacrima care ii curgea?
alitheea- vip
nu trebuie sa te scuzi iubita , ai dreptateanuta1971 a scris:
da, prea a fost mingea celor 2 cretini... scuze
alitheea- vip
ba da am vazut si cand il intreaba levent unde e hasret si zice ca acolo nu e are o fataalitheea a scris:pai si murat e praf , nu ati vazut lacrima care ii curgea?
florina1989- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
in izmir am citit pe undeva[/quote]
Mi-ar place sa stea acolo pana isi revine si sa le dea papucii la amandoi. Levent merita sapte suturi in spate. A presat-o pana la epuizare iar Murat i-a pus capac cu jocurile lui murdare.
Mi-ar place sa stea acolo pana isi revine si sa le dea papucii la amandoi. Levent merita sapte suturi in spate. A presat-o pana la epuizare iar Murat i-a pus capac cu jocurile lui murdare.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
ce crezi .. dupa ce fata avea.. sa se simta bine acum ca nu mai are cine alerga dupa eliulianagl a scris:
Si eu tot la fel si sa o gaseasca Murat si atunci sa-i spuna ca ea e viata lui.Acum sa nu cada Murat Hoca in depresie.
anuta1971- vip
fetelor o lacrima pt suferinta lui Murat - sa-l vezi facut covrig !!!!-si una pt.Hasret
oare ce scria in scrisoare?
oare ce scria in scrisoare?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
macar sa isi dea seama ca nu a pierdut-o si sa mearga el dupa ea, cu toate ca levo va fi greu de dat la o parteflorina1989 a scris:ba da am vazut si cand il intreaba levent unde e hasret si zice ca acolo nu e are o fata
alitheea- vip
iar nu dau idiotii promo
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum