46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
o zi cu fara dinti ,fara masele,un cald
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La Tuba nu a fost in nici un caz.florica a scris:ii este somn,dar azi noapte unde a umblat de n-a dormit?
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Esti sigura de asta?Geta a scris:
La Tuba nu a fost in nici un caz.
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu sunt sigura. Mie personal mi-ar place sa fi fost la Tuba , dar... asa cum se prezinta lucrurile este foarte putzin probabil.florica a scris: Esti sigura de asta?
Geta- vip
Cine poate sti ce este acolo,in spatele ,,scenei'in culise.Geta a scris:
Nu sunt sigura. Mie personal mi-ar place sa fi fost la Tuba , dar... asa cum se prezinta lucrurile este foarte putzin probabil.
florica- vip
Ai dreptate. Eu sper ... sa fie !!! Daca va fi , bem sampanie!
Geta- vip
buna dimi, ladies!andreea90 a scris:
ee, uite o poza cu cancel care imi place si mie!
la mine e o zapada de zici ca abia acum incepe iarna!
Florico, tu nu vazusi, fata, ca veni iarna?
o dai inainte cu florile si inca cu cele de vara!
da` ce mic dejun fain ai pus!
numa` ca de azi e post, hmmm...
ne dai dezlegare?
ne dai dezlegare?
Axxa ai gasit lampa?La ce iti trebuie,vri sa faci un muzeu sau tu cu ghicitul prevezi ceva ,sau stii ceva ,nu de alta dar sa ne pregatim si noi ,aveam o lampa prin beci daca n-a aruncat-o baiatul cand a facut curat,o cumparasem de la Craiova prin ani''80,soacra-mea avea una cum ti-a aratat-o Pufy ,mult mi-am mai lovit capul de ea ,dupa ce a murit soacra-mea a luat-o cumnata-mea,si asa a continuat,,cosmarul'' meu cu lampa aceea ,acum nu stiu ce a facut cu ea ,poate ca o mai are ,nu ma bagam in vorba despre treaba asta daca nu-mi aminteam de ceva, zilele trecute am fost sa-mi cumpar ceva mohair si a venit o femeie si cauta fitil de lampa, vanzatoarea i-a oferit banda de care se pune la jaluzete,a zis ca de aceea au mai cumparat si alti ,eu am crezut ca poate are parinti sau bunici undeva unde nu este curent electric,nu i-am acordat nici-o importanta,acum mi-am adus aminte despre asta si am facut legatura cu tine.axxa246 a scris:
cine a zis asa?
are dreptate.
LADIES si PUFFY,
daca stiti de unde pot sa cumpar niste lampi cu gaz lampant, sa imi spuneti si mie, va rog.
poate stiti vreun magazin real (si virtual, dar am cautat si nu prea am gasit) de 100 de ani care mai vinde asa ceva....
florica- vip
Soro, la mine inca este frumos ,aici este primavara deocamdata ,nu stiu ce v-a fi mai tarziu ,sti cum-i vremea ,am uitat de post ,scuze ,cred ca azi mai merge doar a mai ramas cate ceva de ieri si trebuie consumat,nu-i asa?axxa246 a scris:Florico, tu nu vazusi, fata, ca veni iarna?
ne dai dezlegare?
florica- vip
ASTA SPER SI EU,ASTA SI DORESC bem si sampanieGeta a scris:Ai dreptate. Eu sper ... sa fie !!! Daca va fi , bem sampanie!
florica- vip
pt. IULIANA SI NARCISA cu multumiri
florica- vip
daca tot am primit un bobarnac de la Axxa cu postul va ofer fructe
florica- vip
Buna fetelor , flori , cafea si un zambet primavaratic ...
O zi si o saptamana insorita ...
O zi si o saptamana insorita ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
acest clip este facut de nepotica mea in varsta de 11 anisori si il dedica fetelor din aceasta ograda cu ocazia zilei de 8 MARTIE
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 07 Mar 2011, 11:02 am, editata de 2 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Admin_dea05 a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=WdlfL6aPbK0
Multumim fetelor ... Santeti minunate ...Multi ...
dana17- vip
Multumim pt toate Flori ... Branduse si pt tine , ca vad ca e ziua lor ...florica a scris:voi a-ti stiut ca sant atatea feluri de branduse? Eu n-am stiut,astea sant branduse de primavara si mai sant si de toamna.
dana17- vip
Buna dimineata fetelor, sa aveti o saptamana cat mai usoara
Multumesc pentru tot, multi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Surprize , surprize ... Speram si castigam ...florica a scris:Cine poate sti ce este acolo,in spatele ,,scenei'in culise.
dana17- vip
anuta1971 a scris:Buna dimineata fetelor, sa aveti o saptamana cat mai usoara
Buna Anuta ... Multumesc pt suptitrari ... Si pt muzica buna ...
Sa ai o zi buna si insorita ...
dana17- vip
Iete, bre!
veni primavera si la Ieşi!!
nuami la mine ninge ca in basme.
buna, Dana, Anutza, kiss iu
Flori, nu vreau sa+mi fac muzeu, dar vreau sa am rezerva pen' când mi se ia lumina, ca la mine la țară se ia lumina destul de des, mai ales la intemperii ale naturii
si o tine asa, poate chiar 2 zile.
am si eu (adica a zis mama ca are) piciorul de lampa, dar nu mai avem sticla...
aveau bunicii mei, Dumnezeu sa-i ierte, o lampa cu picior, arta nu alta.
dar s-a dus si ea...
Flori, nu vreau sa+mi fac muzeu, dar vreau sa am rezerva pen' când mi se ia lumina, ca la mine la țară se ia lumina destul de des, mai ales la intemperii ale naturii
si o tine asa, poate chiar 2 zile.
am si eu (adica a zis mama ca are) piciorul de lampa, dar nu mai avem sticla...
aveau bunicii mei, Dumnezeu sa-i ierte, o lampa cu picior, arta nu alta.
dar s-a dus si ea...
dana17- vip
O zi buna Axxa .... Si lumina cat cuprinde ...axxa246 a scris:Iete, bre!
dana17- vip
Va pup si eu fetelor, sa fiti sanatoase, aveti grija de voi ca bantuie o gripa tare urata.
Dana mi-a placut mult privirea lui Levent... mi-a parut rau pentru el. Din pacate, sau din fericire, nu stiu... barbatii accepta mai bine dusmania decat mila. O zi buna in continuare
Dana mi-a placut mult privirea lui Levent... mi-a parut rau pentru el. Din pacate, sau din fericire, nu stiu... barbatii accepta mai bine dusmania decat mila. O zi buna in continuare
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Lun 07 Mar 2011, 11:34 am, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumim Narcisa si Iuliana , pt traduceri ...
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum