46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:
Mi l-am făcut singură că tot e soțul plecat.
Hopaaa, ţi-a luat şi puiuţul?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu zice de doua ori ca nu se stie de unde sare iepurileanuta1971 a scris:
Da mai am, aţi promis că veniţi să-i mâncăm dar yok. Miha umblă pe alte meleaguri, pe Nico nu prea o mai vezi
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Cu mare dragflorica a scris:Nu zice de doua ori ca nu se stie de unde sare iepurile
anuta1971- vip
un banc
Dupa 25 de ani de casatorie , un tip isi priveste sotia in ochi si-i spune:
- Iubito , acum 25 de ani stateam cu chirie , aveam o masina ieftina , dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 ” alb-negru , dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani.
Acum avem o casa mare, o masina buna , un pat mare , un TV color cu plasma . Dar adorm cu o femeie de 50 de ani . Draga mea , cred ca ai o problema.
Sotia , fiind o femeie inteleapta , ii raspunde sotului :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani iar eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie , sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea.
Dupa 25 de ani de casatorie , un tip isi priveste sotia in ochi si-i spune:
- Iubito , acum 25 de ani stateam cu chirie , aveam o masina ieftina , dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 ” alb-negru , dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani.
Acum avem o casa mare, o masina buna , un pat mare , un TV color cu plasma . Dar adorm cu o femeie de 50 de ani . Draga mea , cred ca ai o problema.
Sotia , fiind o femeie inteleapta , ii raspunde sotului :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani iar eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie , sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea.
anuta1971- vip
Tu chiar ne-ai păstrat?! Știu că păzeai borcanele cu strășnicie și ce greu ai mărturisit că buzele sunt la tine.anuta1971 a scris:
Da mai am, aţi promis că veniţi să-i mâncăm dar yok. Miha umblă pe alte meleaguri, pe Nico nu prea o mai vezi
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bun bancul ,Anuta numai ca trebuia sa se uite in oglinda si domnul acela sa se vada cum arata, bine ca femeia a stiut ce sa-i raspunda
florica- vip
Nu, e cu mine, se uită la desene animate și mănâncă pufuleți și ciocolată (sărăcuțul nu e prea pretențios la mâncare).anuta1971 a scris:
Hopaaa, ţi-a luat şi puiuţul?
narcisa- vip
Da, am păstrat dar degeaba... başca că de mult timp n-am mai împărţit şi negociat nici o parte corporală a lui musiu Canseluţu Am recunoscut mai greu că-s la mine dar totuşi am fost sinceră ... parţialnarcisa a scris:
Tu chiar ne-ai păstrat?! Știu că păzeai borcanele cu strășnicie și ce greu ai mărturisit că buzele sunt la tine.
anuta1971- vip
Ţi-aş mai fi spus un banc dar nu e pentru postat... ne bate Deaflorica a scris:Bun bancul ,Anuta numai ca trebuia sa se uite in oglinda si domnul acela sa se vada cum arata, bine ca femeia a stiut ce sa-i raspunda
anuta1971- vip
Și Canselu și Buraku și mă duc să mă pregătesc că îl aștept și pe Ezel. Așa că juma de oră sunt la băiță. Vă pup, vin mai târziu.florica a scris:Deci asa,cand pisica nu-i acasa................vine Canselu unul mai vesel ca in pozele de azi prea sant toti suparati[img]]
narcisa- vip
Or fi buni acum in perioada postului?Gogosari vreau sa zic mai departe nu ma pronuntanuta1971 a scris:
Da, am păstrat dar degeaba... başca că de mult timp n-am mai împărţit şi negociat nici o parte corporală a lui musiu Canseluţu Am recunoscut mai greu că-s la mine dar totuşi am fost sinceră ... parţial
florica- vip
Acum, vrei sa-ti faci si harem? Vizionare placutanarcisa a scris:
Și Canselu și Buraku și mă duc să mă pregătesc că îl aștept și pe Ezel. Așa că juma de oră sunt la băiță. Vă pup, vin mai târziu.
florica- vip
Ne găseşti aici, vezi ce faci şi cu băieţelul dă-i ceva sănătos de mâncatnarcisa a scris:
Și Canselu și Buraku și mă duc să mă pregătesc că îl aștept și pe Ezel. Așa că juma de oră sunt la băiță. Vă pup, vin mai târziu.
anuta1971- vip
Chiar așa, fetele care au intrat mai nou n-au revendicat nimic, doar blănița de la Miha ce s-a mai plimbat pe ici pe colo că de, a fost iarnă grea. Eu știu că aveam un ochi dar parcă mai aveam ceva dar nu mai țin minte.anuta1971 a scris:
Da, am păstrat dar degeaba... başca că de mult timp n-am mai împărţit şi negociat nici o parte corporală a lui musiu Canseluţu Am recunoscut mai greu că-s la mine dar totuşi am fost sinceră ... parţial
narcisa- vip
Pune-l la mp că acolo nu ne bate nimeni.anuta1971 a scris:
Ţi-aş mai fi spus un banc dar nu e pentru postat... ne bate Dea
narcisa- vip
da îs buni şi gogoşarii şi restu..florica a scris:Or fi buni acum in perioada postului?Gogosari vreau sa zic mai departe nu ma pronunt
anuta1971- vip
Gogoșarii pe care îi are Ana sunt buni oricând că sunt pudici, doar te uiți la ei și visezi până trece postul.florica a scris:Or fi buni acum in perioada postului?Gogosari vreau sa zic mai departe nu ma pronunt
narcisa- vip
ai uitat... vezi dacă nu ţi-ai făcut un act de proprietate să ai acolo... La blăniţă s-o băgat Dănuţa... cred că a subtilizat-o că n-am mai auzit nimic de eanarcisa a scris:
Chiar așa, fetele care au intrat mai nou n-au revendicat nimic, doar blănița de la Miha ce s-a mai plimbat pe ici pe colo că de, a fost iarnă grea. Eu știu că aveam un ochi dar parcă mai aveam ceva dar nu mai țin minte.
anuta1971- vip
Atunci ii numa bine ca scapam de facut mancare ,dar eu ziceam ca daca au buze nu prea mai sant de post sau ne da dezlegare Anutanarcisa a scris:
Gogoșarii pe care îi are Ana sunt buni oricând că sunt pudici, doar te uiți la ei și visezi până trece postul.
florica- vip
Eu sunt cuminte Flori, sunt numai trei, ăsta nu se cheamă harem se cheamă trio.florica a scris:Acum, vrei sa-ti faci si harem? Vizionare placuta
narcisa- vip
păi n-ai voie să păcătuieşti nici cu fapta nici cu gândunarcisa a scris:
Gogoșarii pe care îi are Ana sunt buni oricând că sunt pudici, doar te uiți la ei și visezi până trece postul.
anuta1971- vip
puneţi de-o formaţie aveţi şi profesor de muzicănarcisa a scris:
Eu sunt cuminte Flori, sunt numai trei, ăsta nu se cheamă harem se cheamă trio.
anuta1971- vip
Las că vine vara și apare și blănița. Dacă nu vine Miha să-l tundă iar .anuta1971 a scris:
ai uitat... vezi dacă nu ţi-ai făcut un act de proprietate să ai acolo... La blăniţă s-o băgat Dănuţa... cred că a subtilizat-o că n-am mai auzit nimic de ea
narcisa- vip
Buna fetelor ... Ce mai faceti ? Promo nu ? Numai botosii astea ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Asta-i doar inceputul,incet ,incet mai adaugi unul ,si inca unul si asa hopa haremul,narcisa a scris:
Eu sunt cuminte Flori, sunt numai trei, ăsta nu se cheamă harem se cheamă trio.
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum