46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 32 din 40
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu că dacă suntem toate ne ocupăm de toți o dată. Nu vreau să vină soțul acasă și să nu poată urca scările din cauza lor.anuta1971 a scris:
gata s-a făcut... şi zici că vine şi Nico? Sper că nu ne ţii pe scări să-ţi păzim băieţii
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
aşa e, de mult timp nu ne-am făcut de cap, avem mult de recuperatalitheea a scris:pai da, nu vezi , rar ne adunam , dar si cand o facem e sarbatoare si ne facem de cap...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
ce fain ca macar miercuri ne distram si noi , ca cine stie ce de nervi mancam vineri din nou
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
dana17 a scris:[color=green]Fetelor , voi stati la barfa pe forum si astea lesina de dorul vostru ... in baie ...
băăăăiiii Danaaaaa
dar ce dotată esti fata mea!!!!!!!!!!!!!!!!!
care mai de care!
ee, ce sa zic, aferim!
starnesti invidia, bine ca esti generoasă!
Dana , m-am inecat cand l-am vazut de a tebuit sa vina Cosmin sa imi dea una dupa ceafa , noroc, ca aveam o fereastra deschisa cu actele pt conta si am pus repede pe cifredana17 a scris:Fetelor , voi stati la barfa pe forum si astea lesina de dorul vostru ... in baie ...
alitheea- vip
aaa, ăla care e plin de aer si sta la suprafață nu e ezel, e clona luinarcisa a scris:
Nu prea mult dar dacă vin ajutoare n-ai de ce să te temi. Mai ales că Ezel e șeful nu vrea deloc la fundul căzii, stă numai deasupra.
sâc!
bine că mi-ai spus... acu să văd ce motiv găsesc să plec de acasă... tu ce zici?alitheea a scris:io deja mi-am pregatit buretii , am luat si dusgel sa miroasa frumos , iti dau si tie sa nu mai iei si tu
anuta1971- vip
ai grija, ca maine te vedem cu ochiul vânăt!alitheea a scris:Dana , m-am inecat cand l-am vazut de a tebuit sa vina Cosmin sa imi dea una dupa ceafa , noroc, ca aveam o fereastra deschisa cu actele pt conta si am pus repede pe cifre
Dana ăsta nu-i în baie la mine. Lipsesc clăbucii.dana17 a scris:Fetelor , voi stati la barfa pe forum si astea lesina de dorul vostru ... in baie ...
narcisa- vip
nu uita răţuştele!!!alitheea a scris:io deja mi-am pregatit buretii , am luat si dusgel sa miroasa frumos , iti dau si tie sa nu mai iei si tu
pai eu ii zic ca nu pot sa imi las prietenii la greu singuri , da termin repede si ma intorc acasaanuta1971 a scris:
bine că mi-ai spus... acu să văd ce motiv găsesc să plec de acasă... tu ce zici?
alitheea- vip
e in baie la Dana.narcisa a scris:
Dana ăsta nu-i în baie la mine. Lipsesc clăbucii.
e gata inmuiat, poti sa-l săpunești tu de-acuma
ptiuu drace.. ăsta-i Satan? vreun înger căzut?dana17 a scris:Fetelor , voi stati la barfa pe forum si astea lesina de dorul vostru ... in baie ... http://img.9am.ro/comunitate/photos/9/8/2/1072891.jpg
anuta1971- vip
vezi , la asta nu m-am ganditaxxa246 a scris:
ai grija, ca maine te vedem cu ochiul vânăt!
alitheea- vip
bun motivulalitheea a scris:pai eu ii zic ca nu pot sa imi las prietenii la greu singuri , da termin repede si ma intorc acasa
anuta1971- vip
axxa246 a scris:
nu uita răţuştele!!!
alitheea- vip
Dragă nu e plin de aer doar își dă aere că e cel mai tare.axxa246 a scris:
aaa, ăla care e plin de aer si sta la suprafață nu e ezel, e clona lui
sâc!
Fetele, umpleți repede căzile că a venit soțul. Îi trimit la voi. Sper că nu-i prea frig afară că nu am atâtea prosoape.
narcisa- vip
asta separat de faptul că poti avea probleme cu respiratia , ca te înecialitheea a scris:vezi , la asta nu m-am gandit
e cazut , nu vezi ca s-a lovit si se tine bine sa nu il doara...anuta1971 a scris:
ptiuu drace.. ăsta-i Satan? vreun înger căzut?
alitheea- vip
narcisa a scris:
Dragă nu e plin de aer doar își dă aere că e cel mai tare.
Fetele, umpleți repede căzile că a venit soțul. Îi trimit la voi. Sper că nu-i prea frig afară că nu am atâtea prosoape.
aaaaaoleu!
pai le dai drumu uzi asa pe drumuri?
si soțul ăsta al tău vine neanunțat???!!!
n-aveti telefoane?
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mier 09 Mar 2011, 10:54 pm, editata de 1 ori
ok , ok ...ii primim cu bratele deschisenarcisa a scris:
Dragă nu e plin de aer doar își dă aere că e cel mai tare.
alitheea- vip
Anuta , am gasit si un " ingeras " pt tine ... Daca nici asta nu-ti place altul nu mai am ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
nu pot să spun ce gândescalitheea a scris:e cazut , nu vezi ca s-a lovit si se tine bine sa nu il doara...
anuta1971- vip
nu trebuie iubita ca eu stiu , ai uita ca noi gandim la fel?anuta1971 a scris:
nu pot să spun ce gândesc
alitheea- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjUZoqh37D7Q%26feature%3Dchannel_video_title&h=8baa6 ep.43
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 09 Mar 2011, 11:00 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 32 din 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 32 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum