46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Un clip făcut de Theo_01
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Multumim Denisa, foarte frumoasa si melodia si clipul. Se vede, se simte ca e facut de o persoana care o iubeste mult pe Tuba.DENISA a scris:Un clip făcut de Theo_01
https://www.dailymotion.com/swf/xhef5k_hasret-tuba-buyukustun_music
Fetelor va doresc o zi frumoasa in continuare
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Multumiri nepoticai Lica,frumos clipul facut de ea,sa fie sanatoasa ,sa creasca mare si frumoasa,sa invete si sa ajunga o vedeta s-o admiram ca si pe Tuba.lica54 a scris:acest clip este facut de nepotica mea in varsta de 11 anisori si il dedica fetelor din aceasta ograda cu ocazia zilei de 8 MARTIE
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="axxa246'' Flori, nu vreau sa+mi fac muzeu, dar vreau sa am rezerva pen' când mi se ia lumina, ca la mine la țară se ia lumina destul de des, mai ales la intemperii ale naturii
si o tine asa, poate chiar 2 zile.
am si eu (adica a zis mama ca are) piciorul de lampa, dar nu mai avem sticla...
aveau bunicii mei, Dumnezeu sa-i ierte, o lampa cu picior, arta nu alta.
dar s-a dus si ea...
[/quote]sper ca nu ma ie in serios ,eu am glumit cu muzeul,si eu am pregatit o lumanare cu chibrituri intr-un loc,si aici mai este cate o pana de curent,mai rar cei drept,dar ne prinde cate-o data destul de rau.
si o tine asa, poate chiar 2 zile.
am si eu (adica a zis mama ca are) piciorul de lampa, dar nu mai avem sticla...
aveau bunicii mei, Dumnezeu sa-i ierte, o lampa cu picior, arta nu alta.
dar s-a dus si ea...
[/quote]sper ca nu ma ie in serios ,eu am glumit cu muzeul,si eu am pregatit o lumanare cu chibrituri intr-un loc,si aici mai este cate o pana de curent,mai rar cei drept,dar ne prinde cate-o data destul de rau.
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragii mei dragi , a mai ramas vreun barbat in Turcia pe care sa nu-l fi cuplat imbecilii astia de ziaristi ( scuzatzi cuvantul ziaristi) cu Tuba??? Ma gandesc daca nu cumva i-au pus microfoane si camere de luat vederi si in dormitor, pentru ca sunt in stare. Ca sa aiba stiri " Shok, Shok, Shok" . Astia s-au shokat pe viatza!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Ma scuzati...dar dupa o astfel de privire ar fi imposibil sa n-o cuplezi cu Murat
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Daca urmaresti " La umbra..." vei gasi priviri "adevarate". Privirea despre care vorbesti este pur si simplu actorie. O gasesti si in Asi si in Gonulcelen.AnjeLyk a scris:
Ma scuzati...dar dupa o astfel de privire ar fi imposibil sa n-o cuplezi cu Murat
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
asa e, Geta,a fost actorie.
dar cel mai bine i-a iesit in Asi! de fapt, le-a iesit, ca amandoi au fost foarte buni.
nici in La umbra n-a fost asa.
la un mom. dat, in La umbra, dupa cuparea celor doi in realitate, s-a vazut ca erau mai degajati in saruturi si imbratisari, dar tot nu au fost asa de frumosi la in Asi.
si mie mi-a placut si La umbra, ba chiar l-am revazut de cateva ori.
The best este insa ASI.
da, chiar asa, cu yildirim de ce n-au cuplat/o?
dar asta era insurat, de aia cred...
dar cel mai bine i-a iesit in Asi! de fapt, le-a iesit, ca amandoi au fost foarte buni.
la un mom. dat, in La umbra, dupa cuparea celor doi in realitate, s-a vazut ca erau mai degajati in saruturi si imbratisari, dar tot nu au fost asa de frumosi la in Asi.
The best este insa ASI.
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Lun 07 Mar 2011, 5:11 pm, editata de 1 ori
Buna ziua doamnelor, Pufy!
Narcisa, Iuliana , multumiri nenumarate!
Pentru voi:
Narcisa, Iuliana , multumiri nenumarate!
Pentru voi:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Pentru celelalte doamne, cate una din buchet...
Numai bucurii sa aveti , incepand de maine, ziua noastra! (azi aproape s-a terminat, nu???)
Numai bucurii sa aveti , incepand de maine, ziua noastra! (azi aproape s-a terminat, nu???)
Luana- vip
Or fi cuplat-o, dar a cumparat Curcin toate ziarele si le-a ars....axxa246 a scris:asa e, Geta,a fost actorie.
The best este insa ASI.
N-au mai ajuns la noi..
Luana- vip
Luana a scris:Or fi cuplat-o,
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Luana a scris:
Or fi cuplat-o, dar a cumparat Curcin toate ziarele si le-a ars....
N-au mai ajuns la noi..
Buna ziua tuturor ,dragelor ! am si eu o intrebare ce influenta are Burcin asupra presei si a producatorilor incat sa interzica ? ca eu inca n-am aflat daca puteti sa-mi spune-ti si mie :nh8:
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Tuba Büyüküstün & Cansel Elçin SüperStarLife 2010
Încărcat de tara39. - Watch feature films and entire TV shows.
ce emotionat este Cansel sau cel putin asa mi se pare
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Localizare : constanta
Buna seara.Eu una continui sa cred ca are ceva pentru Cansel si invers poate sa mi-o arate si s-o cupleze cu cine vor ei, pt. mine ei sunt impreuna.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
DENISA a scris:
- Spoiler:
iulianagl- moderator
Bună seara dragele mele . Am completat fragmentele lipsă din prima parte.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Bună seara dragele mele . Am completat fragmentele lipsă din prima parte.
Buna, cine le-a pus?
iulianagl- moderator
[/quote]
[/quote]
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 07 Mar 2011, 8:27 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
un 8 martie asa cum va doriti
https://www.youtube.com/watch?v=8m8zetorh7M
La multi ani
https://www.youtube.com/watch?v=8m8zetorh7M
La multi ani
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
Bine v-am gasit,seara buna tuturor
florica- vip
florica- vip
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum