46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Credeam că-i mai înalt, las că-i pun tocuri.florica a scris: 183cm are in inaltime Cansel.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pune apă rece atunci nu mai completez că nu e după ora 22narcisa a scris:
Sunt toți înalți ca bradul, se potrivesc, ce înălțime are Cansel? Nu mai fac baie că dacă mă gândesc la ce mi-ai sugerat fierbe apa cu mine în cadă.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Danuta , zi si mie , la nenea asta ii cade perna...????????????????????nu de alta , da sa nu stau sa astept degeabadana17 a scris: Asta n-ar fi bun ?
Fetelor dispar un pic , schimb calculatorul ... asta are ceva de facut si nici poze cu frumosi nu am aici ...
Sper ca cele mici au plecat la culcare ... Daca tot vorbiti de stripări ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Am văzut și eu promo, mulțumesc mult pentru link. Vă pup, acum chiar plec dar mă întorc dacă vă mai găsesc.
narcisa- vip
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
zanute , dispar putin sa pun vasele in masina de spalat ca deja cred ca s-a intarit mancarea pe ele de cand asteapta sa le pun , da ce sa fac , atunci cand sunt cu voi nu mai vreau sa plec , vedeti , de aia nu intru cand am treaba pentru ca voi castigati intotdeauna si las totul balta ...
revin
revin
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
dacă era frunză mai aveai o speranţă... aşteptai toamna.. aşa nu ştiu poate ştie Dana dacă tot e al ei. Nu-i axxa că-l voia şi pe ăstaalitheea a scris:Danuta , zi si mie , la nenea asta ii cade perna...????????????????????nu de alta , da sa nu stau sa astept degeaba
anuta1971- vip
Esti sigura ca asta vrei ...? Ai grija ce-ti doresti ...alitheea a scris:Danuta , zi si mie , la nenea asta ii cade perna...????????????????????nu de alta , da sa nu stau sa astept degeaba
dana17- vip
narcisa a scris:Am văzut și eu promo, mulțumesc mult pentru link. Vă pup, acum chiar plec dar mă întorc dacă vă mai găsesc.
anuta1971- vip
Nu cade Nico că-i post, dar dacă vrei pernă îți dau eu una Chiar două .alitheea a scris:Danuta , zi si mie , la nenea asta ii cade perna...????????????????????nu de alta , da sa nu stau sa astept degeaba
narcisa- vip
Și eu de-o oră mă duc să fac baie dar acum chiar mă duc.alitheea a scris:zanute , dispar putin sa pun vasele in masina de spalat ca deja cred ca s-a intarit mancarea pe ele de cand asteapta sa le pun , da ce sa fac , atunci cand sunt cu voi nu mai vreau sa plec , vedeti , de aia nu intru cand am treaba pentru ca voi castigati intotdeauna si las totul balta ...
revin
Peste cinci minute iar spun că sigur mă duc.
narcisa- vip
Eşti chiar sadică, după ce că-l ţii dezbrăcat, îl laşi să se rănească... n-ai milă deloc, eu sunt mai miloasădana17 a scris: Esti sigura ca asta vrei ...? Ai grija ce-ti doresti ...
anuta1971- vip
Gata Narcisa, păstrăm tăcerea 5 minute ca să poţi pleca....
anuta1971- vip
Pe Axxa am linistit-o cu ultimul care i l-am trimis ... A zis ca-si lasa si barbatul pt nebunaticul ala ...anuta1971 a scris:
dacă era frunză mai aveai o speranţă... aşteptai toamna.. aşa nu ştiu poate ştie Dana dacă tot e al ei. Nu-i axxa că-l voia şi pe ăsta
dana17- vip
Dragalaselor aveti grija ce priviti ca am intrat in postul mare asta e coruptie de minori si eu printre ei
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Draga l-am dezbracat eu pt Narcisa ... Sa nu faca baie singura ... Sa nu fiarba apa degeaba ... Poate e si ea miloasa si-l incalzeste ...anuta1971 a scris:
Eşti chiar sadică, după ce că-l ţii dezbrăcat, îl laşi să se rănească... n-ai milă deloc, eu sunt mai miloasă ori de ras
dana17- vip
da de unde ştii la ce ne-am uitat noi? spune drept ai tras cu coada ochiului?lica54 a scris:Dragalaselor aveti grija ce priviti ca am intrat in postul mare
anuta1971- vip
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lica54- vip
bine atunci nu mă mai bag... e cam aglomerat totuşi în cada Narciseidana17 a scris: Draga l-am dezbracat eu pt Narcisa ... Sa nu faca baie singura ... Sa nu fiarba apa degeaba ... Poate e si ea miloasa si-l incalzeste ...
anuta1971- vip
Lica lasa postul , sper ca nu e si nepoata cu tine ??? E cam devreme sa-i explici ce e bun , ce e de dulce , ce nu ...lica54 a scris:Dragalaselor aveti grija ce priviti ca am intrat in postul mare asta e coruptie de minori si eu printre ei
Apropo ce era in farfuria aia langa sfinti ...???
dana17- vip
frumos îţi sade.. în loc să ne mai aduci pe noi cu picoarele pe pământlica54 a scris:daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anuta1971- vip
nu nu elinga mine in farfurie griu fert
lica54- vip
Și eu sunt tare miloasă dar Dana, tu îi dezbraci pe toți, nu am atât de multă milă să ajungă pentru toți.dana17 a scris: Draga l-am dezbracat eu pt Narcisa ... Sa nu faca baie singura ... Sa nu fiarba apa degeaba ... Poate e si ea miloasa si-l incalzeste ...
narcisa- vip
Vreau sa vad cu ce tonus iese ... Daca mai iese pana dimineata ... Eu in locul ei ... Dar nu plange , caut unul mai cuminte si pt tine ...anuta1971 a scris:
bine atunci nu mă mai bag... e cam aglomerat totuşi în cada Narcisei
dana17- vip
Atunci nu mă mai uit, îmi leg o eșarfă la ochi. Cred că și așa e interesant.lica54 a scris:Dragalaselor aveti grija ce priviti ca am intrat in postul mare asta e coruptie de minori si eu printre ei
narcisa- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum