46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta ma mai uit si eu de curiozitate sami aduc aminte de tinerete
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
poza asta am gasit-o la ,,buna dimineata iubire''
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Nu ierta nimic , selecteaza si tu ... Fa grafic ... ce mila ai sa ai la batranete ...narcisa a scris:
Și eu sunt tare miloasă dar Dana, tu îi dezbraci pe toți, nu am atât de multă milă să ajungă pentru toți.
Ce faci ai luat laptopul in baie ???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
nu căuta că mi-i ruşine şi apoi ce să fac cu el că am unul lângă mine... Narcisa-i singurădana17 a scris: Vreau sa vad cu ce tonus iese ... Daca mai iese pana dimineata ... Eu in locul ei ... Dar nu plange , caut unul mai cuminte si pt tine ...
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Am ieșit doar puțin cât să-mi iau eșarfa, mă duc iar să-i potolesc să nu facă apă pe jos .dana17 a scris: Vreau sa vad cu ce tonus iese ... Daca mai iese pana dimineata ... Eu in locul ei ... Dar nu plange , caut unul mai cuminte si pt tine ...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Sa dam ideea asta si turcilor ... Buna ...narcisa a scris:
Atunci nu mă mai uit, îmi leg o eșarfă la ochi. Cred că și așa e interesant.
dana17- vip
acu cred că trebuie să-ţi aduci aminte de post... şi noi la fel păcatul e al Danei, ea ne prezintă ispitalica54 a scris:anuta ma mai uit si eu de curiozitate sami aduc aminte de tinerete
anuta1971- vip
fetelor , ce dezmat si destrabalare mai vreau , poate asa reusim ca sa contribuim la incalzirae globala si poate , poate vine si primavara
da de ce nu , dana ? io zic ca ar fi interesant...
, ia uite-o pe narcisa la baita, oare unde a ascuns frumosii...?????????
da de ce nu , dana ? io zic ca ar fi interesant...
, ia uite-o pe narcisa la baita, oare unde a ascuns frumosii...?????????
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
prezent!!!!!!!!!!anuta1971 a scris:Nu-i axxa că-l voia şi pe ăsta
salut ladies
Dar Cansel ce e ???? Ingerul pazitor ??? Eu va mai distrag atentia de la Canselu ' saracul ...anuta1971 a scris:
acu cred că trebuie să-ţi aduci aminte de post... şi noi la fel păcatul e al Danei, ea ne prezintă ispita
dana17- vip
si al nostru , nuuuuuuuuuu...nuuuuuuuuuuuu..., noi nu vrem si gata ...anuta1971 a scris:
acu cred că trebuie să-ţi aduci aminte de post... şi noi la fel păcatul e al Danei, ea ne prezintă ispita
alitheea- vip
Dacă facem noi scenariul se schimba şi genul filmului dar nu-i bai că îl dau după 22dana17 a scris: Sa dam ideea asta si turcilor ... Buna ...
anuta1971- vip
daaa!dana17 a scris: Pe Axxa am linistit-o cu ultimul care i l-am trimis ... A zis ca-si lasa si barbatul pt nebunaticul ala ...
nici acu nu mi-am revenit
salut , hop si tu ...da sa stii ca baiatul l-a adus dana pt noiaxxa246 a scris:
prezent!!!!!!!!!!
salut ladies
alitheea- vip
Ce faci Nico te-ai legat și tu la ochi? Așa ai mai multe șanse să-i găsești.alitheea a scris: , ia uite-o pe narcisa la baita, oare unde a ascuns frumosii...?????????
narcisa- vip
Na c-ai aparut ... Hop si tu ... Eram sigura ca apari ... Salut !!!!axxa246 a scris:
prezent!!!!!!!!!!
salut ladies
dana17- vip
axxa246 a scris:
daaa!
nici acu nu mi-am revenit
Bună seara dragă axxa
anuta1971- vip
buna seara v-am adus promo noapte buna
https://www.dailymotion.com/video/xhhm11_gonulcelen-dizisi-43-bolum-sesli-fragmany-ayyyyyy_shortfilms#from=embed
https://www.dailymotion.com/video/xhhm11_gonulcelen-dizisi-43-bolum-sesli-fragmany-ayyyyyy_shortfilms#from=embed
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
ooo, acu ce sa fac, daca m-am destrabalat pe aiurea pana la ora asta, ati fost voi mai vrednice si primele la rand!alitheea a scris:salut , hop si tu ...da sa stii ca baiatul l-a adus dana pt noi
dar la ezel sa nu va uitati, ca va halesc!
Păcat că nu-l mai găsim. Care l-ați șterpelit?alitheea a scris:salut , hop si tu ...da sa stii ca baiatul l-a adus dana pt noi
narcisa- vip
dana17 a scris: Na c-ai aparut ... Hop si tu ... Eram sigura ca apari ... Salut !!!!
pai ce credeai?!
telepatia! (cu voi sau cu ...baietii tai)
auzi tu pui , daca tot esti la baie , spala-te pe cap si in locul meu ca io nu am timp ca trebuie sa stau pe forum...narcisa a scris:
Ce faci Nico te-ai legat și tu la ochi? Așa ai mai multe șanse să-i găsești.
alitheea- vip
păi el e decent... nu că nu l-am vrea altfel... să crezi tu că nu eşti observatădana17 a scris: Dar Cansel ce e ???? Ingerul pazitor ??? Eu va mai distrag atentia de la Canselu ' saracul ...
anuta1971- vip
te pup, iubita!anuta1971 a scris:
Bună seara dragă axxa
treaba ta , da sa stii ca asta noi l-am primitaxxa246 a scris:
pai ce credeai?!
telepatia! (cu voi sau cu ...baietii tai)
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum