46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte bună draga mea, somn uşor, vise frumoase şi o zi cât mai uşoară mâinealitheea a scris:Zanute dragi , va spun si eu noapte buna , sa visati frumos si sa aveti o zi minunata
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna , dormi linistita , am trecut pe flori ....axxa246 a scris:fetele mele dragi, va spun si eu noapte buna!
tre' să ies...
sa fiti cuminti!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
şi eu dar cred că este un episod de tranziţie, totuşi nu se ştie.. cu serialul ăsta nu poţi fi sigură de nimicalitheea a scris:abia astept seara de vineri
anuta1971- vip
Zau , vrei un pic de sufrir ... ???alitheea a scris:abia astept seara de vineri
dana17- vip
De ce sa te cert?dana17 a scris: Multumim Flori ... Sa nu ma certi ...
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
de ce? ţi-i frică de Dea? încearcă mâine dimineaţă, dacă mai poţi intra e de binedana17 a scris: Noapte buna , dormi linistita , am trecut pe flori .... http://www.infopagina.ro/pictures/0002/4644/florarie_-_Resita_-_Flori_Frumoase__16_.jpg
anuta1971- vip
Vă urez și eu noapte bună dragele mele .
Ana, poate că ar vrea pufuleți cu ciocolată dar nu mai sunt.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna,somn usor cu vise placuteaxxa246 a scris:fetele mele dragi, va spun si eu noapte buna!
tre' să ies...
sa fiti cuminti!
florica- vip
Noapte buna ,somn usor si visefrumoasealitheea a scris:Zanute dragi , va spun si eu noapte buna , sa visati frumos si sa aveti o zi minunata
florica- vip
eu am crezut că te chinui să ascunzi băieţiinarcisa a scris:Vă urez și eu noapte bună dragele mele .
Noapte bună dragă Narcisa, somn usor, vise plăcute şi o zi cât mai uşoară mâine
anuta1971- vip
Fetelor vă spun şi eu noapte bună şi vă doresc vise frumoase, mulţi
anuta1971- vip
Noapte buna,somn usor cu vise placute. Nici eu nu ma omor cu postul ,numai miercurea si vinerea ce mai tinem,narcisa a scris:Vă urez și eu noapte bună dragele mele .
florica- vip
anuta1971 a scris:
de ce? ţi-i frică de Dea? încearcă mâine dimineaţă, dacă mai poţi intra e de bine
Pt ea ... Anda cred ca nu mai fac ... curand ... Saptamana asta nu ...
Uite si tu ce a iesit ... cupidon cupidon Trece-l la mine in cont , ca fetele au ...
Fetelor , voi cu care ziceti ca seamana ? Ca eu sincer nu stiu ...
dana17- vip
Noapte buna ,somn usor si vise frumoase,in seara asta eu am ramas sa sting lumina,voi santeti foarte obosite dupa atata ,,munca''anuta1971 a scris:Fetelor vă spun şi eu noapte bună şi vă doresc vise frumoase, mulţi
florica- vip
cu Irinel Columbeanu noapte bunădana17 a scris:
Pt ea ... Anda cred ca nu mai fac ... curand ... Saptamana asta nu ...
Uite si tu ce a iesit ... cupidon cupidon Trece-l la mine in cont , ca fetele au ...
Fetelor , voi cu care ziceti ca seamana ? Ca eu sincer nu stiu ...
anuta1971- vip
Vise frumoase ... Ti-am raspuns la MP ...narcisa a scris:Vă urez și eu noapte bună dragele mele .
dana17- vip
Noapte buna Anuta ...anuta1971 a scris:Fetelor vă spun şi eu noapte bună şi vă doresc vise frumoase, mulţi
dana17- vip
Noapte buna Dana,vise frumoase.dana17 a scris:Vise frumoase ... Ti-am raspuns la MP ...
florica- vip
Noapte buna Flori ...florica a scris:Noapte buna ,somn usor si vise frumoase,in seara asta eu am ramas sa sting lumina,voi santeti foarte obosite dupa atata ,,munca''
dana17- vip
Noapte buna ,somn usor cu vise frumoase ,maine o zi usoara cu mult spor
florica- vip
Buna dimineata fetelor!!!
Va las cafeluta ..Dormiti la ora asta? Bineinteles daca noaptea umblati creanga dupa Craii de la Rasarit
Va las cafeluta ..Dormiti la ora asta? Bineinteles daca noaptea umblati creanga dupa Craii de la Rasarit
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Gȕnaydîn Kizim!
Sa va fie ziua frumnoasa!
Plec mai tarziu si nu am rezistat sa nu va vizitez...
Am vazut o risipa de flori. Ma intorc sa citesc si sa caut motivul...
Pana atunci, micul dejun si cafeaua voastra..
Sa va fie ziua frumnoasa!
Plec mai tarziu si nu am rezistat sa nu va vizitez...
Am vazut o risipa de flori. Ma intorc sa citesc si sa caut motivul...
Pana atunci, micul dejun si cafeaua voastra..
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza dragelor. Am citit vreo 25 de pagini in urma si mi se innoada lacrimile in barba de ras. Gata sa ma innec cu cafeaua. Nu mai pot. Nu va este mile de loc de cei care va citesc. Mi i-am si imaginat pe totzi " golasii" aia , claie peste gramada in baie cu sau fara clabuci , cu sau fara perne , unul intre pietre ... Nu mai pot de ras . Suntetzi bestiale. S-au dus pe apa sambetei si Ezelu si Canselu ... Aleluia!!! Va ofer o mai "strong" sa va trezitzi. Va sarut pe toate si va doresc o zi frumoasa. Pufy saracu' a fugit mancand pamantu'. O fi zis sa nu deranjeze.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Sper ca asa v-a fost ziua de 8 Martie...
Si acum va las.
Sa va fie ziua senina!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Geta a scris:Pufy saracu' a fugit mancand pamantu'. O fi zis sa nu deranjeze.
Salut,
n-am fugit, dar nici nu mă bag
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum