46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata dragalaselor in semn de multumire ca lati discutat aseara mnelui va adus o
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Esti baiat finutz , ce sa zic ! Aferim !!pufy2010 a scris:
n-am fugit, dar nici nu mă bag
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună dimineaţa fetelor
Să aveţi o zi minunată
Sărut mâna pentru micul dejun şi cafea, eu după două cafele abia am ajuns în stare de funcţionare
Să aveţi o zi minunată
Sărut mâna pentru micul dejun şi cafea, eu după două cafele abia am ajuns în stare de funcţionare
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna diminetata!
Am intrat mai dimineata,dar, in loc sa vin cu micul dejun si cafeaua am citit din urma si uite asa m-am trezit la gustarea de la ora 10.Sunteti minunate .Va doresc o zi calduta si fericita!
Am intrat mai dimineata,dar, in loc sa vin cu micul dejun si cafeaua am citit din urma si uite asa m-am trezit la gustarea de la ora 10.Sunteti minunate .Va doresc o zi calduta si fericita!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
Sa mai infrumutesam pagina
[/quote]o zi frumoasa va doresc in continuare
[/quote]o zi frumoasa va doresc in continuare
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Joi 10 Mar 2011, 11:30 am, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
o zi minunata va doresc tuturor.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
buna dimi, ladies si PuffyGeta a scris:Pufy saracu' a fugit mancand pamantu'.
sa aveti o zi frumoasa, se arata a fi cald azi...
cre` ca vien primavara in sfarsit!
@ Geta,
Puffy nu putea sa intre, ca nu avea "costumul" potrivit.
nu ai vazut ca toti domnii de aseara aveau costum de ...gala? Cu totul din piele! Piele naturala
Luana a scris:
rețeta perfecta!!!!!!!!!!
ei nu au fost pusi inca pe aici
florica- vip
lica54 a scris:Sa mai infrutesam pagina
hmmm! adică ce vrei sa zici? ca "florile" puse aseara de Dana, udate de Narcis (mai degrabă scăldate!) si râvnite de celelalte fete nu au înfrumusețat paginile?
Axxa m-ai zapada?Mergem la cules de brebenei in padurea Sarului?Eu am cules o data cred ca prin '70
florica- vip
Bună fetelor, sunteţi faine rău. Mă binedispuneţi întotdeauna. Şi apoi cu "florile" de aseară....naturale sută la sută veritabile, ce mai
Aseară eram tentată să merg şi eu să-mi cumpăr un burete, dar....am întâmpinat altă problemă: n-am cadă în baie, doar cabină de duş ....şi se pierd toţi clăbucii
O zi bună!
PS Axxa, tare îmi place turcul tău. În mintea mea aşa arată turcii (aşa mi i-am imaginat prin clasa a IV-a )
Aseară eram tentată să merg şi eu să-mi cumpăr un burete, dar....am întâmpinat altă problemă: n-am cadă în baie, doar cabină de duş ....şi se pierd toţi clăbucii
O zi bună!
PS Axxa, tare îmi place turcul tău. În mintea mea aşa arată turcii (aşa mi i-am imaginat prin clasa a IV-a )
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
florica- vip
buna ziua,doamnelor+1!...sunteti de milioane!!!!!!!...atitea frumuseti tentante adunate la un loc de mult nu am mai vazut...este post, adevarat, dar stiti ce se spune- ce este bun si lui Dumnezeu ii place, deci...
o zi buna cu mult soare si voie buna va doresc, pa
o zi buna cu mult soare si voie buna va doresc, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
M-ai facut sa rad. Ai dreptate. Mama da' ce costume de gala aveau... sa moara lumile de invidie!!!axxa246 a scris:
@ Geta,
Puffy nu putea sa intre, ca nu avea "costumul" potrivit.
nu ai vazut ca toti domnii de aseara aveau costum de ...gala? Cu totul din piele! Piele naturala
Geta- vip
frumosi nu-i asa?
nu stiu daca ati vazut ultimul clip al Mihaelei, asa ca va pun adresa..
nu stiu daca ati vazut ultimul clip al Mihaelei, asa ca va pun adresa..
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
mai am oleaca de zapada, dar mergm si la Saru, desi am padurea streharet mai aproapeflorica a scris:Axxa m-ai zapada?Mergem la cules de brebenei in padurea Sarului?Eu am cules o data cred ca prin '70
lasa ca te primea si pe tine Narcis la ea in piscinateodora_roman a scris: n-am cadă în baie, doar cabină de duş .
da, asa arata turcii autentici, dar in ziua de azi s/au emancipat si ei
asa au ajuns sa arate ca Fulgerica si ezel
Buna ziua dragelor ! ce veselie e aici , chiar ma bucur sa va gasesc asa vesele , mai ales k la cta a nins din nou si acuma a iesit soarele ,sper sa se topeasca si sa vina cu adevarat primavara
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
axxa246 a scris:lasa ca te primea si pe tine Narcis la ea in piscina
Da, frumoşi flăcăii cupidon
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Nu vreau sa te superi , dar Baiazid e turc sadea. Ezel/Kenan e turc cu ştaif !!! Adica neam de boier. Si numele il plaseaza in randul boierilor. Terminaţia "oglu" cam asta inseamna. Nu te supara pe mine. Asta nu inseamna ca Baiazid e urat. Turcii sunt frumosi in general. Tatarii sunt mai uraţi.axxa246 a scris:
Geta- vip
Buna fetelor ... Vai ... nu v-ati revenit inca dupa noaptea trecuta ? Da-ti un semn , sa nu am mustrari de constiinta ... Vad ca Axxa e Ok , pe ea am calit-o , dar pe voi vad ca v-am luat cam repede , dar si voi v-ati repezit ... la floricele ... Dupa atata iarna , va inteleg ...
Trebuia sarbatorit cumva 8 Martie , dar si 9 ...
Narcisa tot in cada esti ? Ai mult de spalat , te inteleg , nu-s carpe ... Te ajuta careva ???
Vad ca nici Murat nu si-a revenit inca , dar mai are timp pana maine noapte ... Il agita Hasret ...
Trebuia sarbatorit cumva 8 Martie , dar si 9 ...
Narcisa tot in cada esti ? Ai mult de spalat , te inteleg , nu-s carpe ... Te ajuta careva ???
Vad ca nici Murat nu si-a revenit inca , dar mai are timp pana maine noapte ... Il agita Hasret ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Va las un ghiocel , poate el va mai invioreaza ...
O zi minunata ...
O zi minunata ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum