46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pufy ... Sa inteleg ca joia nu-ti prea place ? Stii bancul ?pufy2010 a scris:
Salut,
n-am fugit, dar nici nu mă bag
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris: v-ati repezit ... la floricele ..
salut, doamna
ee, ca sa faci, fetele cu floricelele-s fete de zi, le-ai luat prea repede.
noi, ales de noapte, avem vederea de pisici in intuneric..
dar vaz ca azi esti verde si violet, vine primavera....
ieri aveai starea pink
care Baiazid, iubita?Geta a scris:
Nu vreau sa te superi , dar Baiazid e turc sadea. Ezel/Kenan e turc cu ştaif !!! Adica neam de boier. Si numele il plaseaza in randul boierilor. Terminaţia "oglu" cam asta inseamna. Nu te supara pe mine. Asta nu inseamna ca Baiazid e urat. Turcii sunt frumosi in general. Tatarii sunt mai uraţi.
Al` de s-a batut cu Mircea cel Batran?
io la avatar il am pe ezel cand ajucat in filmul "ultimul otoman ..."
http://www.cinemagia.ro/filme/son-osmanli-yandim-ali-the-last-ottoman-yandim-ali-23381/
Kenan nu e turc sadea, da.
e cumva hibrid cu tatarii, se vede si dupa ochi, ca is migdalati
buna ziua tuturor
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
O zi frumoasa cu multe bucurii[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Poate ca in padurea streharet,-- vine de la Strehaia? nu sant brebeneiaxxa246 a scris:
mai am oleaca de zapada, dar mergm si la Saru, desi am padurea streharet mai aproape
florica- vip
nu l-am mai vazut cu parul pieptanat asa
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Draga mea , eu m-am referit la Yidirim . Ca parca asa il chema pe Baiazid. Ala a lui Mircea cel Batran. Kenan nu cred ca are stramosi tatari. Nurghiul insa , are.Tot dupa ochi si pometzii obrajilor.axxa246 a scris:
care Baiazid, iubita?
Al` de s-a batut cu Mircea cel Batran?
Kenan nu e turc sadea, da.
e cumva hibrid cu tatarii, se vede si dupa ochi, ca is migdalati
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Episode 43 traileR
https://www.youtube.com/watch?v=jUZoqh37D7Q&feature=player_embedded
Murat: You are the reason why Hasret is not here..
levent: That's enough. Nobody is asking for your opinion. just go away and stop getting in my way.
murat: what the hell are you saying?
levent: I said go away.
saime: ENOUGH! You are both guilty. You both ruined my daughter's life.
ethem: this thing called love does not happen to everyone. and when you find love you should know its valuable.
murat: I do not care about anything anymore. I want to pick up the courage and tell her how much I love her.. (I cannot believe he still is going to try and tell her he loves her after all this time slowcoach!
https://www.youtube.com/watch?v=jUZoqh37D7Q&feature=player_embedded
Murat: You are the reason why Hasret is not here..
levent: That's enough. Nobody is asking for your opinion. just go away and stop getting in my way.
murat: what the hell are you saying?
levent: I said go away.
saime: ENOUGH! You are both guilty. You both ruined my daughter's life.
ethem: this thing called love does not happen to everyone. and when you find love you should know its valuable.
murat: I do not care about anything anymore. I want to pick up the courage and tell her how much I love her.. (I cannot believe he still is going to try and tell her he loves her after all this time slowcoach!
Merhaba!
V-am adus ceva:
Dupa atatea flori, merge si ea (sau el...)
V-am adus ceva:
Dupa atatea flori, merge si ea (sau el...)
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
o dulceata de baiat .. sper sa va placa :gfd<:
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 10 Mar 2011, 5:03 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna seara fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
axxa am dat si eu clik pe linkul pus de tine dar nu stiu cum se poate vedea filmul cas vrea sal vad si eu
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dana17 a scris:... Pufy ... Sa inteleg ca joia nu-ti prea place ? Stii bancul ? .
Salut fetelor
nu-l știu, dar mi-ar place să-l aflu
Bine v-am gasit si seara buna tuturor
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce flori sunt astea??? Parca n-am vazut pe la noi.florica a scris:
Geta- vip
[quote="florica"]
Acum am vazut ca sunt matzisori.
Acum am vazut ca sunt matzisori.
Geta- vip
Buna seara tuturor ...
dana17- vip
pufy2010 a scris:
Salut fetelor
nu-l știu, dar mi-ar place să-l aflu
Un muritor sta langa poarta iadului , asteptand sa se deschida … Trece pe acolo un dracusor … Il vede pe muritor si-l intreaba :
Ce faci mai omule aici ? Si de ce esti asa suparat ?
Cum sa nu fiu ? Am fost la Judecata de apoi si aici m-au repartizat … Astept sa intru …
Stai linistit , nu-i dracul asa negru … Iti place bautura ?
Normal …
Ei , bine atunci , luni e dezlegare la bautura … Dar tigarile ?
Mai tare…
Grozav , marti e dezlegare la fumat … Dar femeile iti plac ?
Oooo… inca mai intrebi ?
Minunat , miercuri e dezlegare la femei … Dar barbatii iti plac ????
Nuuuu…
Eiii , nasol … Joi no sa-ti placa …
Credeam ca-l stii si cand ai vazut dimineata suita …
Si ai vazut ca e si joi …
Iti trimit in compensare … Pt daunele morale …
dana17- vip
dana17 a scris:
Iti trimit in compensare … Pt daunele morale …
bun bancul
cât despre compensarea daunelor morale, nu cred că e corect - pentru voi ați găsit masculi îmbrăcați în piele naturală, pentru mine ați găsit o domnișoară îmbrăcată în textile
Ai dreptate Pufy. Te neglijeaza fetele astea. Da jos textilele si rezolvi problema. Noapte buna dragilor. Ma duc sa ma intalnesc cu Ezel.
Geta- vip
Pufy , dragule ... Muieti sant posmagii ???pufy2010 a scris:
bun bancul
cât despre compensarea daunelor morale, nu cred că e corect - pentru voi ați găsit masculi îmbrăcați în piele naturală, pentru mine ați găsit o domnișoară îmbrăcată în textile
Eu ma pricep sa dezbrac doar barbati ... Tu descurca-te ... Te-ncurci tu intr-o textila ...
Uite mai am una , mie imi place rochia si nu stiu cum sa fac ... Te sacrifici ?
dana17- vip
dana17 a scris:
mă rog, rochia e cam moartea pasiunii, că până o extragi pe domnișoară din catitatea de textile roz, durează ceva
Buna Geta , vizionare placuta la Ezel , sper ca acolo merg lucrurile mai bine ...Geta a scris:Ai dreptate Pufy. Te neglijeaza fetele astea. Da jos textilele si rezolvi problema. Noapte buna dragilor. Ma duc sa ma intalnesc cu Ezel.
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum