46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
te][/quote]
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Lun 07 Mar 2011, 9:55 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pentru că mâine nu știu dacă voi putea intra pe forum, vă urez de astăzi La mulți Ani!
multumim frumospufy2010 a scris:Pentru că mâine nu știu dacă voi putea intra pe forum, vă urez de astăzi La mulți Ani!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragelor , va spun noapte buna si plec la tv. Pentru maine va doresc sanatate , sa fitzi iubite si petrecere frumoasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Multumim ,la fel.Vizionare placuta,noapte buna cu vise placuteGeta a scris:Dragelor , va spun noapte buna si plec la tv. Pentru maine va doresc sanatate , sa fitzi iubite si petrecere frumoasa.
florica- vip
Mai sant si astfel de specimene saupufy2010 a scris:să râdem un pic
florica- vip
florica- vip
florica- vip
Noapte bună dragele mele. La mulți ani! pentru ziua de 8 martie.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna tuturor
La multi ani fetelor, pentru ziua de maine, sa ne bucuram si sa fim mandre ca suntem femei
Narcisa un milion de multumiri pentru completari
La multi ani fetelor, pentru ziua de maine, sa ne bucuram si sa fim mandre ca suntem femei
Narcisa un milion de multumiri pentru completari
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Noapte buna fetelor ! si La multi ani , fetelor , doamnelor si mamicilor de 8 martie !
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Pentru ca florile infloresc
In fiecare primavara,
Pentru ca suntem tineri
Si iubim prietenia
In numele ei
Si a tot ce-i frumos,
Eu va doresc fericirea!
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !
In fiecare primavara,
Pentru ca suntem tineri
Si iubim prietenia
In numele ei
Si a tot ce-i frumos,
Eu va doresc fericirea!
Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de
8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos !
lyvya- membru activ
Data de inscriere : 19/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Iasi
Ohooo nu mai e nimeni pe aici.Va spun si eu noapte buna si LA MULTI ANI DE 8 MARTIE.SA FITI IUBITE.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza tuturor. La multzi ani ! pentru ziua de azi. Sa fitzi iubite si fericite . Va doresc petrecere frumoasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Pentru voi sa iubiti sa fiti iubite
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica- vip
florica- vip
poftiti la micul dejun,de post cum se cere in momentul asta
florica- vip
Buna dimineata doamnelor
De dimineata cand am deschis calculatorul am primit un mesaj superb, vi-l dedic cu drag si voua pentru ca cred, eu nu as fi spus-o mai frumos
Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!
La multi ani, floare a primaverii!
De dimineata cand am deschis calculatorul am primit un mesaj superb, vi-l dedic cu drag si voua pentru ca cred, eu nu as fi spus-o mai frumos
Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!
La multi ani, floare a primaverii!
anuta1971- vip
buna dimineata Anuta,intradevar frumos acel mesaj,LA MULTI ANI!!!!
florica- vip
La multi ani Florica, Lica, Geta, sa fiti iubite
Iuli la multi ani si multumesc mult pentru completari multi, multi
Iuli la multi ani si multumesc mult pentru completari multi, multi
anuta1971- vip
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum