46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+25
rina-rina
elena50
lyvya
dlacatus65
ASI 4 ever
vivi
vania_e
nellys18
annadanna
dana17
andreea90
DENISA
lica54
Admin_dea05
florina1989
pufy2010
iulianagl
Garo
anuta1971
alitheea
Geta
Luana
florica
axxa246
narcisa
29 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
unde ai umblat draga mea ca noi ne-am facut de cap in lipsa taflorica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjUZoqh37D7Q%26feature%3Dchannel_video_title&h=8baa6
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 46. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dănuţa îmi pare rău mie îmi plac îngerii păroşi şi mai puţin efeminaţi... sunt pretenţioasă?dana17 a scris:Anuta , am gasit si un " ingeras " pt tine ... Daca nici asta nu-ti place altul nu mai am ... http://www.emulte.ro/wp-content/gallery/cosmin-ghenciu-calendar-nud/cosmin-ghenciu-calendar-nud.jpg
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Fetele soțul m-a întrebat dacă e ceva de mâncare iar eu l-am întrebat dacă nu vrea să facă o baie.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Si eu vrusei sa zic ca imi trezeste sentimente materneanuta1971 a scris:
Dănuţa îmi pare rău mie îmi plac îngerii păroşi şi mai puţin efeminaţi... sunt pretenţioasă?
imi vine sa+l intreb "ce-ai facut azi la scoala?"
narcisa a scris:Fetele soțul m-a întrebat dacă e ceva de mâncare iar eu l-am întrebat dacă nu vrea să facă o baie.
Dragalasele frumoasele lu bunicuta miati facut seara frumoasa asa im place sa va stiu pe toate prin ograda bine dispuse si vesele acum dulci de noapte buna sa aveti un somn usor si linistit aveti grija sa nu visati ce va pus Dana va imbratisez cu multa dragoste din
[/center][/quote]
[/center][/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Murat: You are the reason why Hasret is not here..
levent: That's enough. Nobody is asking for your opinion. just go away and stop getting in my way.
murat: what the hell are you saying?
levent: I said go away.
saime: ENOUGH! You are both guilty. You both ruined my daughter's life.
ethem: this thing called love does not happen to everyone. and when you find love you should know its valuable.
murat: I do not care about anything anymore. I want to pick up the courage and tell her how much I love her.. (I cannot believe he still is going to try and tell her he loves her after all this time blink slowcoach! :duh: )
levent: That's enough. Nobody is asking for your opinion. just go away and stop getting in my way.
murat: what the hell are you saying?
levent: I said go away.
saime: ENOUGH! You are both guilty. You both ruined my daughter's life.
ethem: this thing called love does not happen to everyone. and when you find love you should know its valuable.
murat: I do not care about anything anymore. I want to pick up the courage and tell her how much I love her.. (I cannot believe he still is going to try and tell her he loves her after all this time blink slowcoach! :duh: )
alitheea- vip
noapte bună!lica54 a scris:Dragalasele frumoasele lu bunicuta miati facut seara frumoasa
deci ne vegheai de după perdea, hai?
Mulţumim Floriflorica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjUZoqh37D7Q%26feature%3Dchannel_video_title&h=8baa6 ep.43
Îmi place că Saime le spune că amândoi i-au ruinat viaţa Hasretei şi îmi place mult şi ce spune Ethem. Cred că Murat o să vrea să-i spună Hasretei că o iubeşte dar cred că ea nu vrea să îi mai asculte.
anuta1971- vip
[/quote]noapte buna draga mea si sa iti traiasca nepotica si sa te bucuri de ealica54 a scris:Dragalasele frumoasele lu bunicuta miati facut seara frumoasa asa im place sa va stiu pe toate prin ograda bine dispuse si vesele acum dulci de noapte buna sa aveti un somn usor si linistit aveti grija sa nu visati ce va pus Dana va imbratisez cu multa dragoste din
[/center]
alitheea- vip
A vazut,ca v-ati facut de cap,eu m-am uitat la filmul care este inaintea lui Gonolcelen sa vad promo,acolo au dat paduchi peste ei ,toti se scarpinau in cap de mama-focului, unul avea mustata cat o zi de post si acolo avea paduchialitheea a scris:unde ai umblat draga mea ca noi ne-am facut de cap in lipsa ta
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
nu vrea pufuleţi cu ciocolată?narcisa a scris:Fetele soțul m-a întrebat dacă e ceva de mâncare iar eu l-am întrebat dacă nu vrea să facă o baie.
anuta1971- vip
io tot mai vreau sa sufere si hogea, am ramas asa de la inceputul serialului
pai ce? gata? ii spune ca o iubeste si atat?
el cand isi ia portia de frecuş?
sunt frustrată!
pai ce? gata? ii spune ca o iubeste si atat?
el cand isi ia portia de frecuş?
sunt frustrată!
florica a scris:acolo au dat paduchi peste ei ,toti se scarpinau in cap de mama-focului, unul avea mustata cat o zi de post si acolo avea paduchi
si mie mi-e teama ca nu o sa il lase sa spuna nimic , dar cine stie... dragostea e mare...anuta1971 a scris:
Mulţumim Flori
Îmi place că Saime le spune că amândoi i-au ruinat viaţa Hasretei şi îmi place mult şi ce spune Ethem. Cred că Murat o să vrea să-i spună Hasretei că o iubeşte dar cred că ea nu vrea să îi mai asculte.
Eu ma intreb cu care se va intoarce acasa?
ati vazut ca la um mom dat e in spatele unui geam , o fi in masina la Murat?
alitheea- vip
axxa246 a scris:
Si eu vrusei sa zic ca imi trezeste sentimente materne
imi vine sa+l intreb "ce-ai facut azi la scoala?"
anuta1971- vip
[/quote]lica54 a scris:noapte buna sa aveti un somn usor si linistit aveti grija sa nu visati ce va pus Dana va imbratisez cu multa dragoste din
[/center]
Noapte bună dragă Lica, somn uşor şi vise frumoase şi ţie
anuta1971- vip
fetele mele dragi, va spun si eu noapte buna!
tre' să ies...
sa fiti cuminti!
tre' să ies...
sa fiti cuminti!
noapte bunaaxxa246 a scris:fetele mele dragi, va spun si eu noapte buna!
tre' să ies...
sa fiti cuminti!
alitheea- vip
Cred că se întoarce singură după ce citeşte ceva în ziar... s-ar putea ca asta să fie ceva pus la cale de Levent... poate citeşte că Levent are probleme financiare şi se simte vinovată... cine ştie o să vedemalitheea a scris:si mie mi-e teama ca nu o sa il lase sa spuna nimic , dar cine stie... dragostea e mare...
Eu ma intreb cu care se va intoarce acasa?
ati vazut ca la um mom dat e in spatele unui geam , o fi in masina la Murat?
anuta1971- vip
Noapte bună şi ţie, vise frumoaseaxxa246 a scris:fetele mele dragi, va spun si eu noapte buna!
tre' să ies...
sa fiti cuminti!
anuta1971- vip
Zanute dragi , va spun si eu noapte buna , sa visati frumos si sa aveti o zi minunata
alitheea- vip
abia astept seara de vinerianuta1971 a scris:
Cred că se întoarce singură după ce citeşte ceva în ziar... s-ar putea ca asta să fie ceva pus la cale de Levent... poate citeşte că Levent are probleme financiare şi se simte vinovată... cine ştie o să vedem
alitheea- vip
Multumim Flori ... Sa nu ma certi ...florica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjUZoqh37D7Q%26feature%3Dchannel_video_title&h=8baa6 ep.43
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum