49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fatvavrupa.tv%2FDiziler%2F2009%2F10%2F01%2Fgonulcelen_511603058100&h=fc4d9 :aici este programul ATV-ului pe toata saptamana iar filmul nostru nu este de gasit numai o reluare a ep. 44?????????????????????/. look here the tekrar of episode 44 on saturday 02/04/2011
florica- vip
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Votati :Hasret si Murat/ https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.ucankus.com%2F&h=fc4d9
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.petitiononline.com%2FTr741983%2Fpetition.html&h=fc4d9 poate n-ar strica sa mai treceti si pe aici care n-ati fost.
florica- vip
poftiti si la partea a doua a micului dejun,v-am adus si stiri dar din pacate nu sant bune chiar de loc
florica- vip
cate-o floare pt. fiecare sa va bucurati,macar de atat ca de film nu se intrevede nimic!!!!!!
florica- vip
Buna dimineata si un inceput de saptamana fantastic.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tuba
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_sevgilisiyle_yakalandi_bu_kez_kacmadi_.htm
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/tuba_buyukustun_sevgilisiyle_yakalandi_bu_kez_kacmadi_.htm
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
http://www.setarkasi.com/gonulcelen-bu-sezon-bitiyor-mu/
Gloxinia2010- membru activ
Data de inscriere : 02/09/2010
Buna ziua dragelor .. e clar ca nici saptamana asta nu avem film , daca era .. era scris in program sunt neseriosi ( prefer sa fiu negativista .. poate o sa fie cv pozitiv ) .. Mi-a cam stricat ziua turcii astia cu programu lor Va pupicesc .. sa aveti o zi frumoasa .. la cta e innorat si urat
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
2 videoclipuri frumoase si melodiile la fel .. cel putin mie imi place
andreea90- vip
atv eranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinde Hasret rolüyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy’de bir balık restoranında görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, Büyüküstün’e keyifli akşam yemeğinde arkadaşları eşlik etti.
Tuba Büyüküstün arkadaşlarıyla yediği akşam yemeğinin ardından fal da baktırdı. Tuba Büyüküstün’ün keyifli halleri geceye damgasını vurdu.
GÖNÜLÇELEN BİTİYOR!
atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Cansel Elçin ile paylaşan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, Gönülçelen dizisinin bu sezon biteceğini söyleyerek hayranlarına kötü haberi duyurdu. Yeni projeleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih eden Büyüküstün ‘Gergedanların Son Şiiri’ filminde kendisinin oynayamama sebebini ise ‘Konuşma aşamasında kalan bir iş oldu’ diyerek açıkladı. Henüz yeni bir proje görüşmesi de yapmadığını dile getiren Tuba Büyüküstün dizinin finalinin nasıl olacağıyla ilgili tüyo vermekten kaçındı.
HAYVANSEVER GÜZEL!
Tuba Büyüküstün’ün arabasının bagajındaki köpeği de gözlerden kaçmadı. Güzel oyuncunun hayvansever olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.
Din cate am inteles eu .. Tuba na vrut sa comenteze ce se intampla cu serialul Gonulcelen .. poate ne traduce cineva mai bine
Tuba Büyüküstün arkadaşlarıyla yediği akşam yemeğinin ardından fal da baktırdı. Tuba Büyüküstün’ün keyifli halleri geceye damgasını vurdu.
GÖNÜLÇELEN BİTİYOR!
atv ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Cansel Elçin ile paylaşan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, Gönülçelen dizisinin bu sezon biteceğini söyleyerek hayranlarına kötü haberi duyurdu. Yeni projeleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih eden Büyüküstün ‘Gergedanların Son Şiiri’ filminde kendisinin oynayamama sebebini ise ‘Konuşma aşamasında kalan bir iş oldu’ diyerek açıkladı. Henüz yeni bir proje görüşmesi de yapmadığını dile getiren Tuba Büyüküstün dizinin finalinin nasıl olacağıyla ilgili tüyo vermekten kaçındı.
HAYVANSEVER GÜZEL!
Tuba Büyüküstün’ün arabasının bagajındaki köpeği de gözlerden kaçmadı. Güzel oyuncunun hayvansever olduğu da böylece ortaya çıkmış oldu.
Din cate am inteles eu .. Tuba na vrut sa comenteze ce se intampla cu serialul Gonulcelen .. poate ne traduce cineva mai bine
andreea90- vip
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/17390387.asp?gid=222
Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy'de bir balık restoranında görüntülendi.
Büyüküstün'e keyifli akşam yemeğinde yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik ve iki arkadaşı eşlik etti. Yönetmen Tolga Karaçelik’le yaşadığı ilişkinin nasıl gittiğine yönelik soruları da yanıtsız bırakan genç oyuncu bu kez kameralardan kaçmadı.
Mitzymeu
Tuba Büyüküstün Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Arnavutköy'de bir balık restoranında görüntülendi.
Büyüküstün'e keyifli akşam yemeğinde yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik ve iki arkadaşı eşlik etti. Yönetmen Tolga Karaçelik’le yaşadığı ilişkinin nasıl gittiğine yönelik soruları da yanıtsız bırakan genç oyuncu bu kez kameralardan kaçmadı.
Mitzymeu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 28 Mar 2011, 8:34 pm, editata de 1 ori
- Marchează ca Spam
- Raportează Abuz
Nawel Badaoui Gönülçelen Dizisi
(Arkadaşlar kötü haberi veriyorum Gönülçelen 17 haziran cuma günü final maalesef)
it said that GC will end in June
i wish it's not true :-(
acum 3 minute ·
florica- vip
Cateva indicii din ep.45,cand v-a fi cine stie?
Samira Garayeva Murat: Why did you call me here?
Levent: Hasret will not be mine, but she will not be yours either.
Levent: You are responsible for everything.
Gulnaz: My Asret, you did the best…
Hasret: What will happen now?
...Cobra is in trouble again, and this time together with Jafer. The neighborhood will be flooded in the result of their digging. But they will not give up.
- Marchează ca Spam
- Raportează Abuz
Samira Garayeva Murat: Why did you call me here?
Levent: Hasret will not be mine, but she will not be yours either.
Levent: You are responsible for everything.
Gulnaz: My Asret, you did the best…
Hasret: What will happen now?
...Cobra is in trouble again, and this time together with Jafer. The neighborhood will be flooded in the result of their digging. But they will not give up.
florica- vip
atv tel 0216 474 20 20
Samira Garayeva They say June 17 will be the final episode. And Tuba has told in her interview that they will end the series this season. No 3rd season.
acum aproximativ un minut · Îmi place · Comentează
- Marchează ca Spam
- Raportează Abuz
Samira Garayeva They say June 17 will be the final episode. And Tuba has told in her interview that they will end the series this season. No 3rd season.
acum aproximativ un minut · Îmi place · Comentează
florica- vip
Buna ziua !
Vesti proaste se pare...
Se termina pe 17 iunie, dar pana atunci???Cand va fi ep. 45???
Google ne omoara cu zile. Imi vine sa de fiecare data cand traduce el ceva.
Astept vesti mai bune...Offfff!!!
Vesti proaste se pare...
Se termina pe 17 iunie, dar pana atunci???Cand va fi ep. 45???
Google ne omoara cu zile. Imi vine sa de fiecare data cand traduce el ceva.
Astept vesti mai bune...Offfff!!!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Gonulcelen
Citesc toate comentariile despre acest serial si-mi plac in mod deosebit. In fiecare zi controlez daca apar noutati. Cand vad "licuriciul" ma bucur nespus. Acum sunt trista ca turcii amana transmiterea ep.45. Am trait cu intensitate toate episoadele de pana acum.
razbunator- membru incepator
Data de inscriere : 11/02/2011
Bună ziua dragelor chiar dacă nu pare prea bună cu atâtea vești proaste. Că se termină în iunie e una dar dacă dau un episod la trei săptămâni e ca și cum s-ar fi terminat deja. Când vedeam episoadele comentam, acum am început deja să-i duc dorul.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bine ai venit la noi. Să sperăm că vor fi și vești mai bune.razbunator a scris:Citesc toate comentariile despre acest serial si-mi plac in mod deosebit. In fiecare zi controlez daca apar noutati. Cand vad "licuriciul" ma bucur nespus. Acum sunt trista ca turcii amana transmiterea ep.45. Am trait cu intensitate toate episoadele de pana acum.
narcisa- vip
Bine ai venit! si alti sant suparatirazbunator a scris:Citesc toate comentariile despre acest serial si-mi plac in mod deosebit. In fiecare zi controlez daca apar noutati. Cand vad "licuriciul" ma bucur nespus. Acum sunt trista ca turcii amana transmiterea ep.45. Am trait cu intensitate toate episoadele de pana acum.
Zora Alaska Pour tous ceux qui sont triste en ce moment: https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DnV5VKgh_xcU%26feature%3Dplayer_embedded&h=fc4d9
Ultima editare efectuata de catre florica in Lun 28 Mar 2011, 4:48 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Buna Narcisa ,intradevar vestile sant destul de proaste,nu stim cand v-a fi ep.narcisa a scris:Bună ziua dragelor chiar dacă nu pare prea bună cu atâtea vești proaste. Că se termină în iunie e una dar dacă dau un episod la trei săptămâni e ca și cum s-ar fi terminat deja. Când vedeam episoadele comentam, acum am început deja să-i duc dorul.
florica- vip
Bună Flori, ce ne facem cu turcii ăștia ? Cum să le băgăm mințile în cap?florica a scris:Bine ai venit! si alti sant suparati
Zora Alaska Pour tous ceux qui sont triste en ce moment
narcisa- vip
Ar fi ceva daca am sti cum sa le bagam mintile in cap,slab cuvant au,niciodata nu si-l respecta,narcisa a scris:
Bună Flori, ce ne facem cu turcii ăștia ? Cum să le băgăm mințile în cap?
florica- vip
ceva frumos sa mai uitam de suparare,fetelor va las,mai am si cate ceva de facut ,ne intalnim deseara poate se mai schimba situatia si-n bine ,o dupa-masa placuta
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum