49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
?????pufy2010 a scris:În scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala.V-ati intrebat vreodata de ce?
Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele.
Cand a ajuns la a saptea porunca, "Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau", cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige:
- Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!
Nu e valabila si reciproca???
Ca atunci fetele nu si-ar mai disputa " felii" din Cansel , Kenan, etc.
Ar trebui sa se aplice si asa...Sau nu???
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Luana a scris:
Nu e valabila si reciproca???
Ca atunci fetele nu si-ar mai disputa " felii" din Cansel , Kenan, etc.
Ar trebui sa se aplice si asa...Sau nu???
orice e posibil sau valabil
oricum, e super-simpatică disputa voastră pe vitamina Cansel
seara buna tuturor ,ce faceti, cum santeti???????
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Al meu!!!Luana a scris:
Buna ziua , din nou!
Nu stiu al cui este
dar te inteleg si te las sa il admiri
si asa e cam fustangiu si il strunesc cu greu
nu vaz nikpufy2010 a scris:<embed width="500" height="326" src="http://cache.apropo.ro/4d8b5af822620/videoplayer.swf?key=5a24cec32621956cb33497e52a4f8657&autostart=false" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer" allowfullscreen="true" autoplay="false" />
nu se daschide
Nu-l cred fustangiu!axxa246 a scris:
Al meu!!!
dar te inteleg si te las sa il admiri
si asa e cam fustangiu si il strunesc cu greu
Faptul ca astat 6 ani cu aceeasi iubita, inseamna ca este statornic in amor.
De cand s-a despartit de ea nu mai stiu ce face...Acum am aflat ca e cu ...tine!
Sa ai grija, arata prea bine ca sa ramana al unei singure femei!
Luana- vip
Narcis, da si mie un paharutz de înghețată, pls!dana17 a scris:
Desertul de duminica , Narcisa ... Ordinea o alegi tu ...
a stat 6 ani dar la urma s/a prostitLuana a scris:
Nu-l cred fustangiu!
Faptul ca astat 6 ani cu aceeasi iubita, inseamna ca este statornic in amor.
De cand s-a despartit de ea nu mai stiu ce face...Acum am aflat ca e cu ...tine!
Sa ai grija, arata prea bine ca sa ramana al unei singure femei!
s/a gasit deștept sa plece
asa a nimerit la mine
iti spun io ca e la criza aia a barbatilor din 10 in 10 ani si care dureaza fiecare cate 10 ani
Eu nu vreau sa iau nimic de la Cansel. Vreau mainile lui Kenan eventual. In rest nu emit pretentii. Il las pe Cansel intreg, intreg cui vrea sa-l adauge la colectie. Dar pe Kenan, mi-ar placea sa-l vad...jucand pe hol la mine (nu in baie)orice rol vrea el...pufy2010 a scris:
orice e posibil sau valabil
oricum, e super-simpatică disputa voastră pe vitamina Cansel
Luana- vip
Sa inteleg ca-l vei tine 9 ani de acum inainte???Ca unul a trecut de cand e liber de Zeynep...Cam mult il retii. Ramane burlac, nu-l mai ia nimeni la 50 de ani. Lasa sa faca un Kenan micut, sa-i semene. E pacat sa se piarda genele!!axxa246 a scris:
a stat 6 ani dar la urma s/a prostit
s/a gasit deștept sa plece
asa a nimerit la mine
iti spun io ca e la criza aia a barbatilor din 10 in 10 ani si care dureaza fiecare cate 10 ani
Luana- vip
nici eu nu iau vitamana C, cum zice Pufy
dar mainile lui K ...eh, sunt foarte apreciate, cel putin vizual
de ce nu in baie? cred ca se descurca oriunde
pai io l/as tine de tot, daca s-ar puteaLuana a scris:
Sa inteleg ca-l vei tine 9 ani de acum inainte???Ca unul a trecut de cand e liber de Zeynep...Cam mult il retii. Ramane burlac, nu-l mai ia nimeni la 50 de ani. Lasa sa faca un Kenan micut, sa-i semene. E pacat sa se piarda genele!!
uite, ma sacrific, il iau si de barbat
fac un mic harem
Nu cred ca intra in baie la mine. Am depasit varsta la care s-ar putea sa fie tentat, iar fiice nu am. Asa ca....axxa246 a scris:nici eu nu iau vitamana C, cum zice Pufy
Luana- vip
pufy2010 a scris:
Luana- vip
Sa ne chemi la nunta daca spune "DA". Macar asa sa-l vedem de aproape si sa-l felicitam...axxa246 a scris:
pai io l/as tine de tot, daca s-ar putea
uite, ma sacrific, il iau si de barbat
fac un mic harem
Luana- vip
da, va chem
noapte buna, săptămână ușoară!
Noapte buna.axxa246 a scris:da, va chem
O saptamana usoara tuturor!
Dau drumul si la paznici, daca tot sunt singura...
Luana- vip
N-am fost la plimbare, atunci cand am plecat a venit unul din baietii cu prietena lui si m-am dus sa le dau mancare,apoi am facut un pui de nani ca era noros,n-a fost asa de rece dar nici cald,apoi am vorbit cu fata vre-o doua ore si iaca a trecut ziua,Dana am un cires la geamul de la bucatarie si are deja bobocei de floare,nu mai dureaza mult si v-a inflori,de cate ori ma uit la el imi amintecs de tine.dana17 a scris:Unde pleci Flori ? La plimbare ? E cald la tine ?
florica- vip
somn usor si vise frumoase pt toata lumea din partea mea,o saptamana cum v-o doriti fiecare iar maine o zi usoara ca doar ii luni!
florica- vip
Noapte buna dragelor si Pufy .. sa aveti o sapt cat mai usoara si maine o zi placuta pt scarbici (servici) :moe:
Ii las pe astia mici de paza pana maine
Ii las pe astia mici de paza pana maine
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Bun gasit tuturor,azi este luni deci o noua saptamana ,o noua zi incepe,sa fie cu noroc si sanatate pt. toata lumea,si aici s-a racit putin a si plouat asta-noapte acum pare a se insenina,un cald va doresc sa aveti macar-n suflet,cu caldura-n inima.
florica- vip
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum