49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:Buna seara iubita , cum te simti ?
Ia raceala si arunc-o in mare sa nu stea la tine.
Pai nu stiu la ce s-a referit , dar se vede ca ii pasa..., numai sa si arate ca nu imi place pe ce drumuri umbla fata noastra
Buna seara dragutza .. la fel .. sper ca pana maine imi mai trece .. am stat in casa si am racit .. da nustiu cum , ca asta e gripa .. nu raceala obisnuita , dintr-o data aseara am inceput sa ma simt rau si azi eram deja gripata ... am inteles ca ar fii si epidemie de gripa prin tara
Si eu sper sa isi rezolve problema dintre ei .. ca nici mie nu`mi place .. amandoi sunt orgoliosi din cateva vad .. oricum lumea lor e complicata .. poate nu vrea el sau poate ea sau altele lucruri ii impiedica ..cum ar fii frumoasa prietenie care o au de mult timp si nu ar putea fii mai mult ... Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:bine v-am gasit ,o seara buna tuturor,Andreea nu te lasa la raceala,acum timpul este inselator,multumesc ALI pt. traducere.
Multumesc nu ma las .. tre s-o inving
andreea90- vip
andreea90- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
somn usor si vise pacute
florica- vip
va pup si eu de noapte buna
[/quote]
[/quote]
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
andreea90- vip
Florica .. uite ce bine le sta acelasi mesaj "TU "
andreea90- vip
DRAGELOR CANSEL NE DA VESTI DESPRE GONULCELEN pe twitter
cansellelcin cansel elçin
Mehaba arkadaslar, simdi sette döndüm...Begüm(Ceren) hanimla hem komik hem duygusal kepabçi sahneleri çektik...
31 minutes ago Favorite Retweet Reply
traducere
Buna ziua prieteni, m-am întors pe platourile de acum ... atât amuzant si emotionale kepabçi doamna Begum împuşcat scene ...
komik demiyim...sirin daha dogru kelime.:)
16 minutes ago Favorite Retweet Reply
traducere
o declaraţie mai exact ... cuvânt drăguţ amuzant.)
Raspunde Favorite retweet 16 minute în urmă
Pazar sabah'i Otizm vakfi için saat 10:30'da NTV'de canli yayinda olucam. Izlerseniz çok sevinirim.
traducere
10:30 duminica dimineata pentru fundaţie de autism în publicare, voi fi live pe NTV. Aş fi bucuros dacă urmaţi.
Deci duminica dimineata tre sa urmarim emisiunea pe NTV .. dar eu n-o sa pot .. ca o sa fiu la munca .. sper sa vad reluare
Sper sa va bucure informatiile pentru maine dimineata ..
ii las pe astia mici sa aiba grija aici
Mehaba arkadaslar, simdi sette döndüm...Begüm(Ceren) hanimla hem komik hem duygusal kepabçi sahneleri çektik...
31 minutes ago Favorite Retweet Reply
traducere
Buna ziua prieteni, m-am întors pe platourile de acum ... atât amuzant si emotionale kepabçi doamna Begum împuşcat scene ...
traducere
o declaraţie mai exact ... cuvânt drăguţ amuzant.)
Raspunde Favorite retweet 16 minute în urmă
Pazar sabah'i Otizm vakfi için saat 10:30'da NTV'de canli yayinda olucam. Izlerseniz çok sevinirim.
traducere
10:30 duminica dimineata pentru fundaţie de autism în publicare, voi fi live pe NTV. Aş fi bucuros dacă urmaţi.
Deci duminica dimineata tre sa urmarim emisiunea pe NTV .. dar eu n-o sa pot .. ca o sa fiu la munca .. sper sa vad reluare
Sper sa va bucure informatiile pentru maine dimineata ..
ii las pe astia mici sa aiba grija aici
andreea90- vip
We are going to Sapanca next week..
I have just come back from the set and we had scenes with begüm at a kebab restaurant the scene was both funny and emotional..
I won't say it is funny actually it is cute
I have just come back from the set and we had scenes with begüm at a kebab restaurant the scene was both funny and emotional..
I won't say it is funny actually it is cute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Vom merge la Sapanca saptamana viitoare...
Tocmai m-am intors de la filmari si am avut scene la begüm at a kebab restaurant scenele au fost atat amuzante cat si emotionante.
Nu voi spune ca este amuzant , de fapt este dragut.
Tocmai m-am intors de la filmari si am avut scene la begüm at a kebab restaurant scenele au fost atat amuzante cat si emotionante.
Nu voi spune ca este amuzant , de fapt este dragut.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Vin 01 Apr 2011, 1:41 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
1 hour ago Favorite Retweet Reply
»
cansel elçin
»
cansel elçin
Mehaba arkadaslar, simdi sette döndüm...Begüm hanimla hem komik hem duygusal kepabçi sahneleri çektik...
»
cansel elçin
»
cansel elçin
Mehaba arkadaslar, simdi sette döndüm...Begüm hanimla hem komik hem duygusal kepabçi sahneleri çektik...
alitheea- vip
asta este de pe twitterul lui Cansel , DAR..., INCEP SA AM INDOIELI CA AR FI EL PENTRU CA NU CRED CA AU VOIE PRIN CONTRACT SA DIVULGE IN AVANS CE SE VA INTAMPLA IN SERIAL
ceea-ce am pus mai sus este ceea-ce am postat de pe twitter , imi e greu sa cred ca el dupa ce vine de la filmari se apuca sa scrie fanilor ce a filmat in ziua respectiva , probabil este cineva din interior care se foloseste de numele lui si de faptul ca il cunoaste indeajuns pentru a da unele detalii despre el.
Poate ma insel , dar mi se pare cusuta cu ata alba...
ceea-ce am pus mai sus este ceea-ce am postat de pe twitter , imi e greu sa cred ca el dupa ce vine de la filmari se apuca sa scrie fanilor ce a filmat in ziua respectiva , probabil este cineva din interior care se foloseste de numele lui si de faptul ca il cunoaste indeajuns pentru a da unele detalii despre el.
Poate ma insel , dar mi se pare cusuta cu ata alba...
alitheea- vip
Dragalaselor buna dimineata poftiti la cafea si mic dejun[/center][/quote] andreea si ali multumim pentru vesti
lica54- vip
Dragalaselor buna dimineata poftiti la cafea si mic dejun[/center][/quote]
lica54- vip
buna dimineata tuturor si o zi insorita sa aveti.
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
andreea90 a scris:Buna dimineata tuturor,Andreea ce bine i-ai potrivit!!
Florica .. uite ce bine le sta acelasi mesaj "TU "
florica- vip
Buna dimineata si bine ai venit aici.Petre Gabriel Nicoleta a scris:buna dimineata tuturor si o zi insorita sa aveti.
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum