49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Cansel a si venit de la cumparaturi,eu abia acum voi merge
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Petre Gabriel Nicoleta- membru activ
Data de inscriere : 23/09/2010
Varsta : 43
Localizare : COM BERCA JUD BUZAU
florica- vip
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
poftiti la o cu Cansel.
florica- vip
O zi cu mult si la propiu si figurat,o zi cu multe realizari,o zi cu mult noroc,o zi cu multa sanatate va doresc tuturor
florica- vip
buna dimineata. am o nelamurire: am citi pe un site aseara ca Gonulcelen are 85 de episoade si cica inca se filmeaza la el? stiti ceva despre acest subiect?
imagini din filmul " Frumosul meu inger " jucat de cancel si tuba. am o obsesie legata de filmul asta. stiti ceva?
imagini din filmul " Frumosul meu inger " jucat de cancel si tuba. am o obsesie legata de filmul asta. stiti ceva?
Bine ai venit pe forumul nostru!Petre Gabriel Nicoleta a scris:[imagini din filmul " Frumosul meu inger " jucat de cancel si tuba. am o obsesie legata de filmul asta. stiti ceva?
Frumosul meu inger este filmul serial Gonulcelen - Inima furata, la vremea respectiva asa i-au pus numele iar ulterior l-au schimbat.
Nu stiu cate ep va avea filmul Gonulcelen. Da se filmeaza la acest serial.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O zi minunata cu fericire si spor !
Multumesc din suflet pentru stirile culese si oferite.Sunteti tare harnicute.
Sanatate multa!
Multumesc din suflet pentru stirile culese si oferite.Sunteti tare harnicute.
Sanatate multa!
dlacatus65- membru activ
Data de inscriere : 08/12/2009
Varsta : 59
Localizare : Buzau
alitheea a scris:asta este de pe twitterul lui Cansel , DAR..., INCEP SA AM INDOIELI CA AR FI EL PENTRU CA NU CRED CA AU VOIE PRIN CONTRACT SA DIVULGE IN AVANS CE SE VA INTAMPLA IN SERIAL
ceea-ce am pus mai sus este ceea-ce am postat de pe twitter , imi e greu sa cred ca el dupa ce vine de la filmari se apuca sa scrie fanilor ce a filmat in ziua respectiva , probabil este cineva din interior care se foloseste de numele lui si de faptul ca il cunoaste indeajuns pentru a da unele detalii despre el.
Poate ma insel , dar mi se pare cusuta cu ata alba...
Chiar daca are contract .. nu a zis nimic concret sau sa povesteasca , da dat cateva indicii , si Begum (ceren) a spus acelasi lucru pe twitter pentru ca fanii sa ii poata vizita, sunt atatea poze in care fanii ii viziteaza la filmari .. eu zic ca este el , pentru ca cei de la twitter nu permit fake-uri ca pe facebook.. acum cine stie .. poate e sau nu el Pupici
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna ziua dragelor am intrat sa citesc ce a-ti mai scris .. ne vedem diseara
andreea90- vip
multumesc mult dea pentru raspuns. inebunisem de cand caut filmul si abia acum fac legatura cu faptul ca dadeam numai de poze din gonulcelen. vai de mine ce am zapacit calc pe subiectul asta........ merci mult.... imi vine sa imi dau una (sau mai multe) ....dar asta e....
o dupa masa placuta tuturor
florica- vip
April fools is todayyyyyyyyyy, girls Si pe f.b.stiu ca azi este ziua pacalelilor!
florica- vip
florica- vip
Samira Garayeva So, Cansel gave us some tips yesterday. We will have a Murat-Ceren scene at a kebap restaurant, it can be in epi 47, I think they should have finished epi 46 already.
And the most important thing is that he said they will have shooting inSapanca on Monday, it is the place where our Hotel is situated. So, which bolum ca...n it be? Epi 47?
florica- vip
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DxotcTc3vaWs&h=22d20
florica- vip
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DxotcTc3vaWs&h=22d20
Buna ziua dragilor. Nu mi-a placut Florica trailerul asta sau cum se numeste. Imi produce o stare de nervi grozava. L-am vazut si pe port. Nu stiu de ce am senzatzia ca se va intampla ceva rau , ceva ireparabil. Nu neaparat in film. Am asa un sentiment straniu ca va fi ceva rau. Poate este numai impresia mea. Vremea mohorata de afara e de vina.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Buna seara, dezmat de 1 Aprilie!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna seara dragelor
Programul pentru Duminica
Pazar ;
-10:30 NTV'de Tohum Otizm Vakfı için Cansel Elçin canlı yayında
-12:50 Dizi TV Gönülçelen setinde "Cansel Elçin ile röp var."
-22:00 Gönülçelen 45.bölüm
Pazar ;
andreea90- vip
Nu stiu daca este cu adevarat trailer,eu am crezut ca fetele au facut clipul cu noile poze si nu te mai gandi la rele,si aici azi a fost tot noros a stropit un piculet,vremea asta ne produce starii neplacute. o seara placutaGeta a scris:
Buna ziua dragilor. Nu mi-a placut Florica trailerul asta sau cum se numeste. Imi produce o stare de nervi grozava. L-am vazut si pe port. Nu stiu de ce am senzatzia ca se va intampla ceva rau , ceva ireparabil. Nu neaparat in film. Am asa un sentiment straniu ca va fi ceva rau. Poate este numai impresia mea. Vremea mohorata de afara e de vina.
florica- vip
Adevarat dezmat!!!Ai fost si tu pe acolo?iulianagl a scris:Buna seara, dezmat de 1 Aprilie!
florica- vip
Cam incarcat program pt. o duminica,dar la NTV nu participa si Tuba?andreea90 a scris:Buna seara dragelor
Pazar ;
florica- vip
Bun gasit si-o seara buna tuturor,Andreea mai esti bolnavioara?
florica- vip
florica a scris: Cam incarcat program pt. o duminica,dar la NTV nu participa si Tuba?
Nustiu .. nu zice nimic de ea :nh8:
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum