49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+27
Lucica10
vania_e
razbunator
vivi
gorbaciov
tiberici
Gloxinia2010
teodora_roman
Garo
dlacatus65
ASI 4 ever
Admin_dea05
DENISA
axxa246
Luana
dana17
anuta1971
Cristina84
iulia1965
pufy2010
Geta
alitheea
andreea90
florica
narcisa
lica54
iulianagl
31 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vocea era in direct sau inregistrata ?ca eu nu am reusit sa deschid linkul
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Geta a scris:
Dumnezeule , dar Cansel alta treaba n-are??? Inseamna ca e in pasa proasta . Cred ca e suparat. Nici aseara la premierea aceea nu era prea vesel.
Este chiar fericit .. si ii place ce face .. mai ales ca a comentat pentru echipa lui favorita Galatasaray .. A scris si pe twitter .. ca e foarte bucuros ca a avut ocazia asta .
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
alitheea a scris:vocea era in direct sau inregistrata ?ca eu nu am reusit sa deschid linkul
in direct dar acum e premierea .. nu cred ca va mai vorbii
andreea90- vip
imi mai dai o data linkul te rogandreea90 a scris:
in direct dar acum e premierea .. nu cred ca va mai vorbii
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Atunci ma bucur pentru el si cu el. E bine sa ai o astfel de pasiune. Mult mai bine decat alte pacate: pahar , cartzi , femei , etcandreea90 a scris:
Este chiar fericit .. si ii place ce face .. mai ales ca a comentat pentru echipa lui favorita Galatasaray .. A scris si pe twitter .. ca e foarte bucuros ca a avut ocazia asta .
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/photo.php?fbid=10150167017430860&set=o.105610722816671&theater
in spate, lateral , nu e tuba?
alitheea- vip
alitheea a scris:imi mai dai o data linkul te rog
http://www.mizonetv.com/2011/01/ntv-spor-canli.html
sa terminat .. acuma joaca alta echipa si eu am prins sfarsitu imi pare rau
andreea90- vip
la mine nu vrea sa se deschida , imi spune ca se conecteaza cu media , apoi ca e gata ....si atat,...andreea90 a scris:
http://www.mizonetv.com/2011/01/ntv-spor-canli.html
sa terminat .. acuma joaca alta echipa si eu am prins sfarsitu imi pare rau
alitheea- vip
andreea , tu stii turceste?
alitheea- vip
alitheea a scris:https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/photo.php?fbid=10150167017430860&set=o.105610722816671&theater
nu cred .. n-am vazut-o pe tuba niciodata cu blugi gri pe ea si cizme lungi .. yo zic ca nu
andreea90- vip
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
alitheea a scris:andreea , tu stii turceste?
nu prea .. le ghicesc si eu si mai dau pe goagle .. inca n-am invatat ca sa stiu perfect .. acum incerc sa ma perfectionez de ce?
andreea90- vip
ca te-am urmarit ce mumos vorbeai cu Canselandreea90 a scris:
nu prea .. le ghicesc si eu si mai dau pe goagle .. inca n-am invatat ca sa stiu perfect .. acum incerc sa ma perfectionez de ce?
alitheea- vip
florica- vip
poza cu cei trei purcelusi , as vazut-o?florica a scris:
alitheea- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:
Asa ceva nu mi-a fost dat sa vad !! Dumnezeule , ce gusturi!!!! Am imbatranit si nu stiu nimic. Niciodata nu mi-ar fi trecut prin minte , ca o fata tanara isi poate face asa ceva.!!!In sfarsit .. Noapte buna !
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
alitheea a scris:ca te-am urmarit ce mumos vorbeai cu Cansel
ma gandeam ca am facut vreo gafa saru`mana .. ma straduiesc si eu , dar cred ca o sa-i vorbesc in franceza ca-i place mai mult
andreea90- vip
florica a scris:
Asta sigur nu-i romanca .. vreo chinezoica .. americanca orice altceva .. sau mai bine zic o fata "emo " CE ORIBIL
andreea90- vip
Dupa ce am citit ce a postat , am zis , Doamnea , ce barbat...andreea90 a scris:
ma gandeam ca am facut vreo gafa saru`mana .. ma straduiesc si eu , dar cred ca o sa-i vorbesc in franceza ca-i place mai mult
uite pt tine o melodie care mie imi pace foatre , foarte mult...
https://www.youtube.com/watch?v=lJEPKpZ1prU&playnext=1&list=PL8413871DEB27165D
alitheea- vip
alitheea a scris:Dupa ce am citit ce a postat , am zis , Doamnea , ce barbat...
uite pt tine o melodie care mie imi pace foatre , foarte mult...
https://www.youtube.com/watch?v=lJEPKpZ1prU&playnext=1&list=PL8413871DEB27165D
Adevaru e ca este un barbat de nota 20 si chiar mai mult .. as vrea sa gasesc si eu unu ca el .. si independent, destept, educat, iubitor, sensibil .. intr-un cuvant un barbat adevarat Si ma surprinde ca intra si vorbeste cu noi , e de admirat ca nu toti actorii fac asta , nici macar astia de la noi
Multumesc pentru melodie .. e superba
andreea90- vip
asa este , la inceput am avut indoieli ca ar fi el , pentru ca stii ca se mai practica asta , dar dupa ce am citit , asa cum am putut eu mai cu goagal, mai fara mi-am dat seama ca nu poate fi decat elandreea90 a scris:
Adevaru e ca este un barbat de nota 20 si chiar mai mult .. as vrea sa gasesc si eu unu ca el .. si independent, destept, educat, iubitor, sensibil .. intr-un cuvant un barbat adevarat Si ma surprinde ca intra si vorbeste cu noi , e de admirat ca nu toti actorii fac asta , nici macar astia de la noi
Multumesc pentru melodie .. e superba
Referitor la ce iti doresti sa intalnesti , iti doresc din tot sufletul sa gasesti un astfel de barbat .Ferice de cea care ii va fi alaturi.
alitheea- vip
florica- vip
alitheea a scris:asa este , la inceput am avut indoieli ca ar fi el , pentru ca stii ca se mai practica asta , dar dupa ce am citit , asa cum am putut eu mai cu goagal, mai fara mi-am dat seama ca nu poate fi decat el
Referitor la ce iti doresti sa intalnesti , iti doresc din tot sufletul sa gasesti un astfel de barbat .Ferice de cea care ii va fi alaturi.
Multumesc si eu sper .. bine ar fii daca Tuba ar fii fericita din viata lui ,dar cand vad ca ziarele o arata cu altii in poze .. ma cam indoiesc .. cu toate ca ei sunt prieteni si exista atractie intre ei .. dar pana la urma conteaza sa fie fericiti si sa gaseasca pe cine trebuie , nu neaparat impreuna , da sa-i merite
andreea90- vip
multe idei traznite mai au unii!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
Nu stiu ce sa zic , in timp ce Tuba mai apare din cand in cand , el mi se pare foarte singur , poate putin trist si nostalgic , intr-un interviu mai vechi spunea ca este singur in Turcia si ca ii lipsesc mult ai lui , ca uneori se gandeste ce cauta el acolo singur...andreea90 a scris:
Multumesc si eu sper .. bine ar fii daca Tuba ar fii fericita din viata lui ,dar cand vad ca ziarele o arata cu altii in poze .. ma cam indoiesc .. cu toate ca ei sunt prieteni si exista atractie intre ei .. dar pana la urma conteaza sa fie fericiti si sa gaseasca pe cine trebuie , nu neaparat impreuna , da sa-i merite
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum