22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+22
danuza
lexia
Iuliana
dana sandulescu
Petre Gabriel Nicoleta
rodica
dana4699
Motzişor
teodora_roman
axxa246
vania_e
alina_chupi
kh69
andradamaria
ninnet
victorelalove
alimar
iulia80
lica54
DENISA
lavy612
pufy2010
26 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
eu am...obosit!!!!!!victorelalove a scris:
Multumim pentru poze. Pala sta cu "noua achizitie" numai prin restaurante, parca vad ca declara faliment... sfarsitul Baldarilor.
THANK YOU,..VERY MUCH, Murat is the best!!!!!!!!!!!!kh69 a scris:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 22. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
andradamaria a scris: eu am...obosit!!!!!!
Trebuie sa revenim cu forte proaspete, sa-i sustinem, sa le facem galerie sa castige in fata Moranilor. DA-MI UN B, DA-MI UN A, DA-MI UN L, DA-MI UN D, DA-MI UN A, DA-MI UN R, HHHHAAAAIIIIIII BALDAR!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
buna ziua.....
am si eu o inrtrebare....stie cineva cum se numeste mel din ep 44(cand stau cei 2 indragostiti pe banca)?
sper ca am postat bine
am si eu o inrtrebare....stie cineva cum se numeste mel din ep 44(cand stau cei 2 indragostiti pe banca)?
sper ca am postat bine
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
alina_chupi a scris: buna ziua.....
sper ca am postat bine
Buna,
Cred ca la melodia asta te referi:
Ask ve Ceza - Gözün Arkada Kalmasin
https://www.youtube.com/watch?v=2tX5KWiFYRw
victorelalove- moderator
da, merci mult
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
alina_chupi a scris:da, merci mult
Cu placere!
victorelalove- moderator
studenți ucrainieni defecți!!!!!!!!!!!!!
defecti rau!!!!!!!!!!!!pufy2010 a scris: studenți ucrainieni defecți!!!!!!!!!!!!!
multumim Pufy.
andradamaria- vip
MOTZIIIIIIIIIIII, hai acasa. Adrian Paunescu - Amagire.......
Si iar a venit primavara
Si iar ne mintim ca-i frumos
Si iar frunzele urca scara
Si-i verde pamîntul pe jos.
Si iar calendaru-nfloreste
Si cîinii ne-aud pe la stîni
Dar vai, tot acum, pe muteste
Mor grabnic atîtia batrîni.
Dar bine-ai venit, amagire
Mai stai, mai dureaza un pic
Aceasta mintita iubire
Oricum e mai mult ca nimic.
Vin noptile scurte de vara
Si pasari se-ntorc de la sud
Dar daca e ultima oara
Iluzia verdelui crud ?
Cu lanturi legate de glezne
Oricît de lumina ar fi
Noi mergem de-a pururi prin bezna
Mereu nelegitimi copii.
Mereu în aceeasi clipita
Urît si frumos, mort si viu,
Ne paste o soarta cumplita
Nimic nu-nteleg cei ce stiu.
Si iar a venit o parere
Si iar va pleca înapoi
Prea mari impozit ne cere
Ca ninge în suflet la noï.
Lexia,Teodoraaaaaaaaaaa
Si iar a venit primavara
Si iar ne mintim ca-i frumos
Si iar frunzele urca scara
Si-i verde pamîntul pe jos.
Si iar calendaru-nfloreste
Si cîinii ne-aud pe la stîni
Dar vai, tot acum, pe muteste
Mor grabnic atîtia batrîni.
Dar bine-ai venit, amagire
Mai stai, mai dureaza un pic
Aceasta mintita iubire
Oricum e mai mult ca nimic.
Vin noptile scurte de vara
Si pasari se-ntorc de la sud
Dar daca e ultima oara
Iluzia verdelui crud ?
Cu lanturi legate de glezne
Oricît de lumina ar fi
Noi mergem de-a pururi prin bezna
Mereu nelegitimi copii.
Mereu în aceeasi clipita
Urît si frumos, mort si viu,
Ne paste o soarta cumplita
Nimic nu-nteleg cei ce stiu.
Si iar a venit o parere
Si iar va pleca înapoi
Prea mari impozit ne cere
Ca ninge în suflet la noï.
Lexia,Teodoraaaaaaaaaaa
andradamaria- vip
James Bond intra intr-un bar, unde la o masa o tipa blonda, super statea la o masa. James Bond i se adreseaza.
J.B.: - Bond, James Bond.
Ea: - Off, Fuck Off.
................................
Un melc foarte smecher intra intr-un bar si se prezinta:
- Melcu' , Melcu' Cotobelcu'.
Stefan cel Mare, după o bătălie crâncena, reuseste sa scape cu viata, împreuna cu un mic grup de osteni. Pe urmele lor oastea otomana, câta frunza si iarba. În depărtare se vede o pădure. Stefan:
- În pădure!
Când ajung în pădure, Stefan comanda:
- Toata lumea sus în copaci!
Peste o leaca de vreme, ostenii în copaci, agătati de craci, încep sa se nelinistească:
- Mai stăm asa, Măria Ta?!
- Mai stati mă, ca abia acum întră turcii în pădure!
Peste un timp, iară:
- Sa mai stăm, Măria Ta?
- Mai stati, mai stati ca acuma trec pe sub noi!
- Da', Măria Ta,... dar măcar caii putem sa-i lăsam jos?!
J.B.: - Bond, James Bond.
Ea: - Off, Fuck Off.
................................
Un melc foarte smecher intra intr-un bar si se prezinta:
- Melcu' , Melcu' Cotobelcu'.
Stefan cel Mare, după o bătălie crâncena, reuseste sa scape cu viata, împreuna cu un mic grup de osteni. Pe urmele lor oastea otomana, câta frunza si iarba. În depărtare se vede o pădure. Stefan:
- În pădure!
Când ajung în pădure, Stefan comanda:
- Toata lumea sus în copaci!
Peste o leaca de vreme, ostenii în copaci, agătati de craci, încep sa se nelinistească:
- Mai stăm asa, Măria Ta?!
- Mai stati mă, ca abia acum întră turcii în pădure!
Peste un timp, iară:
- Sa mai stăm, Măria Ta?
- Mai stati, mai stati ca acuma trec pe sub noi!
- Da', Măria Ta,... dar măcar caii putem sa-i lăsam jos?!
victorelalove- moderator
[quote="victorelalove"
Trebuie sa revenim cu forte proaspete, sa-i sustinem, sa le facem galerie sa castige in fata Moranilor. DA-MI UN B, DA-MI UN A, DA-MI UN L, DA-MI UN D, DA-MI UN A, DA-MI UN R, HHHHAAAAIIIIIII BALDAR![/quote] sigur ca o sa -i sustinem pe favoritii nostrii sa se mentina pe pozitie acolo si sa-i faca praf pe Morani
Trebuie sa revenim cu forte proaspete, sa-i sustinem, sa le facem galerie sa castige in fata Moranilor. DA-MI UN B, DA-MI UN A, DA-MI UN L, DA-MI UN D, DA-MI UN A, DA-MI UN R, HHHHAAAAIIIIIII BALDAR![/quote] sigur ca o sa -i sustinem pe favoritii nostrii sa se mentina pe pozitie acolo si sa-i faca praf pe Morani
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
sigur ca o sa -i sustinem pe favoritii nostrii sa se mentina pe pozitie acolo si sa-i faca praf pe Morani [/quote]lavy612 a scris:
Daca nu noi, atunci cine?
victorelalove- moderator
Vine Stefan si zice catre moldoveni:
- Pe cai moldovenii mei.
- Nu mai avem cai maria ta.
- Atunci pe curand!
- Pe cai moldovenii mei.
- Nu mai avem cai maria ta.
- Atunci pe curand!
victorelalove- moderator
sigur .. sa terminam odata cu Moranii aia detestabili
lavy612- vip
lavy612 a scris:sigur .. sa terminam odata cu Moranii aia detestabili
Vad ca te-ai pregatit serios de razboi.
victorelalove- moderator
Cu razboiul (Savas)e resposabila Denisa...ea are acces la NATO dar nici un ajutor nu strica si-i vom sustine pe Baldari prin toate mijloacele posibile.victorelalove a scris:
Vad ca te-ai pregatit serios de razboi.
andradamaria- vip
da , o sa ne organizam cu totii sa mergem sa -l ajutam pe savas
Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara. Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire: – Secretara asta a ta are picioare frumoase? – N-am bagat de seama. – Ochii ce culoare au? – N-am observat. – Dar de-mbracat, cum se-mbraca? – Foarte repede. …
Nevasta unui director afla ca el are o noua secretara. Vine directorul acasa, nevasta il ia in primire: – Secretara asta a ta are picioare frumoase? – N-am bagat de seama. – Ochii ce culoare au? – N-am observat. – Dar de-mbracat, cum se-mbraca? – Foarte repede. …
lavy612- vip
Rapim si scenaristii, daca este nevoie!!!andradamaria a scris:Cu razboiul (Savas)e resposabila Denisa...ea are acces la NATO dar nici un ajutor nu strica si-i vom sustine pe Baldari prin toate mijloacele posibile.
victorelalove- moderator
vania_e- membru senior
Data de inscriere : 10/08/2010
cred ca asta ne-ar salva de la multe!victorelalove a scris:
Rapim si scenaristii, daca este nevoie!!!
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Mier 06 Apr 2011, 5:57 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
In timpul unei batalii Stefan cel Mare spune sa nu se mai omoare ca prostii si propune sa se intalneasca peste un an,fiecare sa aduca cate un caine sa se lupte.Peste un an se intalnesc,turcii aduc un pitbul mare,fioros,iar romanii aduc un pechinez si incep sa se lupte.Deodata pechinezul inghite pitbulul.Mehmed suparat ii spune lui Stefan:
-Cum e posibil asa ceva,am dat o gramada de bani pentru a antrena cainele.
-E eu am cheltuit toti galbenii pentru a-i face operatie estetica crocodilului meu.
-Cum e posibil asa ceva,am dat o gramada de bani pentru a antrena cainele.
-E eu am cheltuit toti galbenii pentru a-i face operatie estetica crocodilului meu.
victorelalove- moderator
... da, si asa putem sa realizam noi scenariul exact asa cum ne convinevictorelalove a scris:
Rapim si scenaristii, daca este nevoie!!!
lavy612- vip
lavy612 a scris:... da, si asa putem sa realizam noi scenariul exact asa cum ne convine
Am avea niste idei... Le-ar sta mintea in loc. Eu de exemplu: La inceputul filmului,cand a trebuit sa fie sacrificat Savas sa se insoare cu Cicec, as fi facut o casatorie intre Sahnur si batranul Moran... De ce sa fie sacrificati cei tineri? Se facea si Moran cu 2 neveste... amandoua de acord cu "prafurile" si toata lumea ar fi fost fericita. Si sa vezi din momentul ala ACTIUNE!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 06 Apr 2011, 6:08 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
andradamaria- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum