52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dragelor!!!
o zi splednida si un weekend excelent va doresc
o zi splednida si un weekend excelent va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Asa este Dana .. este o mare diferenta .. stiam poza .. si stiu ca niciodata n-a fost nimic intre Tuba si Murat , chiar daca fanii filmului Asi au sperat ... Un weekend placut distractie placuta
Un weekend placut tuturor dragelor .. distractie placuta de 1 mai .. si mai e putin pana vom vedea urmatorul episod cu frumosi astia doi indragostiti
Un weekend placut tuturor dragelor .. distractie placuta de 1 mai .. si mai e putin pana vom vedea urmatorul episod cu frumosi astia doi indragostiti
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Tuba .. noua reclama la Pantene
https://www.facebook.com/gonulcelendizisi#!/video/video.php?v=10150168167087156&oid=34440002728&comments
Votati-l pe Cansel
http://www.atvdiziler.com/anketler/nisan-ayinin-en-iyi-erkek-oyuncusu/?viewResults
https://www.facebook.com/gonulcelendizisi#!/video/video.php?v=10150168167087156&oid=34440002728&comments
Votati-l pe Cansel
http://www.atvdiziler.com/anketler/nisan-ayinin-en-iyi-erkek-oyuncusu/?viewResults
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bine v-am gasit mandrelor. Mai bine mai tarziu decat niciodata , va spun si eu Hristos a inviat! Multzumesc tuturor pentru felicitarile de Sf Gheorghe. Le-am primit astazi cu mare placere. Aproape doua saptamani n-am vazut televizor si nici calculator. A fost extraordinar. Era necesara pauza , dar am venit cu mare dor sa vad cateva seriale pe care eu le indragesc foarte tare ( Gonulcelen , Oyle Bir..., Ezel) . Nu v-am citit in intregime , dar o voi face in zilele urmatoare. Va doresc petrecere frumoasa la acest sfarsit de saptamana si va sarut pe toate si pe totzi.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Hristos a inviat!
Bine v-am gasit!
Se pare ca este ziua intoarcerii fiicelor ratacitoare.
Am venit dupa amiaza si am sarit la TV sa vad si eu ceva din patinaj.
Mi-a lipsit anturajul de aici.
Abia astept sa va citesc si sa vad episoadele (Gonulcelen si Muhtesem...) pe care le-am pasit.
Dar cred ca voi dormi doua zile si doua nopti continuu, asa ca...
Maine voi incerca sa va citesc.
Sper ca sunteti bine....
Sa aveti zile libere frumoase, asa cum vi le doriti!
Muah! pentru toata lumea!
Bine v-am gasit!
Se pare ca este ziua intoarcerii fiicelor ratacitoare.
Am venit dupa amiaza si am sarit la TV sa vad si eu ceva din patinaj.
Mi-a lipsit anturajul de aici.
Abia astept sa va citesc si sa vad episoadele (Gonulcelen si Muhtesem...) pe care le-am pasit.
Dar cred ca voi dormi doua zile si doua nopti continuu, asa ca...
Maine voi incerca sa va citesc.
Sper ca sunteti bine....
Sa aveti zile libere frumoase, asa cum vi le doriti!
Muah! pentru toata lumea!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Un bun venit tuturor.ADEVARAT A INVIAT!Geta,Luana,o seara placuta tuturor!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Cansel Elçin;~[C]~ ümLeLer kifayetsiz senin yanında
~[A]~ şkım , bebeğim , CanseL'im , her şeyim bitmez bu sevda
~[N]~ asıL anLatsam biLmiyorum ne oLur inan bana
~[S]~ ardunyaLarın sessiz çığLığı gibi girme rüyaLarıma
~[E]~ LLerimi uzatsam değer mi eLLerine
............~[L]~ aLe , sümbül çağre buLamaz ki derdime
~[E]~ fsaneLer vardır hiç unutuLmayan
~[L]~ eyLa iLe Mecnun gibi 'AŞK'ından tutuşan
~[Ç]~ aresizim ... Çarem yok ... Bir tek çarem sensin !
~[İ]~ nsan sevince sayıkLıyor sen hep benimsin
1 Mayıs Pazar 10.00'da Star Tv'de!Süper StarLife'da...
2 Mayıs Pazartesi Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu'nda (GirDAP),Kozyatağı Kültür Merkezi'nde!
......
4 Mayıs Çarşamba saat 19'da Ntv'de!
~[A]~ şkım , bebeğim , CanseL'im , her şeyim bitmez bu sevda
~[N]~ asıL anLatsam biLmiyorum ne oLur inan bana
~[S]~ ardunyaLarın sessiz çığLığı gibi girme rüyaLarıma
~[E]~ LLerimi uzatsam değer mi eLLerine
............~[L]~ aLe , sümbül çağre buLamaz ki derdime
~[E]~ fsaneLer vardır hiç unutuLmayan
~[L]~ eyLa iLe Mecnun gibi 'AŞK'ından tutuşan
~[Ç]~ aresizim ... Çarem yok ... Bir tek çarem sensin !
~[İ]~ nsan sevince sayıkLıyor sen hep benimsin
1 Mayıs Pazar 10.00'da Star Tv'de!Süper StarLife'da...
2 Mayıs Pazartesi Girişimcilik Dünyasına Atılım Platformu'nda (GirDAP),Kozyatağı Kültür Merkezi'nde!
......
4 Mayıs Çarşamba saat 19'da Ntv'de!
florica- vip
Cansel Elçin a întrebat Cansel Elçin'in canlandırdığı karakterlerden en çok hangisini beğeniyorsunuz ?
Murat Turalı 853 votes |
| |
Yüzbaşı Cemal 79 votes |
| |
Ahmet Gürsoy 181 votes |
florica- vip
buna seara tuturor
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Dana,Andreea,Florica,Lica,Geta defapt toate santeti minunate a-ti adus numai poze frumoase ,deosebite pe care le privim cu placere . Ce greu trece timpul pina maine seara....
Lucica10- vip
buna seara,bine ai venit pe la noi!!Lucica10 a scris:buna seara tuturor
florica- vip
din cate am inteles mai sunt doar sase episoade
Lucica10- vip
Florica va citesc zilnic comentariile dar mesaje mai rar nu ma pricep prea bine la calculator iar copii cand vin pe acasa nu au timp sa ma invete .
Lucica10- vip
Cam asa,greu trece timpul,lunga-i ziua de maine.Lucica10 a scris:
Dana,Andreea,Florica,Lica,Geta defapt toate santeti minunate a-ti adus numai poze frumoase ,deosebite pe care le privim cu placere . Ce greu trece timpul pina maine seara....
florica- vip
Din pacate asa este,jale mare pe capul nostru!!!Lucica10 a scris:din cate am inteles mai sunt doar sase episoade
florica- vip
Stiu eu cum este,nici eu nu ma pricep chiar asa de bine,am mai invatat intre timp cate ceva ,nici ai mei nu au timp de mine,mai nou zic ca nu stiu nici ei,asa scapa de mineLucica10 a scris:Florica va citesc zilnic comentariile dar mesaje mai rar nu ma pricep prea bine la calculator iar copii cand vin pe acasa nu au timp sa ma invete .
florica- vip
ce pacat .Avedi idee in ce proecte sunt in viitor
,mai tinem legatura
,mai tinem legatura
Lucica10- vip
Ai dreptate Stefi cand vine doarme ca este obosita iar Dani nu are rabdare cu noi tot din mers trebuie sa invat
Lucica10- vip
Eu n-am nici-o idee in ce proecte vor juca in viitor,cel putin Tuba a spus ca v-a lua o pauza putin mai mare ca este foarte obosita,cine stie ,Lucica10 a scris:ce pacat .Avedi idee in ce proecte sunt in viitor
,mai tinem legatura
florica- vip
Pt.mine este mai greu ca nu stiu l.engleza ,cate-o data ,prin cautarile mele mai apare cate ceva in engleza cum n-am inteles ce inseamna am mai facut cate-o prostie,Lucica10 a scris:Ai dreptate Stefi cand vine doarme ca este obosita iar Dani nu are rabdare cu noi tot din mers trebuie sa invat
florica- vip
Poate se duce puti pe la Paris sa faca ceva cumparaturi .
Lucica10- vip
Mie imi spi nici eu nu stiu si ma cearta
Lucica10- vip
Ei doi?Ar fi fain,poate ca or fi si fost,mai stii!!!!!!!!!!!!!Lucica10 a scris:Poate se duce puti pe la Paris sa faca ceva cumparaturi .
florica- vip
De multe ori a zis ca pune parola sa nu mai am acces la calculator,acum s-a mai obisnuit cu mine si-mi da pace, n-are incotro,ce mama saraciei ,eu platesc abonamentul!!!!!!!!!Lucica10 a scris:Mie imi spi nici eu nu stiu si ma cearta
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum