52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Lucica10 a scris:asa este Andreea daca la tv nu avem la ce sa ne uitm ....stiti careva ce proiecte au pe viitor daca se termina filmul mi-ar placea sai vedem impreuna Citeam undeva ca pe 11 mai incep ceremoniile la Can unde il vor premia pe Belmondo si binenteles pritre invitati este si
Tuba zicea ca pleaca in vacanta si nu stie daca va avea alte proiecte .. si parca si Cansel tot la fel zicea ca nu stie inca ce proiecte va avea .. deci poate isi fac vacanta impreuna la Paris (orasul lor preferat )
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Geta ai dreptate si eu cunos multe cazuri dar de nu ne putem opune la ce este scris sus acolo sus . Nape buna geta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
M-ai stii ce frumos ar fii Andreea si cand vin sa vina trei
Lucica10- vip
Hei nu mai este nimeni pe aici
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:M-ai stii ce frumos ar fii Andreea si cand vin sa vina trei
Ar fii excelent :baby1: .. cel mai frumos vis ..devenit realitate ..da .. noi visam .. acuma sa vedem ce fac ei ..
andreea90- vip
daca se mai gandesc mult .......vremea ...trece si dupaia ioc
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:daca se mai gandesc mult .......vremea ...trece si dupaia ioc
Chiar asa .. Tuba face 29 de ani .. copii se fac pana la 30 .. ca dupaia pot aparea probleme .. deci sa se grabeasca .. Cansel deabea asteapta
andreea90- vip
Ce credeti ca vad eu ...ep2 .. ce frumusica este cu basm pe cap dar si el
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:Ce credeti ca vad eu ...ep2 .. ce frumusica este cu basm pe cap dar si el
Da .. sunt frumoase scenele dintre ei in primu sezon .. dar nu-mi imaginez altcv .. ca atunci aveau fiecare pereche ..se desparteau etc .. din sezonul 2 sunt singuri .. pregatiti sa devina un cuplu .. stiu ca am luato razna ma scuzati va rog
andreea90- vip
DA.........am vrea noi
Lucica10- vip
VA SPUN NOAPTE BUNA vise placute tuturor
Lucica10- vip
Lucica10 a scris:VA SPUN NOAPTE BUNA vise placute tuturor
Noapte buna Lucica Vise placute
andreea90- vip
Noapte Buna dragelor Vise placute
andreea90- vip
NOAPTE BUNA, vise placute
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna fetelor ...
Frumos promo ... Frumoasa imbratisare ... Din toata inima ei Hasret , ca-n vremurile de alta data ... Asta astepta Murat , iertarea ... Si ea a venit ... din toata inima ei ... Barbatul din el a simtit asta ... Cu cata bucurie ... A stiut sa astepte , s-a meritat ...
Iar noi am asteptat promo , s-a meritat ...
Asteptam sa vedem ce face Murat acum , iertat fiind ... Sper ca a meritat atata asteptare din partea noastra ...
Dupa imbratisarea ei vine sarutul lui ??? Din toata inima lui ...
Pana vine sarutul lor va trimit eu un pupic ... Vise frumoase ...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=151274271605637
Frumos promo ... Frumoasa imbratisare ... Din toata inima ei Hasret , ca-n vremurile de alta data ... Asta astepta Murat , iertarea ... Si ea a venit ... din toata inima ei ... Barbatul din el a simtit asta ... Cu cata bucurie ... A stiut sa astepte , s-a meritat ...
Iar noi am asteptat promo , s-a meritat ...
Asteptam sa vedem ce face Murat acum , iertat fiind ... Sper ca a meritat atata asteptare din partea noastra ...
Dupa imbratisarea ei vine sarutul lui ??? Din toata inima lui ...
Pana vine sarutul lor va trimit eu un pupic ... Vise frumoase ...
https://www.facebook.com/video/video.php?v=151274271605637
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Pana la urma s-a accidentat .. saracu .. si el rade .. ce om .. barbat adevarat .. Cred ca ce l-a certat Tuba si nu numai ... cu pasiunea lui pt fotbal .. uite cum face buba
andreea90- vip
Da , Andreea , sper sa nu se vada la filmari ... S-a purtat barbateste , bravo lui ... Sigur i s-a atras atentia inainte de meci ... Bine ca nu e ceva mai rau ... Trece repede ... Sant medicamente speciale , desi f scumpe care nu lasa sa se vada nici o urma ... Sigur doctorii au avut grija ...andreea90 a scris:Pana la urma s-a accidentat .. saracu .. si el rade .. ce om .. barbat adevarat .. Cred ca ce l-a certat Tuba si nu numai ... cu pasiunea lui pt fotbal .. uite cum face buba
Si-a dar sangele pe teren ... Asta e ... Se-ntampla ...
E un delicat ... Face el pe-a durul , dar nu e ... E un dulce ... Te pup ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
dana17 a scris: Da , Andreea , sper sa nu se vada la filmari ... S-a purtat barbateste , bravo lui ... Sigur i s-a atras atentia inainte de meci ... Bine ca nu e ceva mai rau ... Trece repede ... Sant medicamente speciale , desi f scumpe care nu lasa sa se vada nici o urma ... Sigur doctorii au avut grija ...
Si-a dar sangele pe teren ... Asta e ... Se-ntampla ...
E un delicat ... Face el pe-a durul , dar nu e ... E un dulce ... Te pup ...
Ai dreptate .. ca face pe duru , dar nu e , se vede si se simte .. Sper doar ca a avut Tuba grija de el ... Te pup si eu Noapte buna
andreea90- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza mandrelor. Poftitzi la . Mai sunt doua zile si vedem episodul. Dar sarut vedem in ultimul episod. Si atunci unul pe frunte. Stilul lui Tomris. Pentru ca in alte filme turcesti , sunt o multzime de scene .... de dragoste. Tomris este retzinuta. Cred ca a incasat niste critici zdravene de la Asi si s-a lecuit. Nu stiu cum este serialul asta nou , care se spune ca seamana ca doua picaturi de apa cu Asi. Va doresc o zi frumoasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
florica- vip
pt.Geta.pt. DANA,NICO pt.ANDREEA PT.NARCISA PT. NUTI PT. DANA,MARI
florica- vip
la celelalte fete nu le stiu preferintele si atunci le ofer cate un fir de trandafir,astfel toata lumea sa se bucure de ceva azi,mie imi plac toate florile nu am nici-o preferinta speciala .
florica- vip
fiecare-n parte este frumoasa,urarea se adreseaza tuturor,
florica- vip
Hello Girls i have a good news to tell you about it :D
I found this info : 49.Bölüm'ü 1.521.189 Kişi İzlemiştir Arkadaşlar... Tebrikler... = The 49th Bolum was followed by 1,521,189 people ...(on Net of course) so Congratulations to us :)
(Imyyyyyyy) :
I found this info : 49.Bölüm'ü 1.521.189 Kişi İzlemiştir Arkadaşlar... Tebrikler... = The 49th Bolum was followed by 1,521,189 people ...(on Net of course) so Congratulations to us :)
(Imyyyyyyy) :
florica- vip
http://www.google.ro/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvideo%2Fvideo.php%3Fv%3D1657040909498%26oid%3D163072117049452%26comments&ei=M5bDTbzoE8OLswbAuIn_Dg&usg=AFQjCNEkYExmpdEVauksUZP3amGsa4_xiA il cheama MAC ONCESI,cred ca a fost coleg de echipa cu Cansel,nu stiu ce este de meserie,comentator sportiv sau realizator de emisiuni,am adus un link cu el dar eu nu inteleg cu ce se ocupa!!!!!!!!!!!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum