52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
mai gata sa-i rupa gatul!!!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ai vazut ANREEA ca n-a fost greseala.am vazut ca ai intrebat fetele dar nici ele nu stiu deocamdata cand si cum s-a intamplat,sigur ca au fost in tribune fane,doar am auzit cand strigau Casel ,Cansel cand juca, cum o fi scapat chiar momentul asta camerelor,si aseara am revazut tot meciul dar accidentul nu l-am vazut,bine ca nu este ceva grav!Cu-n pupic de la TUBA si de la noi ii trece. pupicul made MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
fetelor eu mi-am facut numarul acum va las ma duc sa mai stric si ceva bani!!!!!sa auzim de bine
florica- vip
plecasem ,darm-am intors,am fost in vizita pe la vecine ,de si nu-i frumos [sper ca ma iarta]am sterpelit poza asta ,cum puteam s-o las sa nu o aduc si aici !!!!!!!!!!!
florica- vip
Un adevarat erou,isi da si sangele pt. o cauza nobila!!!!!dana17 a scris: Da , Andreea , sper sa nu se vada la filmari ... S-a purtat barbateste , bravo lui ... Sigur i s-a atras atentia inainte de meci ... Bine ca nu e ceva mai rau ... Trece repede ... Sant medicamente speciale , desi f scumpe care nu lasa sa se vada nici o urma ... Sigur doctorii au avut grija ...
Si-a dar sangele pe teren ... Asta e ... Se-ntampla ...
E un delicat ... Face el pe-a durul , dar nu e ... E un dulce ... Te pup ...
florica- vip
O zi buna ...O cafea pt voi ...
Si ei ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumesc pt flori , Florica ...
O zi frumoasa tie si tuturor care intra aici ... si de fapt intregii lumi ... E asa frumoasa viata , e minunata Terra ... Si am prieteni minunati , pe care-i iubesc din toata inima ...
dana17- vip
Ce fumosi sant si ce imbratisare frumoasa ne-au daruit ieri ... Sant curioasa ce a facut-o pe Hasret sa sara asa in gatul lui Murat ... Oare e dupa discutia lui Murat cu Levent ??? S-ar putea ...
Sant cei mai buni ...
Bravo lor si de ce nu , Bravo intregii echipe ... Sa le respectam munca tuturor ... E o munca de echipa ...
Ei ne-au unit ... Ei ne fac sa radem , ei ne fac sa plangem , ei ne invata sa speram saptamana de saptamana ...
Noi ii iubim si santem alaturi de ei ...
Da Flori , ii creste cota ... Asa ranit ... Ne da pe spate , ca asa santem noi ... sensibile , simtitoare ... Junghiul , crezi ca nu stie asta ??? Motanul ...florica a scris:Un adevarat erou,isi da si sangele pt. o cauza nobila!!!!!
dana17- vip
Buna dimineata dragelor .. au aparut si niste poze mai oficiale si mai clare de la premiere .. BINEINTELES TREBUIE SA DATI CLICK PE ELE ... SA LE VEDETI CUM TREBUIE .. Ca sunt format mare .. Va pup O zi frumoasa sa aveti
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
florica a scris:ai vazut ANREEA ca n-a fost greseala.am vazut ca ai intrebat fetele dar nici ele nu stiu deocamdata cand si cum s-a intamplat,sigur ca au fost in tribune fane,doar am auzit cand strigau Casel ,Cansel cand juca, cum o fi scapat chiar momentul asta camerelor,si aseara am revazut tot meciul dar accidentul nu l-am vazut,bine ca nu este ceva grav!Cu-n pupic de la TUBA si de la noi ii trece. pupicul made MIHAELA!!!!!!!!!!!!!!!
Da Florica .. am vazut aseara poza cum isi da si sangele pe teren .. si tot zambaretz e .. ca doar e barbat adevarat .. pe fetele le intrebam ..poate stiu in ce minut al meciului s-a intamplat , daca au vazut tot meciu .. ca eu n-am vazut nimic legat de accidentarea lui .. dar acum e bine .. are Tuba grija de el .. Ai vazut cum il strange in brate ? .. sa-i ii rupa gatu .. Multumesc pentru trandafiri O zi frumoasa
andreea90- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Floricaaaa, multzumesc pentru soare. Astazi a stat pana acum pe cer. Afara e foarte bine. Poate mai sta si maine ca sa ma incalzesc si in casa
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
pt toata lumea ,ce flori frumoase multumim Florica si la VL a aparut soarele dar date vantul .....Asa este ce barbat , saracutul are sange si pe mana il tucam toate si ii trece
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
50. BÖLÜM ÖZETİ
Mahalleye gelen sürpriz isim Hasret ve Murat ilişkisini doğrudan etkiler. Hasret yeni bir teklif alır ve bir gelecek planı yapmak zorunda kalır. Önünde yurtdışı kapıları açılmıştır. Ancak Murat'ın onu bırakmaya niyeti yoktur. İşleri hızlandırıp Hasret'in karşısına çıkar! Diğer yandan Ceren, Levent'in yanına taşınır. İlk günler güzel geçse de, sonrasında Murat yüzünden bir tartışma yaşarlar. Murat ve Levent bir kez daha buluşur. Bu sefer ortak bir nokta bulmaya çok yakınlardır.
Cafer mahalleye geri döner ancak Balçiçek ile arası hemen düzelmeyecektir. Esas merak edilen konu ise Kobra'nın nerede olduğudur. Öte yandan Saime'nin bir misafiri vardır. Bu kişi Nesrin'den başkası değildir!
Mahalleye gelen sürpriz isim Hasret ve Murat ilişkisini doğrudan etkiler. Hasret yeni bir teklif alır ve bir gelecek planı yapmak zorunda kalır. Önünde yurtdışı kapıları açılmıştır. Ancak Murat'ın onu bırakmaya niyeti yoktur. İşleri hızlandırıp Hasret'in karşısına çıkar! Diğer yandan Ceren, Levent'in yanına taşınır. İlk günler güzel geçse de, sonrasında Murat yüzünden bir tartışma yaşarlar. Murat ve Levent bir kez daha buluşur. Bu sefer ortak bir nokta bulmaya çok yakınlardır.
Cafer mahalleye geri döner ancak Balçiçek ile arası hemen düzelmeyecektir. Esas merak edilen konu ise Kobra'nın nerede olduğudur. Öte yandan Saime'nin bir misafiri vardır. Bu kişi Nesrin'den başkası değildir!
Samira Garayeva
SUMMARY for EPI 50
The surprise one who came to the neighborhood affects Murat and Hasret relationship directly. Hasret gets a new offer and has to make a plan for future. The doors to abroad are now open in front of her. But Murat is not going to let her go. He accelerates his works and faces with Hasret. On the other hand Jeren moves... to Levent. Though their first days pass fine, but later they have a quarrel because of Murat. Murat and Levent meet once again. This time they are very close to find a common ground.
Jafer comes back to the neighborhood but doesn't reconcile with Balcicek at once. No one knows where Cobra is and this matter makes everyone curious most of all. On the other hand Saime has a guest. And this guest is not someone else but Nesrin!
florica- vip
Din rezumat ni se aunta cateva evenimente ,acum vom vedea cum vor fii ,placute sau mai putin placute!In promo ne-au aratat numai partea frumoasa si cu dublu inteles ,ma refer la imbratisare,creeaza impresia ca Hsaret il imbratiseaza pe M URAT pt.ca i-a spus ca acolo vor locui ,citind rezumatul eu cred ca se bucura ca Levent v-a accepta sa le fie producator astfel Hasret v-a scapa de povara vinovatiei cu falimentul .Cu ce intentie merge Nesrin la Saime,curios,ramane sa vedem,eu nu cred ca Hasret v-a accepta oferta lui Cihan.Ma bucur daca am reusit sa va bine dispun un piculet.Ai dreptate DANA,datorita lor santem noi aici si nu numai noi din ROMANIA ,ci din toate colurile Terrei,de diferite natii sau religii ei ne-au unit ,ne,,vorbim''de parca ne-am stii de cand ii lumea,am vazut si pe f.b-uri ca se intreaba fetele ca ce v-a fii dupa ce se termina filmul?Vom continua sa fim impreuna sau nu?Ramane de vazut,in orice caz pt. mine a fost ceva nemai pomenit totul,faptul ca am desoperit prin filme o tara noua,era acolo de secole dar pt. mine ramasese ca pe vremea lui VLAD Tepes sau Stefan cel MARE,o limba noua,o cultura noua dar pe unele locuri cu unele asemanari de pe la noi,am descoperit multe persoane care gandesc ,vorbesc ca mine, n-am avut intentia sa fac un bilant dar asa a iesit!!
florica- vip
https://www.facebook.com/kiprokofilm
cansel elcin yeni projelerini burdan takip edebilirsiniz
cansel elcin yeni projelerini burdan takip edebilirsiniz
-
Kiproko Film
Gönülçelen'in FRANSA,PARİS ÇEKİMLERİ ASİS YAPIM VE Kiproko Film ORTAKLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR
florica- vip
florica- vip
florica- vip
florica- vip
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
V-am adus un clip splendid.
https://www.youtube.com/user/3031al
https://www.youtube.com/user/3031al
Geta- vip
Geta a scris:V-am adus un clip splendid.
https://www.youtube.com/user/3031al[/quote]frumos ,intradevar doar este vorba de primul sezon!multumesc
florica- vip
bine v-am gasit!!!!!!!!
florica- vip
Buna seara dragelor .. frumoase ganduri Florica .. asa este ne-am adunat aici pentru TUBA si CANSEL , implicit Murat si Hasret .. sperand la o poveste frumoasa de dragoste. Eu cred ca va fii un final fericit, dupa cum au spus si ei intr-un interviu .. iar pe mai departe sper sa ramanem tot aici alaturi de ei si sa ii vedem poate intr-un nou proiect impreuna sau separat , dar impreuna in viata de zi cu zi .
Astazi am citit povestea lui BERGUZAR KOREL si HALIT ERGENC intr-un interviu de-al lor si se aseamana asa de mult cu poveste dintre CANSEL si TUBA ,cel putin inceputul .. BERGUZAR KOREL si HALIT ERGENC se cunosteau de mult timp, au intrerupt legatura si dupa 4 ani s-au intalnit in filmul "1001 de nopti", in care HALIT ERGENC a divortat de sotia cu care era casatorit de cateva luni si BERGUZAR KOREL s-a despartit de iubitul ei cu care urma sa se casatoreasca si au inceput o poveste de dragoste pe la jumatatea filmului,si cum spune si BERGUZAR ..toata lumea le spunea ca e ceva intre ei, iar ei refuzau sa creada ca doar erau prieteni ,iar cand au ajuns sa fie impreuna presa tot fabula spunand ca iese cu unu si cu altu si ea iesea cu toti colegi iar presa facea in asa fel incat sa iasa cum vor ei articolele, iar TUBA seamana asa de tare cu BERGUZAR zici ca sunt surori gemene , amandoua sunt in acelasi an nascute si la fel de frumoase si gingase .
Cat despre TUBA si CANSEL se cunosc de mult timp , doar avem si pozele acelea vechi cu ei ,apoi au ajuns sa joace in acelasi film, apoi ei s-au despartit de iubiti si au ramas singuri .. acum sunt din ce in ce mai frumosi unu langa altu iar eu sper ca va continua povestea lor si vor ajunge ca BERGUZAR KOREL si HALIT ERGENC si un pitic pe langa ei .. dupa parerea mea se potrivesc, se vede chimia dintre ei .
Mai e putin si se termina filmul .. ma intristez deja , ca nu o sa-i mai vad ,sper doar ca ultimele episoade vor fii de neuitat , incat sa imi mai aline tristetea ca nu o sa-i mai vad in film . Am scris cam mult .. cat n-am scris pana acum , dar mi s-a parut atat de frumoasa poveste dintre BERGUZAR SI HALIT incat ma dus cu gandul la poveste dintre TUBA SI CANSEL . VA PUP
Astazi am citit povestea lui BERGUZAR KOREL si HALIT ERGENC intr-un interviu de-al lor si se aseamana asa de mult cu poveste dintre CANSEL si TUBA ,cel putin inceputul .. BERGUZAR KOREL si HALIT ERGENC se cunosteau de mult timp, au intrerupt legatura si dupa 4 ani s-au intalnit in filmul "1001 de nopti", in care HALIT ERGENC a divortat de sotia cu care era casatorit de cateva luni si BERGUZAR KOREL s-a despartit de iubitul ei cu care urma sa se casatoreasca si au inceput o poveste de dragoste pe la jumatatea filmului,si cum spune si BERGUZAR ..toata lumea le spunea ca e ceva intre ei, iar ei refuzau sa creada ca doar erau prieteni ,iar cand au ajuns sa fie impreuna presa tot fabula spunand ca iese cu unu si cu altu si ea iesea cu toti colegi iar presa facea in asa fel incat sa iasa cum vor ei articolele, iar TUBA seamana asa de tare cu BERGUZAR zici ca sunt surori gemene , amandoua sunt in acelasi an nascute si la fel de frumoase si gingase .
Cat despre TUBA si CANSEL se cunosc de mult timp , doar avem si pozele acelea vechi cu ei ,apoi au ajuns sa joace in acelasi film, apoi ei s-au despartit de iubiti si au ramas singuri .. acum sunt din ce in ce mai frumosi unu langa altu iar eu sper ca va continua povestea lor si vor ajunge ca BERGUZAR KOREL si HALIT ERGENC si un pitic pe langa ei .. dupa parerea mea se potrivesc, se vede chimia dintre ei .
Mai e putin si se termina filmul .. ma intristez deja , ca nu o sa-i mai vad ,sper doar ca ultimele episoade vor fii de neuitat , incat sa imi mai aline tristetea ca nu o sa-i mai vad in film . Am scris cam mult .. cat n-am scris pana acum , dar mi s-a parut atat de frumoasa poveste dintre BERGUZAR SI HALIT incat ma dus cu gandul la poveste dintre TUBA SI CANSEL . VA PUP
andreea90- vip
Visezi frumos Andreea. Tuba si Cansel se potrivesc perfect . Dar nu cred ca ei vad acest lucru. Eu sunt incantata de prietenia extraordinara dintre ei . Acest lucru nu-l poate contesta nimeni. Pot sa scrie gazetarii ce vor , Tuba si Cansel sunt foarte apropiatzi. Am vazut ultima data la Dizitv. Sa ne multzumim cu atat. Restul ... alegerea lor.
Geta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum