52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
SUMMARY for EPI 50
Surpriza care a venit in cartier afecteaza direct relatia dintre Murat si Hasret. Hasret primeşte o nouă ofertă şi trebuie să facă un plan pentru viitor. Usile catre strainatate sunt acum deschise in fat ei.Dar Murat nu are de gand sa o lase sa plece.El isi accelereaza lucrarile si se confrunta cu Hasret.Pe de alta parte Ceren se muta la Levent.Desi primele lor zile trec cu bine, mai tarziu au o cearta din cauza lui Murat.Murat si Levent se intalnesc din nou.De data ceasta sunt foarte aproape de a gasi un teren comun.
Jafer vine înapoi in cartier, dar nu se împăca cu Balcicek de prima data.Nimeni nu stie unde este Cobra şi această problemă îi face pe toţi mai curiosi. Pe de alta parte Saime are un musafir.Si acest musafir nu este altcineva decat Nesrin!
Surpriza care a venit in cartier afecteaza direct relatia dintre Murat si Hasret. Hasret primeşte o nouă ofertă şi trebuie să facă un plan pentru viitor. Usile catre strainatate sunt acum deschise in fat ei.Dar Murat nu are de gand sa o lase sa plece.El isi accelereaza lucrarile si se confrunta cu Hasret.Pe de alta parte Ceren se muta la Levent.Desi primele lor zile trec cu bine, mai tarziu au o cearta din cauza lui Murat.Murat si Levent se intalnesc din nou.De data ceasta sunt foarte aproape de a gasi un teren comun.
Jafer vine înapoi in cartier, dar nu se împăca cu Balcicek de prima data.Nimeni nu stie unde este Cobra şi această problemă îi face pe toţi mai curiosi. Pe de alta parte Saime are un musafir.Si acest musafir nu este altcineva decat Nesrin!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna tuturor.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Tuba Büyüküstün - Kral Müzik Ödülleri Yorumu
https://www.youtube.com/watch?v=nkZPm3QYecs
https://www.youtube.com/watch?v=nkZPm3QYecs
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
florica- vip
florica- vip
Un videoclip frumos din ultimele episoade
https://www.youtube.com/watch?v=Iq2FNbsvdZU&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=Iq2FNbsvdZU&feature=player_embedded
andreea90- vip
Umut Kurt Gönülçelen'de iki bölüm konuk olacak. Ve bir haber daha..:) öğrendiğimize göre Umut Kurt asıl başka bir projeyi kabul etmiş, sanırız çekimleri de başlamış o projenin..( alıntıdır) gasisem pe un f.b ce a spus CANSEL in minireportaj,dar am apasat unde nu trebui si acum nu-l mai gasesc!!!!
florica- vip
İŞTE MÜTHİŞ HABER DOĞRULANDI
-bazı sayfalarda 2 gündür bir söylenti vardı
gnlçelen bitmeyecek diye ben bu sayfaya girio biRTaKım araştırma yaptım
ve bu haber doğrulandı GÖNÜLÇELEN BU SEZON BİTMİYOR YÖNETMENLER SÖYLEMİŞ AMAA 12 HAZİRAN TARİHİNDE SEZON FİNALİ OLABİLİRMİŞ
(reytinglerde düşüş olursa biticekMİŞ ama)
...
alinti :))) nu stiu ce vrea sa zica aici! Verificat că o veste îmbucurătoare
-Nu a fost un zvon pe unele pagini este de 2 zile
Am făcut nişte cercetări, aşa că nu se va sfârşi gnlçelen la intrarea pe această pagină
DIRECTORII confirmat această veste nu se termină şi i-am spus Junior PAŞI ACEST SEZON FINAL DE SEZON pe 12 iunie acest lucru ar putea fi
(În cazul în care declinul rating, dar biticekMİŞ)
...
:)))< citat Sena>
-bazı sayfalarda 2 gündür bir söylenti vardı
gnlçelen bitmeyecek diye ben bu sayfaya girio biRTaKım araştırma yaptım
ve bu haber doğrulandı GÖNÜLÇELEN BU SEZON BİTMİYOR YÖNETMENLER SÖYLEMİŞ AMAA 12 HAZİRAN TARİHİNDE SEZON FİNALİ OLABİLİRMİŞ
(reytinglerde düşüş olursa biticekMİŞ ama)
...
alinti :))) nu stiu ce vrea sa zica aici! Verificat că o veste îmbucurătoare
-Nu a fost un zvon pe unele pagini este de 2 zile
Am făcut nişte cercetări, aşa că nu se va sfârşi gnlçelen la intrarea pe această pagină
DIRECTORII confirmat această veste nu se termină şi i-am spus Junior PAŞI ACEST SEZON FINAL DE SEZON pe 12 iunie acest lucru ar putea fi
(În cazul în care declinul rating, dar biticekMİŞ)
...
:)))< citat Sena>
florica- vip
O noapte buna tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
https://www.facebook.com/pages/Sadece-Cansel-El%C3%A7in/119777021433705 aici gasiti mai multe stirii
florica- vip
DANA,tuturor o noapte linistita cu somn usor si vise placute merg si eu in pat ca am inghetat de totului!!!!!!!!!!
florica- vip
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Sam 07 Mai 2011, 1:01 am, editata de 1 ori
dana17- vip
TRAILER OF EPISODE 50
C: Actually I came for Harsret. I made an offer to her... (to Hasret) That florist girl lives somewhere inside you.
H: And you have that old Cihan inside... (to Murat) I like it a lot. Live happy days in it.
M: I'm glad you like it... Eventually our life will pass here.
C: Hasret needs to get away from here as soon ...as possible.
H: As if the atmosphere of the entire neighborhood changed as soon as he came.
C: We are couch grasses, girl, how much you try to be better but your inner world finds a way and comes out.
M: I have to do it, goodbye.
cihan: hasret için geldim aslında hasrete bi teklif yaptım
cihan: içinde b yerde o çiçekçi kız yaşıyo senin
hasret: seninde içinde o eski cihan var :
hasret: çok beğendim güle güle otur
murat: beğenmene sevindim çünkü hayatımız burada geçicek
cihan: hasretin bir an önce buradan kurtulması lazım
hasret: o gelince bütün mahallenin havası değişti sanki
cihan: aynı kottayız kızm biz ne kadar yolsanda çıkar bir yerden içimizdeki
ne-am bucurat degeaba
C: Actually I came for Harsret. I made an offer to her... (to Hasret) That florist girl lives somewhere inside you.
H: And you have that old Cihan inside... (to Murat) I like it a lot. Live happy days in it.
M: I'm glad you like it... Eventually our life will pass here.
C: Hasret needs to get away from here as soon ...as possible.
H: As if the atmosphere of the entire neighborhood changed as soon as he came.
C: We are couch grasses, girl, how much you try to be better but your inner world finds a way and comes out.
M: I have to do it, goodbye.
cihan: hasret için geldim aslında hasrete bi teklif yaptım
cihan: içinde b yerde o çiçekçi kız yaşıyo senin
hasret: seninde içinde o eski cihan var :
hasret: çok beğendim güle güle otur
murat: beğenmene sevindim çünkü hayatımız burada geçicek
cihan: hasretin bir an önce buradan kurtulması lazım
hasret: o gelince bütün mahallenin havası değişti sanki
cihan: aynı kottayız kızm biz ne kadar yolsanda çıkar bir yerden içimizdeki
ne-am bucurat degeaba
andreea90- vip
andreea90- vip
MESAJUL LUI CANSEL PE TWITTER
cansellelcin cansel elçin
The Cure - Love Cats + Close to me (Acoustic) youtube.com/watch?v=_HSd2K… - özellikle close to me...
5 hours ago Favorite Retweet Reply
Traducere - melodia The Cure - Love Cats + Close to me (Acoustic) - özellikle close to me... = [ The Cure..] in special aproape de mine ...
https://www.youtube.com/watch?v=_HSd2K0xod4&feature=player_embedded
Versurile
We move like cagey tigers
We couldn't get closer than this
The way we walk
The way we talk
The way we stalk
The way we kiss
We slip through the streets
While everyone sleeps
Getting bigger and sleeker
And wider and brighter
We bite and scratch and scream all night
Let's go and throw
All the songs we know...
Into the sea
You and me
All these years and no one heard
I'll show you in spring
It's a treacherous thing
We missed you hissed the lovecats
We're so wonderfully wonderfully wonderfully
Wonderfully pretty!
Oh you know that I'd do anything for you...
We should have each other to tea huh?
We should have each other with cream
Then curl up by the fire
And sleep for awhile
It's the grooviest thing
It's the perfect dream
Into the sea
You and me
All these years and no one heard
I'll show you in spring
It's a treacherous thing
We missed you hissed the lovecats
We're so wonderfully wonderfully wonderfully
Wonderfully pretty!
Oh you know that I'd do anything for you...
We should have each other to dinner huh?
We should have each other with cream
Then curl up in the fire
Get up for awhile
It's the grooviest thing
It's the perfect dream
Hand in hand
Is the only way to land
And always the right way round
Not broken in pieces
Like hated little meeces...
How could we miss
Someone as dumb as this?
I love you... let's go...
Oh... solid gone...
How could we miss
Someone as dumb as thïs?
Frumoasa melodie
Noapte buna
andreea90- vip
Fetelor votaţi-o pe Tuba
http://www.ucankus.com/detay/70950/dikkat-ucankustan-cok-konusulacak-bir-anket-daha-turkiyede-son-donemde-birbirinden-yetenek
http://www.ucankus.com/detay/70950/dikkat-ucankustan-cok-konusulacak-bir-anket-daha-turkiyede-son-donemde-birbirinden-yetenek
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 07 Mai 2011, 2:29 am, editata de 1 ori
Clar e indragostit lulea Canselu' nostru ... Cine mai poate zice ca nu ??? Valatuci l-a facut Tuba ...andreea90 a scris:[b]
MESAJUL LUI CANSEL PE TWITTER
cansellelcin cansel elçin
The Cure - Love Cats + Close to me (Acoustic) youtube.com/watch?v=_HSd2K… - özellikle close to me...
5 hours ago Favorite Retweet Reply
Traducere - melodia The Cure - Love Cats + Close to me (Acoustic) - özellikle close to me... = [ The Cure..] in special aproape de mine ...
Dar cred ca si ea e tot asa ... Sa vadem ce v-a fi ... Ca ce este ... este ...
dana17- vip
DENISA a scris:Fetelr votaţi-o pe Tuba
dana17- vip
Multumim Gumus - Noor ...
Vad ca te-ai indragostit de ei ... Citeai comentariile mele fara sa vezi filmul si nici clipuri nu faceai ... Acum il vezi si ce clipuri frumoase faci , atat de minutios lucrate si redand povestea lor ... Tii minte ce ziceai ???
" Ma bucur ca am reusit sa te fac sa vii sa ne postezi comentariile tale; ma gindeam sa incep sa vad serialul dar daca nu vor fi la nivelul comentariilor tale ce ma fac ? "
Ma bucur ca am reusit sa fac din tine un fan pretios al lor ... si-ti multumesc
Sa stii ca i l-am trimis lui Cansel direct pe Twitter ... Nu v-a raspunde la el ca n-are cum ( scrie clar pe el : Tuba ve Cansel ), dar sigur il v-a vedea ...
Si sigur se v-a bucura ...
Vad ca te-ai indragostit de ei ... Citeai comentariile mele fara sa vezi filmul si nici clipuri nu faceai ... Acum il vezi si ce clipuri frumoase faci , atat de minutios lucrate si redand povestea lor ... Tii minte ce ziceai ???
" Ma bucur ca am reusit sa te fac sa vii sa ne postezi comentariile tale; ma gindeam sa incep sa vad serialul dar daca nu vor fi la nivelul comentariilor tale ce ma fac ? "
Ma bucur ca am reusit sa fac din tine un fan pretios al lor ... si-ti multumesc
Sa stii ca i l-am trimis lui Cansel direct pe Twitter ... Nu v-a raspunde la el ca n-are cum ( scrie clar pe el : Tuba ve Cansel ), dar sigur il v-a vedea ...
Si sigur se v-a bucura ...
dana17- vip
Buna dimineata fetelor!
O zi reusita sa aveti!
Sper ca sunteti de acord cu mine si nu vreti ca filmele straine sa fie dublate si nu subtitrate. Este o initiativa in Parlament.
Va rog sa votati si voi (contra sper). Este o prostie sa nu mai auzim vocile actorilor si sa ne oblige sa auzim doar si nu sa vedem si sa auzim.
Va pun adresa unde puteti vota:
http://www.mediafax.ro/sondaje/8240003/
Multumesc!
O zi reusita sa aveti!
Sper ca sunteti de acord cu mine si nu vreti ca filmele straine sa fie dublate si nu subtitrate. Este o initiativa in Parlament.
Va rog sa votati si voi (contra sper). Este o prostie sa nu mai auzim vocile actorilor si sa ne oblige sa auzim doar si nu sa vedem si sa auzim.
Multumesc!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:
Clar e indragostit lulea Canselu' nostru ... Cine mai poate zice ca nu ??? Valatuci l-a facut Tuba ...
Dar cred ca si ea e tot asa ... Sa vadem ce v-a fi ... Ca ce este ... este ...
Buna dimineatza dragilor. Mi-ar place sa fie asa cum spui Dana , dar nu se vede. Eu sunt mai sceptica in general si nu pun binele in fatza niciodata , de frica " loviturilor". Eu insa pot sa afirm cu tarie ca sunt foarte buni prieteni. Si asta este un mare castig pentru Tuba. Nu vreau sa-mi amintesc de perioada pe care a traversat-o Tuba dupa ce s-a terminat Asi si nici nu vreau sa-mi amintesc cate barfe a trbuit sa indure. Nu vreau sa-mi amintesc nici faptul ca atunci nimeni nu a fost langa ea , in afara familiei si a amaratului ala de Sami , care i-a facut mai mult rau cu declaratziile lui ulterioare. Cansel a fost cel care i-a adus zambetul si veselia pe fatza. Pentru asta il iubesc de doua ori. Va doresc o zi frumoasa .
Geta- vip
Luana a scris:Buna dimineata fetelor!
O zi reusita sa aveti!
Multumesc!
Am votat. Evident ca NU vreau sa fie dublate. Asta este pentru analfabetzi in general. Procentul nevazatorilor este mai mic . Ei sunt cei care nu pot citi si cred ca se gaseste o metoda si pentru ei ca sa intzeleaga un film. Iar analfabetzii sa se duca la scoala. Daca au bani pentru televizor , pot sa invetze si sa citeasca.
Geta- vip
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 07 Mai 2011, 9:23 am, editata de 1 ori
florica- vip
poftiti la micul dejunun ceai, pe frigul asta avem nevoie sa ne mai incalzim!!!!!!!!!!!am votat tot!!
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum