52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
parese ca a mai fost un trailer!! Eu am gasit imaginile astea,belea mare ce ne asteapta iar!!!!!!!!!
florica- vip
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Duyurulara Geri Dön | |
25- 30 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası dolayısıyla 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu, İstanbul Levent Tenis Kulübü’nde WTA Championships Tanıtım Turnuvası düzenliyor. WTA Championships etkinlikleri kapsamında Levent Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yapacağı turnuvanın katılımcıları arasında birbirinden ünlü simalar bulunuyor. Nihat Özdemir, Tayfun Acarer, Ömer Aras, Derya Sazak, Ömür Gedik, Ferhat Göçer, Cansel Elçin gibi iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte TTF Başkanı Ayda Uluç, TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş ile TTF Yönetim Kurulu üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, Yönetim Kurulu üyelerimiz Ayhan Akgül, Erkan Naibi, Gökhan Dönmez ve Murat Yıldırım’ın katılacağı turnuvanın çekişmeli mücadeleleri iki gün boyunca Levent Tenis Kulübü'nde oynanacaktır. TURNUVA BİLGİLERİ Yer: Levent Tenis Kulübü / Akasyalı Sokak No:3 Levent İstanbul Tarih: 7 Mayıs 2011 saat: 10:00 – 19:00 8 Mayıs 2011 saat: 10:00 – 19:00Bu Haberi Paylaş: |
florica- vip
so girls i think this coming episode instead of seeing levent and hasret scenes we will see Cihan and Hasret scenes ,, yalla prepare yourself to get angry (naddouch)
aşa că am fete cred că acest episod vine în loc de a vedea scene Levent şi hasret vom vedea scene Cihan şi Hasret,, yalla Pregătiţi-vă să se înfurie (naddouch)
aşa că am fete cred că acest episod vine în loc de a vedea scene Levent şi hasret vom vedea scene Cihan şi Hasret,, yalla Pregătiţi-vă să se înfurie (naddouch)
florica- vip
florica- vip
why did cihan said this sentence ,, what does he mean with it
C: Hasret needs to get away from here as soon as possible. mmm awal dkhoulo chm3a 3a toulo ya3ni (naddouch) :de ce a făcut Cihan a spus această teză,, ce vrea să spună cu aceasta
C: Hasret trebuie să scape de aici cât mai curând posibil. mmm awal dkhoulo chm3a 3a toulo ya3ni (naddouch)
C: Hasret needs to get away from here as soon as possible. mmm awal dkhoulo chm3a 3a toulo ya3ni (naddouch) :de ce a făcut Cihan a spus această teză,, ce vrea să spună cu aceasta
C: Hasret trebuie să scape de aici cât mai curând posibil. mmm awal dkhoulo chm3a 3a toulo ya3ni (naddouch)
florica- vip
[youtube][/youtube]
florica- vip
Samira Garayeva
TRAILER OF EPISODE 50
C: Actually I came for Harsret. I made an offer to her... (to Hasret) That florist girl lives somewhere inside you.
H: And you have that old Cihan inside... (to Murat) I like it a lot. Live happy days in it.
M: I'm glad you like it... Eventually our life will pass here.
C: Hasret needs to get away from here as soon ...as possible.
H: As if the atmosphere of the entire neighborhood changed as soon as he came.
C: We are couch grasses, girl, how much you try to be better but your inner world finds a way and comes out.
M: I have to do it, goodbye
florica- vip
ANDREEA,DANA ,SCUZATI-MA nu m-am uiat din urma si n-am stiut ca ai pus deja trailerul,numai dupa ce am vazut cate ore sant de cand a fost difuzat mi-am dat seama ca ar fi posibil sa-l fi postat cineva si aici ,numai ca pe ultima pagina nimeni n-a zis nimic si eu am crezut ca nu se stie de cel de-al doilea trailer.
florica- vip
O ZI CU SOARE SI CALDURA!!!!!!!!
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:
WTA Championships Tanıtım Turnuvası Duyurulara Geri Dön
25- 30 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası dolayısıyla 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu, İstanbul Levent Tenis Kulübü’nde WTA Championships Tanıtım Turnuvası düzenliyor.
WTA Championships etkinlikleri kapsamında Levent Tenis Kulübü'nün ev sahipliği yapacağı turnuvanın katılımcıları arasında birbirinden ünlü simalar bulunuyor. Nihat Özdemir, Tayfun Acarer, Ömer Aras, Derya Sazak, Ömür Gedik, Ferhat Göçer, Cansel Elçin gibi iş ve sanat dünyasının tanınmış isimleriyle birlikte TTF Başkanı Ayda Uluç, TTF Asbaşkanı Cengiz Durmuş ile TTF Yönetim Kurulu üyesi ve PTT Genel Müdürü Osman Tural, Yönetim Kurulu üyelerimiz Ayhan Akgül, Erkan Naibi, Gökhan Dönmez ve Murat Yıldırım’ın katılacağı turnuvanın çekişmeli mücadeleleri iki gün boyunca Levent Tenis Kulübü'nde oynanacaktır.
TURNUVA BİLGİLERİ
Yer: Levent Tenis Kulübü / Akasyalı Sokak No:3 Levent İstanbul
Tarih: 7 Mayıs 2011 saat: 10:00 – 19:00
8 Mayıs 2011 saat: 10:00 – 19:00Bu Haberi Paylaş:
Florica , ce vesti ne dai??? Adica Baiazid o sa faca parte dintr-un juriu la un campionat de tenis unde joaca Cansel???? Il impusc pe Baiazid !!! Sa indrazneasca sa-l nedreptatzeasca . Daca am intzeles bine. Ia uite dom'le , Tuba nu poate sa se duca sa-l vada pe Cansel jucand din cauza lui Baiazid!! Da poate n-am intzles bine si o fi vorba de Murat Yildirim - marele violonist.!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Buna dimineata dragelor .. Florica stai linisitita .. nu-i nici o problema .. eu tre sa plec, am intrat sa vad ce faceti .. vorbim mai pe seara .. Va pup .. Sa aveti o zi frumoasa ..
Sunt poze mai vechi ..dar dragutze .. nu le-am mai vazut pana acum
Ce sexy e
Sunt poze mai vechi ..dar dragutze .. nu le-am mai vazut pana acum
Ce sexy e
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Buna dimineata!
N-am mai apucat sa mai intru in ultimul timp... asa ca incerc sa ma scuz cu o bucatica din tortul meu.
Sa aveti o zi frumoasa!
N-am mai apucat sa mai intru in ultimul timp... asa ca incerc sa ma scuz cu o bucatica din tortul meu.
Sa aveti o zi frumoasa!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
ANJELYK .... LA MULTI ANI !!!!AnjeLyk a scris:Buna dimineata!
Sa aveti o zi frumoasa!
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Mie Geta nu mi-e frica de nici o lovitua ... Eu sper , lupt si iubesc ... Si viata m-a rasplatit mereu ...Geta a scris:
Buna dimineatza dragilor. Mi-ar place sa fie asa cum spui Dana , dar nu se vede. Eu sunt mai sceptica in general si nu pun binele in fatza niciodata , de frica " loviturilor". Eu insa pot sa afirm cu tarie ca sunt foarte buni prieteni. Si asta este un mare castig pentru Tuba. Nu vreau sa-mi amintesc de perioada pe care a traversat-o Tuba dupa ce s-a terminat Asi si nici nu vreau sa-mi amintesc cate barfe a trbuit sa indure. Nu vreau sa-mi amintesc nici faptul ca atunci nimeni nu a fost langa ea
Nu poti trai mereu cu frica ca v-a cadea drobul de sare ... Nu poti trai fara sa speri si sa crezi in speranta ... Stii cum se spune : " Speranta moare ultima ..."
Iar daca nu vrei sa-ti amintesti , nu-ti aminti , e simplu ...
Iar daca tie nu-ti face placere sa-ti amintesti , altora de ce crezi ca le-ar face ????
dana17- vip
dana17- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dana17 a scris:Mie Geta nu mi-e frica de nici o lovitua ... Eu sper , lupt si iubesc ... Si viata m-a rasplatit mereu ...
Nu poti trai mereu cu frica ca v-a cadea drobul de sare ... Nu poti trai fara sa speri si sa crezi in speranta ... Stii cum se spune : " Speranta moare ultima ..."
Iar daca nu vrei sa-ti amintesti , nu-ti aminti , e simplu ...
Iar daca tie nu-ti face placere sa-ti amintesti , altora de ce crezi ca le-ar face ????
Dana , esti tanara si e normal ca " sperantza sa moara ultima". Nu stiu daca altora le face placere sau nu sa-si aminteasca anumite lucruri. Nu pot sa stiu ce gandesc oamenii. Eu am facut numai o observatzie care ma priveste numai pe mine. Ma refeream in principal la faptul ca " Cansel e indragostit lulea". Si mie mi-ar place sa-l vad fericit. Impropriu spus , ca de vazut , nu-l voi vedea niciodata. Eventual citesc stiri din ziare.
Geta- vip
In sfarsit m-am dumirit cum trebuie sa votez. Am votat Tuba, dar Beren cea miorlaita e inaintea ei muuuult!dana17 a scris:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
http://www.televizyondizisi.com/index.php/gonulcelene-veda-klibi/40105/29/
Se pregatesc pentru episodul final. Vor fi 54 sau 55 episoade in total
Se pregatesc pentru episodul final. Vor fi 54 sau 55 episoade in total
Geta- vip
Gonulcelen vot pentru serial si acrori
Am votat TUBA.
razbunator- membru incepator
Data de inscriere : 11/02/2011
dublarea filmelor straine
NU pentru dublarea filmelor straine
razbunator- membru incepator
Data de inscriere : 11/02/2011
AnjeLyk a scris:Buna dimineata!
Sa aveti o zi frumoasa!
LA MULTI ANI AnjeLyk multumim pentru tort
andreea90- vip
Mii de multumiri Dana si Andreea!!
ASI 4 ever- membru senior
Data de inscriere : 06/03/2011
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
dana17 a scris:Clar e indragostit lulea Canselu' nostru ... Cine mai poate zice ca nu ??? Valatuci l-a facut Tuba ...
Dar cred ca si ea e tot asa ... Sa vadem ce v-a fi ... Ca ce este ... este ...
Asa ziceam si eu .. ca e tare indragostit .. e a 2 a melodie care o pune cu subinteles .. si mai si precizeaza pe langa videoclip " özellikle close to me = in special aproape de mine " , iar noi i-am trimis la mesaje sa il vedem langa Tuba .. mereu impreuna etc incat cred ca a inteles mesajul .. acum doar ei stiu .. speranta moare ultima .. sunt optimista ca va fii cum vrem noi sa fie cu Tuba
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 07 Mai 2011, 1:52 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
andreea90 a scris:
Asa ziceam si eu .. ca e tare indragostit .. e a 2 a melodie care o pune cu subinteles .. si m-ai si precizeaza pe langa videoclip " özellikle close to me = in special aproape de mine " , iar noi i-am trimis la mesaje sa il vedem langa Tuba .. mereu impreuna etc incat cred ca a inteles mesajul .. acum doar ei stiu .. speranta moare ultima .. sunt optimista ca va fii cum vrem noi sa fie cu Tuba
Fetelor , sa va auda si Cansel cu Tuba si Alah al lor si Dumnezeul nostru. De fapt , e un singur Dumnezeu.!!! Am avea si noi o vara cumsecade , nu ??!!
Geta- vip
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum