52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Geta a scris:
Fetelor , sa va auda si Cansel cu Tuba si Alah al lor si Dumnezeul nostru. De fapt , e un singur Dumnezeu.!!! Am avea si noi o vara cumsecade , nu ??!!
Asa e Geta .. ar fii frumos pentru toti .. si pt ei si pt noi
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna ziua tuturor .oare de unde le-a venit ideea asta cu dublarea in filme cred ca unii stau prea mult degeaba si le vin idei ;trasnite;
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Da , Geta poate ai dreptate ... Tineretea e poate un ATÚ , important sa ne ramana sufletul tanar ...Geta a scris:
Dana , esti tanara si e normal ca " sperantza sa moara ultima". Nu stiu daca altora le face placere sau nu sa-si aminteasca anumite lucruri. Nu pot sa stiu ce gandesc oamenii. Eu am facut numai o observatzie care ma priveste numai pe mine. Ma refeream in principal la faptul ca " Cansel e indragostit lulea". Si mie mi-ar place sa-l vad fericit. Impropriu spus , ca de vazut , nu-l voi vedea niciodata. Eventual citesc stiri din ziare.
Sant suflete batrane la 20 de ani si suflete tinere la 80 ...
Si vreau o vara fierbinte ... m-am saturat de " vremea " asta a incertitudinilor ... Ba cald , ba rece ...
Dragoste si adevar ... Pasiune ... Viata-i scurta , tineretea si mai si ...
Eu cred ca sant indragostiti , Cansel e sigur , lulea ... nu ar posta asa ceva daca nu ar fi ... Si nu am indoieli ca e de Tuba ....
O zi buna Geta , o zi buna Andreea , o zi buna tuturor ....
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
am votat-o si pe tuba dar din cate vad mai are nevoie de ceva voturi oricum pt noi este pe locul 1
costina- vip
buna fetelor unde trebue sa votez
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
buna lucica eu am gasit link la pg 60
costina- vip
am gasit si am votat tot .Cum sa dubleze a mai facut careva ditre ei fima probabil si trebuie sa ia niste bani NU Pe Tuba pt ce o votam /Nu are miorlaita prea multe voturi este vot unic
Lucica10- vip
Da Costina am votat mersi
Lucica10- vip
costina- vip
yeee a raspuns Cansel ... l-am intrebat daca participa la WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası ... bine .. nu mi-a dat reply .. a scris pentru toti , dar eu tot ma bucur ca eu l-am intrebat si a raspuns
cansellelcin cansel elçin
Evet arkadaslar simdi Levent tenis kulubüne gidiyorum ve sizde oraya gelebilirsiniz. Double gösteri maçi yapicakmisisiz. Sevgiler.
2 hours ago Favorite Retweet Reply
Evet arkadaslar simdi Levent tenis kulubüne gidiyorum ve sizde oraya gelebilirsiniz. Double gösteri maçi yapicakmisisiz. Sevgiler.
andreea90- vip
ne bucuram alaturi de tine...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
andreea90 a scris: yeee a raspuns Cansel ... l-am intrebat daca participa la WTA Championships İstanbul Tenis Turnuvası ... bine .. nu mi-a dat reply .. a scris pentru toti , dar eu tot ma bucur ca eu l-am intrebat si a raspuns
Bravo Andreea !!! Aferim barbat !! Nu sta prin carciumi in timpul liber si nici nu bate trotuarele. Face sport , si inca ce sport , spre necazul unora care nu stiu cum sa-si mai bata joc de el. Dar n-au dragelor nici un spor , nici macar 0,000001 % spor. Cansel este brava barbat ! Si ai dreptate Dana e indragostit de Tuba si tuba de el. Acum mi-a venit in minte o idee cam traznita. Daca nunta lui Hasret cu Murat , va fi de fapt nunta lui Cansel cu Tuba , ai !!!?? Ce parere avetzi? Ca prea sunt ei extrem de apropiatzi si nu spun nimic. As mai aduce eu niste argumente extrem de tari , dar nu vreau sa se imbolnaveasca unii de icter negru !
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Salut fetelor
... ca să nu mă dați dispărut
Tată de fată, în 2040.
E noapte. Sună telefonul. iPhone 34, cu thinkscreen. Sonerie oldie, o piesă de la Justin Bieber.
- Alo.
- Tata? Îmi dai te rog parola, că am cunoscut un băiat.
- Ai înnebunit? Nici măcar nu-l cunosc.
- I-am făcut testul ADN şi un RMN cu telefonul, i-am verificat cazierul pe facebook şi e ok. Hai, te rooog..
- Stai că închid...
În 2040, Guvernul Boc 27 impozitează convorbirile mai lungi de 30s cu o sută de catralioane de lei pe secundă.
- Fată, acuma mă uitam pe Google Face View, ce cauţi în barul ăla infect, care n-are nici scanner la intrare?
- Tată, te rog, lasă-mi intimitatea în pace. Nu-i destul că numai tu ai parola de la iCentura mea de Castitate?
- Bla, ţi-am explicat care sînt riscurile...
În 2040, numele au devenit scurte şi onomatopeice (Ar, Ai, Blo, Bla, Bli, Boc, Cli, Cla, Cri) din cauza inteligenţei tot mai reduse a populaţiei, care lasă gînditul în grija computerelor. Singurele nume care au supravieţuit sînt Elena şi Traian, istoricii punînd asta pe seama puternicelor şi nemuritoarelor mitologii greacă şi romană.
- ...dacă băiatul ăla îşi bagă mufa în priza ta (la propriu; tatăl nu folosea argoul - n.r.) şi faceţi din greşeală un copil, ştii noile măsuri guvernamentale, nu?
- Nu, care-s?
- Ai o săptămînă de odihnă, după care o lună faci muncă în folosul statului, pe şantier la construcţia de creşe, să-ţi poţi plăti spitalizarea. Apoi te întorci la cele două joburi. Au mărit şi rovinieta pentru cărucioare şi cică acum trebuie să-i dai copilului chitanţă de fiecare dată cînd alăptezi, că altfel e fraudă. La un an, copilul trebuie să înceapă munca, ce poate şi el, asamblat şi dezasamblat de jucării, dar pe carte de muncă, nu pe drepturi de autor, că nu creează nimic. Ai înţeles, fata mea?
- Da, tati. Închide, că consumi, ne vedem acasă, noapte bună.
Bla oftează, apoi către băiat:
- Mă, veste proastă: n-am parola. Încercăm nişte variante sau ne băgăm la un film?...
... ca să nu mă dați dispărut
Tată de fată, în 2040.
E noapte. Sună telefonul. iPhone 34, cu thinkscreen. Sonerie oldie, o piesă de la Justin Bieber.
- Alo.
- Tata? Îmi dai te rog parola, că am cunoscut un băiat.
- Ai înnebunit? Nici măcar nu-l cunosc.
- I-am făcut testul ADN şi un RMN cu telefonul, i-am verificat cazierul pe facebook şi e ok. Hai, te rooog..
- Stai că închid...
În 2040, Guvernul Boc 27 impozitează convorbirile mai lungi de 30s cu o sută de catralioane de lei pe secundă.
- Fată, acuma mă uitam pe Google Face View, ce cauţi în barul ăla infect, care n-are nici scanner la intrare?
- Tată, te rog, lasă-mi intimitatea în pace. Nu-i destul că numai tu ai parola de la iCentura mea de Castitate?
- Bla, ţi-am explicat care sînt riscurile...
În 2040, numele au devenit scurte şi onomatopeice (Ar, Ai, Blo, Bla, Bli, Boc, Cli, Cla, Cri) din cauza inteligenţei tot mai reduse a populaţiei, care lasă gînditul în grija computerelor. Singurele nume care au supravieţuit sînt Elena şi Traian, istoricii punînd asta pe seama puternicelor şi nemuritoarelor mitologii greacă şi romană.
- ...dacă băiatul ăla îşi bagă mufa în priza ta (la propriu; tatăl nu folosea argoul - n.r.) şi faceţi din greşeală un copil, ştii noile măsuri guvernamentale, nu?
- Nu, care-s?
- Ai o săptămînă de odihnă, după care o lună faci muncă în folosul statului, pe şantier la construcţia de creşe, să-ţi poţi plăti spitalizarea. Apoi te întorci la cele două joburi. Au mărit şi rovinieta pentru cărucioare şi cică acum trebuie să-i dai copilului chitanţă de fiecare dată cînd alăptezi, că altfel e fraudă. La un an, copilul trebuie să înceapă munca, ce poate şi el, asamblat şi dezasamblat de jucării, dar pe carte de muncă, nu pe drepturi de autor, că nu creează nimic. Ai înţeles, fata mea?
- Da, tati. Închide, că consumi, ne vedem acasă, noapte bună.
Bla oftează, apoi către băiat:
- Mă, veste proastă: n-am parola. Încercăm nişte variante sau ne băgăm la un film?...
Gata dragelor .. a intrecuto pe Beren ... Tuba
ANKET SONUÇLARI
Dikkat!.. Türkiye’de son dönemde birbirinden yetenekli ‘Aktrisler’ dikkat çekiyor!..Peki size göre Hollywood’da Türkiye’yi en iyi hangisi temsil eder?
Yüzde Oy
Beren Saat 32,35% 1859
Tuba Büyüküstün 32,99% 1896
http://www.ucankus.com/
ANKET SONUÇLARI
Dikkat!.. Türkiye’de son dönemde birbirinden yetenekli ‘Aktrisler’ dikkat çekiyor!..Peki size göre Hollywood’da Türkiye’yi en iyi hangisi temsil eder?
Yüzde Oy
Beren Saat 32,35% 1859
Tuba Büyüküstün 32,99% 1896
http://www.ucankus.com/
andreea90- vip
Uite Florica .. ne-a tradus DENISA .. sper sa nu se supere pe mine .. cum sa votam pt Fluturasul de Aur .. sa o votam pe TUBA SI CANSEL sa castige .. ca anu trecut a castigat Beren
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek_2011/default.html
En iyi yerli dizi: GÖNÜLÇELEN
En iyi kadın oyuncu: TUBA BÜYÜKÜSTÜN
En iyi erkek oyuncu: CANSEL ELÇİN
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek_2011/default.html
En iyi yerli dizi: GÖNÜLÇELEN
En iyi kadın oyuncu: TUBA BÜYÜKÜSTÜN
En iyi erkek oyuncu: CANSEL ELÇİN
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Sam 07 Mai 2011, 8:03 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Multumesc dragele mele Mi-a inseninat ziua Cansel ... este un barbat adevarat , cred ca orice femeie si-ar dorii un barbat ca el sau sa faca ce face el Tuba e o norocoasa .. stie ce are alaturi si el la fel Cat despre casatorie , Geta .. ar fii foarte frumos, dar nu prea cred , mai bine sa faca dupa .. ca este un eveniment important stiu ca unii nu vor ca ei doi sa fie impreuna, dar asta e .. inimii nu-i poti dicta
andreea90- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragilor. Mi-a placut bancul Pufy. Pe maine.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
https://youtu.be/FIBla1xCZtQ
Buna seara nu stiu daca a fost pus si trailerul 2 la ep. 50.
Buna seara nu stiu daca a fost pus si trailerul 2 la ep. 50.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu chiar nu mai inteleg nimic m-au dat peste cap cu trailerele lor ba ca sunt fericiti ba ca nu.
iulianagl- moderator
Cu asta va spun noapte buna.
iulianagl- moderator
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
o seara fumoasa tuturor!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
ati vazu Tuba are deja 2 procente in fata
Lucica10- vip
ANGELYK,SA TRAIESTI MULTI ANI CU SANATATE ,NOROC SI IUBIRE!!!!!!!!!!!!!!!!!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
si eu va spun o seara buna ce naiba ne-au derutat complet cu promo 2 ori e alba ori e neagra dar lasa noi speram ca totul va fi ok
Lucica10- vip
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum