52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
LICA pt. tratatie!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[youtube][/youtube]Narcisa ti l-am adus numai cu pantaloni scurti,numai asa l-am aflat
florica- vip
[youtube][/youtube] un clip frumos
florica- vip
o dupa masa placuta tuturor,LICA
florica- vip
La multi ani Lica!
Sa fii sanatoasa si fericita .Cei dragi sa iti stea mereu alaturi si sa iti aduca numai bucurii.Sa fii intotdeauna acelasi suflet cald si duios care transmite de fiecare data dragostea ta neconditionata .Pentru fiecare vorba spusa din adancul sufletului tau de bunicuta , eu iti multumesc si te iubesc .
Sa fii sanatoasa si fericita .Cei dragi sa iti stea mereu alaturi si sa iti aduca numai bucurii.Sa fii intotdeauna acelasi suflet cald si duios care transmite de fiecare data dragostea ta neconditionata .Pentru fiecare vorba spusa din adancul sufletului tau de bunicuta , eu iti multumesc si te iubesc .
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
andreea90- vip
andreea90- vip
Buna ziua doamnelor!
La multi ani fericiti, cu sanatate alaturi de cei dragi tie!
Pentru tine o floare rara, din toata inima:
La multi ani fericiti, cu sanatate alaturi de cei dragi tie!
Pentru tine o floare rara, din toata inima:
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Multumiri fetelor care au muncit la traducere, poze, stiri!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
lica54 a scris:O poza frumoasa cu Tuba a aparut un articol cu ea in care iar o vorbesc de rau
Lica, îţi doresc din tot sufletul
LA MULŢI ANI!
şi multă multă sănătate, să te bucuri de familie
şi de toţi cei dragi.
şi lalele
I-aş trimite un buchet de flori şi Tubei, să-i treacă supărarea, că o tăvăleşte presa prin noroi, în ultimul timp li s-a pus pata pe ea
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
LA MULTI ANI LICA ! tot binele din lume,fericire si toate visele sa ti se indeplineasca
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
la multi ani lica si bine v-am gasit
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
buna ziua fetelor am incercat sa mai trimit ceva mesaje pana acum dar nu mi-a iesit sper ca de data asta.....multumesc pt tot ceea ce faceti si sa aveti o zi frumoasa in continuare
costina- vip
Bun venit !!! în casa noastră Costina
multumesc si bine v-am gasit
costina- vip
costina a scris:multumesc si bine v-am gasit
Costina click Răspunde dacă vrei să scrii un comntariu, Click CITAT dacă vrei să răspunzi la comentariul altui membru.
ptr a trimite mesajul click Trimiteţi
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 04 Mai 2011, 6:42 pm, editata de 1 ori
costina a scris:buna ziua fetelor am incercat sa mai trimit ceva mesaje pana acum dar nu mi-a iesit sper ca de data asta.....multumesc pt tot ceea ce faceti si sa aveti o zi frumoasa in continuare
florica- vip
Buna seara tuturor . Lica LA MULTI ANI sa fii sanatoasa , fericita ,iubita si mandra de tot ceea ce ai realizat . Sa ai parte numai de bucurii de acum in colo si s-ti cresti nepotei fericita
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
vivi a scris:
- Spoiler:
ce frumi e si zambaretz Multumim Vivi pentru poza
andreea90- vip
florica- vip
Garo a scris:LA MULŢI ANI,CU SĂNĂTATE ŞI CÂT MAI MULTE BUCURII! LICA
DUMNEZEU să te ocrotească pe tine şi familia ta!
nu puteau să lipsească ei de la ziua ta ...
cops :cei mai iubiti
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum