52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
and they win the match congratulations 6-5
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor iubitele lu bunicuta va multumesc din suflet si din pentru urarile si felicitarile pe care mi leati adresat!Va multumesc mult ca existati in viata mea ma simt foarte bine in compania voastra.Va invit pe toate iubitele mele la un restaurant sa continuam petrecerea impreuna prezenta obligatorie
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Garo a scris:LA MULŢI ANI,CU SĂNĂTATE ŞI MULTE BUCURII!
DUMNEZEU să te ocrotească pe tine şi familia ta!
nu puteau lipsii de la aniversare
florica- vip
lica54 a scris:Dragalaselor iubitele lu bunicuta va multumesc din suflet si din pentru urarile si felicitarile pe care mi leati adresat!Va multumesc mult ca existati in viata mea ma simt foarte bine in compania voastra.Va invit pe toate iubitele mele la un restaurant sa continuam petrecerea impreuna prezenta obligatorie
Primesti multe mesaje de la multi ani de ziua ta, dar doar acesta vine cu toata dragostea mea. Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!
LA MULTI ANI!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iuliana iubito iti multumesc frumos siti doresc si tie multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
lica54- vip
Licaaaaa,
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
sa iti spun si eu, ca numai acu intrai aci si văzui mare petrecere!
sa trăiești, sa fii fericita cu copiii si nepoții tai!
te îmbrățișez cu mare drag! :sdf:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
sa iti spun si eu, ca numai acu intrai aci si văzui mare petrecere!
sa trăiești, sa fii fericita cu copiii si nepoții tai!
te îmbrățișez cu mare drag! :sdf:
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mier 04 Mai 2011, 10:56 pm, editata de 1 ori
lica54 a scris:Iuliana iubito iti multumesc frumos siti doresc si tie multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
LICA, mai poti n-ai obosit cu atatia musafiri!!!!!!!!!!!,gata-ta-i cozonacul???????
florica- vip
axxa multam frumos pentru urari te tuc dulce.Gata cozonacu florico a esit ceva frumos si gustos.
lica54- vip
IULIANA,ce mai faci de mult timp nu te-am vazut?
florica- vip
AXXA,FORTZA OLTENIA,ce-ti pasa acu ai scutu' si te apara de rele!
florica- vip
lica54 a scris:axxa multam frumos pentru urari te tuc dulce.Gata cozonacu florico a esit ceva frumos si gustos.tare fainii se arata!!!!!!!!!!
florica- vip
florica- vip
La multi ani Lica !
Buna seara zanute
Azi nu trebuia sa avem indicii si promo?
Buna seara zanute
Azi nu trebuia sa avem indicii si promo?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
INFORMATI PE TOATA LUMEA!!!
Au fost trimise emailuri cu fotografiile lui Osama Bin-Laden şi, imediat ce deschideţi aceste emailuri, computerul dvs. va fi terminat definitiv!
Dacă primiţi un email în care se scrie "Osama Bin Laden capturat" sau "Osama Spânzurat", nu
deschideţi attachmentul.
Aceste email a fost distribuit în toate ţările din lume.
Luaţi în consideraţie şi trimiteţi acest avertisment tuturor celor pe care-i cunoaşteţi.
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI SI celor din lista CONTACTILOR
Fiţi vigilenţi în următoarele zile:
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita "Invitaţie", indiferent cine o trimite.
Este un virus care deschide o Flacără Olimpică care "arde" întregul hard disc C al computerului dvs.
Acest virus poate fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de 'invitaţie', chiar trimis de un prieten, nu-l deschdeţi şi
scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai rău virus anunţat de CNN, a fost clasificat de Microsoft ca cel mai distructiv virus de pana in prezent .
Acest virus a fost descoperit ieri de către McAfee şi încă nu există remediu pentru acest gen de virus.
best regards / Mit freundlichem Gruß
Au fost trimise emailuri cu fotografiile lui Osama Bin-Laden şi, imediat ce deschideţi aceste emailuri, computerul dvs. va fi terminat definitiv!
Dacă primiţi un email în care se scrie "Osama Bin Laden capturat" sau "Osama Spânzurat", nu
deschideţi attachmentul.
Aceste email a fost distribuit în toate ţările din lume.
Luaţi în consideraţie şi trimiteţi acest avertisment tuturor celor pe care-i cunoaşteţi.
RUGAM TRIMITETI ACEST AVERTISMENT PRIETENILOR, FAMILIEI SI celor din lista CONTACTILOR
Fiţi vigilenţi în următoarele zile:
Nu deschideţi niciun mesaj care are ataşata o filă numita "Invitaţie", indiferent cine o trimite.
Este un virus care deschide o Flacără Olimpică care "arde" întregul hard disc C al computerului dvs.
Acest virus poate fi trimis de la cineva care are adresa dvs. de email în lista de de contact, de aceea trebuie să trimiteţi acest email tuturor contacţilor.
E mai bine să primiţi acest mesaj de 25 de ori, decât să primiţi virusul şi să-l deschideţi.
Dacă primiţi un mail cu denumirea de 'invitaţie', chiar trimis de un prieten, nu-l deschdeţi şi
scoateţi-l din computer imediat.
Acesta este cel mai rău virus anunţat de CNN, a fost clasificat de Microsoft ca cel mai distructiv virus de pana in prezent .
Acest virus a fost descoperit ieri de către McAfee şi încă nu există remediu pentru acest gen de virus.
best regards / Mit freundlichem Gruß
lica54- vip
pai dah!!!!!!!!!!florica a scris:AXXA,FORTZA OLTENIA,ce-ti pasa acu ai scutu' si te apara de rele!
îmi pare rău ca l-a gasit obama pe binladen, ca de nu - il găseau americanii mei de la Deveselu!
ma simţesc fooooarte apărată!
aeriană!
alitheea a scris:La multi ani Lica !
Buna seara zanute
Dragalaselor astazi am avut o zi plina asa ca ma retrag va doresc noapte buna [center]
lica54- vip
MESAJELE LUI CANSEL pe TWITTER .. acum 15 min a intrat
cansel elçin - Kasimda bir sey yok, sagolsun saglik ekibi hemen müdahale etti. Kesik kasimin altinda oldugu için dizide baglanti pblemi yasamicaz. :)
10 minutes ago Favorite Retweet Reply
»
cansel elçin - Maça gelenlere, Tv'de izleyenlere benim için ve çocuklar için destek olan herkese tesekkür ederim...Sayenizde çok eglendim.
12 minutes ago Favorite Retweet Reply
cansellelcin cansel elçin
@
@mustafakozturk Moosty geldigin için sagol, keske kalsaydin daha...
11 minutes ago Favorite Retweet Reply
Din cate inteleg .. s-a accidentat la meci ? ca n-am vazut meciu .. si vad ca multumeste medicilor :nh8: O sa urmaresc acum intregistrare pe yildiz sa aflu
cansel elçin - Kasimda bir sey yok, sagolsun saglik ekibi hemen müdahale etti. Kesik kasimin altinda oldugu için dizide baglanti pblemi yasamicaz. :)
10 minutes ago Favorite Retweet Reply
»
cansel elçin - Maça gelenlere, Tv'de izleyenlere benim için ve çocuklar için destek olan herkese tesekkür ederim...Sayenizde çok eglendim.
12 minutes ago Favorite Retweet Reply
cansellelcin cansel elçin
@
@mustafakozturk Moosty geldigin için sagol, keske kalsaydin daha...
11 minutes ago Favorite Retweet Reply
Din cate inteleg .. s-a accidentat la meci ? ca n-am vazut meciu .. si vad ca multumeste medicilor :nh8: O sa urmaresc acum intregistrare pe yildiz sa aflu
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
o noapte linistita si inca o data La multi ani cu sanatate si bucuriilica54 a scris:Dragalaselor astazi am avut o zi plina asa ca ma retrag va doresc noapte buna [center]
Andreea eu am vazut meciul ,Cansel a cazut o data dar n-a avut nimic,nici cand s-a aruncat pe cel care a marcat golul viictorie.Noapte buna tuturor.
florica- vip
florica a scris:Andreea eu am vazut meciul ,Cansel a cazut o data dar n-a avut nimic,nici cand s-a aruncat pe cel care a marcat golul viictorie.Noapte buna tuturor.
Multumesc Florica .. da am vazut si eu acuma meciu .. Noapte buna
andreea90- vip
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum