52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna Andreea ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cu ocazia meciului .. ne-a mai aratat cate ceva .. un picior,burta , spatele .. putin asa .. sa nu fie socu prea mare .. ce l-au turtit burtosi aia .. l-au bagat si cu capu in iarba ..a primit si o palma peste fund ... foarte distractiv .. chiar ma facut sa rad .. Noapte buna dragelor Noapte buna Dana
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 05 Mai 2011, 1:54 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Multumim Andreea , sant super pozele ...andreea90 a scris:cu ocazia meciului .. ne-a mai aratat cate ceva .. un picior,burta , spatele .. putin asa .. sa nu fie socu prea mare .... Noapte buna dragelor
Se tine bine , a alergat ceva , nu e inca .... Obosit ... Ceva energie pt Tuba o fi pastrat??? Dar s-a accidentat sau nu ? Ca nu am inteles ce vroia sa spuna pe Twitter ... sper sa nu-l vad schiop in serial ...
Vise placute tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Nu Dana .. nu s-a accidentat .. doar a cazut da s-a ridicat repede .. cred ca multumirile pentru medici au fost pentru ca erau acolo alaturi de ei si au intervenit imediat .. oricum la ultimu gol .. la faza din poze .. am ras .. mai ales cand am vazut ce palma a primit si cum era bagat cu capu in iarba ..saracu ... si da se tine bine la 37 de ani .. chiar ma uitam ce repede alearga .. cred ca Tuba .. in seara asta nu-l mai oboseste ..doar are grija de el ..ca e "accidentat" .. Noapte buna Vise placute
andreea90- vip
florica a scris:IULIANA,ce mai faci de mult timp nu te-am vazut?
Buna dimineata.Multumesc de intrebare iubita pot spune binisor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
dragalaselor buna dimineata poftiti la cafea poate sunteti obosite de aseara
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata soare ,la noi a aparut inca de ieri dar cam cu dinti pt. perioada asta,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
lica54- vip
nu stiu precis dar cred ca nu-i din film,poza!
florica- vip
Buna dimineata florica la noi e o vreme mohorata si bate vantul dar eu iti doresc o zi buna si frumoasa cu multe bucuriisi impliniri.Nu poza nu este din film
lica54- vip
Vezi ,LICA ca stii de unde sa aduci imaginii,o zi buna si tie!!!!!!!!!! aici ar trebui ploaie si caldura,nimic nu rasare daca au apucat de au semanat ceva,alti n-au pus nimic in pamant ca este prea tare si nu-l mai pot lucra!!!lica54 a scris:
florica- vip
micul dejun va asteapta,pofta buna,celor care vor servi iar celor care au serit deja micul dejun sa le fie de bine!!!
florica- vip
asa-s barbati ca si fluturii din floare-n floare!ce pretentii au!!!!
florica- vip
florica- vip
[youtube][/youtube]sase minute de fotbal cu CANSELUTU
florica- vip
Sta bine pe picioare Cansel ,si-i se lipeste si mingea de el ,are ceva talent si-n fotbal, actorul din poza asta cu Cansel a dat doua goluri-----a jucat in ,,GINERE DE IMPORT''
florica- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza dragilor. M-atzi distrat de dimineatza cu pozele lui Cansel , cu masa copioasa pe care a oferit-o Lica , cu micul dejun. Mi-a picat fooooaaarte bine totul. Cansel e sportiv dragelor , isi pastreaza conditzia fizica. Imi place si actorul din " Ginere de import" . Uite ca stiu baietzii sa traiasca sanatos. Bravo lor. Va sarut pe totzi si va doresc o zi frumoasa.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
florica- vip
Geta a scris:Buna dimineatza dragilor. M-atzi distrat de dimineatza cu pozele lui Cansel , cu masa copioasa pe care a oferit-o Lica , cu micul dejun. Mi-a picat fooooaaarte bine totul. Cansel e sportiv dragelor , isi pastreaza conditzia fizica. Imi place si actorul din " Ginere de import" . Uite ca stiu baietzii sa traiasca sanatos. Bravo lor. Va sarut pe totzi si va doresc o zi frumoasa.
florica- vip
florica- vip
lica54- vip
TIPS for EPI 50
Murat tries to get used to his new house. Ceren informs Murat that she has moved to Levent.
Though Cihan's coming gets everyone glad, but it irritates Murat and one more person. Why? Because Cihan has got a new job offer to Hasret.
Murat continues working with Hasret in is new house.
...
H: It is very beautiful. Live happy days in it.
M: I'm glad you like it. It was very important for me.
H: Why?
M: Eventually our life will pass here.
Murat încearcă să se obişnuiască cu noua lui casă. Ceren il anunţă pe Murat că ea sa mutat la Levent.
Desi Cihan vine toată lumea se bucura, dar pe Murat il irita şi pe inca o persoană . De ce? Deoarece Cihan are o noua ofertă de muncă pentru Hasret.
Murat continuă să lucreze cu Hasret este în noua casă.
...
H: Este foarte frumos. Live Happy Days în ea.
M: Mă bucur că îţi place. E foarte important pentru mine.
H: De ce?
M: În cele din urmă viaţa noastră se va petrece aici.
Murat tries to get used to his new house. Ceren informs Murat that she has moved to Levent.
Though Cihan's coming gets everyone glad, but it irritates Murat and one more person. Why? Because Cihan has got a new job offer to Hasret.
Murat continues working with Hasret in is new house.
...
H: It is very beautiful. Live happy days in it.
M: I'm glad you like it. It was very important for me.
H: Why?
M: Eventually our life will pass here.
Murat încearcă să se obişnuiască cu noua lui casă. Ceren il anunţă pe Murat că ea sa mutat la Levent.
Desi Cihan vine toată lumea se bucura, dar pe Murat il irita şi pe inca o persoană . De ce? Deoarece Cihan are o noua ofertă de muncă pentru Hasret.
Murat continuă să lucreze cu Hasret este în noua casă.
...
H: Este foarte frumos. Live Happy Days în ea.
M: Mă bucur că îţi place. E foarte important pentru mine.
H: De ce?
M: În cele din urmă viaţa noastră se va petrece aici.
andreea90- vip
Andreea multumim pentru rezumat.Incele din urma Murat ii da de inteles lu Hasret ca el ar vrea sa se casatoreasca cu ia sa isi petraca viata impreuna in acea casa
lica54- vip
Buna ziua dragelor
Multumesc Florica pentru trandafirii sunt superbi ce-mi plac
Multumesc Florica pentru trandafirii sunt superbi ce-mi plac
andreea90- vip
lica54 a scris:Andreea multumim pentru rezumat.Incele din urma Murat ii da de inteles lu Hasret ca el ar vrea sa se casatoreasca cu ia sa isi petraca viata impreuna in acea casa
Da .. e frumos ca ii da de inteles ca vrea sa se casatoreasca si la sfarsitul ep trecut au vorbit de casatorie , dar vine Cihan si nu-mi place deloc treaba asta .. sa speram ca va fii totul bine
andreea90- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum