52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+23
florina1989
axxa246
costina
teodora_roman
narcisa
Nicky
Petre Gabriel Nicoleta
tiberici
anuta1971
alitheea
Lucica10
vivi
Luana
Geta
mihaela99
dana17
lica54
Garo
Admin_dea05
DENISA
andreea90
iulianagl
florica
27 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Eu vreau sa cred ca Hasret nu ii accepta propunera lui Chan si va lucra mai departe cu Murat.Daca Hasret il iubeste cu adevarat pe Murat sper sa nu ii dea voie lui Chan sa e bage intre ei.Dar cum de multe ori ea este nehotarata se poate intampla orice.Eu vreau sa lupte cu adevarat pentru dragostea ei pentru Murat
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 52. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Sa speram ca va fii bine si va lupta pentru dragostea lor si nu il va face gelos pe Murat .. prea tare .. Mi-e deja mi s-a facut foame .. ma duc sa pap .. Pofta buna
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Andreea pofta buna cops
lica54- vip
si un desert dupa masa
lica54- vip
Iar au aparut articole urate despre Tuba .. ziaristi astia n-au alta treaba
http://www.setarkasi.com/ayrilik-nedenleri-ortaya-cikti/
Sevgilisini barda bastı; ayrıldı. Hangi ünlü güzel sevgilisini barda basınca onunla ayrıldı?
Tuba Büyüküstün ve Tolga Karaçelik’in ayrılık nedeni ortaya çıktı
TÜRKİYE’nin, Ortadoğu’nun ve Kuzey Afrika’nın en beğenilen kadın yıldızlarından Tuba Büyüküstün’ün, geçen ay ayrıldığı yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik tarafından aldatıldığı ortaya çıktı. Büyüküstün, dizi çekimlerinin olduğu günlerde başka kadınlarla birlikte olan Karaçelik’i Hayal Kahvesi adlı barda bir kadınla basmış ve ilişkiyi bitirmiş.(Setarkasi.com)
Sevgilisini barda bastı; ayrıldı. Hangi ünlü güzel sevgilisini barda basınca onunla ayrıldı?
TÜRKİYE’nin, Ortadoğu’nun ve Kuzey Afrika’nın en beğenilen kadın yıldızlarından Tuba Büyüküstün’ün, geçen ay ayrıldığı yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik tarafından aldatıldığı ortaya çıktı. Büyüküstün, dizi çekimlerinin olduğu günlerde başka kadınlarla birlikte olan Karaçelik’i Hayal Kahvesi adlı barda bir kadınla basmış ve ilişkiyi bitirmiş.(Setarkasi.com)
andreea90- vip
O zi buna tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Deci apare Cihan ... O fi tot acelasi actor ??? Si oare cu ce ganduri vine ??? Si cu ce capital ???
Lasa ca e bine ... Sa nu se creada Murat deja ... Castigator ... Sa puna " osul " la treaba ... Eu sant curioasa si de reactia ei ... Oare cum il priveste acum pe Cihan ??? Si ce mai inseamna Hasret pt el ... Sant doar prietenii aia buni si nedespartiti din copilarie ... ??? O mai iubeste oare ???
V-a fi dificil iar ... Prieteniile din copilarie ... Iubirile de la maturitate ... Incercari grele ... Dar daca sant solide se trece ... greu , dar cu bine ...
Vedem duminica , dar sa dea promo sa vad actorul ... Asta e cel mai bun indiciu ... Daca-l schimba e de jale , daca nu , nu-i f periculos ...
E posibil ca discutia cea cu dezvaluiri sa fie intre Murat si Levent , nu intre Murat si Hasret ... Dar vom vedea ...
Dar cu un promo cand ne fericesc ??? Stiti ceva ???
Sau au renuntat la el ?? Si cu noi cum ramane ...???
Seduse si abandonate ???!!!!
Pupici tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Dragalaselor va bunicuta si va imbratiseaza cu multa multa multa dragoste din plec la tara sambata avem o dezgropare am sa va simt lipsa dar o sa ne auzim sambata mai pe seara
lica54- vip
Re: 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Mandrelor , atzi votat pentru " fluturele de aur" ?
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/altinkelebek_2011/default.html
Lucia va transmite salutari si multzumiri pentru traducerile voastre. Pupici
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Un videoclip foarte frumos si melodia la fel
https://www.dailymotion.com/video/xik3pe_gonulcelen-la-valse-d-amelie_shortfilms#from=embediframe
Gönülcelen La Valse D'Amélie de lacino0
https://www.dailymotion.com/video/xik3pe_gonulcelen-la-valse-d-amelie_shortfilms#from=embediframe
Gönülcelen La Valse D'Amélie de lacino0
andreea90- vip
Voi ce spuneti .. credeti ca este cu Onur ? Mi se pare absurd si ce sa gaseasca la el ? .. cum o combina astia cu toti numai de Cansel nu zice nimic ... chiar nu mi-ar placea sa fie cu Onur
Traducerea in engleza la articol facuta de Dalia : hello did i'll tell you the turkish version in putting Onur in the middle they said she was with onur from the begining and something happened between them so they left each other and she started going out with Tolga then she left Tolga and returned back to Onur.'
ok Girls i posted the translation it was the first comment but now i cant see it any way they said the reason that make Tuba leave her lover Tolga Karaçelik last month he was with a woman in a bar
Traducerea in engleza la articol facuta de Dalia : hello did i'll tell you the turkish version in putting Onur in the middle they said she was with onur from the begining and something happened between them so they left each other and she started going out with Tolga then she left Tolga and returned back to Onur.'
ok Girls i posted the translation it was the first comment but now i cant see it any way they said the reason that make Tuba leave her lover Tolga Karaçelik last month he was with a woman in a bar
andreea90- vip
,DAR CUM SA VOTAM?Trebui sa ne logam?Geta a scris:Mandrelor , atzi votat pentru " fluturele de aur" ?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica- vip
florica a scris:,DAR CUM SA VOTAM?Trebui sa ne logam?
Trebuie completat Adım= nu stiu ce inseamna ... Soyadım = Numele , E-mail , telefon .. si apoi jos .. la fiecare nominalizare ..completezi ce vedeta doresti .. si dupa votezi
andreea90- vip
prea complica!!!!!!!!!!!andreea90 a scris:
Trebuie completat Adım= nu stiu ce inseamna ... Soyadım = Numele , E-mail , telefon .. si apoi jos .. la fiecare nominalizare ..completezi ce vedeta doresti .. si dupa votezi
florica- vip
ARZU)
TWITTER
cansellelcin:
...Kasimda bir sey yok, sagolsun saglik ekibi hemen müdahale etti. Kesik kasimin altinda oldugu için dizide baglanti pblemi yasamicaz. about 12 hours ago via web
(There is no problem with my eyebrow. The medical team came to the rescue very quickly. As the cut is inside my eyebrow we won't have a problem with it in the Gonulcelen series.)
cansel elçin cansellelcin
Maça gelenlere, Tv'de izleyenlere benim için ve çocuklar için destek olan herkese tesekkür ederim...Sayenizde çok eglendim.
(Thanks to everyone who has watched the matc on Tv and who came to the stadium. thanks for giving support to the children. I had a lot of fun thanks to you guys.. )
Twitter
cansellelcin:
... noiembrie, nu un singur lucru, Vă mulţumim pentru personalul medical a intervenit imediat. Noiembrie, în cadrul tăiat pentru conectarea în serie care yasamicaz pblemi. aproximativ 12 ore în urmă prin web
(Nu este nici o problemă cu spranceana mea Echipa medicala este foarte rapid a ajuns la salvare.. După cum se taie in spranceana mea nu vom avea o problema cu ea în seria Junior.)
Cansel Elçin cansellelcin
Sosiri Core, telespectatori, şi copiii mei să vă mulţumesc pentru sprijin ... mulţumiri tuturor celor care au avut atât de distractiv.
(Vă mulţumim pentru toţi cei care au urmarit matc la televizor şi care a venit la stadion. Vă mulţumim pentru acordarea de sprijin pentru copii am avut. o mulţime de distractiv să datorita voi ..)
cansellelcin:
...Kasimda bir sey yok, sagolsun saglik ekibi hemen müdahale etti. Kesik kasimin altinda oldugu için dizide baglanti pblemi yasamicaz. about 12 hours ago via web
(There is no problem with my eyebrow. The medical team came to the rescue very quickly. As the cut is inside my eyebrow we won't have a problem with it in the Gonulcelen series.)
cansel elçin cansellelcin
Maça gelenlere, Tv'de izleyenlere benim için ve çocuklar için destek olan herkese tesekkür ederim...Sayenizde çok eglendim.
(Thanks to everyone who has watched the matc on Tv and who came to the stadium. thanks for giving support to the children. I had a lot of fun thanks to you guys.. )
cansellelcin:
... noiembrie, nu un singur lucru, Vă mulţumim pentru personalul medical a intervenit imediat. Noiembrie, în cadrul tăiat pentru conectarea în serie care yasamicaz pblemi. aproximativ 12 ore în urmă prin web
(Nu este nici o problemă cu spranceana mea Echipa medicala este foarte rapid a ajuns la salvare.. După cum se taie in spranceana mea nu vom avea o problema cu ea în seria Junior.)
Cansel Elçin cansellelcin
Sosiri Core, telespectatori, şi copiii mei să vă mulţumesc pentru sprijin ... mulţumiri tuturor celor care au avut atât de distractiv.
(Vă mulţumim pentru toţi cei care au urmarit matc la televizor şi care a venit la stadion. Vă mulţumim pentru acordarea de sprijin pentru copii am avut. o mulţime de distractiv să datorita voi ..)
florica- vip
florica a scris: prea complica!!!!!!!!!!!
Asa ziceam si eu .. ce le trebuie mailu si telefon meu ? sau poate ne dau si un premiu ca votam
andreea90- vip
Hasret: Elle est belle .. J'espère que tu l'apprécie de vivre ici.
Murat: Je suis heureux tu aimes la maison. Il est important que tu l'aime.
Hasret: pourquoi?
Murat: Parce que nous passons notre vie ici ...
...Nesrin va parler à Saime ..
Hasret et Murat va donner une decision (ou avis) sur leur travail. Cette décision va rendre Hasret vraiment heureux.
Murat et Levent parler du single
Et enfin Murat va commence à dire des choses que nous voulons entendre.
J'ai aimé ce discours, et j'espère qu'ils ne le change pas parce que je pense que cela conviendra à Murat, même si ce n'est pas exactement son style.
Murat: je ne laisserai pas Hasret facilement. Nous avons nagé à travers les océans avec elle, nous ne seront sûrement pas se noyer dans une rivière.
Murat: Je suis heureux tu aimes la maison. Il est important que tu l'aime.
Hasret: pourquoi?
Murat: Parce que nous passons notre vie ici ...
...Nesrin va parler à Saime ..
Hasret et Murat va donner une decision (ou avis) sur leur travail. Cette décision va rendre Hasret vraiment heureux.
Murat et Levent parler du single
Et enfin Murat va commence à dire des choses que nous voulons entendre.
J'ai aimé ce discours, et j'espère qu'ils ne le change pas parce que je pense que cela conviendra à Murat, même si ce n'est pas exactement son style.
Murat: je ne laisserai pas Hasret facilement. Nous avons nagé à travers les océans avec elle, nous ne seront sûrement pas se noyer dans une rivière.
florica- vip
Da cand s-a lovit la spranceana, la meci ? ca eu n-am vazut ? :nh8:
andreea90- vip
https://www.youtube.com/watch?v=oJfnTbRLSlU&feature=player_embedded
andreea90- vip
Televizyon Dizisi En İyi Kadın Oyuncu: TUBA BÜYÜKÜSTÜN (GÖNÜLÇELEN)
florica- vip
azi este ,,ZIUA INTERNATIONALA A MOASEI'' Tot azi, 5 mai dar in 1818 s-a nascut Karl Marx
florica- vip
Nici eu n-am vazut,poate nu a fost camera de filmat pe el atunci!!! cine stie?Stiu ca la un moment era pe marginea terenului si a ridicat mana ca semn ca vrea sa intre, mai vorbim desearaandreea90 a scris:Da cand s-a lovit la spranceana, la meci ? ca eu n-am vazut ?
florica- vip
ANREEA,sti ce m-am gandit:poate s-a accidentat la incalzire,ca el m-a fost la inceputul maciului,eu ma tot uitam dupa nr.8 pe care-l stiam ca joaca si el a fost cu nr. 17 ---nr. de rezerva.
florica- vip
promo
https://www.youtube.com/watch?v=cWcMW-RtdRE
https://www.youtube.com/watch?v=cWcMW-RtdRE
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Localizare : buzau
Continut sponsorizat
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum