24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna ziua Denisa.
Multumim pentru poze.
Deci egipteni mai traiesc o data povestea de dragoste Asi-Demir. Norocosii!!!!!
Sa speram ca si Kanal D va face acelasi lucru...Sunt sigura ca va avea o audienta si mai mare ca prima data.
Multumim pentru poze.
Deci egipteni mai traiesc o data povestea de dragoste Asi-Demir. Norocosii!!!!!
Sa speram ca si Kanal D va face acelasi lucru...Sunt sigura ca va avea o audienta si mai mare ca prima data.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
dar ai văzut ?? se difuzează de 3 ori pe zi
Da..portie tripla de MURATUBA!!!!
Sunt constienti de faptul ca Asi va aduce mereu telespectatorii in fata televizoarelor.
Si ce frumos ar fi fost...sa-si promoveze peste tot, serialul... IMPREUNA.
Sunt constienti de faptul ca Asi va aduce mereu telespectatorii in fata televizoarelor.
Si ce frumos ar fi fost...sa-si promoveze peste tot, serialul... IMPREUNA.
victorelalove- moderator
Buna fetelor , azi e o zi insorita si avem motive sa ne binedispunem
Ar fi bine sa mai fie difuzat la kanal D ..L-as privi si eu cu siguranta acum.
Multumim pt poze , Denisa
Ar fi bine sa mai fie difuzat la kanal D ..L-as privi si eu cu siguranta acum.
Multumim pt poze , Denisa
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Buna Lavy.
Ce mai faci?
A aparut soarele...dar cred ca mai dureaza, pana putem sa facem plaja.
Ma uitam la clipul de mai sus cu Savas si Yaso ...Frumosi foc.
Yasemim are trasaturi de rusoaica.
Ce mai faci?
victorelalove- moderator
Buna , Vic... chiar ca mai avem ceva vreme pana ne scoatem costumele de baie la interval caci vremea e capricioasa .victorelalove a scris:Buna Lavy.
Ce mai faci?
Da totusi , merge de o ieseala prin parc , la verdeata
Am vazut clipul ,superb, secvente alea le-as revedea de o gramada de ori....
Yaso...da parca aduce putin cu rusoaicele , are niste ochi bestiali ce-i drept si buzele ..la fel.
lavy612- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 06 Mai 2011, 2:54 pm, editata de 2 ori
lavy612- vip
Nu mai par asa "smecheri"...dupa cazaturile pe care le iau.lavy612 a scris:
Tocmai cand voiau sa arate si ei cat de buni sunt. Ce nedreapta este viata!!!!!
victorelalove- moderator
Cine o fi individul din parc din faţa lui Çiçek ?? vreun fost coleg oare ???? acesta o fi amicul care îi este aproape în această perioadă???
Dom'soara Cicek ne surprinde... cupidon cupidon cupidon
Pai si Hakan? De nu l-o lasa Moranca, cu ochii in soare...mare minune. Si de unde il scoase pe "prietenul adevarat la nevoie se cunoaste"? (un amic din copilarie?)
Domn' Director se da de ceasul mortii...Ii spune lui Savas, se duce la Pelin , vrea sa lamureasca tot...si cand colo Floricica noastra umbla prin parcuri... Cel putin sa-l sune repede pe Hakan...poate acesta "drege busuiocul" in ultimul moment...
Pai si Hakan? De nu l-o lasa Moranca, cu ochii in soare...mare minune. Si de unde il scoase pe "prietenul adevarat la nevoie se cunoaste"? (un amic din copilarie?)
Domn' Director se da de ceasul mortii...Ii spune lui Savas, se duce la Pelin , vrea sa lamureasca tot...si cand colo Floricica noastra umbla prin parcuri... Cel putin sa-l sune repede pe Hakan...poate acesta "drege busuiocul" in ultimul moment...
victorelalove- moderator
Hmmm.. ce sa credem? ... ca Floricica noastra se decide si ea pe cine sa aleaga in final , sau e doar o intalnire pasagera cu misteriosul.....>>Vedem noi...
Poate se razgandeste si Hakan , isi ia Pelina de brat , o impaca si isi vad de treaba lor.
Poate se razgandeste si Hakan , isi ia Pelina de brat , o impaca si isi vad de treaba lor.
lavy612- vip
Ce intalnire pasagera???????????????? Ca are Ciceka un zambet pe fata...de se intinde de la o ureche la alta.lavy612 a scris:Hmmm.. ce sa credem? ... ca Floricica noastra se decide si ea pe cine sa aleaga in final , sau e doar o intalnire pasagera cu misteriosul.....>>Vedem noi...
Eu nu pot sa cred, ca tot filmul ,nu au "culcat-o" si pe ea cu cineva (exceptie facand primul episod, in care s-a maritat cu fratele lui Savas). Sa vedem cat o mai lasa scenaristii "neprihanita".
S-a intors roata...Are si ea acum de unde sa aleaga...Ori Hakan, ori "misteriosul din parc".
Cat despre Pelin...slabe sanse sa mai fie cu Hakan...mai ales dupa ce acesta, se duce la ea sa-i spuna de Floricica...Am mai spus...culmea ar fi sa-l faca pe Domn' Director sa regrete.
Asa ca mai bine ar lua-o pe Pelin "de brat"(cum spui tu), si dusi sa fie...
victorelalove- moderator
Întrebare la Radio Erevan.
- Care e cel mai frumos oraş din lume?
- Erevan.
Întrebare suplimentară:
- Cîte bombe atomice trebuie ca să-l nimicim?
- Şi Baku e oraş frumos.
..................................................................
- De ce în ultima vreme emisiunile Radio Erevan se aud atît de prost?
- Fiindcă transmitem din Siberia.
. Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis?
- Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă!
.........................................................................
Întrebare la Radio Erevan:
- Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuşi?
- Perfect adevărat. Necazul este că se prăbuşeşte peste noi…
..............................................................................
- Se răsplătesc glumele cu Radio Erevan?
- În principiu da: cu de la 30 de ani pînă la "pe viaţă"…
...............................................................................
- Este adevărat că submarinele sovietice deţin recordul mondial la scufundare?
- În principiu da. Din 1957 s-au scufundat 30 dintre submarinele noastre.
.............................................................................
ntrebare la Radio Erevan:
- Este întoarcerea de pe Luna într-adevăr atît de dificilă?
- În principiu nu. Tehnic problema este rezolvată, dar cum să obligăm cosmonauţii să se întoarcă?
La Radio Erevan se întreabă:
- Nu ar trebui desfiinţat spionajul?
- În principiu da, dar ce vom face cu mulţimea de şomeri?
.....................................................................................
- Am auzit că în România, într-o fabrică, a fost dată jos o lozincă pe care scria: "Noi mai bine muncim pentru 10 ruşi decît pentru un american". Cum poate fi explicat acest lucru?
- Am cercetat acest eveniment inexplicabil mai îndeaproape. Explicaţia e foarte simplă: era o fabrică de sicrie.
......................................................................................
- Soţul meu vine în fiecare seară beat acasă şi înjură conducerea. Ce să fac?
- Încercaţi să îl loviti cu volumele lui Marx.
Încă o întrebare:
- Cu care volum? Şi peste ce?
........................................................................................
- Un tovarăş şi-a găsit soţia cu un străin în pat.Totuşi vina la divort i-a fost dată lui. Găsiţi asta corect?
- În principiu da. Tovarăşul a venit cu siguranţă înainte de terminarea lucrului acasă…
............................................................................................
- Este adevărat că marile descoperiri au fost făcute de ruşi?
- În principiu da. Noi am inventat chiar şi inventatorii.
- Care e cel mai frumos oraş din lume?
- Erevan.
Întrebare suplimentară:
- Cîte bombe atomice trebuie ca să-l nimicim?
- Şi Baku e oraş frumos.
- De ce în ultima vreme emisiunile Radio Erevan se aud atît de prost?
- Fiindcă transmitem din Siberia.
- Este adevărat că în urma dezastrului de la Cernobîl toată conducerea centralei atomoelectrice s-a sinucis?
- Da, în afara secretarului de partid, care nu a fost găsit acasă!
.........................................................................
- Este adevărat că imperialismul capitalist este pe cale de a se prăbuşi?
- Perfect adevărat. Necazul este că se prăbuşeşte peste noi…
..............................................................................
- Se răsplătesc glumele cu Radio Erevan?
- În principiu da: cu de la 30 de ani pînă la "pe viaţă"…
- Este adevărat că submarinele sovietice deţin recordul mondial la scufundare?
- În principiu da. Din 1957 s-au scufundat 30 dintre submarinele noastre.
.............................................................................
ntrebare la Radio Erevan:
- Este întoarcerea de pe Luna într-adevăr atît de dificilă?
- În principiu nu. Tehnic problema este rezolvată, dar cum să obligăm cosmonauţii să se întoarcă?
- Nu ar trebui desfiinţat spionajul?
- În principiu da, dar ce vom face cu mulţimea de şomeri?
.....................................................................................
- Am auzit că în România, într-o fabrică, a fost dată jos o lozincă pe care scria: "Noi mai bine muncim pentru 10 ruşi decît pentru un american". Cum poate fi explicat acest lucru?
- Am cercetat acest eveniment inexplicabil mai îndeaproape. Explicaţia e foarte simplă: era o fabrică de sicrie.
......................................................................................
- Soţul meu vine în fiecare seară beat acasă şi înjură conducerea. Ce să fac?
- Încercaţi să îl loviti cu volumele lui Marx.
Încă o întrebare:
- Cu care volum? Şi peste ce?
........................................................................................
- Un tovarăş şi-a găsit soţia cu un străin în pat.Totuşi vina la divort i-a fost dată lui. Găsiţi asta corect?
- În principiu da. Tovarăşul a venit cu siguranţă înainte de terminarea lucrului acasă…
............................................................................................
- Este adevărat că marile descoperiri au fost făcute de ruşi?
- În principiu da. Noi am inventat chiar şi inventatorii.
victorelalove- moderator
Bună seara !!!
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 06 Mai 2011, 9:09 pm, editata de 1 ori
Buna seara Denisa!
Multumim pentru clip. Frumos... Nu ne mai revenim noi...
Nu ca ne-am si dori asta...
Multumim pentru clip. Frumos... Nu ne mai revenim noi...
Nu ca ne-am si dori asta...
victorelalove- moderator
eu recunosc , sunt dusă rău ....
Denisa...tu te gandesti, cum ar fi aratat copii lor?
victorelalove- moderator
ar fi fost nişte bebluşi foarte norocoşi şi frumoşi şi talentaţi dar cred că foarte retraşi , ambilor nu le place să ştie prea multe din viaţa lor privată.
Acum ramane de vazut ... ce o sa "iasa" , dintr-un barbat ca Murat si o .
victorelalove- moderator
poate va avea noroc şi îi va semăna lui la caracter dar şi la înfăţişare
Sa speram ...Dar poate ca doamna nu vrea copii, vrea mai degraba o cariera din cate am vazut eu ( ca nu-i prea iese ...asta este altceva ).
Intr-un interviu a declarat... ca este prea tanara ca sa aibe copii.
Intr-un interviu a declarat... ca este prea tanara ca sa aibe copii.
victorelalove- moderator
tânără şi mult prea frumoasă ptr gusturile publicului , la soare te poţi uita dar la ea ba .. iar am mâncărici la limbă
Au privit astfel Hasret sau Savaş???
Au privit astfel Hasret sau Savaş???
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum