24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
merge la Nurgul şi serveşte tot pilăfior
Fetelor aveţi idee dacă Nazan în viaţa ei privată e căsătorită??
Fetelor aveţi idee dacă Nazan în viaţa ei privată e căsătorită??
Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:Victoria cred că atunci când sunt supăraţi turuie Curcinica flux continuu, şi zboară prin colţurile casei ulcelele cu ardei şi orez
Mie, tare imi este ca daca divorteaza... ea se va "vaieta" prin toata presa si va face tot posibilul (la cat de "sigura pe ea" este), sa para o victima. Ea s-a sacrificat, a incercat sa fie si o sotie buna...si o actrita excelenta (pacat ca nu i-a iesit, nici una, nici alta )
Ea este prea buna pentru Murat....Este prea buna pentru oricine!!!!!! Ma doare capul...la cate palme mi-am dat astazi.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
eu una , prea curând nu întrevăd un divorţ.
Fetelor director de imagine la casa de producţie Süreç Film , cea despre care se vorbea că i-ar fi propus lui Fulgerică un nou proiect (" Taxi driver ") este nimeni altul decât fratele Burcinei, Bülent Terzioglu , acum să vedem dacă e şi real zvonul .
Fetelor director de imagine la casa de producţie Süreç Film , cea despre care se vorbea că i-ar fi propus lui Fulgerică un nou proiect (" Taxi driver ") este nimeni altul decât fratele Burcinei, Bülent Terzioglu , acum să vedem dacă e şi real zvonul .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 08 Mai 2011, 12:55 am, editata de 2 ori
Despre Nazan (Gokce Yanardag), nu am gasit care este starea ei civila...In schimb stiu ca a fost intre semifinalistele de la Miss Universe 1998.
Cat despre "divortul mult visat"...Nici eu nu cred ca va veni prea curand.
Poate ca doar ne imaginam noi , ca intre ei nu este dragoste...Cand de fapt, O DRAGOSTE MAI MARE CA A LOR, NU A MAI EXISTAT VREODATA!
MURAT... SA FACA BINE SI SA SE TREZEASCA...
Cat despre "divortul mult visat"...Nici eu nu cred ca va veni prea curand.
Poate ca doar ne imaginam noi , ca intre ei nu este dragoste...Cand de fapt, O DRAGOSTE MAI MARE CA A LOR, NU A MAI EXISTAT VREODATA!
MURAT... SA FACA BINE SI SA SE TREZEASCA...
victorelalove- moderator
da Victoria marea lor poveste de dragoste peste ani va începe " a fost odată ca niciodată"" că doar diva trebuie să fie unică.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 08 Mai 2011, 1:01 am, editata de 2 ori
lavy612 a scris:O cred in stare , aoleu in felul asta o sa-l lase pe Pretios nemancat , pe deasupra...
Asa ca el trebuie sa stea cumintel, sa asculte de ea si sa ii faca toate mofturile...Ca sa mai vada si el , din cand in cand, cate un ardei umplut cu orez.Offfffffffffffffffff! Lasa ca o duce la restaurant...Poate ca asta si urmareste .
Mananca fara sa gateasca ea si poate mai apar si paparazzi de dupa tufisuri, sa-i pozeze... Doi iepuri dintr-o lovitura.
victorelalove- moderator
Poftim? Hai ca este buna asta( daca se dovedeste a fi adevarat).DENISA a scris:
Fetelor director de imagine la casa de producţie Süreç Film , cea despre care se vorbea că i-ar fi propus lui Fulgerică un nou proiect (" Taxi driver ") este nimeni altul decât fratele Burcinei, Bülent Terzioglu , acum să vedem dacă e şi real zvonul .[/color]
Stateau ei la masa, in familie...si ce ii propune frat'su -i ..." Hai sa joci intr-un film produs de mine!" Se scorojesc peretii si alta nu...
victorelalove- moderator
Noapte buna Denisa.
Multumim pentru poze si clipuri. Pe maine.
Noapte buna tuturor.
Multumim pentru poze si clipuri. Pe maine.
Noapte buna tuturor.
victorelalove- moderator
Buna dimineata, urata vreme,parca vine iarna!..........va rog sa serviti
o cafeluta fierbinte.......
o cafeluta fierbinte.......
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
dragilor, sa aveti o duminica frumoasa!
vreme de noiembrie in prag de vara!
vreme de noiembrie in prag de vara!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Multumim la fel o cafea fierbinte ca sa va prinda bine pe vremea asta
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
lavy612 a scris: Multumim la fel o cafea fierbinte ca sa va prinda bine pe vremea asta
andradamaria- vip
Voi ce intelegeti?????????daca si Ziya e pe lista...trebuie sa ma gandesc serios ...sper ca sunt doar prieteni si atat, altfel este prea mult ca doar nu sunt..batiste ,toti barbatii astia!
Presa turca inventeaza multe, asa ca paparazzi castiga si ei o paine, de multe ori cam necinstita dar acum inclin sa cred din ce in ce mai tare ca Murat a fost singurul partener care i-a aparat cu indarjire chiar, reputatia
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&ie=UTF-8&oe=utf-8&sl=tr&tl=ro&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/08/HaberDetay/1387575/KALDIGI_YERDEN&client=firefox-a
cat despre tinuta..ne rezumam sa-l facem praf doar pe
Presa turca inventeaza multe, asa ca paparazzi castiga si ei o paine, de multe ori cam necinstita dar acum inclin sa cred din ce in ce mai tare ca Murat a fost singurul partener care i-a aparat cu indarjire chiar, reputatia
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&ie=UTF-8&oe=utf-8&sl=tr&tl=ro&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/08/HaberDetay/1387575/KALDIGI_YERDEN&client=firefox-a
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Voi ce intelegeti?????????daca si Ziya e pe lista...trebuie sa ma gandesc serios ...sper ca sunt doar prieteni si atat, altfel este prea mult ca doar nu sunt..batiste ,toti barbatii astia!
fata asta e clar ca nu are gusturi la barbati daca e asa cum se speculeaza
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
https://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=162489263802876
referitor la ce spunea denisa ,asta am gasit fratele BURCINEI este intradevar director de imagine la respectiva casa de productie, sper sa nu-si aprinda Muri paie-n cap pentru ca atfel "complimentul Garcea"va fi ...parfum!
referitor la ce spunea denisa ,asta am gasit fratele BURCINEI este intradevar director de imagine la respectiva casa de productie, sper sa nu-si aprinda Muri paie-n cap pentru ca atfel "complimentul Garcea"va fi ...parfum!
andradamaria- vip
Si-a schimbat partenerul??? Am vazut ca se tin de mana, dar totusi sa zicem ca si doi amici foarte buni se comporta asa.andradamaria a scris:Voi ce intelegeti?????????daca si Ziya e pe lista...trebuie sa ma gandesc serios ...sper ca sunt doar prieteni si atat, altfel este prea mult ca doar nu sunt..batiste ,toti barbatii astia!
Presa turca inventeaza multe, asa ca paparazzi castiga si ei o paine, de multe ori cam necinstita dar acum inclin sa cred din ce in ce mai tare ca Murat a fost singurul partener care i-a aparat cu indarjire chiar, reputatia.
Tipul acela de langa ea a jucat si in Asi?
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Da era Ziya din ASI, eu asa l-am retinut, numele real nu conteaza era cumnatul Asiei, dar la vremea respectiva Tuba era cuplata cu ASLAN(tot nume din ASI, fratele ei vitreg in film)apoi cu aratarea de SAMI, DIRECTOR DE IMAGINE CEL CU CARE APARE TUBA ceva mai tarziu in piscina, si cu copilul acestuia intr-o alta fotografielavy612 a scris: Si-a schimbat partenerul??? Am vazut ca se tin de mana, dar totusi sa zicem ca si doi amici foarte buni se comporta asa.
Tipul acela de langa ea a jucat si in Asi?
(relatii asumate de )
andradamaria- vip
Bună ziua !!!
Andrada ştirea cu fratele Burcinei o am din surse sigure dar nu pot face public emailul primit, am facut o promisiune şi trebuie să o respect , şi culmea cică respectiva casă se producţie e una serioasă şi respectabilă , acum aştept să văd dacă se şi confirmă zvonul .
E posibil să fie şi reală ştirea cu Tuba , cred că e mai bun Onur decât Cansel dar până nu aud din gura ei tot nu cred nimic .
GÖNÜLCE says, MY has worked with Süreç Film before (All My Children) and also Bülent Terzioğlu (Burçin Terzioğlu's older brother) is a director at this company... It might be interesting to watch MY in such a different role, provided that the project is supported with a solid story and a good cast.
dacă e nevoie să traduc spuneţi .
Andrada ştirea cu fratele Burcinei o am din surse sigure dar nu pot face public emailul primit, am facut o promisiune şi trebuie să o respect , şi culmea cică respectiva casă se producţie e una serioasă şi respectabilă , acum aştept să văd dacă se şi confirmă zvonul .
E posibil să fie şi reală ştirea cu Tuba , cred că e mai bun Onur decât Cansel dar până nu aud din gura ei tot nu cred nimic .
GÖNÜLCE says, MY has worked with Süreç Film before (All My Children) and also Bülent Terzioğlu (Burçin Terzioğlu's older brother) is a director at this company... It might be interesting to watch MY in such a different role, provided that the project is supported with a solid story and a good cast.
Am vazut Denisa ca a realizat adanali, iar ce am pus eu ,se realizeaza pt KANALD, care sunt sigura ca nu-si bate cuie-n talpi, doar e canalul cu cea mai mare audienta,DENISA a scris:Bună ziua !!!
pentru mine singurul inconvenient este relatia de rudenie pe seama careia sunt sigura ca se va specula, iar Muri are talent cu carul n-ar merita asa ceva (daca se va intampla, si se va intampla sigur cel putin din partea fanilor sau a contestatarilor)
andradamaria- vip
Aş vrea să cred că el îşi doreşte ceva mai bun decât TCM-ul dacă există pe piaţa media din Turcia , să nu tragă acea casă de producţie de el doar ptr a îşi mări ei veniturile prin prezenţa lui în una din producţiile lor .
In ce priveste relatia Tubei, sa fie sanatoasa! oricum Ziya arata bine, fata de altii dar nu cumva au cam aceeasi inaltime/ asta ca sa nu-mi aduc aminte de altele
andradamaria- vip
Onur dacă s-ar rade ar arăta mai bine dar tot nu exceleză dar făţă de acele arătări cu care a mai fost cuplată de presă e cel mai bun la partea estetică .
nici Bulent INAL nu arata rau, dar el s-a pirdut in neguta vremii..pentru Tuba! dupa Bulent au aparut chiar niste aratari!!!!!!!!unu si unu !DENISA a scris:Onur dacă s-ar rade ar arăta mai bine dar tot nu exceleză dar făţă de acele arătări cu care a mai fost cuplată de presă e cel mai bun la partea estetică .
andradamaria- vip
era prea bătrân ptr ea şi mie nici mi-mi plac mustăcioşii
astăzi în Turcia se sărbătoreşte ziua mamei .
astăzi în Turcia se sărbătoreşte ziua mamei .
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum