Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+20
kh69
alina_chupi
angelica_g
alimar
simi
andreea90
andradamaria
sevalh
teodora_roman
axxa246
Motzişor
IDILKO
Petre Gabriel Nicoleta
lica54
danuza
ninnet
pufy2010
DENISA
lavy612
victorelalove
24 participanți

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 12:38 am

merge la Nurgul şi serveşte tot pilăfior Smile 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Cuisinier048

Fetelor aveţi idee dacă Nazan în viaţa ei privată e căsătorită??
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Empty Re: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 12:38 am

DENISA a scris:Victoria cred că atunci când sunt supăraţi turuie Curcinica flux continuu, şi zboară prin colţurile casei ulcelele cu ardei şi orez Smile

Smile Smile Smile
Mie, tare imi este ca daca divorteaza... ea se va "vaieta" prin toata presa si va face tot posibilul (la cat de "sigura pe ea" este), sa para o victima. Ea s-a sacrificat, a incercat sa fie si o sotie buna...si o actrita excelenta (pacat ca nu i-a iesit, nici una, nici alta )
Ea este prea buna pentru Murat....Este prea buna pentru oricine!!!!!! stupid Ma doare capul...la cate palme mi-am dat astazi. Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 12:39 am

eu una , prea curând nu întrevăd un divorţ.24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 227979_10150249072670996_653835995_9284413_4721464_n24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 230024_10150249073690996_653835995_9284430_4387179_n

Fetelor director de imagine la casa de producţie Süreç Film , cea despre care se vorbea că i-ar fi propus lui Fulgerică un nou proiect (" Taxi driver ") este nimeni altul decât fratele Burcinei, Bülent Terzioglu , acum să vedem dacă e şi real zvonul .

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 08 Mai 2011, 12:55 am, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 12:52 am

Despre Nazan (Gokce Yanardag), nu am gasit care este starea ei civila...In schimb stiu ca a fost intre semifinalistele de la Miss Universe 1998.
Cat despre "divortul mult visat"...Nici eu nu cred ca va veni prea curand. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Poate ca doar ne imaginam noi , ca intre ei nu este dragoste...Cand de fapt, O DRAGOSTE MAI MARE CA A LOR, NU A MAI EXISTAT VREODATA! Smile Smile Smile
MURAT... SA FACA BINE SI SA SE TREZEASCA... 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 600626 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 600626 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 600626
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 12:56 am

da Victoria marea lor poveste de dragoste peste ani va începe " a fost odată ca niciodată"" Smile Smile că doar diva trebuie să fie unică.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 08 Mai 2011, 1:01 am, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 12:59 am

lavy612 a scris:O cred in stare , Smile aoleu in felul asta o sa-l lase pe Pretios nemancat , pe deasupra...
Smile Smile Smile
Asa ca el trebuie sa stea cumintel, sa asculte de ea si sa ii faca toate mofturile...Ca sa mai vada si el , din cand in cand, cate un ardei umplut cu orez.Offfffffffffffffffff! Lasa ca o duce la restaurant...Poate ca asta si urmareste 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 756436.
Mananca fara sa gateasca ea si poate mai apar si paparazzi de dupa tufisuri, sa-i pozeze... Doi iepuri dintr-o lovitura. Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 1:04 am

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 022db2bd

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 1:05 am

DENISA a scris:
Fetelor director de imagine la casa de producţie Süreç Film , cea despre care se vorbea că i-ar fi propus lui Fulgerică un nou proiect (" Taxi driver ") este nimeni altul decât fratele Burcinei, Bülent Terzioglu , acum să vedem dacă e şi real zvonul .[/color]
Poftim? Hai ca este buna asta( daca se dovedeste a fi adevarat).
Stateau ei la masa, in familie...si ce ii propune frat'su 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 756436 -i ..." Hai sa joci intr-un film produs de mine!" confused confused confused Se scorojesc peretii si alta nu...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 08 Mai 2011, 1:07 am

Noapte buna Denisa. kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656
Multumim pentru poze si clipuri. Pe maine. kiss

Noapte buna tuturor. 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 155656 kiss
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 7677 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 7677 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 7677 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 523120 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 79551
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 08 Mai 2011, 9:13 am

Buna dimineata, urata vreme,parca vine iarna!..........va rog sa serviti
o cafeluta fierbinte....... kiss kiss

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Gm0601
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 10:06 am

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 dragilor, sa aveti o duminica frumoasa!
vreme de noiembrie in prag de vara! sad sad 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Images?q=tbn:ANd9GcSIYi5FL7DxumsZg4_5wqVvu4XD8sXMA5xWL4LU29DnXNpf0Mye
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 08 Mai 2011, 10:24 am

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 Multumim la fel kiss kiss o cafea fierbinte ca sa va prinda bine pe vremea asta kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Cafea
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 10:26 am

lavy612 a scris: 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 648483 Multumim la fel kiss kiss o cafea fierbinte ca sa va prinda bine pe vremea asta kiss 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Cafea
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Ecc10a4a
24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Cafelutavw9
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 10:45 am

Voi ce intelegeti?????????daca si Ziya e pe lista...trebuie sa ma gandesc serios ...sper ca sunt doar prieteni si atat, altfel este prea mult ca doar nu sunt..batiste ,toti barbatii astia!
Presa turca inventeaza multe, asa ca paparazzi castiga si ei o paine, de multe ori cam necinstita Smile Smile dar acum inclin sa cred din ce in ce mai tare ca Murat a fost singurul partener care i-a aparat cu indarjire chiar, reputatia 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 995114
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&ie=UTF-8&oe=utf-8&sl=tr&tl=ro&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/08/HaberDetay/1387575/KALDIGI_YERDEN&client=firefox-a
cat despre tinuta..ne rezumam sa-l facem praf doar pe 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 255789
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Dum 08 Mai 2011, 11:23 am

andradamaria a scris:Voi ce intelegeti?????????daca si Ziya e pe lista...trebuie sa ma gandesc serios ...sper ca sunt doar prieteni si atat, altfel este prea mult ca doar nu sunt..batiste ,toti barbatii astia!
Presa turca inventeaza multe, asa ca paparazzi castiga si ei o paine, de multe ori cam necinstita Smile Smile dar acum inclin sa cred din ce in ce mai tare ca Murat a fost singurul partener care i-a aparat cu indarjire chiar, reputatia 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 995114
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&ie=UTF-8&oe=utf-8&sl=tr&tl=ro&u=http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/08/HaberDetay/1387575/KALDIGI_YERDEN&client=firefox-a
cat despre tinuta..ne rezumam sa-l facem praf doar pe 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 255789

fata asta e clar ca nu are gusturi la barbati daca e asa cum se speculeaza stupid
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 11:45 am

https://tr-tr.facebook.com/note.php?note_id=162489263802876
referitor la ce spunea denisa ,asta am gasit Smile Smile fratele BURCINEI este intradevar director de imagine la respectiva casa de productie, sper sa nu-si aprinda Muri paie-n cap pentru ca atfel "complimentul Garcea"va fi ...parfum!
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lavy612 Dum 08 Mai 2011, 12:05 pm

andradamaria a scris:Voi ce intelegeti?????????daca si Ziya e pe lista...trebuie sa ma gandesc serios ...sper ca sunt doar prieteni si atat, altfel este prea mult ca doar nu sunt..batiste ,toti barbatii astia!
Presa turca inventeaza multe, asa ca paparazzi castiga si ei o paine, de multe ori cam necinstita Smile Smile dar acum inclin sa cred din ce in ce mai tare ca Murat a fost singurul partener care i-a aparat cu indarjire chiar, reputatia.
Si-a schimbat partenerul??? Am vazut ca se tin de mana, dar totusi sa zicem ca si doi amici foarte buni se comporta asa.
Tipul acela de langa ea a jucat si in Asi?
lavy612
lavy612
vip
vip

Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 12:13 pm

lavy612 a scris: Si-a schimbat partenerul??? Am vazut ca se tin de mana, dar totusi sa zicem ca si doi amici foarte buni se comporta asa.
Tipul acela de langa ea a jucat si in Asi?
Da era Ziya din ASI, eu asa l-am retinut, numele real nu conteaza Smile era cumnatul Asiei, dar la vremea respectiva Tuba era cuplata cu ASLAN(tot nume din ASI, fratele ei vitreg in film)apoi cu aratarea de SAMI, DIRECTOR DE IMAGINE sad CEL CU CARE APARE TUBA ceva mai tarziu in piscina, si cu copilul acestuia intr-o alta fotografie sad
(relatii asumate de 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 495309 )
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 12:35 pm

Bună ziua !!!

Andrada ştirea cu fratele Burcinei o am din surse sigure dar nu pot face public emailul primit, am facut o promisiune şi trebuie să o respect , şi culmea cică respectiva casă se producţie e una serioasă şi respectabilă , acum aştept să văd dacă se şi confirmă zvonul .

E posibil să fie şi reală ştirea cu Tuba , cred că e mai bun Onur decât Cansel dar până nu aud din gura ei tot nu cred nimic .

GÖNÜLCE says, MY has worked with Süreç Film before (All My Children) and also Bülent Terzioğlu (Burçin Terzioğlu's older brother) is a director at this company... It might be interesting to watch MY in such a different role, provided that the project is supported with a solid story and a good cast.

dacă e nevoie să traduc spuneţi .

24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 23 Ecc4c442
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 12:53 pm

DENISA a scris:Bună ziua !!!

Andrada ştirea cu fratele Burcinei o am din surse sigure dar nu pot face public emailul primit, am facut o promisiune şi trebuie să o respect , şi culmea cică respectiva casă se producţie e una serioasă şi respectabilă , acum aştept să văd dacă se şi confirmă zvonul .

E posibil să fie şi reală ştirea cu Tuba , cred că e mai bun Onur decât Cansel dar până nu aud din gura ei tot nu cred nimic .

GÖNÜLCE says, MY has worked with Süreç Film before (All My Children) and also Bülent Terzioğlu (Burçin Terzioğlu's older brother) is a director at this company... It might be interesting to watch MY in such a different role, provided that the project is supported with a solid story and a good cast.

dacă e nevoie să traduc spuneţi .
Am vazut Denisa ca a realizat adanali, iar ce am pus eu ,se realizeaza pt KANALD, care sunt sigura ca nu-si bate cuie-n talpi, doar e canalul cu cea mai mare audienta,
pentru mine singurul inconvenient este relatia de rudenie pe seama careia sunt sigura ca se va specula, iar Muri are talent cu carul n-ar merita asa ceva (daca se va intampla, si se va intampla sigur cel putin din partea fanilor sau a contestatarilor)
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 12:57 pm

Aş vrea să cred că el îşi doreşte ceva mai bun decât TCM-ul dacă există pe piaţa media din Turcia , să nu tragă acea casă de producţie de el doar ptr a îşi mări ei veniturile prin prezenţa lui în una din producţiile lor .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 12:57 pm

In ce priveste relatia Tubei, sa fie sanatoasa! oricum Ziya arata bine, fata de altii Smile Smile dar nu cumva au cam aceeasi inaltime/ asta ca sa nu-mi aduc aminte de altele Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 1:01 pm

Onur dacă s-ar rade ar arăta mai bine dar tot nu exceleză dar făţă de acele arătări cu care a mai fost cuplată de presă e cel mai bun la partea estetică .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Dum 08 Mai 2011, 1:17 pm

DENISA a scris:Onur dacă s-ar rade ar arăta mai bine dar tot nu exceleză dar făţă de acele arătări cu care a mai fost cuplată de presă e cel mai bun la partea estetică .
nici Bulent INAL nu arata rau, dar el s-a pirdut in neguta vremii..pentru Tuba! dupa Bulent au aparut chiar niste aratari!!!!!!!!unu si unu ! sad
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 08 Mai 2011, 1:20 pm

era prea bătrân ptr ea şi mie nici mi-mi plac mustăcioşii

astăzi în Turcia se sărbătoreşte ziua mamei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum