26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+18
Nicky
iulia80
dana sandulescu
dubaisport
adriana_b
alina_chupi
dana4699
lexia
pufy2010
lica54
victorelalove
ninnet
michiper68
alimar
DENISA
lavy612
simi
andradamaria
22 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata!Sa aveti o saptamana linistita si cu multe noutati despre Fulgerica.
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 26. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata tuturor, o saptamana linistita va doresc! si o
cafeluta va ofer!
cafeluta va ofer!
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Buna Ninnet.Ai vazut ca am reusit sa pun si semnatura? Dar nu stiu de ce mai am si o adresa langa ea...cum o sterg?
simi- vip
Buna dragelor Ce mai faceti ?? Tot la jumulit si la ciufulit de ...Nici fulgii nu au mai ramas de ea...Bravo simi pt semnatura
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Multumesc Lavy... Da santem tot la jumulit...nu-i dam pace deloc O lasam in pace doar atunci cand nu-si mai baga nasul prin poze si nu mai vine la intalnire cu fanii lui Fulgerica Sa mearga la intalnire cu fanii ei(daca are!)
simi- vip
Bună ziua, Ce de bunătăţi şi noutăţi pe aici fetelor.
Dar ştiu că te-ai desfăşurat Teo
şi ai dreptate dar nici Andrada nu s-a lăsat.
[img][/img]
Pentru încălzirea din această seară în avans un clip.
Dar ştiu că te-ai desfăşurat Teo
şi ai dreptate dar nici Andrada nu s-a lăsat.
[img][/img]
Pentru încălzirea din această seară în avans un clip.
Thanks Lexi pt clip ...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Localizare : bucuresti
Dragalaselor buna ziua a sosit ora pranzului o ciorbitafelul doi ardei umplutisi desert prajiturelepofta buna va doresc
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Salut fetelor..LEXIA ne-a fost dor de tine multumim, dar te asteptam mai des
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Bună ziua drăgălaşelor !!! e cineva acasă??
Simona ( Simi ) vezi că Preţosul încă nu a primit nimic oficial ptr a merge la Monte Carlo .
http://www.setarkasi.com/nurgul-yesilcay-kendini-oglu-osman-nejata-adadi/
atv ekranlarında yayınlanan Aşk Ve Ceza dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek’te bir kafede görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, Cem Özer’le yaşadığı boşanma ve ardından Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’le yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Mithatcan Özer’den ayrılınca kendisini adeta oğlu Osman Nejat’a adadı.
BEBEK’TE YEMEK KEYFİ!
Oğlu Osman Nejat ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te bir kafede yiyen Nurgül Yeşilçay’ın tüm dikkati oğlundaydı. Evi de Bebek’te olan Nurgül Yeşilçay sık sık oğlu Osman Nejat’la birlikte Bebek kafelerinde yemek yerken görüntüleniyor ve dizi seti dışında kalan vaktini sadece oğlu Osman Nejat’la geçiriyor. (Setarkasi.com)
Simona ( Simi ) vezi că Preţosul încă nu a primit nimic oficial ptr a merge la Monte Carlo .
http://www.setarkasi.com/nurgul-yesilcay-kendini-oglu-osman-nejata-adadi/
atv ekranlarında yayınlanan Aşk Ve Ceza dizisinin başarılı oyuncusu Nurgül Yeşilçay Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından Bebek’te bir kafede görüntülendi. Setarkasi.com’un haberine göre, Cem Özer’le yaşadığı boşanma ve ardından Sezen Aksu’nun oğlu Mithatcan Özer’le yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, Mithatcan Özer’den ayrılınca kendisini adeta oğlu Osman Nejat’a adadı.
BEBEK’TE YEMEK KEYFİ!
Oğlu Osman Nejat ve yakın arkadaşlarıyla birlikte Bebek’te bir kafede yiyen Nurgül Yeşilçay’ın tüm dikkati oğlundaydı. Evi de Bebek’te olan Nurgül Yeşilçay sık sık oğlu Osman Nejat’la birlikte Bebek kafelerinde yemek yerken görüntüleniyor ve dizi seti dışında kalan vaktini sadece oğlu Osman Nejat’la geçiriyor. (Setarkasi.com)
Buna ziua dragalaso suntem prin apropierevam adus si eu ceva frumos ca doar la asta ma pricep
lica54- vip
buna ziua tuturor si bine v-am regasit
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
multumim lica
dana4699- vip
buna Deni , frumos
dana4699- vip
imi era dor de ei
dana4699- vip
si ceva dulce sa mancam dulce sa vorbim dulce
lica54- vip
multumim din nou Lica
dana4699- vip
dana4699- vip
Buna ziua fetele acum am revenit si eu.Mi-a trebuit ceva timp sa va citesc ca a-ti fost harnicute si vorbarete in cele 2 zile. In seara asta avem Ask....apropo cate episoade ziceti ca mai sunt?
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
alina_chupi a scris:Buna ziua fetele acum am revenit si eu.Mi-a trebuit ceva timp sa va citesc ca a-ti fost harnicute si vorbarete in cele 2 zile. In seara asta avem Ask....apropo cate episoade ziceti ca mai sunt?
cred că 2 vor mai fi .
Ce rau imi pare
alina_chupi- membru activ
Data de inscriere : 24/03/2011
Localizare : Ploiesti
Tuba către noi
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 23 Mai 2011, 3:46 pm, editata de 1 ori
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum