54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:buna seara,doamnelor!...este liniste peste tot si nu doar ca nu avem episod...poate nu trebuia sa vedem pozele si nici interviul cu Onur...of..hai sa fac haz de necaz: stiti de ce nu avem episod?- pt.ca nu au terminat filmarile; de ce?- pt.ca sarutul din parcare nu s-a terminat si echipa tehnica s-a gindit ca e mai bine sa revina saptamina viitoare!!!!!
buna asta ..
Buna seara Garo .. e foarte posibil sa nu fii terminat filmarile la ep. si montarea lui si etc .. si sa amane pana sapt viitoare .
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara!
Nu avem film asta seara??
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris: Buna seara!
Buna seara Tiberici .. nu .. in seara asta vor da reluare ep.52
andreea90- vip
andreea90 a scris:
Buna seara Tiberici .. nu .. in seara asta vor da reluare ep.52
Multumesc!
Sunt neseriosi.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
eu cred ca daca nu va avea proiecte , Cansel va fugi putin de Turcia sa isi reinoiasca fortele in Frantaandreea90 a scris:
Da .. bine zis .. daca va accepta Cansel .. si mie mi-ar placea ..sunt tare curioasa ce vor face in vara asta ..chiar am sa urmaresc ziarele
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:eu cred ca daca nu va avea proiecte , Cansel va fugi putin de Turcia sa isi reinoiasca fortele in Franta
Cu siguranta va merge in Franta .. ca ii e dor de familia lui , o iubeste atat de mult
andreea90- vip
Lica , fetelor , uitatzi un lucru esentzial. Cansel este indragostit de Pinar . Niciodata intre Tuba si Cansel nu a fost o relatzie de dragoste. Noi "i-am indragostit" pentru ca asa ne-a placut. Asa ca Tuba nu se poate intoarce la alt barbat care a fost inaintea lui Onur , decat la Sami ( daca a fost ceva si cu asta). Deci nu mai doritzi sa se intoarca la Cansel , pentru ca n-a fost niciodata cu el. Daca vretzi voi sa visatzi , asta e altceva. Andreea , iubito , rac sunt si eu. Aici nu e vorba de orgoliu , ci de ceva ce n-a existat. Noapte buna.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
buna seara visam,visam si iar visam si speram sa nu ramanem cu atatGeta a scris:Lica , fetelor , uitatzi un lucru esentzial. Cansel este indragostit de Pinar . Niciodata intre Tuba si Cansel nu a fost o relatzie de dragoste. Noi "i-am indragostit" pentru ca asa ne-a placut. Asa ca Tuba nu se poate intoarce la alt barbat care a fost inaintea lui Onur , decat la Sami ( daca a fost ceva si cu asta). Deci nu mai doritzi sa se intoarca la Cansel , pentru ca n-a fost niciodata cu el. Daca vretzi voi sa visatzi , asta e altceva. Andreea , iubito , rac sunt si eu. Aici nu e vorba de orgoliu , ci de ceva ce n-a existat. Noapte buna.
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Geta a scris:Lica , fetelor , uitatzi un lucru esentzial. Cansel este indragostit de Pinar . Niciodata intre Tuba si Cansel nu a fost o relatzie de dragoste. Noi "i-am indragostit" pentru ca asa ne-a placut. Asa ca Tuba nu se poate intoarce la alt barbat care a fost inaintea lui Onur , decat la Sami ( daca a fost ceva si cu asta). Deci nu mai doritzi sa se intoarca la Cansel , pentru ca n-a fost niciodata cu el. Daca vretzi voi sa visatzi , asta e altceva. Andreea , iubito , rac sunt si eu. Aici nu e vorba de orgoliu , ci de ceva ce n-a existat. Noapte buna.
Cansel nu stim si nu se vede ca e indragostit de Pinar .. inca nu avem declaratia lui si nici poze care sa arate asta .. doar speculatii ! cum au fost si cu Tuba si Tolga .. deci .. si nu cred ca doar i-am indragostit noi pe Cansel si Tuba .. nu cred ca mergi cu un prieten in miez de noapte prin ploaie la brat doar din simpatie .. sa fim seriosi . Fiecare are pareri impartite , unii o vad doar pe Tuba buna , altii doar pe Cansel , altii pe Onur doar pt ca e cu Tuba acum ..dar niciodata nu pun in balanta sa vada lucrurile adevarate care s-au intamplat .. problema fiecaruia .. macar cei care au vazut realitate pot spera la ceva mai bun ! Noapte buna
andreea90- vip
Geta nu te supara dar in ceaia ce am vazut noi in poze inafara platoului de filmare interviuri pela premiere pe la acte de caritate pe unde au fost pareau mult mai indragostiti Tuba&Cansel decat in pozele pe care leam vazut Cansel&Pinar.Si daca e adevarat ce sa spus ca Tuba sa despartit de Sami din cauza lu Cansel?Daca am fost duse in eruare asta e ne resemnam!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bine Geta asa sa fie...dar daca au fost prieteni acum nu mai sunt? de ce se comporta total diferit...de ce nu mai merge cu Cansel la nici o festivitate(sa nu spui ca nu este invitata ca nu te cred), de ce nu mai apar filmulete cu ei...prin comportamentul ei ne face sa ne intrebam si sa facem speculatii...si de unde ai scos dragostea lui Cansel cu Pinar?????...treaba ei daca este indragostita recent, cu colegii si prietenii comportate la fel ca inainte
fetelor, va dati seama ca Ayda a fost mama lui Cansel in trei filme?; cred ca se cunosc f.bine, iar probabil Cansel o numeste mama in mod obisnuit - poate din cauza asta a lacrimat in interviu
fetelor, va dati seama ca Ayda a fost mama lui Cansel in trei filme?; cred ca se cunosc f.bine, iar probabil Cansel o numeste mama in mod obisnuit - poate din cauza asta a lacrimat in interviu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:bine Geta asa sa fie...dar daca au fost prieteni acum nu mai sunt? de ce se comporta total diferit...de ce nu mai merge cu Cansel la nici o festivitate(sa nu spui ca nu este invitata ca nu te cred), de ce nu mai apar filmulete cu ei...prin comportamentul ei ne face sa ne intrebam si sa facem speculatii...si de unde ai scos dragostea lui Cansel cu Pinar?????...treaba ei daca este indragostita recent, cu colegii si prietenii comportate la fel ca inainte
Da Garo si Cansel a spuns ca Ayda e mama lui din Turcia .. pentru ca ii este o foarte buna prietena si i-a fost alaturi mereu .. e o relatie speciala intre ei doi, cred ca el a facuto sa isi revina asa repede dupa moartea sotului ei . Oricum Cansel merita tot ce e mai bun si se vede ca in continuare el este sustinut de colegii de platou ..toata lumea e in jurul lui in ultimele poze, daca ati vazut ! si el are un zambet trist ,dar am preferat sa nu mai zic si Dana a vazut asta .. Tuba de ce nu mai e la fel ? Ai dreptate ! Pupici
andreea90- vip
Dragalasele lu bunicuta va pupacesc dulce de noapte buna pe obrajori
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalasele lu bunicuta va pupacesc dulce de noapte buna pe obrajori
Noapte buna Lica Vise placute
andreea90- vip
avem ep vineri la 20.00
alitheea- vip
alitheea a scris:avem ep vineri la 20.00
au terminat sarutul??!!! cupidon cupidon
Ultima editare efectuata de catre Garo in Dum 29 Mai 2011, 11:18 pm, editata de 1 ori
Garo- vip
alitheea a scris:avem ep vineri la 20.00
Iar i-au schimbat ziua ..dar e bine si atunci .. il vedem mai repede Multumim Nico
andreea90- vip
Noapte buna iubitalica54 a scris:Dragalasele lu bunicuta va pupacesc dulce de noapte buna pe obrajori
alitheea- vip
Dana va saluta pe toate si aici e parerea ei
Dana Mariadona
Ce parere sa am .... Stiu doar ca la Sapanca , Cansel a fost f trist ... Murat a fost un mire fericit , jucat de un actor minunat de bun si de destept , dar f trist ... Dar care a stiut sa joace cu brio fericirea personajului care i-a fost atat de drag , ascunzand in suflet tristetea , dezamagirea si de ce nu ... dar cred ca in ultimul rand orgoliul ranit ... De aceea toata lumea a fost langa el ... Se vede din toate pozele ... El inconjurat de atatea femei , toate zambind , iar el trist fara zambet ... Una era deajuns ... Dar nu era acolo ... Nu merita asta , merita ceva mai bun ... Tot raul spre bine ... Sper ...
Dana Mariadona
Ce parere sa am .... Stiu doar ca la Sapanca , Cansel a fost f trist ... Murat a fost un mire fericit , jucat de un actor minunat de bun si de destept , dar f trist ... Dar care a stiut sa joace cu brio fericirea personajului care i-a fost atat de drag , ascunzand in suflet tristetea , dezamagirea si de ce nu ... dar cred ca in ultimul rand orgoliul ranit ... De aceea toata lumea a fost langa el ... Se vede din toate pozele ... El inconjurat de atatea femei , toate zambind , iar el trist fara zambet ... Una era deajuns ... Dar nu era acolo ... Nu merita asta , merita ceva mai bun ... Tot raul spre bine ... Sper ...
andreea90- vip
noapte buna,Lica ne intilnim miine la cafeluta...somn usor
Garo- vip
multumim Andreea, salut-o pe Dana si din partea mea
Garo- vip
imi pare rau sa aud asta , se vede si din poze ca rasul nu e rasul lui , macar de ar putea sa mascheze sa nu dea satisfactie... offffffffff...andreea90 a scris:Dana va saluta pe toate si aici e parerea ei
Dana Mariadona
alitheea- vip
I-am transmis dragelor ca o salutati si voi .. si va pupa si ea pe toate
andreea90- vip
Impartasesc aceeasi idee cu Mia .. ma omoara omu asta .. iar a castiga .. iar zambetul lui e
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Lun 30 Mai 2011, 12:58 am, editata de 3 ori
andreea90- vip
Nu pot sa cred ca se va lasa doborat Cansel , nu se poate , daca e atat de afectat sper sa aiba alaturi prieteni care sa il ridice ...andreea90 a scris:Impartasesc aceeasi idee cu Mia .. ma omoara omu asta .. iar a castiga .. iar zambetul lui e
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum