54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da stiu , ca a spus-o mereu ca l-a durut cel mai mult despartirea de frantuzoaica ... A ales Franta , cariera si nu pe el ... Nu o poti judeca ... Cine stie ??? Poate multe am fi procedat la fel ...alitheea a scris:Chiar merita sa fie fericit..., din cate am inteles , cand s-a despartit de iubita lui din Paris, atunci cand ea nu a vrut sa il urmeze, o lunga perioada a fost singur ...Acum o are pe Pinar ,dar nu cred ca e ceva serios... Chiar imi pare rau ca lasa sa se vada ce e in sufletul lui ... probabil ca dusmanii isi rad in pumni...
Oare rade in pumni si Tuba cand il vede ??? Sau nu il vede , nu-i pasa ??? Ce i-o fi facut , de s-a schimbat asa ??? Macar ca simplu coleg ... Si tot ar trebui sa-ti pese ... In fine ... Ei stiu ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor , vorbim mai tarziu ... Sper ...
Daca nu va doresc o seara frumoasa tuturor ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
O seara frumoasa si tie draga mea ,dana17 a scris: Fetelor , vorbim mai tarziu ... Sper ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Nu cred ca nu il vede...dana17 a scris: Da stiu , ca a spus-o mereu ca l-a durut cel mai mult despartirea de frantuzoaica ... A ales Franta , cariera si nu pe el ... Nu o poti judeca ... Cine stie ??? Poate multe am fi procedat la fel ...
Oare rade in pumni si Tuba cand il vede ??? Sau nu il vede , nu-i pasa ??? Ce i-o fi facut , de s-a schimbat asa ??? Macar ca simplu coleg ... Si tot ar trebui sa-ti pese ... In fine ... Ei stiu ...
alitheea- vip
Il vede dar il ignora ca acum este indragostita pana peste urechi si nu are ochi decat pentru Onur.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ca tot vorbeati de Onur .. a inceput sa faca si el poze Stiu ca nu va place .. nici mie, dar l-am adus sa il comparam dar se stie cine castiga .. Cansel e campionu
All Decor Haziran Sayısında Onur Saylak Röportajı Va .. pentru decorarea camerelor
All Decor Haziran Sayısında Onur Saylak Röportajı Va .. pentru decorarea camerelor
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Vai,vai.vai a inceput sa isi faca reclama si dumnealui??Sa vadem si noi ce fotogenic e.
lica54- vip
buna seara fetelorlica54 a scris:Vai,vai.vai a inceput sa isi faca reclama si dumnealui??Sa vadem si noi ce fotogenic e.
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Oare de ce pana acum nu l-a bagat nimeni in seama... nu s-ar putea spune ca nu are niste avantaje in urma acestei relatii...andreea90 a scris:Ca tot vorbeati de Onur .. a inceput sa faca si el poze Stiu ca nu va place .. nici mie, dar l-am adus sa il comparam dar se stie cine castiga .. Cansel e campionu
Sunt rautacioasa , nu-i asa...?
alitheea- vip
alitheea a scris:Oare de ce pana acum nu l-a bagat nimeni in seama... nu s-ar putea spune ca nu are niste avantaje in urma acestei relatii...
Sunt rautacioasa , nu-i asa...?
Nu esti Nico .. esti realista chiar .. vezi ca ti-am trimis un mesaj aici Pupici
andreea90- vip
Nu esti rautacioasa spui dor purul adevar !!!Pana acum unde a fost dumnealui?Pana la Tuba nu a avut nici o relatie??
lica54- vip
lica54 a scris:Nu esti rautacioasa spui dor purul adevar !!!Pana acum unde a fost dumnealui?Pana la Tuba nu a avut nici o relatie??
Va arat eu unde a fost
Relatii deastea a avut
Scuze ca sunt rea
andreea90- vip
Andreea da esti pusa pe fapte mari!!Faci sapaturi nu gluma??
lica54- vip
lica54 a scris:Andreea da esti pusa pe fapte mari!!Faci sapaturi nu gluma??
O sa venim in curand si cu o surpriza .. dar mai asteptati un pic sa terminam cat de cat .. Pupici
andreea90- vip
buna seara,doamnelor!...Andreea,felicitari pt.astazi si mult succes miine pt.tine si sora ta...Dana, ma bucur ca esti bine...Ali, ai dreptate unde a fost de presa nu a scris nimic pina acum??...Lica, tie vreau sa-ti multumesc pt.tot ce faci , mai ales ca trebuie sa muncesti pt.doi(tu + flori)
Andreea, daca ai timp disponibil mai cauta noutati...(pozele lui Onur sunt mortale, tipul este "trasnet",mai ales nasul -nu-i frumos dar nu ma pot abtine)
Andreea, daca ai timp disponibil mai cauta noutati...(pozele lui Onur sunt mortale, tipul este "trasnet",mai ales nasul -nu-i frumos dar nu ma pot abtine)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna seara,doamnelor!...Andreea,felicitari pt.astazi si mult succes miine pt.tine si sora ta...Dana, ma bucur ca esti bine...Ali, ai dreptate unde a fost de presa nu a scris nimic pina acum??...Lica, tie vreau sa-ti multumesc pt.tot ce faci , mai ales ca trebuie sa muncesti pt.doi(tu + flori)
Mai am Garo .. poze cu Onur .. la fel de .. dar erau persoane care se supara ca rad de Onur si n-am mai pus .. am mai avut o tentativa si pe Facebook si au atacat toate pe mine ..
andreea90- vip
Nu vrei sa dai din casa dar mai facut foarte curioasa!!!
lica54- vip
Garo- vip
andreea90- vip
Andreea esti geniala imi placi!!uite eu tiam adus ceva
lica54- vip
Andreea, multumesc,am vazut este un mare actor, care pune suflet in fiecare rol...sper sa fie vazut si de producatori si astfel vor curge ofertele...oricum, el nu a spus ca vrea sa se odihneasca
Garo- vip
lica54 a scris:Andreea esti geniala imi placi!!uite eu tiam adus ceva
Multumesc ce bun e
andreea90- vip
Dragalaselor eu va doresc noapte buna somn usor cu vise placute.Si inca o data Andreea succes maine tie si lui surioara ta va dulce pe maine
lica54- vip
noapte buna,Lica , pe miine seara.
Garo- vip
Continut sponsorizat
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum