54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Garo a scris:se poate, dar...nu scria nimic presa????...nu cred, poate m-i se pare!!!!...ar fi prea de tot!!!!
aici nu se vede nimic
Nu tzi s-a parut. Dar nu are absolut nici o importantza. In prima fotografie se vede foarte clar. Insa nu stiu de ce trebuie sa ne intereseze. Pe mine chiar nu ma intereseaz. In schimb ma intereseaza urmatorul lui film.
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Am revenit fetelor ... O seara buna va doresc ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Bine ai venit zanutadana17 a scris: Am revenit fetelor ... O seara buna va doresc ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dragalasele lu bunicuta bine ati venit plange pagina!!!Dana Ali
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Garo a scris:
vad eu bine...Cansel are ceva pe degetul inelar????
Lica, multumesc, mai ales pt.savarine...
N-are Garo nici o verigheta pe mana .. ti se pare .. Pupici
Uite aici .. are mainile goale .. n-ar avea de ce sa poarte verigheta ..
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 31 Mai 2011, 6:40 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Si eu am ajuns acasa dragelor Bine ai venit Dana .. ce poza frumoasa ai
andreea90- vip
Bine ai venit iubitalica54 a scris:Dragalasele lu bunicuta bine ati venit plange pagina!!!Dana Ali
alitheea- vip
Ce faci copil frumos?andreea90 a scris:Si eu am ajuns acasa dragelor Bine ai venit Dana .. ce poza frumoasa ai
alitheea- vip
alitheea a scris:Ce faci copil frumos?
Buna Nico .. bine ,am ajuns acasa de la examen ... si ma pregatesc pentru inca 2 , pentru maine .. si maine mai are spectacol si sora mea si ar trebuii sa merg sa o vad .. dar nu stiu cum o sa fac fatza ca sunt toate dimineata ..dar ma descurc eu acum sa vad ce mai e nou pe aici .. Tu ce faci ?
andreea90- vip
Buna Nico ...alitheea a scris:Bine ai venit zanuta
Bravo Lica pt tot ... Salutari Floricai , spor la treaba si sa vina mai repede inapoi ... Garo ... te salut si-ti multumesc , bafta pt cel mic ... Multumesc Andreea pt ca ai trimis fetelor salutarile mele , sa nu creada ca le-am uitat , dar a trebuit sa-mi aerisesc un pic creerii ... bafta si tie la examene ... Multumim pt noutati , Andreea ... Vivi , Denisa .... Anda si fetelor pt ep subtitrate ... Pt pozele " crosetate " ...
Va pup pe toate cele care scriu si trec pe aici ......
dana17- vip
Bravo frumoaso , a fost bine? Data viitoare sa ne spui ca sa iti tinem pumnii.andreea90 a scris:
Buna Nico .. bine ,am ajuns acasa de la examen ... si ma pregatesc pentru inca 2 , pentru maine .. si maine mai are spectacol si sora mea si ar trebuii sa merg sa o vad .. dar nu stiu cum o sa fac fatza ca sunt toate dimineata ..dar ma descurc eu acum sa vad ce mai e nou pe aici .. Tu ce faci ?
alitheea- vip
Ce baiat frumos ne-ai adus Danuta... ce zici , e rasul lui?dana17 a scris: Buna Nico ...
Bravo Lica pt tot ... Salutari Floricai , spor la treaba si sa vina mai repede inapoi ... Garo ... te salut si-ti multumesc , bafta pt cel mic ... Multumesc Andreea pt ca ai trimis fetelor salutarile mele , sa nu creada ca le-am uitat , dar a trebuit sa-mi aerisesc un pic creerii ... bafta si tie la examene ... Multumim pt noutati , Andreea ... Vivi , Denisa .... Anda si fetelor pt ep subtitrate ... Pt pozele " crosetate " ...
Va pup pe toate cele care scriu si trec pe aici ......
alitheea- vip
Ce dragut e
Ps. Da .. a fost bine .. o sa va anunt data viitoare ,Multumesc
andreea90- vip
Iti place ? Ghici de unde e ??andreea90 a scris:Si eu am ajuns acasa dragelor Bine ai venit Dana .. ce poza frumoasa ai
Se vede ca m-am aerisit ??? Pe cele de pe Fb le-ai vazut ???
Mai bine-l luam si pe Cansel cu mine ... Nu prea e rasul lui Nico ... Dar ce sa facem ???
Asteptam ....
dana17- vip
Andreea iti tin pumnii siti doresc bafta multa maine la ezamen si mult succes lu sora ta
lica54- vip
dar asta nu e Pinarandreea90 a scris:Ce dragut e
dar asta nu e Pinar
alitheea- vip
Nu vrea sa-l vad asa trist ...alitheea a scris:Ce baiat frumos ne-ai adus Danuta... ce zici , e rasul lui?
http://www.indiscutabil.com/talisman-eu-te-am-iubit-atat-de-mult-si-mi-pare-rau-x/
dana17- vip
Legenda :dana17 a scris: Nu vrea sa-l vad asa trist ...
http://www.indiscutabil.com/talisman-eu-te-am-iubit-atat-de-mult-si-mi-pare-rau-x/
prima poza -loc de pupat sa treaca supararea ...
poza a doua -mi se rupe sufletul cand il vad asa...
poza a treia - la fel ...
poza a patra era inainte de zambetul acela frumos..., deci nu era zambetul lui , era doar de fatada...
alitheea- vip
La asta ce mai zici ??? Stii ca am scris si pe Fb raspunzandu-i Anei ... Nu cred ca e vorba doar de orgoliul ranit ... E actor bun si ar disimula totul .. Sau poate are momente cand ii scapa de sub control ... Sau poate asa vrea ... Sa se stie ??? Pinar are rolul ei vad , dar nu poate sa-l faca sa uite si sa -l faca fericit ... Timpul ne v-a da raspunsul ... Dar vad ca el trimite mereu mesaje ... F suptile ... Nu stiu daca sant receptionate si daca da si intelese .... nu-i incheiata lupta , se vede ... El inca nu a cedat ... Nici eu nu stiu daca e bine sa mai fie impreuna ... Istoria se poate repeta ... Dar vreau sa fie fericit ... Nu asa Nico ...alitheea a scris:
Legenda :
prima poza -loc de pupat sa treaca supararea ...
poza a doua -mi se rupe sufletul cand il vad asa...
poza a treia - la fel ...
poza a patra era inainte de zambetul acela frumos..., deci nu era zambetul lui , era doar de fatada...
dana17- vip
O sa treaca el si peste asta ca e baiat puternic nu se lasa doborat de o furtuna trecatoare.
lica54- vip
Nico ... In spate e Pinar ... Dar mereu cand e cu ea , apare si zambetul lui trist ... O tristete in priviri ... Ceva ... Tot timpul ... Parca vrea sa spuna ca nu totul e roz ... Parca transmite ceva mereu ... Nu inteleg care e de fapt adevarul ...alitheea a scris:Andreiuta , mie mi se pare ca aare o tristete in priviri...
Plange sufletul , dar mergem mai departe zambind ...
dana17- vip
alitheea a scris:dar asta nu e Pinar
Da stiu ca nu e Pinar .. e o fana .. care a facut pozele cu el
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Mar 31 Mai 2011, 7:35 pm, editata de 1 ori
andreea90- vip
lica54 a scris:Andreea iti tin pumnii siti doresc bafta multa maine la ezamen si mult succes lu sora ta
Multumesc Lica
andreea90- vip
Asa cred si eu , Lica ...lica54 a scris:O sa treaca el si peste asta ca e baiat puternic nu se lasa doborat de o furtuna trecatoare.
dana17- vip
Chiar merita sa fie fericit..., din cate am inteles , cand s-a despartit de iubita lui din Paris, atunci cand ea nu a vrut sa il urmeze, o lunga perioada a fost singur ...Acum o are pe Pinar ,dar nu cred ca e ceva serios... Chiar imi pare rau ca lasa sa se vada ce e in sufletul lui ... probabil ca dusmanii isi rad in pumni...dana17 a scris: La asta ce mai zici ??? Stii ca am scris si pe Fb raspunzandu-i Anei ... Nu cred ca e vorba doar de orgoliul ranit ... E actor bun si ar disimula totul .. Sau poate are momente cand ii scapa de sub control ... Sau poate asa vrea ... Sa se stie ??? Pinar are rolul ei vad , dar nu poate sa-l faca sa uite si sa -l faca fericit ... Timpul ne v-a da raspunsul ... Dar vad ca el trimite mereu mesaje ... F suptile ... Nu stiu daca sant receptionate si daca da si intelese .... nu-i incheiata lupta , se vede ... El inca nu a cedat ... Nici eu nu stiu daca e bine sa mai fie impreuna ... Istoria se poate repeta ... Dar vreau sa fie fericit ... Nu asa Nico ...
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum