54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+22
iulianagl
pufy2010
razbunator
tiberici
Nicky
Geta
Lucica10
alitheea
vania_e
florina1989
annadanna
axxa246
costina
Garo
vivi
DENISA
simi
lica54
dana17
andreea90
Admin_dea05
florica
26 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florina1989 a scris:e frumoasa pinar imi place de ea dar tot cu tuba il vreau
Si eu la fel .. dar mai avem de asteptat
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Re: 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Va pup vb mai incolo
andreea90- vip
buna seara cu aia joaca nici mie nu-mi placeGeta a scris:Aceeasi stire
http ://televizyongazetesi.com/fahriyenin-yeni-partner i-cansel_6_38570
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
poate se intampla ca in 1001 noptipufy2010 a scris:
... speranța moare ultima! cine știe ? poate se întâmplă ca în clipul următor
costina- vip
costina a scris: buna seara cu aia joaca nici mie nu-mi place
Nu joaca Costina ..ca a refuzat contractul Cansel .. vrea o pauza ! O seara frumoasa
andreea90- vip
oare de ce cupidon o seara frumoasa
costina- vip
Dragalaselor sa nu credeti ca am uitat sa va de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute
si sa va soptesc cat de mult va iubesc!!!!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Dragalaselor sa nu credeti ca am uitat sa va de noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute
Multumim Lica .. mereu alaturi de noi .. Noapte buna si Vise placute
andreea90- vip
andreea90- vip
andreea90- vip
noapte buna si somn usor, pe miine
Andreea.frumoase poze...se pare ca Pilar apare mereu linga Cansel...
Andreea.frumoase poze...se pare ca Pilar apare mereu linga Cansel...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Noapte buna dragelor Vise placute
andreea90- vip
andreea90- vip
andreea90- vip
andreea90- vip
Buna dimineata dragalaselor
lica54- vip
buna dimineata Lica, buna dimineata doamnelor!...ce bine este cind gasesti cafeaua facuta cu flori linga ea...in centru este cald, soare, senin... o zi la fel va doresc si voua
stiti, chiar daca sunt nascuta mai demult, baiatul meu termina doar clasa a VIII-a, asa a fost sa fie...miine incep probele la limbile straine, asa ca eu am mari emotii...este greu sa fii parinte, indiferent de virsta...eu sunt putin mai conservatoare si ma obisnuiesc mai greu cu independenta pe care el o manifesta mai ales fata de mine...de multe ori sunt constienta ca gresesc fata de el - cred ca uneori seman cu mama lui Murat, spunind ca eu am intotdeauna dreptate!!!- sper sa nu-l indepartez de mine, si sa ramina mereu apropiat...ma scuzati, dar cred ca emotiile sunt de vina...
pa,
stiti, chiar daca sunt nascuta mai demult, baiatul meu termina doar clasa a VIII-a, asa a fost sa fie...miine incep probele la limbile straine, asa ca eu am mari emotii...este greu sa fii parinte, indiferent de virsta...eu sunt putin mai conservatoare si ma obisnuiesc mai greu cu independenta pe care el o manifesta mai ales fata de mine...de multe ori sunt constienta ca gresesc fata de el - cred ca uneori seman cu mama lui Murat, spunind ca eu am intotdeauna dreptate!!!- sper sa nu-l indepartez de mine, si sa ramina mereu apropiat...ma scuzati, dar cred ca emotiile sunt de vina...
pa,
Garo- vip
Buna dimineata dragelor O zi frumoasa va doresc .. vorbim mai pe seara .. Pupici
http://www.televizyongazetesi.com/oyunculardan-anlamli-destek_6_38604
Oyunculardan anlamlı destek
Birbirinden ünlü oyuncular Tohum Otizm Vakfı'nın engelli ve engelsiz çocukları buluşturduğu projeye destek verdi.
Tohum Otizm Vakfı'nın, engelli ve engelsiz çocukları eşit eğitim ortamında kaynaştırma amacıyla başlattığı projeye ünlü isimlerden de büyük destek geldi. Okullarda yapılan bilgilendirme toplantıları, geçtiğimiz hafta Beren Saat'in katılımı ile gerçekleşti. Bu etkinliğin ardından Demet Evgar ve Emre Karayel ile Cansel Elçin ve Yasemin Conka, farklı okullarda öğrenci ve velilerle bir araya gelip, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
31 Mayıs 2011 Salı 06:17:51 Televizyon Gazetesi
Si Bulent Inal ..fostul iubit a lu Tuba s-a casatorit
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/31/HaberDetay/1396622/MUTLU_BiR_HAYATA_EVET
MUTLU BiR HAYATA EVET
Bülent İnal, ‘Bu Kalp Seni Unutur Mu?’ dizisinin çekimlerinde tanışıp aşık olduğu Melis Tüysüz’le dünya evine girdi.
Türkiye'nin en güzel kadınları arasında gösterilen Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'le uzun süreli birliktelikler yaşayan Bülent İnal, "İlk kez gerçekten aşık oldum" dediği Melis Tüysüz'le evlendi. 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?' dizisinin setinde tanışan İnal’la, Melis Tüysüz'ün düğünü önceki gece Urza Monteverne Restaurant’ta yapıldı. Bergüzar Korel "İnşallah çok mutlu olurlar. Biz bayağı eğlendik. Sesim kısıldı” dedi. Okan Bayülgen programının yönetmeni Reyhan Tüysüz'ü kızının bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Oyuncu dostlarının yalnız bırakmadığı İnal, “Güzel bir hayat olacak” dedi. Çift, balayı yeri konusunda ısrarlı soruları yanıtsız bıraktı.
SERCAN KISMET
http://www.televizyongazetesi.com/oyunculardan-anlamli-destek_6_38604
Oyunculardan anlamlı destek
Birbirinden ünlü oyuncular Tohum Otizm Vakfı'nın engelli ve engelsiz çocukları buluşturduğu projeye destek verdi.
Tohum Otizm Vakfı'nın, engelli ve engelsiz çocukları eşit eğitim ortamında kaynaştırma amacıyla başlattığı projeye ünlü isimlerden de büyük destek geldi. Okullarda yapılan bilgilendirme toplantıları, geçtiğimiz hafta Beren Saat'in katılımı ile gerçekleşti. Bu etkinliğin ardından Demet Evgar ve Emre Karayel ile Cansel Elçin ve Yasemin Conka, farklı okullarda öğrenci ve velilerle bir araya gelip, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.
31 Mayıs 2011 Salı 06:17:51 Televizyon Gazetesi
Si Bulent Inal ..fostul iubit a lu Tuba s-a casatorit
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/05/31/HaberDetay/1396622/MUTLU_BiR_HAYATA_EVET
MUTLU BiR HAYATA EVET
Bülent İnal, ‘Bu Kalp Seni Unutur Mu?’ dizisinin çekimlerinde tanışıp aşık olduğu Melis Tüysüz’le dünya evine girdi.
Türkiye'nin en güzel kadınları arasında gösterilen Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'le uzun süreli birliktelikler yaşayan Bülent İnal, "İlk kez gerçekten aşık oldum" dediği Melis Tüysüz'le evlendi. 'Bu Kalp Seni Unutur Mu?' dizisinin setinde tanışan İnal’la, Melis Tüysüz'ün düğünü önceki gece Urza Monteverne Restaurant’ta yapıldı. Bergüzar Korel "İnşallah çok mutlu olurlar. Biz bayağı eğlendik. Sesim kısıldı” dedi. Okan Bayülgen programının yönetmeni Reyhan Tüysüz'ü kızının bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Oyuncu dostlarının yalnız bırakmadığı İnal, “Güzel bir hayat olacak” dedi. Çift, balayı yeri konusunda ısrarlı soruları yanıtsız bıraktı.
SERCAN KISMET
andreea90- vip
sa mai aducem o pata de culoare
lica54- vip
Se apropie ora prazului astazi vam pregatit o ciorba de burta
felul doi un pilaf cu copanele
desert savarine
si fructe
va doresc pofta buna
felul doi un pilaf cu copanele
desert savarine
si fructe
va doresc pofta buna
lica54- vip
vad eu bine...Cansel are ceva pe degetul inelar????
Lica, multumesc, mai ales pt.savarine...
Garo- vip
Garo a scris:
vad eu bine...Cansel are ceva pe degetul inelar????
Lica, multumesc, mai ales pt.savarine...
Ai vazut bine. Are verigheta !!!!
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
Am marit poza de 400 de ori si nu pot s-o pun aici. Incerc
Geta- vip
Data de inscriere : 29/11/2009
Localizare : Constanta
se poate, dar...nu scria nimic presa????...nu cred, poate m-i se pare!!!!...ar fi prea de tot!!!!
aici nu se vede nimic
https://2img.net/r/ihimizer/i/25286919721474032469112.jpg/
aici nu se vede nimic
https://2img.net/r/ihimizer/i/25286919721474032469112.jpg/
Garo- vip
Yeni partneri Cansel
31 Mayýs 2011
Fahriye Evcen'in yeni yayýn döneminde rol alacaðý dizi belli oldu. Evcen'in rol arkadaþý da Cansel Elçin olacak
'Ýffet' dizisinde oynamak için anlaþma imzalayan ancak daha sonra senaryodaki bazý sahnelerden rahatsýz olup projeden affýný isteyen Fahriye Evcen'in yeni yayýn döneminde rol alacaðý dizi belli oldu. Evcen yine 'Ýffet' dizisinin yapýmcýsý Gold Film'in sahibi Faruk Turgut?un yeni projesinde oynamak için el sýkýþtý. Ýsmi henüz netleþmeyen dizide Evcen, geçmiþte sevgilisiyle beraber dolandýrýcýlýk yapan ancak daha sonra baþka bir hayatý seçen çok güzel bir kadýný canlandýracak. Hapse giren eski sevgilisi daha sonra Evcen'in hayatýna gidip bütün düzenini alt üst edecek. Dizide Evcen, baþrolü son olarak Tuba Büyüküstün ile 'Gönülçelen' dizisinde oynayan Cansel Elçin ile paylaþacak. Dizinin yönetmen koltuðuna Serkan Ýpekören oturacak.
TRANSLATION: Next season a new series will start called IFFET and Fahriye Evcen will be the actress and Cansel will be starring with her. It is about a series where a girl and her boyfriend commit a crime and the boyfriend ends up in prison and when he comes out of prison he goes after the girl and turns her life into hell. etc. etc..
31 Mayýs 2011
Fahriye Evcen'in yeni yayýn döneminde rol alacaðý dizi belli oldu. Evcen'in rol arkadaþý da Cansel Elçin olacak
'Ýffet' dizisinde oynamak için anlaþma imzalayan ancak daha sonra senaryodaki bazý sahnelerden rahatsýz olup projeden affýný isteyen Fahriye Evcen'in yeni yayýn döneminde rol alacaðý dizi belli oldu. Evcen yine 'Ýffet' dizisinin yapýmcýsý Gold Film'in sahibi Faruk Turgut?un yeni projesinde oynamak için el sýkýþtý. Ýsmi henüz netleþmeyen dizide Evcen, geçmiþte sevgilisiyle beraber dolandýrýcýlýk yapan ancak daha sonra baþka bir hayatý seçen çok güzel bir kadýný canlandýracak. Hapse giren eski sevgilisi daha sonra Evcen'in hayatýna gidip bütün düzenini alt üst edecek. Dizide Evcen, baþrolü son olarak Tuba Büyüküstün ile 'Gönülçelen' dizisinde oynayan Cansel Elçin ile paylaþacak. Dizinin yönetmen koltuðuna Serkan Ýpekören oturacak.
TRANSLATION: Next season a new series will start called IFFET and Fahriye Evcen will be the actress and Cansel will be starring with her. It is about a series where a girl and her boyfriend commit a crime and the boyfriend ends up in prison and when he comes out of prison he goes after the girl and turns her life into hell. etc. etc..
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum