27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Denisa...ne-ai pus la ingrasat?
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
da .. da , doar eu vreau să rămân silfidă să-i plac Preţiosului să nu rămân doar cu ochii în soare
Bună fetelor, vai Denisa să o luăm mai uşor, uite vă ofer şi vouă.
mulţam Lexia , la îngheţată sunt în primul rând .
Vai,Denisa nu m-am gandit ca din cauza asta ne oferi tu atatea bunatati Si cum vine asta...nu ne lasi si noua putin din Si eu care gandeam ca santem prietene....si impartim tot?
simi- vip
împărţim tot dar până la Preţios
Chiar crezi ca te las singura sa-ti faci de cap pe aici Denisa? cupidon Ma tin dupa tine...poate mai imi ramane si mie ceva din Demir...Savas,sau Murat....si nu vreau sa pierd ocazia
simi- vip
sincer eu cred că îl prefer mai mult pe Demir , mi-e dor de acele priviri " letale" .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 27 Mai 2011, 12:26 pm, editata de 1 ori
Multumim Lexia pentru inghetata....dar prefer doar capsunile! Nu vreau sa raman in urma Dar daca ma gandesc bine mai bine i-ar sta lui Murat cu una care umple patul decat cu pe care n-o gaseste prin pat!!!
simi- vip
[quote="DENISA"]sincer eu cred că îl prefer mai mult pe Demir , mi-e dor de acele priviri .
Privirile alea ne-au dat gata.
Oare cum era dacă vedeam prima dată Aşk.
Poate ne povestesc fetele care pot experimenta asta.
Privirile alea ne-au dat gata.
Oare cum era dacă vedeam prima dată Aşk.
Poate ne povestesc fetele care pot experimenta asta.
eu nu ştiu dacă mă uitam Lexia , eu nici ASi nu am văzut de la început , am început să urmăresc de pe la ep 4 când am văzut întâmplător o secvenţă când se priveau cei doi şi am rămas iar de atunci l-am revăzat de " n' ori .
Ask ve Ceza 59 Bölüm
Ask ve Ceza 59 Bölüm
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 27 Mai 2011, 12:52 pm, editata de 2 ori
DENISA a scris:eu nu ştiu dacă mă uitam Lexia , eu nici ASi nu am văzut de la început , am început să urmăresc de pe la ep 4 când am văzut întâmplător o secvenţă când se priveau cei doi şi am rămas iar de atunci l-am revăzat de " n' ori .
Te uitai, te uitai, legea atracţiei, nimic nu este întâmplător.
Iti povestesc eu Lexia,pt ca mie asa mi s-a intamplat...am vazut prima oara Ask....acolo l-am vazut pe Murat... :gfd<: apoi eram disperata sa aflu mai multe despre el am dat de Asi pe care nu-l vazusem...si crede-ma ca am fost hipnotizata in 2 saptamani l-am vazut tot!!!Nu dormeam...nu mancam...nu vb cu nimeni...parca eram drogata!!!!Nu m-a interesat deloc sa mai vad Ask,cu toate ca mi-a placut tare mult...dupa ce mi-am reveni putin,am inceput sa ma uit din nou la Ask!Dar in pararel mai vedeam si Asi...l-am vazut de trei ori...unu dupa altu...dar nu la foc,continu ca prima oara!
simi- vip
Ask ve Ceza 59. Bölüm Özet
Büyük sır açıklanıyor!
Başta Savaş ve Yasemin olmak üzere Şahnur’un hastalığını öğrenen tüm aile çok üzgündür. Şahnur ise ‘gitmeden’ yapılacak işlerini bitirebilmenin telaşındadır. Ve bu amaçla Seher hanım’ın evine bir ziyarette bulunmuştur.
Öte yandan Yasemin, Ceyda’nın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla birlikte artık Onunla çalışmak istememektedir. Ancak Ceyda’nın bir yere gitmeye niyeti yoktur. Buna sinirlenen Savaş konuyu çözeceğini söyler ancak Yasemin bunun kendi meselesi olduğunu söyleyerek Savaş’ı engeller.
Bir yandan da Yavuz’un peşinde olan Savaş işleri kanunlar çerçevesinde halledeceğine dair Yasemin’e söz verir. Yavuz ise hain planlarını uygulamaya devam etmektedir. Hakan ve Çiçek gün geçtikçe gelişen ilişkilerinde mutluluğu yakalamışlarken Lara’yı bekleyen tehlikeden habersizdirler. Lara Yavuz’un yanındadır. Birlikte çekilmiş fotoğrafları cep telefonuna mesaj olarak gelen Çiçek çıldırır.
Şahnur seneler önce sakladığı gerçekle yüz yüzedir şimdi. Hastalığının ilerlemesi ile geride hiçbir sır bırakmamak istemesi ve vicdan yükünü hafifletebilmek için sonunda büyük gerçeği aileye açıklamak durumunda kalır. Hasip ağa’nın bir çocuğu daha vardır, Savaş’ın bir ağabeyi vardır. Bu haber karşısında hepsi şoke olur.
Bir ağabeyi olduğunu öğrenen Savaş sonunda dayanamaz ve Onu görmeye gider. Ancak Onu kötü bir sürpriz beklemektedir.
Aşk ve Ceza sürprizler ve heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı ATV ekranlarında. Kaçırmayın…
Büyük sır açıklanıyor!
Başta Savaş ve Yasemin olmak üzere Şahnur’un hastalığını öğrenen tüm aile çok üzgündür. Şahnur ise ‘gitmeden’ yapılacak işlerini bitirebilmenin telaşındadır. Ve bu amaçla Seher hanım’ın evine bir ziyarette bulunmuştur.
Öte yandan Yasemin, Ceyda’nın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla birlikte artık Onunla çalışmak istememektedir. Ancak Ceyda’nın bir yere gitmeye niyeti yoktur. Buna sinirlenen Savaş konuyu çözeceğini söyler ancak Yasemin bunun kendi meselesi olduğunu söyleyerek Savaş’ı engeller.
Bir yandan da Yavuz’un peşinde olan Savaş işleri kanunlar çerçevesinde halledeceğine dair Yasemin’e söz verir. Yavuz ise hain planlarını uygulamaya devam etmektedir. Hakan ve Çiçek gün geçtikçe gelişen ilişkilerinde mutluluğu yakalamışlarken Lara’yı bekleyen tehlikeden habersizdirler. Lara Yavuz’un yanındadır. Birlikte çekilmiş fotoğrafları cep telefonuna mesaj olarak gelen Çiçek çıldırır.
Şahnur seneler önce sakladığı gerçekle yüz yüzedir şimdi. Hastalığının ilerlemesi ile geride hiçbir sır bırakmamak istemesi ve vicdan yükünü hafifletebilmek için sonunda büyük gerçeği aileye açıklamak durumunda kalır. Hasip ağa’nın bir çocuğu daha vardır, Savaş’ın bir ağabeyi vardır. Bu haber karşısında hepsi şoke olur.
Bir ağabeyi olduğunu öğrenen Savaş sonunda dayanamaz ve Onu görmeye gider. Ancak Onu kötü bir sürpriz beklemektedir.
Aşk ve Ceza sürprizler ve heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı ATV ekranlarında. Kaçırmayın…
Mulţumesc de răspuns , mă gândeam că aşa este,simi a scris:Iti povestesc eu Lexia,pt ca mie asa mi s-a intamplat...am vazut prima oara Ask....acolo l-am vazut pe Murat... :gfd<: apoi eram disperata sa aflu mai multe despre el am dat de Asi pe care nu-l vazusem...si crede-ma ca am fost hipnotizata in 2 saptamani l-am vazut tot!!!Nu dormeam...nu mancam...nu vb cu nimeni...parca eram drogata!!!!Nu m-a interesat deloc sa mai vad Ask,cu toate ca mi-a placut tare mult...dupa ce mi-am reveni putin,am inceput sa ma uit din nou la Ask!Dar in pararel mai vedeam si Asi...l-am vazut de trei ori...unu dupa altu...dar nu la foc,continu ca prima oara!
cel puţin eu am mai spus că nici un alt film nu a reuşit să mă zăpăcească de cap
şi timp era berechet să se întâmple lucrul ăsta. şi mă bucur că suntem aşa de multe
Mulţam de poze Denisa.
NUUUUUUUU,nici un film nu se compara cu Asi....si am vazut atatea...dar nu exista termeni de comparatie intre Asi si alt film. Pentru mine Asi e pe primul loc...e filmul care mi-a cucerit inima :2a: De Murat nu mai vb E actorul care m-a cucerit iremediabil
simi- vip
dragilor ne citim mai târziu să-mi mai termin şi eu din hârţoagele ce-mi " rânjesc " în faţă.
Denisa1
simi- vip
[quote="lexia"]
Eu experimentez asta acum :) . Am vazut prima data Ask si intre timp am inceput sa ma uit si la Asi. Totusi, mie imi place mai mult Ask. Savas imi place mai mult decat Demir. Ask e mai modern, mai plin de viata, imi plac costumele, decoratiile din case, etc.
Eu experimentez asta acum :) . Am vazut prima data Ask si intre timp am inceput sa ma uit si la Asi. Totusi, mie imi place mai mult Ask. Savas imi place mai mult decat Demir. Ask e mai modern, mai plin de viata, imi plac costumele, decoratiile din case, etc.
adriana_b- membru incepator
Data de inscriere : 19/05/2011
Multumim pentru interviu si pentru poze Denisa.
Murat este un dragut, ca de fiecare data...
Multumim si pentru papica...o sa ne ingrasam ...si cine mai incape in costumul de baie minuscul?
Murat este un dragut, ca de fiecare data...
Multumim si pentru papica...o sa ne ingrasam ...si cine mai incape in costumul de baie minuscul?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Adriana,sa ne zici parerea ta dupa mai multe ep....cred ca esti la inceput!!!
simi- vip
simi a scris:Adriana,sa ne zici parerea ta dupa mai multe ep....cred ca esti la inceput!!!
Da, sunt mai la inceput, intr-adevar. O sa va tin la curent.
adriana_b- membru incepator
Data de inscriere : 19/05/2011
Da te înţeleg, exact aşa vede treaba şi fiica mea, din motivele care le spui, imagini, decor, modern, vechi, ţinute, etc. nu s-a putut uita la mai mult de 3 ep. din Asi orâcât am bătut-o la cap.adriana_b a scris:
Eu experimentez asta acum :). Am vazut prima data Ask si intre timp am inceput sa ma uit si la Asi. Totusi, mie imi place mai mult Ask. Savas imi place mai mult decat Demir. Ask e mai modern, mai plin de viata, imi plac costumele, decoratiile din case, etc.
Deci în apropiere nu am avut cu cine să împărtăşesc durerile avute privind Asi aşa că am căutat alinare pe forum
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 37. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 15. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum