Serialesitelenovelet
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+15
razbunator
Lucica10
Admin_dea05
lavy612
alimar
lica54
Motzişor
adriana_b
lexia
Iuliana
DENISA
simi
ninnet
victorelalove
pufy2010
19 participanți

Pagina 5 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul

In jos

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 11:26 am

neaţa dragilor !!!

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Mic_dejun27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 4-a%20-%20bucataria%20pentru%20toti-127. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Post-34726-1238352554_thumb27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Sandwichcuomleta27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Post-34683-1248617289

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Coffee_time27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Cigarretes
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 11:41 am

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 648483 Denisa...ne-ai pus la ingrasat? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 11:59 am

da .. da , doar eu vreau să rămân silfidă să-i plac Preţiosului Smile Smile să nu rămân doar cu ochii în soare 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 3ed1804d33bd22ce0fc033ed49342ad1

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 253808_126278840784481_100002070962648_204224_4520757_n27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Demirdogan26
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 27 Mai 2011, 12:00 pm

Bună fetelor, vai Denisa să o luăm mai uşor, uite vă ofer şi vouă.
27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Inghetata%20smantana
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 12:02 pm

mulţam Lexia , la îngheţată sunt în primul rând .27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 4433099927. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 De8e48b4
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 12:05 pm

Vai,Denisa nu m-am gandit ca din cauza asta ne oferi tu atatea bunatati stupid Si cum vine asta...nu ne lasi si noua putin din 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 255789 Si eu care gandeam ca santem prietene....si impartim tot? 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 359517
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 12:10 pm

împărţim tot 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 491472 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 491472 dar până la Preţios 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 925958 Smile Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 12:15 pm

Chiar crezi ca te las singura sa-ti faci de cap pe aici Denisa? cupidon Ma tin dupa tine...poate mai imi ramane si mie ceva din Demir...Savas,sau Murat....si nu vreau sa pierd ocazia confused
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 12:22 pm

sincer eu cred că îl prefer mai mult pe Demir , mi-e dor de acele priviri " letale" .

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 00271

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 27 Mai 2011, 12:26 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 12:25 pm

Multumim Lexia pentru inghetata....dar prefer doar capsunile! kiss Nu vreau sa raman in urma Smile Dar daca ma gandesc bine 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 343827 mai bine i-ar sta lui Murat cu una care umple patul decat cu 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 756436 pe care n-o gaseste prin pat!!! Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 27 Mai 2011, 12:29 pm

[quote="DENISA"]sincer eu cred că îl prefer mai mult pe Demir , mi-e dor de acele priviri .

Privirile alea ne-au dat gata. sunny
Oare cum era dacă vedeam prima dată Aşk.27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 1450537109
Poate ne povestesc fetele care pot experimenta asta.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 12:33 pm

eu nu ştiu dacă mă uitam Lexia , eu nici ASi nu am văzut de la început , am început să urmăresc de pe la ep 4 când am văzut întâmplător o secvenţă când se priveau cei doi şi am rămas 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 813541 iar de atunci l-am revăzat de " n' ori .

Ask ve Ceza 59 Bölüm

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 9727. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 9827. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 9927. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 10027. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 10127. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 102vb27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 10327. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 10427. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 105pz27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 106mi27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 107vg27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 108cv

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 27 Mai 2011, 12:52 pm, editata de 2 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 27 Mai 2011, 12:37 pm

DENISA a scris:eu nu ştiu dacă mă uitam Lexia , eu nici ASi nu am văzut de la început , am început să urmăresc de pe la ep 4 când am văzut întâmplător o secvenţă când se priveau cei doi şi am rămas 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 813541 iar de atunci l-am revăzat de " n' ori .

Te uitai, te uitai, legea atracţiei, nimic nu este întâmplător. 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 248946
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 12:43 pm

Iti povestesc eu Lexia,pt ca mie asa mi s-a intamplat...am vazut prima oara Ask....acolo l-am vazut pe Murat... :gfd<: apoi eram disperata sa aflu mai multe despre el 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 242329 am dat de Asi pe care nu-l vazusem...si crede-ma ca am fost hipnotizata 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 813541 in 2 saptamani l-am vazut tot!!!Nu dormeam...nu mancam...nu vb cu nimeni...parca eram drogata!!!!Nu m-a interesat deloc sa mai vad Ask,cu toate ca mi-a placut tare mult...dupa ce mi-am reveni putin,am inceput sa ma uit din nou la Ask!Dar in pararel mai vedeam si Asi...l-am vazut de trei ori...unu dupa altu...dar nu la foc,continu ca prima oara! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 37853
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 12:45 pm

Ask ve Ceza 59. Bölüm Özet

Büyük sır açıklanıyor!
Başta Savaş ve Yasemin olmak üzere Şahnur’un hastalığını öğrenen tüm aile çok üzgündür. Şahnur ise ‘gitmeden’ yapılacak işlerini bitirebilmenin telaşındadır. Ve bu amaçla Seher hanım’ın evine bir ziyarette bulunmuştur.
Öte yandan Yasemin, Ceyda’nın gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla birlikte artık Onunla çalışmak istememektedir. Ancak Ceyda’nın bir yere gitmeye niyeti yoktur. Buna sinirlenen Savaş konuyu çözeceğini söyler ancak Yasemin bunun kendi meselesi olduğunu söyleyerek Savaş’ı engeller.
Bir yandan da Yavuz’un peşinde olan Savaş işleri kanunlar çerçevesinde halledeceğine dair Yasemin’e söz verir. Yavuz ise hain planlarını uygulamaya devam etmektedir. Hakan ve Çiçek gün geçtikçe gelişen ilişkilerinde mutluluğu yakalamışlarken Lara’yı bekleyen tehlikeden habersizdirler. Lara Yavuz’un yanındadır. Birlikte çekilmiş fotoğrafları cep telefonuna mesaj olarak gelen Çiçek çıldırır.
Şahnur seneler önce sakladığı gerçekle yüz yüzedir şimdi. Hastalığının ilerlemesi ile geride hiçbir sır bırakmamak istemesi ve vicdan yükünü hafifletebilmek için sonunda büyük gerçeği aileye açıklamak durumunda kalır. Hasip ağa’nın bir çocuğu daha vardır, Savaş’ın bir ağabeyi vardır. Bu haber karşısında hepsi şoke olur.
Bir ağabeyi olduğunu öğrenen Savaş sonunda dayanamaz ve Onu görmeye gider. Ancak Onu kötü bir sürpriz beklemektedir.
Aşk ve Ceza sürprizler ve heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi akşamı ATV ekranlarında. Kaçırmayın…

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 56901c9b
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 27 Mai 2011, 12:59 pm

simi a scris:Iti povestesc eu Lexia,pt ca mie asa mi s-a intamplat...am vazut prima oara Ask....acolo l-am vazut pe Murat... :gfd<: apoi eram disperata sa aflu mai multe despre el 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 242329 am dat de Asi pe care nu-l vazusem...si crede-ma ca am fost hipnotizata 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 813541 in 2 saptamani l-am vazut tot!!!Nu dormeam...nu mancam...nu vb cu nimeni...parca eram drogata!!!!Nu m-a interesat deloc sa mai vad Ask,cu toate ca mi-a placut tare mult...dupa ce mi-am reveni putin,am inceput sa ma uit din nou la Ask!Dar in pararel mai vedeam si Asi...l-am vazut de trei ori...unu dupa altu...dar nu la foc,continu ca prima oara! 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 37853
Mulţumesc de răspuns , 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 244732 mă gândeam că aşa este,kiss
cel puţin eu am mai spus că nici un alt film nu a reuşit să mă zăpăcească de cap stupid
şi timp era berechet să se întâmple lucrul ăsta. şi mă bucur că suntem aşa de multe Smile
Mulţam de poze Denisa.
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 1:05 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 1:09 pm

NUUUUUUUU,nici un film nu se compara cu Asi....si am vazut atatea...dar nu exista termeni de comparatie intre Asi si alt film. kiss kiss Pentru mine Asi e pe primul loc...e filmul care mi-a cucerit inima :2a: De Murat nu mai vb 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 354328 E actorul care m-a cucerit iremediabil afro sunny
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 27 Mai 2011, 1:13 pm

dragilor ne citim mai târziu să-mi mai termin şi eu din hârţoagele ce-mi " rânjesc " în faţă. kiss 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 08543013158070620e2c3ce7bb0ec2d027. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Inghetata
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 1:15 pm

27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 Denisa1
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana_b Vin 27 Mai 2011, 1:29 pm

[quote="lexia"]

Eu experimentez asta acum :) . Am vazut prima data Ask si intre timp am inceput sa ma uit si la Asi. Totusi, mie imi place mai mult Ask. Savas imi place mai mult decat Demir. Ask e mai modern, mai plin de viata, imi plac costumele, decoratiile din case, etc.

adriana_b
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 19/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Mai 2011, 1:32 pm

Multumim pentru interviu si pentru poze Denisa. kiss
Murat este un dragut, ca de fiecare data... 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516
Multumim si pentru papica...o sa ne ingrasam ...si cine mai incape in costumul de baie minuscul? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Vin 27 Mai 2011, 1:33 pm

Adriana,sa ne zici parerea ta dupa mai multe ep....cred ca esti la inceput!!! kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de adriana_b Vin 27 Mai 2011, 1:34 pm

simi a scris:Adriana,sa ne zici parerea ta dupa mai multe ep....cred ca esti la inceput!!! kiss kiss

Da, sunt mai la inceput, intr-adevar. O sa va tin la curent.

adriana_b
membru incepator
membru incepator

Data de inscriere : 19/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Vin 27 Mai 2011, 1:52 pm

adriana_b a scris:

Eu experimentez asta acum :). Am vazut prima data Ask si intre timp am inceput sa ma uit si la Asi. Totusi, mie imi place mai mult Ask. Savas imi place mai mult decat Demir. Ask e mai modern, mai plin de viata, imi plac costumele, decoratiile din case, etc.
Da te înţeleg, exact aşa vede treaba şi fiica mea, din motivele care le spui, imagini, decor, modern, vechi, ţinute, etc. nu s-a putut uita la mai mult de 3 ep. din Asi orâcât am Evil or Very Mad bătut-o la cap.
Deci în apropiere nu am avut cu cine să împărtăşesc durerile avute privind Asi aşa că am căutat alinare pe forum Smile Smile Smile
lexia
lexia
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum