30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
poate are, poate asa trebuie sa arate in ask.. dupa n..ani l-au imbracat bine , dar tinutele astea obligatorii cred ca sunt greu de purtataxxa246 a scris:
salut, ladies.
de ce nu s/o fi tuns, nu stiu.
parca l-au gasit pe drum si l-au imbracat repede.
dar poate o fi avand un proiect nou de filmat si trebe sa aiba parul mai mare
ca si in Asi cand a avut mustata, pt ca filma si Guz sancisi.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
daa, l/au imbracat bine si el e chipesandradamaria a scris: l-au imbracat bine
si pe ea au ... decoltat-o bine cupidon
si n-au avut nici un fel de inhibitii, ea a purtat decolteul si el a tras cu ochiulaxxa246 a scris:
daa, l/au imbracat bine si el e chipes
si pe ea au ... decoltat-o bine cupidon
Ultima editare efectuata de catre andradamaria in Lun 13 Iun 2011, 2:03 pm, editata de 1 ori
andradamaria- vip
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Lun 13 Iun 2011, 1:30 pm, editata de 1 ori
andradamaria a scris:...si el a tras cu ochiul
... de 2 ori îți dai seama ce a fost în culise!!!!!!!!!!!!
... cred că Murat a vrut să verifice dacă s-a modificat ceva în ultimii 2 ani
pana si "nerasul artistic"(Motz)..recreea atmosfera din urma cu 2 ani, tare as fi vrut sa vad ...culisele, sau macar un picpufy2010 a scris:
... de 2 ori îți dai seama ce a fost în culise!!!!!!!!!!!!
... cred că Murat a vrut să verifice dacă s-a modificat ceva în ultimii 2 ani
andradamaria- vip
Buna ziua tuturor
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Ninnet cred ca Denisa l-a adabuit pe intrun final si-au fugit impreuna!!!!!!!!ninnet a scris: Buna ziua tuturor
andradamaria- vip
andradamaria a scris: Ninnet cred ca Denisa l-a adabuit pe intrun final si-au fugit impreuna!!!!!!!!
Andrada , spre disperarea lui Simi ,cred ca e adevarat........le uram sedere frumosa nu ??????
citeam articolul postat de Pufy, foarte interesant si adevarat ,si noi stim asta , dincolo de ce se vede intr-un film cu aer occidental asta e adevarata turcie.........si nici nu cred ca va avea prea curand drum deschis spre UE, mai ales acum cand a castigat Erdogan.
ninnet- vip
Sunt mai grea de cappufy2010 a scris:...
... de 2 ori îți dai seama ce a fost în culise!!!!!!!!!!!! ...
Explică
Daaa, în culise, şi până la culise şi după culise
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
numai sa nu le vedem pe cucoane incotosmanate din cap pana in picioare, mergand in carduri, ..cu insotitor!!!!!hai c-am luat-o razna..dar daca ma gandesc la PRIMA DOAMNA,..CHIAR MA TREC FIORI..NICI COMUNITATILE LOR OCCIDENTALE NU AU O REPUTATIE PREA GROZAVA sper ca generatia tanara sa aiba spirit de fronda si sa nu se lase ingenuncheata in in fata traditiilor pe cale de revenire in prim planninnet a scris:
Andrada , spre disperarea lui Simi ,cred ca e adevarat........le uram sedere frumosa nu ??????
citeam articolul postat de Pufy, foarte interesant si adevarat ,si noi stim asta , dincolo de ce se vede intr-un film cu aer occidental asta e adevarata turcie.........si nici nu cred ca va avea prea curand drum deschis spre UE, mai ales acum cand a castigat Erdogan.
andradamaria- vip
Ninnet!Ce-ai facut toata noaptea de te-ai trezit asa tarziu? cupidon cupidon Si nu-ti mai face griji pt ca este in" posesia" mea.... De ce vrei tu sa ma superi de dimineata!!! Nu va dau voie sa-i atingeti nici macar papionul...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi- vip
simi a scris: Ninnet!Ce-ai facut toata noaptea de te-ai trezit asa tarziu? cupidon cupidon Si nu-ti mai face griji pt ca este in" posesia" mea.... De ce vrei tu sa ma superi de dimineata!!! Nu va dau voie sa-i atingeti nici macar papionul...
Simi, mai nu stiu ce sa zic,ai atatea rivale ca nu stiu cum le vei face fata ai vazut-o pe
Carmen ? nu stiu ce sa zic ,e o mare luptatoare...............a stat ea cuminte dar cred ca ne-a studiat sa vada ce si cum ................o sa-si scoata artileria grea si atunci sa spui ca nu-i atingem nici papionul
ninnet- vip
simi- vip
simi- vip
buna ziua tuturor . superbe poze
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Iuliana a adus pe Port link-ul unui film mult mai clar.
După ce am descărcat filmele mai clare puse de ea pe Port, am încercat să fac nişte capturi foto mai bune, dar cam asta e tot ce am obţinut, întotdeauna la copiere se mai pierde ceva.
Şi pe imaginea asta am văzut că m-am înşelat când am crezut că lui Murat i se desfăcea papionul, vaiiii, era doar un efect de umbră.
http://forum.port.ro/images/ro/posts/2422872.jpg
Link-ul adus de Iuliana:
După ce am descărcat filmele mai clare puse de ea pe Port, am încercat să fac nişte capturi foto mai bune, dar cam asta e tot ce am obţinut, întotdeauna la copiere se mai pierde ceva.
Şi pe imaginea asta am văzut că m-am înşelat când am crezut că lui Murat i se desfăcea papionul, vaiiii, era doar un efect de umbră.
http://forum.port.ro/images/ro/posts/2422872.jpg
Link-ul adus de Iuliana:
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
multumim Motzi
dana4699- vip
Buna ziua , dragii mei!
Ce mai faceti?
Am asa de mult de recuperat din urma... 40 de pagini... Am treaba, nu gluma...
Sunt curioasa ce s-a mai intamplat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi-a fost asa de dor de voi.
Insa si in seara asta am treaba...Reuniune dupa 10 ani.
Asa ca diseara... pierd Ask-iubirea mea....
Recuperez maine .
Ce mai faceti?
Recuperez maine .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
VIC;DANA;LAVY!
simi- vip
victorelalove a scris:Buna ziua , dragii mei!
Ce mai faceti?
Recuperez maine .
buna VICTO
dana4699- vip
va pup , revin mai pe seara
dana4699- vip
Dana!
simi- vip
simi- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum