30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+21
michiper68
lexia
vivi
Nicky
dana4699
andreea90
vania_e
carmen_
lica54
axxa246
Admin_dea05
Iuliana
Lucica10
Motzişor
pufy2010
andradamaria
ninnet
lavy612
simi
victorelalove
DENISA
25 participanți
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
vom vedea
sigur ... e ultimul?
daca da
simi a scris:Luni e ultimul.....
sigur ... e ultimul?
daca da
dana4699- vip
Data de inscriere : 11/01/2011
Varsta : 46
Localizare : piatra neamt
Re: 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nu conteaza Dana...o sa vedem in reluare Ask pe Kanal d la noi...si daca ne plictisim prea tare mai revedem si Asi...si daca nu merge nici asa...sa ne treaca plictiseala o mai jumulim pe ...si ne binedispunem...
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Da pt ca luni l-am vazut pe ep 61...asa ca luni e ultimul...dana4699 a scris:vom vedea
sigur ... e ultimul?
daca da
simi- vip
simi a scris:Nu conteaza Dana...o sa vedem in reluare Ask pe Kanal d la noi...si daca ne plictisim prea tare mai revedem si Asi...si daca nu merge nici asa...sa ne treaca plictiseala o mai jumulim pe ...si ne binedispunem...
bine gandit
dragele mele , va spun si eu Noapte Buna si sa-l visati pe Pretiosul :mURI>: :rf<: ,iar de , poate auzim maine ca a jumulito careva
dana4699- vip
nu am dispărut dar m-am " jucat " puţintel
Much joy and happiness you've brought me.
If I had life to live again, I'd want to with you,
my lover, my best friend.
Always and Forever, I'll love you till the end.
Much joy and happiness you've brought me.
If I had life to live again, I'd want to with you,
my lover, my best friend.
Always and Forever, I'll love you till the end.
Noapte buna Dana! Sa speram ca maiine o gasim pe jumulita si prajita...!!!!
Nici eu nu am disparut...topai si eu pe aici....
Nici eu nu am disparut...topai si eu pe aici....
simi- vip
simi a scris:Noapte buna Dana!
- Spoiler:
Sa speram ca maiine o gasim pe jumulita si prajita...!!!!
Misto Deni
multumesc frumoas Simi si va doresc o seara frumoasa , aveti grija de voi si de Pretios
dana4699- vip
Ce zici Denisa...iti place cum arata aici?? cupidon cupidon M-as juca cu el pana ar ramane fara aer...
simi- vip
da , îmi place , îmi place cum arată şi mire la prima nuntă cu ASI
Daaaaa,acolo imi place cel mai mult....si cum se uita la Asi cand apare imbracata in mireasa...am revazut faza aia de foarte multe ori...DENISA a scris:da , îmi place , îmi place cum arată şi mire la prima nuntă cu ASI
simi- vip
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 15 Iun 2011, 1:34 am, editata de 1 ori
Noapte buna Denisa!
simi- vip
simi- vip
Bună dimineaţa, bonus la cafea :)
http://www.iimmgg.com/image/34fcb5a0a6bc7725f7ea3695c136d73e
http://www.iimmgg.com/image/34fcb5a0a6bc7725f7ea3695c136d73e
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Buna dimineata dragalaselor am vazut ca ati crosetat pana tarziu in noapte vam adus si eu o cafea cu aroma de print si printesa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata , dragi copii!
O zi minunata va doresc.
Multumim pentru cafeluta, lica.
O zi minunata va doresc.
Multumim pentru cafeluta, lica.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna dimineata ,va pupic, sunt in trecere ,mersi de cafeluta .......... va las si eu una
si va dores o zi excelenta..........poate totusi nu mai ploua si astazi ! :ploaie: :ploaie:
si va dores o zi excelenta..........poate totusi nu mai ploua si astazi ! :ploaie: :ploaie:
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
dragilor,
si eu va doresc o zi minunata
si eu va doresc o zi minunata
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Buna fetelor!
simi- vip
[quote="Motzişor"]Bună dimineaţa, bonus la cafea :)
Salut, Betty se tin de mana Onur si Tuba;
si da au fost 2 premii acordate de cei 2 pt ca sunt postate si pe siteul festivalului exact cum ti le-am dat de pe youtube , variantele cu rezolutia cea mai buna:
iar topicul Murat la croate a fost redeschis ieri la 21.29.
Murat fu emotzionat , timorat , stresat pe scena de engleza ce n-o stie:
https://www.youtube.com/watch?v=UITM6bZTRrI&feature=player_embedded
http://www.fastreplay.fr/monaco-tv-festival/2011/winners
la Television film best director si Television film outstanding actress.
Salut, Betty se tin de mana Onur si Tuba;
si da au fost 2 premii acordate de cei 2 pt ca sunt postate si pe siteul festivalului exact cum ti le-am dat de pe youtube , variantele cu rezolutia cea mai buna:
iar topicul Murat la croate a fost redeschis ieri la 21.29.
Murat fu emotzionat , timorat , stresat pe scena de engleza ce n-o stie:
https://www.youtube.com/watch?v=UITM6bZTRrI&feature=player_embedded
http://www.fastreplay.fr/monaco-tv-festival/2011/winners
la Television film best director si Television film outstanding actress.
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
https://www.youtube.com/watch?v=CluLAAR-Cc8&feature=player_embedded
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
Multumim Iuliana!
simi- vip
Multumim Iuliana .
Na ...ca ne pierduram in ochii Pretiosului Mititel !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waw...Ce ochi are!
Na ...ca ne pierduram in ochii Pretiosului Mititel !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Waw...Ce ochi are!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Ce mai faceti dragalaselor??? Ati iesit la plaja ??? L-ati luat si pe cu voi...
lavy612- vip
Data de inscriere : 26/01/2011
Varsta : 33
Lavy! Eu sant putin ocupata...
simi- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum