Serialesitelenovelet
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 5:05 pm

Buna ziua tuturor kiss kiss felicitari Denisa floare floare ,foarte frumos te joci cu cei doi draguti .
Pana la urma nu avem serialul asta seara nu ? nu-i nimic vedem Ezel,
curioasa ce final va avea .
ninnet
ninnet
vip
vip

Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 5:40 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 Nunnet! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
simi
simi
vip
vip

Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 5:46 pm

simi a scris: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 Ninnet! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 Simi, ce faci ? ieri ti-ai prins mainile in pc? Smile Smile era
cat paci sa raman cu 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 60243 Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 20 Iun 2011, 5:46 pm

Momente petrecute de Asya cu Demir inainte de a sti ca sunt tata si fica si muzica este de vis.

lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 5:47 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 Ninnet ! kiss kiss kiss
Spune-mi si mie...ai urmarit " Ce vina are Fatmagul ?"
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 5:49 pm

ninnet a scris:

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 Simi, ce faci ? ieri ti-ai prins mainile in pc? Smile Smile era
cat paci sa raman cu 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 60243 Smile Smile
Pai tu de ce crezi ca m-am zbatut atat sa rezolv problema....nu ti-l lasam chit ca imi cumparam alt calculator.... Question Question
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 5:50 pm

victorelalove a scris: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 Ninnet ! kiss kiss kiss
Spune-mi si mie...ai urmarit " Ce vina are Fatmagul ?"

draga mea , ma-m indragostit si de Kerim, are o privire...........da iubito, am devorat
tot serialul , intreaba-ma si-ti spun tot, ce na-m inteles in turca am tradus toate comentariile in engleza kiss
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 5:52 pm

simi a scris:Pai tu de ce crezi ca m-am zbatut atat sa rezolv problema....nu ti-l lasam chit ca imi cumparam alt calculator.... Question Question

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 357595 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 357595 te cred hrapareato Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 5:54 pm

ninnet a scris:

draga mea , ma-m indragostit si de Kerim, are o privire...........da iubito, am devorat
tot serialul , intreaba-ma si-ti spun tot, ce na-m inteles in turca am tradus toate comentariile in engleza kiss
Multumesc , Ninnet.
Sunt de acord cu tine ! Are baiatul o privire... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 De unde or gasi turcii astia asa actori????????? 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946
Am citit si eu ce s-a scris pe forum , legat de serial. Stiu in mare ce s-a intamplat. Pare un serial foarte frumos.
Sa termin cu Ask - Iubirea mea...si incep sa urmaresc Fatmagul.

Dar unde l-am mai vazut pe Kerim ? Cumva in "Ginere de import" ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 5:55 pm

Tu ia-l pe ala din Fatmagul...ca am inteles ca-ti place... cupidon cupidon
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 5:58 pm

victorelalove a scris:
Multumesc , Ninnet.
Sunt de acord cu tine ! Are baiatul o privire... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 De unde or gasi turcii astia asa actori????????? 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946
Am citit si eu ce s-a scris pe forum , legat de serial. Stiu in mare ce s-a intamplat. Pare un serial foarte frumos.
Sa termin cu Ask - Iubirea mea...si incep sa urmaresc Fatmagul.

Dar unde l-am mai vazut pe Kerim ? Cumva in "Ginere de import" ?

da ,in Ginere de import a mai jucat, dar parea mai pusti acolo ,aici e cu picioarele pe
pamant si foarte responsabil si foarte suparat pe ceea ce a lasat sa se intample si
foarte indragostit ...........il ador.
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 6:01 pm

simi a scris:Tu ia-l pe ala din Fatmagul...ca am inteles ca-ti place... cupidon cupidon

soro , tu nu ai inteles nimic din ce ti-am spus eu pana acum...........in gentuta mea
pot baga cate arome vreau eu............deci si el e una din aromele mele preferate si
pe Muri nu-l las e una din aromele principale ,tamam? Smile Smile
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 6:01 pm

ninnet a scris:

da ,in Ginere de import a mai jucat, dar parea mai pusti acolo ,aici e cu picioarele pe
pamant si foarte responsabil si foarte suparat pe ceea ce a lasat sa se intample si
foarte indragostit ...........il ador.

Trebuie sa recunosc ca arata intr-un fel... Wawwwwwww kiss kiss kiss
Nu degeaba l-a ales Beren ...sa joace cu ea in serial. Smile Smile Smile
( Cel putin asta am inteles eu...Ca ea l-ar fi propus pe Dragutul Domn. )
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 6:02 pm

31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 357595 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 357595 Ninnet...adora-l pe ala....si lasa Bombonelul meu in pace...!!!! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 187894 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 187894
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 6:04 pm

ninnet a scris:

soro , tu nu ai inteles nimic din ce ti-am spus eu pana acum...........in gentuta mea
pot baga cate arome vreau eu............deci si el e una din aromele mele preferate si
pe Muri nu-l las e una din aromele principale ,tamam? Smile Smile
Vezi ca s-ar putea sa ti se" aplece" de atatea arome.... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 6:05 pm

simi a scris: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 357595 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 357595 Ninnet...adora-l pe ala....si lasa Bombonelul meu in pace...!!!! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 187894 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 187894
Mai ...Simi, iubita... Acum admiram si noi ...tot ce este frumos!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Cui facem rau?
Oricum pentru mine...Cel mai sexy , RAMANE... SOTUL MEU! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 6:07 pm

victorelalove a scris:

Trebuie sa recunosc ca arata intr-un fel... Wawwwwwww kiss kiss kiss
Nu degeaba l-a ales Beren ...sa joace cu ea in serial. Smile Smile Smile
( Cel putin asta am inteles eu...Ca ea l-ar fi propus pe Dragutul Domn. )

da ,asa am inteles si eu.........ei au mai jucat intr-un proiect impreuna la inceputul
carierei lor, au ramas prieteni si i-a fost mai usor sa joace un asa proiect cu destula
incarcatura emotionala, Beren joaca excelent, scena violului , casatoria fortata cu el, refulare, razvratire, ura , totul, la final vine si dragostea intre ei cel putin asa sper....din
sezonul doi
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 6:07 pm

simi a scris:Vezi ca s-ar putea sa ti se" aplece" de atatea arome.... Smile Smile Smile
Nu cred ca i se poate apleca...Unul este mai acrisor, altul mai dulcic, altul mai aromat , probabil ca sunt si cu aroma de scortisoara , dulci-acrisori , piperati , si cate si mai cate arome....

Smile Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 20 Iun 2011, 6:10 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 6:09 pm

ninnet a scris: la final vine si dragostea intre ei cel putin asa sper....din
sezonul doi
Astept cu nerabdare sa vedem ce se intampla in sezonul 2 .
Poate avem noroc si il da Kanal D. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 6:10 pm

Vic,admirati pe cine vreti voi...nu asta e" baiul"......problema e sa nu ramaneti prea mult cu ochii plini de admiratie pe Bombonel.... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754 Sotii nu-i punem la socoteala ca de acuma sant in gradina noastra.... kiss kiss
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 6:12 pm

simi a scris:Vic,admirati pe cine vreti voi...nu asta e" baiul"......problema e sa nu ramaneti prea mult cu ochii plini de admiratie pe Bombonel.... 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754 Sotii nu-i punem la socoteala ca de acuma sant in gradina noastra.... kiss kiss
Sunt...sunt. Si acolo trebuie sa ramana. Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de ninnet Lun 20 Iun 2011, 6:12 pm

victorelalove a scris:
Mai ...Simi, iubita... Acum admiram si noi ...tot ce este frumos!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Cui facem rau?
Oricum pentru mine...Cel mai sexy , RAMANE... SOTUL MEU! 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 283516

las-o Vic, e vanata de furie Smile Smile ca are atatea rivale,se credea singura
pe tarla ................ete ca nu e asa Smile Smile sa sti ca nu am nimic ,de la arome nu mi se face rau in nici un caz ,...................si ce arome Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre ninnet in Lun 20 Iun 2011, 6:14 pm, editata de 1 ori
ninnet
ninnet
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 6:13 pm

victorelalove a scris:
Nu cred ca i se poate apleca...Unul este mai acrisor, altul mai dulcic, altul mai aromat , probabil ca sunt si cu aroma de scortisoara , dulci-acrisori , piperati , si cate si mai cate arome....

Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Esti tare... Smile Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 20 Iun 2011, 6:13 pm

ninnet a scris:si ce arome Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile
Aromele astea... cateodata iti dau dureri de cap!!!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de simi Lun 20 Iun 2011, 6:16 pm

Pai eu ce va spun fetelor??E pacat sa stati cu dureri de cap...!!! Smile Smile
simi
simi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum