31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna ziua tuturor felicitari Denisa ,foarte frumos te joci cu cei doi draguti .
Pana la urma nu avem serialul asta seara nu ? nu-i nimic vedem Ezel,
curioasa ce final va avea .
Pana la urma nu avem serialul asta seara nu ? nu-i nimic vedem Ezel,
curioasa ce final va avea .
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Nunnet!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris: Ninnet!
Simi, ce faci ? ieri ti-ai prins mainile in pc? era
cat paci sa raman cu
ninnet- vip
Momente petrecute de Asya cu Demir inainte de a sti ca sunt tata si fica si muzica este de vis.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ninnet !
Spune-mi si mie...ai urmarit " Ce vina are Fatmagul ?"
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Pai tu de ce crezi ca m-am zbatut atat sa rezolv problema....nu ti-l lasam chit ca imi cumparam alt calculator....ninnet a scris:
Simi, ce faci ? ieri ti-ai prins mainile in pc? era
cat paci sa raman cu
simi- vip
victorelalove a scris: Ninnet !
draga mea , ma-m indragostit si de Kerim, are o privire...........da iubito, am devorat
tot serialul , intreaba-ma si-ti spun tot, ce na-m inteles in turca am tradus toate comentariile in engleza
ninnet- vip
simi a scris:Pai tu de ce crezi ca m-am zbatut atat sa rezolv problema....nu ti-l lasam chit ca imi cumparam alt calculator....
te cred hrapareato
ninnet- vip
Multumesc , Ninnet.ninnet a scris:
draga mea , ma-m indragostit si de Kerim, are o privire...........da iubito, am devorat
tot serialul , intreaba-ma si-ti spun tot, ce na-m inteles in turca am tradus toate comentariile in engleza
Sunt de acord cu tine ! Are baiatul o privire... De unde or gasi turcii astia asa actori?????????
Am citit si eu ce s-a scris pe forum , legat de serial. Stiu in mare ce s-a intamplat. Pare un serial foarte frumos.
Sa termin cu Ask - Iubirea mea...si incep sa urmaresc Fatmagul.
Dar unde l-am mai vazut pe Kerim ? Cumva in "Ginere de import" ?
victorelalove- moderator
Tu ia-l pe ala din Fatmagul...ca am inteles ca-ti place... cupidon cupidon
simi- vip
victorelalove a scris:
Multumesc , Ninnet.
Sunt de acord cu tine ! Are baiatul o privire... De unde or gasi turcii astia asa actori?????????
Am citit si eu ce s-a scris pe forum , legat de serial. Stiu in mare ce s-a intamplat. Pare un serial foarte frumos.
Sa termin cu Ask - Iubirea mea...si incep sa urmaresc Fatmagul.
Dar unde l-am mai vazut pe Kerim ? Cumva in "Ginere de import" ?
da ,in Ginere de import a mai jucat, dar parea mai pusti acolo ,aici e cu picioarele pe
pamant si foarte responsabil si foarte suparat pe ceea ce a lasat sa se intample si
foarte indragostit ...........il ador.
ninnet- vip
simi a scris:Tu ia-l pe ala din Fatmagul...ca am inteles ca-ti place... cupidon cupidon
soro , tu nu ai inteles nimic din ce ti-am spus eu pana acum...........in gentuta mea
pot baga cate arome vreau eu............deci si el e una din aromele mele preferate si
pe Muri nu-l las e una din aromele principale ,tamam?
ninnet- vip
ninnet a scris:
da ,in Ginere de import a mai jucat, dar parea mai pusti acolo ,aici e cu picioarele pe
pamant si foarte responsabil si foarte suparat pe ceea ce a lasat sa se intample si
foarte indragostit ...........il ador.
Trebuie sa recunosc ca arata intr-un fel... Wawwwwwww
Nu degeaba l-a ales Beren ...sa joace cu ea in serial.
( Cel putin asta am inteles eu...Ca ea l-ar fi propus pe Dragutul Domn. )
victorelalove- moderator
Ninnet...adora-l pe ala....si lasa Bombonelul meu in pace...!!!!
simi- vip
Vezi ca s-ar putea sa ti se" aplece" de atatea arome....ninnet a scris:
soro , tu nu ai inteles nimic din ce ti-am spus eu pana acum...........in gentuta mea
pot baga cate arome vreau eu............deci si el e una din aromele mele preferate si
pe Muri nu-l las e una din aromele principale ,tamam?
simi- vip
Mai ...Simi, iubita... Acum admiram si noi ...tot ce este frumos!!!!!!!!!!! Cui facem rau?simi a scris: Ninnet...adora-l pe ala....si lasa Bombonelul meu in pace...!!!!
Oricum pentru mine...Cel mai sexy , RAMANE... SOTUL MEU!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Trebuie sa recunosc ca arata intr-un fel... Wawwwwwww
Nu degeaba l-a ales Beren ...sa joace cu ea in serial.
( Cel putin asta am inteles eu...Ca ea l-ar fi propus pe Dragutul Domn. )
da ,asa am inteles si eu.........ei au mai jucat intr-un proiect impreuna la inceputul
carierei lor, au ramas prieteni si i-a fost mai usor sa joace un asa proiect cu destula
incarcatura emotionala, Beren joaca excelent, scena violului , casatoria fortata cu el, refulare, razvratire, ura , totul, la final vine si dragostea intre ei cel putin asa sper....din
sezonul doi
ninnet- vip
Nu cred ca i se poate apleca...Unul este mai acrisor, altul mai dulcic, altul mai aromat , probabil ca sunt si cu aroma de scortisoara , dulci-acrisori , piperati , si cate si mai cate arome....simi a scris:Vezi ca s-ar putea sa ti se" aplece" de atatea arome....
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 20 Iun 2011, 6:10 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Astept cu nerabdare sa vedem ce se intampla in sezonul 2 .ninnet a scris: la final vine si dragostea intre ei cel putin asa sper....din
sezonul doi
Poate avem noroc si il da Kanal D.
victorelalove- moderator
Vic,admirati pe cine vreti voi...nu asta e" baiul"......problema e sa nu ramaneti prea mult cu ochii plini de admiratie pe Bombonel.... Sotii nu-i punem la socoteala ca de acuma sant in gradina noastra....
simi- vip
Sunt...sunt. Si acolo trebuie sa ramana.simi a scris:Vic,admirati pe cine vreti voi...nu asta e" baiul"......problema e sa nu ramaneti prea mult cu ochii plini de admiratie pe Bombonel.... Sotii nu-i punem la socoteala ca de acuma sant in gradina noastra....
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mai ...Simi, iubita... Acum admiram si noi ...tot ce este frumos!!!!!!!!!!! Cui facem rau?
Oricum pentru mine...Cel mai sexy , RAMANE... SOTUL MEU!
las-o Vic, e vanata de furie ca are atatea rivale,se credea singura
pe tarla ................ete ca nu e asa sa sti ca nu am nimic ,de la arome nu mi se face rau in nici un caz ,...................si ce arome
Ultima editare efectuata de catre ninnet in Lun 20 Iun 2011, 6:14 pm, editata de 1 ori
ninnet- vip
Esti tare...victorelalove a scris:
Nu cred ca i se poate apleca...Unul este mai acrisor, altul mai dulcic, altul mai aromat , probabil ca sunt si cu aroma de scortisoara , dulci-acrisori , piperati , si cate si mai cate arome....
simi- vip
ninnet a scris:si ce arome
Aromele astea... cateodata iti dau dureri de cap!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Pai eu ce va spun fetelor??E pacat sa stati cu dureri de cap...!!!
simi- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum