31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+17
gorbaciov
dana4699
andreea90
Nicky
lica54
teodora_roman
Motzişor
victorelalove
lavy612
michiper68
DENISA
dana sandulescu
axxa246
Iuliana
ninnet
pufy2010
simi
21 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:...Sotii nu-i punem la socoteala ca de acuma sant in gradina noastra....
... aha, am mai învățat ceva - suntem negri pe plantație-...
salut fetelor
Re: 31. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Pai eu ce va spun fetelor??E pacat sa stati cu dureri de cap...!!!
Numai "cateodata" ...Simi. Si este o durere "placuta"...trece repede si lasa o senzatie de usurare. Ne resemnam...LA ASA AROME!!!!!!!!!!!!!!!
Daca stii cum sa le combini...OBTII RETETA PERFECTA!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Aromele astea... cateodata iti dau dureri de cap!!!!!!!!!!!!!!
asa, e dar au devenit dependenta , nu-i asa ? cum avem un pic timp liber........direct la pc
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Pufy!
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Pufy.pufy2010 a scris:
salut fetelor
Nu este adevarat... Nici pe departe.
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:
salut fetelor
nu e cazul sa va plangeti de mila dragilor auzi negri pe plantatie.........cui vinzi ardeii lui Simi ? noua ???????????
ninnet- vip
victorelalove a scris:
Pufy.
Nu este adevarat... Nici pe departe.
... asta o crede Pinochio
Ce spui tu Vic...??? :gfd<: Chiar iti lasa senzatia de usurare...!!!! :gfd<: :gfd<: Doar din privit.....?? :gfd<: :gfd<:victorelalove a scris:
Numai "cateodata" ...Simi. Si este o durere "placuta"...trece repede si lasa o senzatie de usurare. Ne resemnam...LA ASA AROME!!!!!!!!!!!!!!!
Daca stii cum sa le combini...OBTII RETETA PERFECTA!
simi- vip
Poti face altceva in afara de privit?simi a scris:Ce spui tu Vic...??? :gfd<: Chiar iti lasa senzatia de usurare...!!!! :gfd<: :gfd<: Doar din privit.....?? :gfd<: :gfd<:
Ti-am spus...Pentru mine ... Adevaratul interes il prezinta... SOTUL MEU!
victorelalove- moderator
deși n-ar trebui să-l postez eu, dar hai, să vă simțiți și mai bine
El: Locul femeii e la bucătărie.
Ea:Deci în dormitor o să te descurci singur, da?
pufy2010 a scris:
... asta o crede Pinochio
Pufy...sunteti "RAUL NECESAR" ...raul... cu conturi in banca , cu carduri generoase , cadouri scumpe , sunteti alaturi de noi la greu , ne ascultati , ne suportati toate capriciile si plansetele si istericalele , ne rasfatati ...
De aceea sunteti cei mai importanti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Asta iti zic si eu...doar sotul tau iti poate lasa senzatia de usurare...victorelalove a scris:
Poti face altceva in afara de privit?
Ti-am spus...Pentru mine ... Adevaratul interes il prezinta... SOTUL MEU!
simi- vip
Chiar ca ma simt mai bine....pufy2010 a scris: deși n-ar trebui să-l postez eu, dar hai, să vă simțiți și mai bine
Ultima editare efectuata de catre simi in Lun 20 Iun 2011, 6:33 pm, editata de 1 ori
simi- vip
simi a scris:Asta iti zic si eu...doar sotul tau iti poate lasa senzatia de usurare...
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris: deși n-ar trebui să-l postez eu, dar hai, să vă simțiți și mai bine
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris: deși n-ar trebui să-l postez eu, dar hai, să vă simțiți și mai bine
Un barbat sta gol in fata oglinzii, se priveste si spune:"Ah, doi centimetri in plus si as fi rege!"
Sotia: "Doi cm in minus si ai fi regina ".
ninnet- vip
Doua blonde, dupa noaptea de revelion, se intorceau acasa. Afara, un frig de inghetau pietrele, ele imbracate subtirel, ca de la petrecere...Ce sa mai, erau deja blocuri de gheata. Taxiuri, nici gand,
toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa, drum lung...
In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de ideea geniala... si nu sta mult pe ganduri, ii spune celeilalte:- "Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa!"
> - "Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase!" Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de ora... o ora... Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand...
- "Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi?"
- "Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa"
Sta pe ganduri prima blonda si zice:
- "Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos?"
toti taximetristii acasa, cu familia, transportul in comun era inexistent, pana acasa, drum lung...
In drumul lor, un depou RATB. Una din ele e lovita din senin de ideea geniala... si nu sta mult pe ganduri, ii spune celeilalte:- "Fata, pe buna dreptate se spune ca suntem proaste. Hai sa furam un autobuz sa mergem pana acasa!"
> - "Ca bine zici, fata! Hai! Eu intru in depou sa fur unul, tu tine de sase!" Zis si facut, prima ramane afara sa supravegheze zona, cealalta intra sa fure autobuzul. Si sta cea de-afara un sfert de ora...o jumatate de ora... o ora... Rebegita de frig, intra sa vada ce s-a intamplat, de ce dureaza in halul asta?! Intra si o vede pe a doua blonda stand in fund pe jos intre autobuze si plangand...
- "Ce s-a intamplat, fata, de ce plangi?"
- "Uite, nu gasesc nici un 135 sa ne duca acasa"
Sta pe ganduri prima blonda si zice:
- "Draga, dar tu esti chiar proasta rau. Nu puteai sa furi un 226 si mai mergeam 2 statii pe jos?"
ninnet- vip
ninnet a scris:
Un barbat sta gol in fata oglinzii, se priveste si spune:"Ah, doi centimetri in plus si as fi rege!"
Sotia: "Doi cm in minus si ai fi regina ".
... de aceea e necesară perioada de probă, să nu te apuci pe urmă să spargi oglinda, eventual primită cadou de la soacră
Ce va mai plac voua perioadele de proba...!!!!!pufy2010 a scris:
... de aceea e necesară perioada de probă, să nu te apuci pe urmă să spargi oglinda, eventual primită cadou de la soacră
simi- vip
simi a scris:Ce va mai plac voua perioadele de proba...!!!!!
victorelalove- moderator
Trei femei casatorite cu sportivi povestesc mariajele lor:
-Sunt casatorita cu un fotbalist , spune prima . In fiecare noapte avem cate un meci, doua reprize a cate 45 de minute, apoi de multe ori urmeaza prelungiri...
-Eu sunt casatorita cu un hocheist, spune a doua. In fiecare noapte 4 reprize a cate 20 de minute...
-Eee, eu sunt casatorita cu alergator, se lauda a treia! Avem chiar si un record de 10 minute.
-Sunt casatorita cu un fotbalist , spune prima . In fiecare noapte avem cate un meci, doua reprize a cate 45 de minute, apoi de multe ori urmeaza prelungiri...
-Eu sunt casatorita cu un hocheist, spune a doua. In fiecare noapte 4 reprize a cate 20 de minute...
-Eee, eu sunt casatorita cu alergator, se lauda a treia! Avem chiar si un record de 10 minute.
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 20 Iun 2011, 6:40 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
pufy2010 a scris:
exact.............. ce ziceti..............adevarat sau fals ??????????
Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. daca te pocneste ea, e autoaparare.
daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti sovinist.
daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata.
daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina.
daca te roaga ea, iti face o favoare.
daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers.
daca nu, esti homo.
daca-i oferi flori, urmaresti ceva.
daca nu, esti molau (te gandesti prea mult).
daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine.
daca nu, esti lipsit de ambitie.
daca o doare capul, e obosita.
daca te doare pe tine, n-o mai iubesti.
daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat.
daca nu, ai pe altcineva.
Barbatii mor mai repede decat femeile.
Si-o doresc ei!
ninnet- vip
ninnet a scris:
exact.............. ce ziceti..............adevarat sau fals ??????????
Foarte adevarat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noi, femeile ...suntem cateodata de neinteles...
victorelalove- moderator
fiti atenti aici !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sotul tocmai termina de citit " Barbatul casei " o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia . Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice :
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sint barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa . Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert Dupa ce maninc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez . Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza !!??
Nevasta zice : - Aia de la pompe funebre.
Sotul tocmai termina de citit " Barbatul casei " o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia . Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice :
- De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sint barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege !!! Ai inteles ??? Asa . Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert Dupa ce maninc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez . Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza !!??
Nevasta zice : - Aia de la pompe funebre.
ninnet- vip
Un barbat si sotia lui aveau probleme acasa si
si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri.
Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie ‘Te rog sa ma trezesti la ora 5.00‘ si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca.
In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul.
Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat:
‘Este ora 5.00. Trezeste-te!‘.
si-au aplicat tratamentul tacerii. La un moment dat, barbatul si-a dat seama ca in ziua urmatoare avea nevoie ca sotia sa sa-l trezeasca la ora 5.00 pentru un zbor de afaceri.
Nedorind sa fie primul care sa rupa tacerea (si sa piarda), a scris pe o bucata de hartie ‘Te rog sa ma trezesti la ora 5.00‘ si a lasat biletul unde stia ca sotia sa o sa-l gaseasca.
In dimineata urmatoare, barbatul se trezeste si descopera ca este ora 9.00 si ca a pierdut avionul.
Furios, tocmai se pregatea sa se certe cu sotia lui ca nu l-a trezit, cand a observat un biletel langa pat:
‘Este ora 5.00. Trezeste-te!‘.
victorelalove- moderator
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 41. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 47. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum