56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
nellys18
nutzi
iulia1965
pufy2010
Nicky
alitheea
Admin_dea05
monik
iulianagl
Lucica10
vania_e
florina1989
dana17
axxa246
costina
Garo
lica54
DENISA
florica
andreea90
24 participanți
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
noapte buna Lica si insanatosire repede nepoatei tale!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
me neither juliana... GC left a rly big gap...i've been used to be waiting for the frag the tips the summary for the past 2 years ((( acum 3 ore · o persoanăSe încarcă...
Juliana Farah tell me about it!!! I really am gonna miss them!!! They are sooooooooooooo great together!!! Even that stupid cobra and the sweet nut head gulnaz!!! acum 3 ore
Juliana Farah You know, don't laugh but I never liked Cansel in that series with Beren Saat!!! I don't know, call me stupid but he wasn't in harmony with her!!! Or I am being too much of Tuba fan that I hate Cansel doing anything with anyone else!! acum 3 ore · ..mine nici Juliana ... GC a lăsat un gol rly mare ... Am fost folosit pentru a fi de aşteptare pentru ((( fragmentării sfaturi de sinteză pentru ultimii 2 ani
acum 3 ore • .... Juliana Farah-mi spui despre asta! Chiar sunt o să-i dor de tine!! Acestea sunt sooooooooooooo foarte bine împreună! Chiar şi faptul că Cobra prost şi dulce capul gulnaz de piuliţă!
acum 3 ore.Juliana Farah Ştii, nu râd, dar mi-a plăcut niciodată Cansel în această serie cu Beren Saat! Nu ştiu, spune-mi prost, dar el nu era în armonie cu ea! Sau am fost prea mult de fan Tuba că urăsc Cansel face orice cu oricine altcineva!
acum 3 ore · ..............v-am adus si cateva pareri de pe alte meleaguri,nu numai noi am vazut ca a fost ceva intre ei!
Juliana Farah tell me about it!!! I really am gonna miss them!!! They are sooooooooooooo great together!!! Even that stupid cobra and the sweet nut head gulnaz!!! acum 3 ore
Juliana Farah You know, don't laugh but I never liked Cansel in that series with Beren Saat!!! I don't know, call me stupid but he wasn't in harmony with her!!! Or I am being too much of Tuba fan that I hate Cansel doing anything with anyone else!! acum 3 ore · ..mine nici Juliana ... GC a lăsat un gol rly mare ... Am fost folosit pentru a fi de aşteptare pentru ((( fragmentării sfaturi de sinteză pentru ultimii 2 ani
acum 3 ore • .... Juliana Farah-mi spui despre asta! Chiar sunt o să-i dor de tine!! Acestea sunt sooooooooooooo foarte bine împreună! Chiar şi faptul că Cobra prost şi dulce capul gulnaz de piuliţă!
acum 3 ore.Juliana Farah Ştii, nu râd, dar mi-a plăcut niciodată Cansel în această serie cu Beren Saat! Nu ştiu, spune-mi prost, dar el nu era în armonie cu ea! Sau am fost prea mult de fan Tuba că urăsc Cansel face orice cu oricine altcineva!
acum 3 ore · ..............v-am adus si cateva pareri de pe alte meleaguri,nu numai noi am vazut ca a fost ceva intre ei!
florica- vip
eu va spun noapte buna si visati-va pe plaja asta, sub un palmier
florica- vip
florica- vip
nu imi place cum le sta unul langa altul ce frumosi sunt
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Garo a scris:buna seara,doamnelor!
Andreea,multumesc pt.noutati, dar am si eu o intrebare:va avea si ea dublata vocea precum Cansel?...oricum fiind amindoi crescuti in occident sper sa se inteleaga bine si jocul lor sa fie f.bun...abia astept!
Flori, ce flori frumoase ne/ai adus...Lica, bine ai revenit
o seara placuta,va doresc
Buna seara Garo .. nu v-a fii dublata vocea lu Fahriye ,pentru ca nu are accent cum are Cansel , a jucat si in alte seriale ,fara vocea dublata .. o seara frumoasa .. pupicii
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Sunteti tare harnice si pentru asta va multumesc , dati viata si culoare acestui forum , bravo fetelor .Eu sunt tare aglomerata in aceasta perioada , dar tot mai trec sa vad ce faceti.
alitheea- vip
Ce dragut...
https://www.youtube.com/watch?v=iJRSh-nbXdE&feature=mfu_in_order&list=UL
https://www.youtube.com/watch?v=iJRSh-nbXdE&feature=mfu_in_order&list=UL
alitheea- vip
frumos,Ali si urmatoarele la fel...
noapte buna si somn usor, pe miine , pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Noapte buna si felicitari pentru fiul tauGaro a scris:frumos,Ali si urmatoarele la fel...
alitheea- vip
alitheea a scris:Buna seara zanute
Buna seara draga mea
andreea90- vip
Cansel in partea dreapta , bineinteles usor de recunoscut cu mainile in buzunar .. cu colegii din echipa de fotbal .. Ayazma FC ozel fasikulu
andreea90- vip
Buna dimineata!!!
Cafeluta este gata!
Cafeluta este gata!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor va invit sa servim cafeaua impreuna.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
'neata buna Dea,Lica si multam de o zi frumoasa si fructuasa,frumos clip ALI,ce vremuri erau pe atunci!
florica- vip
florica- vip
florica- vip
o zi buna ne citim mai pe seara
lica54- vip
Buna ziua dragelor
Arkadaşlar program süperdi. Nurgül ışıl ışıldı. Bir kahkahası var ömre bedel. Reklam aralarındaki konuşmaları doğallığı, herkesi kendine binn kez daha hayran bıraktı.. Yanına gidip görüşme fırsatımız olmadı bu kez. Ama basınla beraber fotoğraf çektik ve fark etti:) Diğer haftalarda mutlaka görüşmek fırsatımız olacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlar aynı şekilde info@nurgul-yesilcay.com adresinden iletişime geçebilirler…
Ayrıca kesin bir bilgiye göre, Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, Onur Saylak eylül-ekim gibi başlayacak olan yeni dizimiz için kesinleşen isimlerdir. Mükemmel bir kadro geliyor. Tek dileğimiz müthiş bir senaryo ve hikaye. Nurgül, Murat Han ile vicdandaki gibi mükemmel bir ikili olacak gibi görünüyor.
NYFC
Onur Saylak v-a juca intr-un nou serial cu Nurgul .. si Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, .. filmarile incep in septembrie-octombrie ..
Arkadaşlar program süperdi. Nurgül ışıl ışıldı. Bir kahkahası var ömre bedel. Reklam aralarındaki konuşmaları doğallığı, herkesi kendine binn kez daha hayran bıraktı.. Yanına gidip görüşme fırsatımız olmadı bu kez. Ama basınla beraber fotoğraf çektik ve fark etti:) Diğer haftalarda mutlaka görüşmek fırsatımız olacaktır. Gelmek isteyen arkadaşlar aynı şekilde info@nurgul-yesilcay.com adresinden iletişime geçebilirler…
Ayrıca kesin bir bilgiye göre, Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, Onur Saylak eylül-ekim gibi başlayacak olan yeni dizimiz için kesinleşen isimlerdir. Mükemmel bir kadro geliyor. Tek dileğimiz müthiş bir senaryo ve hikaye. Nurgül, Murat Han ile vicdandaki gibi mükemmel bir ikili olacak gibi görünüyor.
NYFC
Onur Saylak v-a juca intr-un nou serial cu Nurgul .. si Murat Han, Gökçe Bahadır, Güven Hokna, .. filmarile incep in septembrie-octombrie ..
andreea90- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
buna ziua,doamnelor!
in centru este inorat si bate vintul...nu pot sa ascult nimic ca nu am boxe, dar ajung acasa...
ce ma bucur ca joaca Onur cu Nurgul!!!!!...dar daca el incepe filmarile in toamna, Tuba ce face????????
ne citim deseara, pa, o zi cit mai placuta
in centru este inorat si bate vintul...nu pot sa ascult nimic ca nu am boxe, dar ajung acasa...
ce ma bucur ca joaca Onur cu Nurgul!!!!!...dar daca el incepe filmarile in toamna, Tuba ce face????????
ne citim deseara, pa, o zi cit mai placuta
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum