32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+15
lavy612
dana4699
Nicky
andreea90
Motzişor
costina
axxa246
lica54
pufy2010
teodora_roman
DENISA
Iuliana
ninnet
simi
victorelalove
19 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Dragalaselor va de noapte buna somn usor si linistit
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Re: 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
http://www.iimmgg.com/image/9b1f96b74eb6fee58cbe29c7d9039c99
Ultima editare efectuata de catre Iuliana in Joi 23 Iun 2011, 10:52 pm, editata de 1 ori
Iuliana- vip
Data de inscriere : 17/11/2009
Varsta : 45
Localizare : Tulcea
victorelalove a scris:
Mie imi place foarte mult Engin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Il stiu de cand era mic si dragut...
de cand era mic il sti nu ???????????/ pai cum ,dar de ce nu te-am auzit pana acum ?
si pe Simi la fel .......era in limba dupa prosopul lui Savas, astepta sa ridice steagul
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
cat de mic?victorelalove a scris:
Mie imi place foarte mult Engin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Il stiu de cand era mic si dragut...
din burta mamei?
noapte buna, buni!lica54 a scris:Dragalaselor va de noapte buna somn usor si linistit
Pai si ce puteam sa spun?... Uite mie imi place de tipul din " Ce vina are Fatmagul? "ninnet a scris:
de cand era mic il sti nu ???????????/ pai cum ,dar de ce nu te-am auzit pana acum ?
si pe Simi la fel .......era in limba dupa prosopul lui Savas, astepta sa ridice steagul
Ca nici eu nu stiam ca iti place, pana nu te-am intrebat daca te uiti la serial ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ninnet a scris:
era in limba dupa prosopul lui Savas, astepta sa ridice steagul
uite-l aici Vic ............canta cu Beren , uite ce frumos e
ninnet- vip
noapte buna, ladies
kiss iu
kiss iu
Nici chiar asa...axxa246 a scris:
cat de mic?
din burta mamei?
Ca este mai mare ca mine....
Este...foarte frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ninnet a scris:uite-l aici Vic ............canta cu Beren , uite ce frumos e
Si tu vrei sa ne luam gandul de la el ...
Pai spune cum sa facem .
Noapte buna, axxa!
victorelalove- moderator
Iuliana- vip
buna seara fetelor...mai arunc si eu cate un ochi pe la voi ...sper sa nu va suparati ...referitor la poza ati observat ca amandoi se uita in alte directii ,oare unde? o seara buna va doresc ...era sa uit frumos avatarul lui ninnetDENISA a scris:uitaţi şi voi ce faţă are aici Onur
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Localizare : iasi
Iuliana- vip
Buna , Costina.costina a scris: buna seara fetelor...mai arunc si eu cate un ochi pe la voi ...sper sa nu va suparati ...referitor la poza ati observat ca amandoi se uita in alte directii ,oare unde? o seara buna va doresc ...era sa uit frumos avatarul lui ninnet
Probabil ca sunt mai multe aparate de fotografiat... Insa oricum ar fi , fac parte din povesti diferite. Nu se potrivesc deloc ( parerea mea) .
Si nu-i asa ?????????????? Frumos avatar!
victorelalove- moderator
costina a scris: buna seara fetelor...mai arunc si eu cate un ochi pe la voi ...sper sa nu va suparati ...referitor la poza ati observat ca amandoi se uita in alte directii ,oare unde? o seara buna va doresc ...era sa uit frumos avatarul lui ninnet
Costina , sa nu-mi spui ca ti s-a pus si tie pata pe el ca ma impusc sau mai bine scot artileria grea ca nu mai tine
ninnet- vip
ninnet a scris:
Costina , sa nu-mi spui ca ti s-a pus si tie pata pe el ca ma impusc sau mai bine scot artileria grea ca nu mai tine
Ninnet ...Tu chiar credeai ca esti singura care il place pe Frumos ??????????????????
Si probabil ca vor mai aparea multe alte concurente ...
Hai spune...mai pleci in vacanta ???????????????
victorelalove- moderator
eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce zici Simi ?????????????
ninnet- vip
victorelalove a scris:
Ninnet ...Tu chiar credeai ca esti singura care il place pe Frumos ??????????????????
Si probabil ca vor mai aparea multe alte concurente ...
Hai spune...mai pleci in vacanta ???????????????
fato , credeam ca toate sunteti lesinate dupa Muri..............si nu-l tradati, dar cand colo ...........yok, yok, voi trageti cu ochiu si-n stanga si-n dreapta ............la frumosul meu de exemplu
ninnet- vip
nu ma bag fetelor ca doar nu sunt legata la ochi ..ma bag singura in gura lupului nu ca nu mi-ar placea da imi vad de treaba mea
costina- vip
costina a scris:nu ma bag fetelor ca doar nu sunt legata la ochi ..ma bag singura in gura lupului nu ca nu mi-ar placea da imi vad de treaba mea
asa te vreau scumpo....................mie nu-mi place sa impart ce-i al meu .........yok, yok
ninnet- vip
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .ninnet a scris:
fato , credeam ca toate sunteti lesinate dupa Muri..............si nu-l tradati, dar cand colo ...........yok, yok, voi trageti cu ochiu si-n stanga si-n dreapta ............la frumosul meu de exemplu
Spune , tu ...cum sa nu-ti placa ? Ca doar nu suntem oarbe si facute din piatra .
Poti ramane imuna la asa priviri ????????????? Acum sincer ... Ce-i frumos ..este FRUMOS!
Dar sa stii ca am ras zilele astea ...cum nu am mai ras de mult timp... din inima!
Face bine si ma binedispune.
Cred ca sotul meu se intreaba ce se intampla de rad asa ...
victorelalove- moderator
v-am lasat fetelor ..noapte buna ..fug inapoi la canselito ca acolo nu-i nimeni de paza si-l iau eu in noaptea asta ...... ca aici nu poti face o miscare
costina- vip
costina a scris:v-am lasat fetelor ..noapte buna ..fug inapoi la canselito ca acolo nu-i nimeni de paza si-l iau eu in noaptea asta ...... ca aici nu poti face o miscare
Noapte buna , costina.
Somn usor!
victorelalove- moderator
https://www.youtube.com/watch?v=67WD3RHuT4U&feature=player_embedded
Iuliana- vip
victorelalove a scris:
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .
Spune , tu ...cum sa nu-ti placa ? Ca doar nu suntem oarbe si facute din piatra .
Poti ramane imuna la asa priviri ????????????? Acum sincer ... Ce-i frumos ..este FRUMOS!
Dar sa stii ca am ras zilele astea ...cum nu am mai ras de mult timp... din inima!
Face bine si ma binedispune.
Cred ca sotul meu se intreaba ce se intampla de rad asa ...
fi sigura ca se intreaba ................pe mine m-a intrebat aseara tarziu: ce-ai draga te gadila cineva ???????????????????? i-am raspuns : da Kerim..............da va-u inebunit turcii...........daca erati pe vremea lui Tepes stiti ce va astepta nu ????????????????
ninnet- vip
costina a scris:v-am lasat fetelor ..noapte buna ..fug inapoi la canselito ca acolo nu-i nimeni de paza si-l iau eu in noaptea asta ...... ca aici nu poti face o miscare
fugi, fugi, eu nu-l vreau pe domnul acela .................noapte buna ............ia-l la tine ca nu se stie cui i se pune pata pe el
ninnet- vip
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum