35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+12
lavy612
ninnet
Lucica10
Motzişor
DENISA
andradamaria
andreea90
pufy2010
victorelalove
simi
myky
lica54
16 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
simi a scris:Fetelor,asta seara nu va incurc cu prezenta. Am inceput sa vad Asi,si sant numai ochi si urechi.....sa-mi vad frumuselul.Deci in seara asta o sa stea cu mine.....sa nu va ingrijorati ca e pe maini bune. Noapte buna tuturor!
Ce vorbesti ma ? stai tu cuminte asa ?
ninnet- vip
Data de inscriere : 22/03/2011
Localizare : Bucuresti
Re: 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ce sa ma fac Ninnet....daca astazi m-a apucat melancolia....... Nu am vb cu tine astazi,pe unde ai umblat??
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
simi a scris:Ce sa ma fac Ninnet....daca astazi m-a apucat melancolia....... Nu am vb cu tine astazi,pe unde ai umblat??
soro mi-am aerisit creerii in ploaie ,am fost la cumparaturi
si am mai zabovit prin magazine
ninnet- vip
Foarte bine,sa stii ca si eu am nevoie de asemenea aerisiri.....am rancezit langa pc......
simi- vip
simi a scris:Foarte bine,sa stii ca si eu am nevoie de asemenea aerisiri.....am rancezit langa pc......
Vic s-a culcat devreme ?
ninnet- vip
Cred ca e plecata,sau i-a cazut netul,nu cred ca doarme de acum.....
simi- vip
simi a scris:Cred ca e plecata,sau i-a cazut netul,nu cred ca doarme de acum.....
se poate, tu ce faci te uiti la ASI ? ai luat-o de la inceput ?
ninnet- vip
Da,am reinceput cu Asi.Dar vad ca asta seara e foarte liniste pe forum.Unde a plecat toata lumea???
simi- vip
simi a scris:Da,am reinceput cu Asi.Dar vad ca asta seara e foarte liniste pe forum.Unde a plecat toata lumea???
habar nu am, nu suntem decat noi pe aici ?
ninnet- vip
A cazut netul peste tot??????????? Te pup si eu.ne auzim maine. Acum o sa ma inec,si trebuie sa ma salveze Demir.
Ultima editare efectuata de catre simi in Joi 21 Iul 2011, 2:46 am, editata de 1 ori
simi- vip
Buna searaDENISA a scris:cel mai trist Lica este că Tuba permite această joacă de a fi sau a nu fi însărcinată
Permite din cauza lui Onur , este influentata de el , el ii spune sa lase presa sa speculeze cat vrea si ea sa nu spuna nimic , lui ii place sa isi bata joc asa si de noi si de ziaristi si de ei pana la urma .. El se crede cel mai mare si mai tare ! .. scz ca m-am bagat in discutie , dar nu ma puteam abtine, pt ca Onur este vinovatul , din cauza lui Tuba s-a schimbat ! Eu tin sa cred ca este adevarat , dar nu vor sa spuna , asteapta sa treaca vara si sa incepea filmarile Onur si sa spuna atunci la interviuri ...
Va pup !
Ultima editare efectuata de catre andreea90 in Joi 21 Iul 2011, 2:45 am, editata de 1 ori
andreea90- vip
Data de inscriere : 02/03/2011
Varsta : 34
Localizare : constanta
Te pup Andreea! Nici tu nu ai somn?
simi- vip
simi a scris:Te pup Andreea! Nici tu nu ai somn?
Daaa ..ma uitam sa vad ce ati mai facut si vb azi , ca n-am mai intrat pe calc,deaba acuma si vad ca a inceput si la mine acuma sa tune si sa fulgere afara .. ne pregatim de o ploaie cred , ca azi a fost cald .. Te pup
andreea90- vip
Eu ma uitam din nou la Asi,si am fost uimita cand am vazut ca mai e cineva somnambul ca mine. Noapte buna!
simi- vip
simi a scris:Eu ma uitam din nou la Asi,si am fost uimita cand am vazut ca mai e cineva somnambul ca mine. Noapte buna!
l-am vazut si eu pe sarite , poate o sa ma uit vara asta la tot filmu .. eu m-am obisnuit sa adorm pe la 3 dim .. Noapte buna vise placute Pupici
andreea90- vip
Buna dimineata dragalaselor asta noapte a plouat si pe la noi acum este racoare si bine....Poftiti sa savuram cafeaua ipreuna.....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
O alta stire bomba...
20 iulie 2011 - 02:30 Acasă » Revista »
Bebelusii gemeni separat
Serie Gönülçelen Onoare co-star care a fost însărcinată Saylak'tan Post Reply Post Thread, gemeni separat va aduce în lume. Tânăr se căsătorească în străinătate, la sfârşitul acestei luni
Ştiri populare
Prietenia Giants "arde merge" - Nu ati vazut nici un astfel de Memati'yi - "Taner, lui Libby în dragoste" - Uimitoare numere -
Scrie Comentariu
0Comments
Alte
Revista Servicii
Începând cu anul trecut, dar că "Gönülçelen" seria de co-star care a fost însărcinată de Onoare Saylak'tan Tuba Büyüküstün gemeni separate, va aduce în lume. Săptămâna anterioară atunci când acesta a ridicat afirmaţia că ea este gravidă Büyüküstün'ün habershow.com toată lumea a fost foarte surprins de faptul că un star celebru. Tăcerea pe subiect pentru un timp aproape de sfârşitul de protecţie a mediului decât Saylak Büyüküstün şi a mărturisit aşteaptă gemeni. Büyüküstün sarcinii iminent până la 3 luni, a fost admis la un doctor in timpul vacantei lor în străinătate, şi a făcut bulantılarının lui stomac, apoi a fost prietena controalele gravidă, gemeni identici separate pentru învăţat, de asemenea, ca nou-nascutii chiar.
" Ihlamurlar Sub "," Rebel "si in final" Gönülçelen "de lucru, fără o pauză de 6 ani din cauza deciziei de a nu de a stabili în acest an Büyüküstün 29 de ani, prietenul a decis să introducă copilul ei în lume. Doar începând pregătirile pentru căsătorie, a primit aprobarea de la Büyüküstün părinţi. Dublu la sfârşitul acestei luni în străinătate, tabelul de locuri de nuntă.
Într-un interviu acordat anul trecut büyüküstün "a vrut să fie o mamă la o vârstă fragedă. Desigur, copiii vor face un om foarte important. Eu sunt pentru tipul în primul rând cu "Mă întreb dacă pot acest copil?" Mă întreb. Matterse olumsuzsa, ca relatia nu va dura mult timp ", a spus el. Cupluri Saylak în vacanţă aceste zile, după nunta de la Istanbul ", revenirea şi Film de Aur" Sense nu este "o serie de Yesilcay Pamela ", va juca soţ.
Tolga Karaçelik revolte
Tuba Büyüküstün'le Onoare Saylak 4 ani în urmă, "Rebel", seria a fost introdus pe platourile de filmare. Relaţie pe termen generic cu Büyüküstün renume El a trăit în matrice de co-star. După ce a părăsit directorul serie de imagine büyüküstün Soysal'dan Saydan Sami a început să aibă o relaţie cu. Sa oferit să se căsătorească, dar sa încheiat această relaţie Büyüküstün'e Saydan Büyüküstün. Seria "Gönülçelen" începe cu numele de mai sus Cansel Elçin Büyüküstün Saylak'a alte co-inimile onoare pierdut. Saylak Büyüküstün alocate în luna februarie cu cel mai tanar director Golden Orange Tolga Karaçelik Saylak'a din nou întors să trăiască în ceea ce priveşte la 2 luni. Karaçelik'in, închide în jurul valorii de "Tuba Onur e gelos am folosit pentru a" în comentariu presupune că a fost făcut.
20 iulie 2011 - 02:30 Acasă » Revista »
Bebelusii gemeni separat
Serie Gönülçelen Onoare co-star care a fost însărcinată Saylak'tan Post Reply Post Thread, gemeni separat va aduce în lume. Tânăr se căsătorească în străinătate, la sfârşitul acestei luni
Ştiri populare
Prietenia Giants "arde merge" - Nu ati vazut nici un astfel de Memati'yi - "Taner, lui Libby în dragoste" - Uimitoare numere -
Scrie Comentariu
0Comments
Alte
Revista Servicii
Începând cu anul trecut, dar că "Gönülçelen" seria de co-star care a fost însărcinată de Onoare Saylak'tan Tuba Büyüküstün gemeni separate, va aduce în lume. Săptămâna anterioară atunci când acesta a ridicat afirmaţia că ea este gravidă Büyüküstün'ün habershow.com toată lumea a fost foarte surprins de faptul că un star celebru. Tăcerea pe subiect pentru un timp aproape de sfârşitul de protecţie a mediului decât Saylak Büyüküstün şi a mărturisit aşteaptă gemeni. Büyüküstün sarcinii iminent până la 3 luni, a fost admis la un doctor in timpul vacantei lor în străinătate, şi a făcut bulantılarının lui stomac, apoi a fost prietena controalele gravidă, gemeni identici separate pentru învăţat, de asemenea, ca nou-nascutii chiar.
" Ihlamurlar Sub "," Rebel "si in final" Gönülçelen "de lucru, fără o pauză de 6 ani din cauza deciziei de a nu de a stabili în acest an Büyüküstün 29 de ani, prietenul a decis să introducă copilul ei în lume. Doar începând pregătirile pentru căsătorie, a primit aprobarea de la Büyüküstün părinţi. Dublu la sfârşitul acestei luni în străinătate, tabelul de locuri de nuntă.
Într-un interviu acordat anul trecut büyüküstün "a vrut să fie o mamă la o vârstă fragedă. Desigur, copiii vor face un om foarte important. Eu sunt pentru tipul în primul rând cu "Mă întreb dacă pot acest copil?" Mă întreb. Matterse olumsuzsa, ca relatia nu va dura mult timp ", a spus el. Cupluri Saylak în vacanţă aceste zile, după nunta de la Istanbul ", revenirea şi Film de Aur" Sense nu este "o serie de Yesilcay Pamela ", va juca soţ.
Tolga Karaçelik revolte
Tuba Büyüküstün'le Onoare Saylak 4 ani în urmă, "Rebel", seria a fost introdus pe platourile de filmare. Relaţie pe termen generic cu Büyüküstün renume El a trăit în matrice de co-star. După ce a părăsit directorul serie de imagine büyüküstün Soysal'dan Saydan Sami a început să aibă o relaţie cu. Sa oferit să se căsătorească, dar sa încheiat această relaţie Büyüküstün'e Saydan Büyüküstün. Seria "Gönülçelen" începe cu numele de mai sus Cansel Elçin Büyüküstün Saylak'a alte co-inimile onoare pierdut. Saylak Büyüküstün alocate în luna februarie cu cel mai tanar director Golden Orange Tolga Karaçelik Saylak'a din nou întors să trăiască în ceea ce priveşte la 2 luni. Karaçelik'in, închide în jurul valorii de "Tuba Onur e gelos am folosit pentru a" în comentariu presupune că a fost făcut.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
dragilor,
astazi este ziua cu dusul rece! pana la urma este viata ei si nu s-ar zice ca este vreo tinerica nestiutoare, problema este de ce o tot dau l-ntors!!!! pt voi
astazi este ziua cu dusul rece! pana la urma este viata ei si nu s-ar zice ca este vreo tinerica nestiutoare, problema este de ce o tot dau l-ntors!!!! pt voi
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Neaţa drăgălaşilor !!! dacă îmi amintesc eu bine şi cu Sami părinţii îşi dăduse-ră acordul car participase la acea cină/ logodnă , anul următor urma marea nuntă , eu nu cred până aud din guriţa ei sau pănă nu o văd cu o burtică considerabilă.
Articolul îl puteţi citi aici
simi- vip
Buna fetelor!In fiecare zi santem paliti cu o stire despre Tuba. Denisa eu cred ca e adevarata stirea,nu se poate sa vb atatia ziaristi aiurea.Sant sigura ca ciufulitul de Onur a imprastiat vestile.Eu cred ca daca inventau ziaristii lucrul asta nu dadeau atate amanunte,cum ar fii,sarcina gemelara.Spuneau ca e insarcinata si atat.Imi pare rau ca Tuba s-a hotarat sa faca ,copii cu uratul ala.
simi- vip
nu ştiu Simi eu am dubii, şi pe la noi am citit prin presă despre teste de sarcină făcute în direct la TV, despre ecografii cu sarcini şi de fapt nu era nimic adevărat , chiar şi însărcinată mie tot dragă îmi e.
Si mie mi-e draga,singurul lucru care ma deranjaza e ca l-a ales pe Onur.La cat e de frumoasa putea avea pe oricine isi dorea.Din cate am inteles Onur mai e si gelos,si tare mi-e teama ca o sa o inchida in casa si s-a terminat cariera ei.....
simi- vip
să ştii că mai multe turcoaice cred că , cariera ei va avea de suferit , mai ales la ce concurenţă e acum pe piaţa media .
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum