1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 17 din 42
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Vin 22 Ian 2010, 11:25 am, editata de 1 ori
dea05- vip
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
[/IMG][/URL]
dea05- vip
dea05- vip
[/quote]
uite-asa imi vine sa fac...cand o vad pe stimata d.na Yildirim...
uite-asa imi vine sa fac...cand o vad pe stimata d.na Yildirim...
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
Hatice2J a scris:uite-asa imi vine sa fac...cand o vad pe stimata d.na Yildirim...
iar a aparut tanti la ziar?
Subscriu si fac si eu la fel
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
mie mai repede imi vin prin minte ganduri rele pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat cand o vad pe
dea05- vip
dea05 a scris:mie mai repede imi vin prin minte ganduri rele pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat cand o vad pe
Nu am vrut sa fiu rea cu marea doamna ( a fost pusa la smiles-uri special pentru ea, nu-i asa? )
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
daaaa :be;: :be;:pissycutz a scris:dea05 a scris:mie mai repede imi vin prin minte ganduri rele pisica infuriat pisica infuriat pisica infuriat cand o vad pe
Nu am vrut sa fiu rea cu marea doamna ( a fost pusa la smiles-uri special pentru ea, nu-i asa? )
dea05- vip
Caner Kurtaran (Mehmet)
Caner Kurtaran
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 26 Ekim 1978
Eğitimi : Akademi
Uzun bir süre İstanbul’da ailesinin yanında yaşadı. Konservatuarı kazandı. Konservatuara Eskişehir’de başlayan Kurtaran, birinci sınıfı bitirdikten sonra kaydını İstanbul’a aldırıp, eğitimine bu şehirde devam etti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ardından bir kaç yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli olarak çalıştı.
2010 - Aşk ve Ceza : Mehme
t 2006 - Yaprak Dökümü : Şevket (Eski)
2005 - Kırık Kanatlar : Öğretmen
Caner Kurtaran
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 26 Ekim 1978
Eğitimi : Akademi
Uzun bir süre İstanbul’da ailesinin yanında yaşadı. Konservatuarı kazandı. Konservatuara Eskişehir’de başlayan Kurtaran, birinci sınıfı bitirdikten sonra kaydını İstanbul’a aldırıp, eğitimine bu şehirde devam etti. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Ardından bir kaç yıl İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli olarak çalıştı.
2010 - Aşk ve Ceza : Mehme
t 2006 - Yaprak Dökümü : Şevket (Eski)
2005 - Kırık Kanatlar : Öğretmen
Buna dimineata.
Nu "sta" pagina, aluneca mereu si tremura... Ce se intampla Deea???
Am vazut pozele ca din goana trenului...Ala din Japonia; daca ar fi fost tren de la noi le vedeam in conditii extra!
Un sfarsit de saptamana frumos va urez!
Am vazut pozele ca din goana trenului...Ala din Japonia; daca ar fi fost tren de la noi le vedeam in conditii extra!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Buna!asteapta sa se incarce pagina ca sunt multe poze numai eu am pus 614 poze in aceasta pagina din cauza asta face asaLuana a scris:Buna dimineata.
dea05- vip
4. Bölüm Özeti
Patronunun aþk ilaný Yasemin’in kafasýný karýþtýrýyor!
Ýlk üç bölümüyle her kesimden kadýn ve erkek izleyicinin tiryakisi olduðu yýlýn dizisi Aþk ve Ceza, merakla beklenen yeni bölümüyle ekranlarda.
Yasemin’le ilgili ilk kez bir haber alan Savaþ büyük bir heyecana kapýlýr. Kürtaj olmaktan vazgeçen Yasemin, patronu Bora’nýn aþk itirafý karþýsýnda þaþkýnlýk içindedir. Bora nedeniyle Yasemin ile ajans ortaðý Sevgi’nin arasý açýlýr. Çiçek’in eðitimine devam etmesi evde yeni tartýþmalara neden olur. Savaþ’ýn holdingteki yeni atýlýmlarý dayýsý Pala’yý rahatsýz etmektedir. Ailesinin karanlýk iþlerine son veren Savaþ, aþirette yaratýlan rahatsýzlýklar nedeniyle Van’a gitmek zorunda kalýr. Hayatýyla ilgili önemli kararlar alan Yasemin’i yeni bir hayal kýrýklýðý beklemektedir…
Bora’nýn aþk teklifine Yasemin ne cevap verecek? Savaþ Yasemin’in karþýsýna çýkmak için nasýl bir plan yapacak? Yasemin’i sarsacak olay ne?
Episode 4
Love confession of the boss makes Yasemin confused!
Savas is very excited to hear something about Yasemin for the fist time. Yasemin is confused after the love confession of Bora. Because of Bora, tension arises between Yasemin and Sevgi. Cicek's continuing her education leads new arguments in the family. Savas's new initiatives at the company makes Pala uncomfortable. After ending the illegal business of his family, Savas has to go to Van to calm down their people. A new disappointment is waiting for Yasemin who has taken some serious decisions about her life.
What will Yasemin say to Bora's love confession? What's Savas planing to see Yasemin? What will disappoint Yasemin deeply?
Declaraţia de dragoste a şefului o face confuză pe Yasemin . Sevaş este foarte bucuros / nerăbdător să afle ceva de Yasemin ptr moment . Yasemin este confuză după declaraţia de dragoste a lui Bora. Din cauza lui Bora apar tensiuni între Yasemin şi Sevgi . Cicek îşi continuă studiile aducănd noi discuţii în familie. Iniţiativele lui Sevaş în companie îl fac pe Pala să se simptă incomfortabil. După ce termină cu afacerile ilegale ale familiei sale, Savaş trebuie să meargă la Van ptr a îi calma pe oamenii lor. O nouă dezamăgire o aşteaptă pe Yasemin, care trebuie să ia decizii seriose ptr . viaţa ei. Ce va spune Yasemin la mărturisirea lui Bora , legată de dragostea lui ptr ea ?? Ce plănuieşte Sevaş ptr a o vedea pe Yasemin?? De ce este Yasemim atât de dezamăgită??
Patronunun aþk ilaný Yasemin’in kafasýný karýþtýrýyor!
Ýlk üç bölümüyle her kesimden kadýn ve erkek izleyicinin tiryakisi olduðu yýlýn dizisi Aþk ve Ceza, merakla beklenen yeni bölümüyle ekranlarda.
Yasemin’le ilgili ilk kez bir haber alan Savaþ büyük bir heyecana kapýlýr. Kürtaj olmaktan vazgeçen Yasemin, patronu Bora’nýn aþk itirafý karþýsýnda þaþkýnlýk içindedir. Bora nedeniyle Yasemin ile ajans ortaðý Sevgi’nin arasý açýlýr. Çiçek’in eðitimine devam etmesi evde yeni tartýþmalara neden olur. Savaþ’ýn holdingteki yeni atýlýmlarý dayýsý Pala’yý rahatsýz etmektedir. Ailesinin karanlýk iþlerine son veren Savaþ, aþirette yaratýlan rahatsýzlýklar nedeniyle Van’a gitmek zorunda kalýr. Hayatýyla ilgili önemli kararlar alan Yasemin’i yeni bir hayal kýrýklýðý beklemektedir…
Bora’nýn aþk teklifine Yasemin ne cevap verecek? Savaþ Yasemin’in karþýsýna çýkmak için nasýl bir plan yapacak? Yasemin’i sarsacak olay ne?
Episode 4
Love confession of the boss makes Yasemin confused!
Savas is very excited to hear something about Yasemin for the fist time. Yasemin is confused after the love confession of Bora. Because of Bora, tension arises between Yasemin and Sevgi. Cicek's continuing her education leads new arguments in the family. Savas's new initiatives at the company makes Pala uncomfortable. After ending the illegal business of his family, Savas has to go to Van to calm down their people. A new disappointment is waiting for Yasemin who has taken some serious decisions about her life.
What will Yasemin say to Bora's love confession? What's Savas planing to see Yasemin? What will disappoint Yasemin deeply?
Declaraţia de dragoste a şefului o face confuză pe Yasemin . Sevaş este foarte bucuros / nerăbdător să afle ceva de Yasemin ptr moment . Yasemin este confuză după declaraţia de dragoste a lui Bora. Din cauza lui Bora apar tensiuni între Yasemin şi Sevgi . Cicek îşi continuă studiile aducănd noi discuţii în familie. Iniţiativele lui Sevaş în companie îl fac pe Pala să se simptă incomfortabil. După ce termină cu afacerile ilegale ale familiei sale, Savaş trebuie să meargă la Van ptr a îi calma pe oamenii lor. O nouă dezamăgire o aşteaptă pe Yasemin, care trebuie să ia decizii seriose ptr . viaţa ei. Ce va spune Yasemin la mărturisirea lui Bora , legată de dragostea lui ptr ea ?? Ce plănuieşte Sevaş ptr a o vedea pe Yasemin?? De ce este Yasemim atât de dezamăgită??
ASK VE CEZA
Mii de multumiri pentru traduceri si subtitrari :Alinabv,Betty,Denisa..va imbratisez cu drag..asteptam ep.4...
aurora212- membru
Data de inscriere : 20/01/2010
4. Bölüm Tüyolar:
Savaş haberi alır...Yola çıkar...
Savaş: Sahilden Eşref.. On dakikada orada olmam lazım...
Eşref : Ne demek ağam.Uçururum şimdi seni...
traducerea nu ştiu dacă este foarte corectă
Savaş primeşte veşti de afară
Savaş:Eşref vino pe coastă.Am nevoie să fiu acolo în zece minute ...
Eşref : Ce înseamnă acest lucru acum şefule Uçururum ...
4.bölüm Tüyoları...Bisena'dan...
Yasemin, Bora ve Sevgi hakkında başka bir gerçeği öğreniyor.Bu Sevgi iyi mi yoksa kötü mü?
Pala dayı, Nadya'nın şirkette yaptığı yeniliklere karşı...
Savaş, Van'a gidiyor. Nadya reklam ajansından randevuyu alıyor.
Şahnur Ana bu seferde Çiçek'in kıyafetlerine kafayı takıyor.
Yasemin'in Bora ile ilgili ilginç planları var.
Karşılaşma mı? Onu da salı gecesine bırakalım
When Savaş learns that Yasemin is at the bar, he goes there (and probably does not meet her somehow).
Yasemin learns somthing about Sevgi and Bora. Is Sevgi good or bad?
Uncle Pala is against the new things brought by Nadya for the company.
Savaş goes to Van. Nadya makes an appointment with the advertisement agency.
Savaş's mom Şahnur is not happy with Çiçek's outfits.
Yasemin has some plans for Bora.
Will Savaş and Yasemin meet? Lets see it on Tuesday...
Sevaş când află că Yasemin este la bar se duce acolo. Yasemin află ceva despre Sevgi şi Bora. Este Sevgi bună sau rea? Unchiul Pala este împotriva lucrurilor noi aduse de Nadya în companie. Savas merge la Van. Nadya are o întâlnire cu agenţia de publicitate. Mamei lui Savaş, Şahnur nu îi plac costumele lui Çiçek .Yasemin are câteva planuri pentru Bora. Se vor întâlni Savaş şi Yasemin ?? Vom vedea marţi ..
Savaş: Sahilden Eşref.. On dakikada orada olmam lazım...
Eşref : Ne demek ağam.Uçururum şimdi seni...
traducerea nu ştiu dacă este foarte corectă
Savaş primeşte veşti de afară
Savaş:Eşref vino pe coastă.Am nevoie să fiu acolo în zece minute ...
Eşref : Ce înseamnă acest lucru acum şefule Uçururum ...
4.bölüm Tüyoları...Bisena'dan...
Yasemin, Bora ve Sevgi hakkında başka bir gerçeği öğreniyor.Bu Sevgi iyi mi yoksa kötü mü?
Pala dayı, Nadya'nın şirkette yaptığı yeniliklere karşı...
Savaş, Van'a gidiyor. Nadya reklam ajansından randevuyu alıyor.
Şahnur Ana bu seferde Çiçek'in kıyafetlerine kafayı takıyor.
Yasemin'in Bora ile ilgili ilginç planları var.
Karşılaşma mı? Onu da salı gecesine bırakalım
When Savaş learns that Yasemin is at the bar, he goes there (and probably does not meet her somehow).
Yasemin learns somthing about Sevgi and Bora. Is Sevgi good or bad?
Uncle Pala is against the new things brought by Nadya for the company.
Savaş goes to Van. Nadya makes an appointment with the advertisement agency.
Savaş's mom Şahnur is not happy with Çiçek's outfits.
Yasemin has some plans for Bora.
Will Savaş and Yasemin meet? Lets see it on Tuesday...
Sevaş când află că Yasemin este la bar se duce acolo. Yasemin află ceva despre Sevgi şi Bora. Este Sevgi bună sau rea? Unchiul Pala este împotriva lucrurilor noi aduse de Nadya în companie. Savas merge la Van. Nadya are o întâlnire cu agenţia de publicitate. Mamei lui Savaş, Şahnur nu îi plac costumele lui Çiçek .Yasemin are câteva planuri pentru Bora. Se vor întâlni Savaş şi Yasemin ?? Vom vedea marţi ..
Buna dimineata!dea05 a scris:Buna!asteapta sa se incarce pagina ca sunt multe poze numai eu am pus 614 poze in aceasta pagina din cauza asta face asaLuana a scris:Buna dimineata.
Multumesc, nu stiam ca din cauza asta se misca asa!
Luana- vip
Varsta : 65
Localizare : Romania
hi da, daca sunt multe poze sau gif-uri asa face paginaLuana a scris:Buna dimineata!dea05 a scris:Buna!asteapta sa se incarce pagina ca sunt multe poze numai eu am pus 614 poze in aceasta pagina din cauza asta face asaLuana a scris:Buna dimineata.
Multumesc, nu stiam ca din cauza asta se misca asa!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna ziua tuturor,
Actiunea filmului destul de incitanta,inceput palpitant,
si un Murat care se invirte numai pe linga femei una si una (Yasemin,Cicek,Nadya )
numai femeia de acasa nu face parte de nici unde.
Actiunea filmului destul de incitanta,inceput palpitant,
si un Murat care se invirte numai pe linga femei una si una (Yasemin,Cicek,Nadya )
numai femeia de acasa nu face parte de nici unde.
mioaranita60@.com- membru activ
Buna ziua si ..cam inghetati ca si marea...multumesc pt. noutati..
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
buna seara vizionare placuta
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Pagina 17 din 42 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 17 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum