1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți
Pagina 10 din 42
Pagina 10 din 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
Ask ve Ceza
Buna ziua dragelor :Articol de azi despre filmul Ask ve ceza .... ..
http://www.gecce.com/haber/unluler-arasinda-tartisma-126772.html
theMaria- membru incepator
Data de inscriere : 14/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
hi ...multumim abia astept sa vad episodul de astazi...oare se reintalnesc cei doi cupidontheMaria a scris:Buna ziua dragelor :Articol de azi despre filmul Ask ve ceza .... ..
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.gecce.com%2Fhaber%2Funluler-arasinda-tartisma-126772.html
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
Nu stiu daca se reintalnesc dar tind sa cred ca vor fi aproape unul de celalalt. Este in trailer o imagine cu Yasemin pe langa un gard de fier iar mai tarziu Savas se vede intr-o alta scena in apropierea aceluiasi gard (probabil ca halucinez cine stie)dea05 a scris:hi ...multumim abia astept sa vad episodul de astazi...oare se reintalnesc cei doi cupidontheMaria a scris:Buna ziua dragelor :Articol de azi despre filmul Ask ve ceza .... ..
http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=tr&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.gecce.com%2Fhaber%2Funluler-arasinda-tartisma-126772.html
Si ma intreb daca femeia aceea care este cu spatele imbracata cu o bluza crem si care vb cu Savas nu este mama lui Yasemin
pissycutz- vip
Data de inscriere : 05/10/2009
Buna fetelor.Ce mai faceti?Azi e serial?Cool,abia astept si eu sa vad daca se vor revedea si daca accepta sa se casatoreasca cu cumnata lui,si mai ales abia astept sa-l revad pe Murat.
anis- membru incepator
Data de inscriere : 10/01/2010
hi ce-i cu cumnata?????de unde sti ca ii se va propune treaba asta????anis a scris:Buna fetelor.Ce mai faceti?Azi e serial?Cool,abia astept si eu sa vad daca se vor revedea si daca accepta sa se casatoreasca cu cumnata lui,si mai ales abia astept sa-l revad pe Murat.
dea05- vip
Oare am inteles eu gresit?Nu trebuie sa se casatoreasca cu nevasta fratelui sau acum ca el a murit?nu am ineles eu bine?poate am gresit daca e asa scuze de informatie
anis- membru incepator
Nu se precizeaza sau eu nu am inteles din traducerea in engleza ce i se propune dar si eu cred ca aceasta e propunerea pe care el o primeste la sfarsitul primului episod si asta scrie si in rezumatul pentru episodul de astazi.
Sa se casatoreasca cu Cicek
Sa se casatoreasca cu Cicek
pissycutz- vip
n-ai inteles gresit eu nu ma uitasem la ultimile 10 min din film cu traducere si nici nu citisem , acum m-am uitat si ai dreptate ii s-a propus treaba asta ..ce regula tampita sa te insori cu cumnata ta ca a ramas prea repede vaduva si ce tata merita cea mai cruda pedeapsa posibila si-a vandut fata ca la supermarketanis a scris:Oare am inteles eu gresit?Nu trebuie sa se casatoreasca cu nevasta fratelui sau acum ca el a murit?nu am ineles eu bine?poate am gresit daca e asa scuze de informatie
dea05- vip
Eu totusi sper sa nu se casatoreasca cu cumnata si sa se reintalneasca mai repede cu Yasemin.Chestiile astea cu traditile eu nu prea le inghit nici la noi la romani,dar macar noi nu prea tinem cont de ele(adik cel putin eu urasc chestiile traditionale se le aplic pe pielea mea) dar cred ca turcii si le iau foarte in serios.
anis- membru incepator
chiar daca se reintalnesc pana o sa fie din nou impreuna o sa dureze , apare actrita zeynep beserler astazi cred ca este in film iubita lui Savas..anis a scris:Eu totusi sper sa nu se casatoreasca cu cumnata si sa se reintalneasca mai repede cu Yasemin.Chestiile astea cu traditile eu nu prea le inghit nici la noi la romani,dar macar noi nu prea tinem cont de ele(adik cel putin eu urasc chestiile traditionale se le aplic pe pielea mea) dar cred ca turcii si le iau foarte in serios.
dea05- vip
Aha,deci se complica.Tare.Este interesanta ideea filmului,dar tipa asta Nurgul cati ani are?Pare destul de batrana
anis- membru incepator
nurgul o sa implineasca anul asta 34 iar murat 31 daca stau bine si ma gandesc :nh8: nu este prea mare diferenta dintre ei dar inca nu sunt obisnuita cu ea pe sticla si din cauza asta mi se pare ca nu se potrivesc cei doianis a scris:Aha,deci se complica.Tare.Este interesanta ideea filmului,dar tipa asta Nurgul cati ani are?Pare destul de batrana
dea05- vip
Buna seara fetelor! Ce faceti ..sunteti pregatite?
clio 24- vip
Data de inscriere : 03/10/2009
dea05 a scris:nurgul o sa implineasca anul asta 34 iar murat 31 daca stau bine si ma gandesc :nh8: nu este prea mare diferenta dintre ei dar inca nu sunt obisnuita cu ea pe sticla si din cauza asta mi se pare ca nu se potrivesc cei doianis a scris:Aha,deci se complica.Tare.Este interesanta ideea filmului,dar tipa asta Nurgul cati ani are?Pare destul de batrana
Dea ..ce faci? Ati stabilit cum ne organizam cu traducerea?
clio 24- vip
clio 24 a scris:dea05 a scris:nurgul o sa implineasca anul asta 34 iar murat 31 daca stau bine si ma gandesc :nh8: nu este prea mare diferenta dintre ei dar inca nu sunt obisnuita cu ea pe sticla si din cauza asta mi se pare ca nu se potrivesc cei doianis a scris:Aha,deci se complica.Tare.Este interesanta ideea filmului,dar tipa asta Nurgul cati ani are?Pare destul de batrana
Dea ..ce faci? Ati stabilit cum ne organizam cu traducerea?
hi ..nu am stabilit nimic..cum vreti si voi,eu astazi s-ar putea sa nu pot sa-l vad online(inca nu sunt sigura)..florina mi-a zis ca intra mai tarziu cand sunt puse pe youtube ca ii este mai bine sa traduca asa, oricum noi sa vedem cum traduc fetele de pe hunilii... eu zic ca este cel mai bine sa anuntam aici cand incepem sa traducem cate o parte ca sa nu se apuce si celalalte de tradus aceiasi parte...poate intra si pissycutz si ne ajuta si cine mai vrea sa anunte aici
dea05- vip
Fetelor care mai stiti engleza si vreti sa ajutati cu traducerea va rog sa scrieti aici...
Daca va apucati de tradus la cate o parte sa anuntati dinainte ca sa nu ne apucam mai multe la tradus aceiasi parte :D :D
Daca va apucati de tradus la cate o parte sa anuntati dinainte ca sa nu ne apucam mai multe la tradus aceiasi parte :D :D
dea05- vip
Sunt aici ... nu vedem filmul impreuna?
EU ma bag la traducere maine pare o zi linistita pentru mine deci pot sa traduc lejer 3-4 parti
Spuneti-mi cum vreti sa ne organizam
EU ma bag la traducere maine pare o zi linistita pentru mine deci pot sa traduc lejer 3-4 parti
Spuneti-mi cum vreti sa ne organizam
pissycutz- vip
Fetelor vizionare placuta!
clio 24- vip
Mutumim!!! Tu nu stai prin preajma?clio 24 a scris:Fetelor vizionare placuta!
pissycutz- vip
pissycutz a scris:Mutumim!!! Tu nu stai prin preajma?clio 24 a scris:Fetelor vizionare placuta!
Ba da eu sunt aici.... mai ma duc si pe port..dar nu se poate sa lipsesc..abia am asteptat seara asta ..imi aduce aminte de serile de vineri cand ne uitam la asi..si vanam traducerile pe Huni..si dupa aia comentarii...super
clio 24- vip
buna seara am venit si eu
la mine se tot blocheaza asa ca traduc dupa youtube apoi,maine pot sa traduc si eu partile din engleza ca sunt acasa toata ziua imi ziceti ce sa traduc
la mine se tot blocheaza asa ca traduc dupa youtube apoi,maine pot sa traduc si eu partile din engleza ca sunt acasa toata ziua imi ziceti ce sa traduc
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989 a scris:buna seara am venit si eu
La mine merge Ok deocamdata..sper sa nu o ia razna...
clio 24- vip
Bine ai venit Florina
Ne bucuram ca esti cu noi ... poate ne mai spui si noua cate ceva din ceea ce prinzi din episodul din seara asta
Ne bucuram ca esti cu noi ... poate ne mai spui si noua cate ceva din ceea ce prinzi din episodul din seara asta
pissycutz- vip
la mine se blocheaza merge cateva secunde apoi se blocheaza iar
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
si la mine merge in frame-uri ... dar oricum mai bine decat martea trecutaflorina1989 a scris:la mine se blocheaza merge cateva secunde apoi se blocheaza iar
pissycutz- vip
Pagina 10 din 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
Subiecte similare
» 2.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 34. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 5.ASK VE CEZA(dragoste si pedeapsa)
Pagina 10 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum