Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

+31
iulia80
demiruta
iulia
adriana sb 61
Georgescu Viorica
rodica
lucyana
mioaranita60@.com
aurora212
iulia1965
anis
vasilefevronia
vali1cluj
mihaela99
Luana
theMaria
elena50
nutzi
clio 24
emine
pissycutz
Hatice2J
vivi
Admin_dea05
octaviana1989
vyk968
tubafan
michiper68
florina1989
DENISA
dea05
35 participanți

Pagina 6 din 42 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul

In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de clio 24 Mar 05 Ian 2010, 10:42 pm

Noapte buna Dea!
Fetelor imi pare bine ca v-am vazut, ca sa zic asa.... Exclamation inima flower
Floricel multumim pentru traducere...
Din pacate ies si eu...dar va doresc o noapte cat mai buna si vise frumoase 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 155520 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 155520 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 517793 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 918686
clio 24
clio 24
vip
vip

Data de inscriere : 03/10/2009

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty Re: 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM

Mesaj Scris de nutzi Mar 05 Ian 2010, 10:43 pm

clio 24 a scris:Noapte buna Dea!
Fetelor imi pare bine ca v-am vazut, ca sa zic asa.... Exclamation inima flower
Floricel multumim pentru traducere...
Din pacate ies si eu...dar va doresc o noapte cat mai buna si vise frumoase 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 155520 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 155520 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 517793 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 918686

noapte buna ,iubita!! si noua ne pare bine ,ca ne mai intalnim din cand in cand..
nutzi
nutzi
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 05 Ian 2010, 10:48 pm

partea a 2

ai terminat facultatea?
savas:mai am putin
haide ca avem nevoie de tine
cand pleci in italia?
savas:intai ma duc la bodrum
in vacanta?
savas:in vacanta
mujde seful si yasemin sa duc la ea ca mai au de lucru
yasemin:tu chiar esti nebun?chiar ai venit la ora asta?
surpriza
mehmet:mujde ce faci aici?tu i-ai spus sa vina?
mujde:ce s-a intamplat?te-ai speriat?
mehmet:ce faci?
mirele:ce frumos este aici nu?
mireasa:cred ca nu te uiti in jur?pana la urma s-au razbunat
mirele:ce razbunare cicek?
pe tine te astepta azi onge(nu inteleg cum o cheama)
vb cu savas sora lui :credeai ca s-a schimbat ceva cat ai fost in america?mama e la fel..tu esti cel mai important pentru familie.fratele meu iubit,care studiaza,un barbat bun.nu o lasa pe sora lui sa..
savas:sora nu stiam..nu stiam ce are de gand fratele meu..mama m-a sunat mi-a spus sa vin la nunta si atat
de ce nu ai intrebat ai cui era nunta?nu am venit atatia ani de unde sa stiu?
daca stiai il opreai?ii spuneai tatei ca nu vrei sa o ia pe fata aia?ii spuneai?
cicek:crezi ca nu stiu ca m-au ales pentru ca ti-am zis nu..au iscat un adevarat razboi..foarte urat au vb
kemal:asa gandesti?
cicek:sunt sigura chiar daca ma iubesti chiar daca nu tot aici ajungeam
florina1989
florina1989
vip
vip

Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau

Sus In jos

Mesaj Scris de Hatice2J Mar 05 Ian 2010, 10:49 pm

ma retrag si eu in patut,cu siguranta ne vom mai intalni si pe straduta asta...
iyi gecelar 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 758756
Hatice2J
Hatice2J
vip
vip

Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 05 Ian 2010, 10:52 pm

multumim floricel ,esti o scumpete! sa-ti dea d-zeu sanatate ,ca ai grije si de noi..1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 1884117gh6istdoz01 flower 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 1884117gh6istdoz01
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mar 05 Ian 2010, 10:55 pm

[quote="Hatice2J"]
noapte buna haty! sa dormi linistita si sa visezi frumos!! si ai dreptate ... ASI A FOST, ESTE SI VA FI , CEL MAI FRUMOS FILM AL LOR....
inima inima cheers
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Hatice2J Mar 05 Ian 2010, 10:59 pm

[quote="nutzi"]
Hatice2J a scris:
noapte buna haty! sa dormi linistita si sa visezi frumos!! si ai dreptate ... ASI A FOST, ESTE SI VA FI , CEL MAI FRUMOS FILM AL LOR....
inima inima cheers
MuraTuba FOREVER murat&tuba :stea:
Hatice2J
Hatice2J
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 05 Ian 2010, 11:01 pm

partea a 3
savas:ce spui?
sora:sigur l-ai fi oprit nu ii pasa nimanui de mine
savas:sora te rog
mehmet:mergem in pat?
yasemin:normal ca nu
yasemin:nu te prosti
mehmet:vb serios nu mai pot nu intelegi?
yasemin:dar iubitule am mai vb despre asta
mehmet:au mai ramas cateva zile pana la nunta ce rost are sa mai asteptam?
yasemin:daca tot am asteptat atat
mehemt:nu mai astept.hai sa mergem odata
yasemin:daca ai asteptat atat mai asteapta.am mai vb despre asta
mehmet:nu imi pasa eu vreau acum
yasemin:te rog...offf...stii ca sunt sensibila cand vine vb de asta?vrei sa strici tot?ce mori daca mai astepti cateva zile?
mehmet:bine gata
savas:sora are dreptate de ce ai vrut-o pe fata asta?
nu am vrut-o eu
savas:tata ce a spus?nu s-a opus?
tatal tau a spus ca e buna fata pentru ca daca lua alta fata dupa cateva zile se desparteau
mama ai vazut-o pe cicek?
kemal:nu era cu tine?
sora:mireasa a si fugit?
o gaseste la scoala se cearta cu ea si ii spune ca poate nu a inteles e sotia lui kemal
am avut un motiv pentru care m-am casatori cu tine pentru ca te iubesc
tot ce am vrut era sa invat si pe asta mi-ati luat-o?
copilul:mama cumnata plange
sa planga
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florina1989 Mar 05 Ian 2010, 11:01 pm

ies si eu restul maine..noapte buna
florina1989
florina1989
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Hatice2J Mar 05 Ian 2010, 11:10 pm

florina1989 a scris:ies si eu restul maine..noapte buna
noapte buna,multumim...
Hatice2J
Hatice2J
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty episodul 2 -promo

Mesaj Scris de dea05 Mar 05 Ian 2010, 11:34 pm

am mai intrat un pic sa vad ce a mai tradus florina...eram tare curioasa nu puteam dormi....flori te asteptam si maine cu traducerea..sun cu ochii pe tine eye
dea05
dea05
vip
vip

Data de inscriere : 13/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Mier 06 Ian 2010, 12:01 am

Multumim Florina,tu esti salvarea noastra!Mi-a placut muzica din serial si ritmul alert al actiunii.Nu prea am priceput ce hram poarta fiecare personaj ,dar incet, incet,ma voi lamuri,cu ajutorul traducerii facute de dragalasa noastra!
elena50
elena50
vip
vip

Data de inscriere : 28/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Mier 06 Ian 2010, 12:04 am

La multi ani si sa traiasca cu numele cei ce-si sarbatoresc azi ziua onomastica:Iordan,Iordana,Dan, Dana!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty Ask ve Ceza

Mesaj Scris de theMaria Mier 06 Ian 2010, 7:19 am

Buna dimineata frumoaselor ! Vin si eu cu rugamintea sa nu va suparati pe mine daca postez traducerea Florinei pe EVE , acolo chiar nu avem fete care sa stie turca !!! Si cum eu apreciez Forumul tau Dea si maiestria celor de aici , dar eu nu le am cu video si cu pozele frumoase si mestesugirea lor intervin mai rar in discutii ! Va citesc si privesc destul de des, regasesc aici multe di "asiute" si sunt onorata ca v-am cunoscut ! Nu vreau sa para a "periute" si inchei cu multumirea in numele EVELOR . Daca nu sunteti de acord cu postarea de aici in alta parte , Dea da-mi un MP si ma opresc , fara nici o suparare ! Pupici . Va urez o zi buna ! cafea have a nice day

theMaria
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Mier 06 Ian 2010, 7:24 am

Buna dimineata fetelor!
Nu stiam pe unde o fi Florina...Iata ca am dat de ea!
Multumiri Floricel!
Bine ca mai este cineva pe langa noi, ca Edenus ne-a parasit...Oare de ce???
Ma rog, asta este!
V-a placut Nurgul???
Mie nu!
Nu pt. ca as compara-o cu Tuba, ci pur si simplu pt. ca e prea mare...Nu are fata dar nici trupul unei virgine..Au inghesuit sanii si soldurile cele generoase in rochii stramte, dar da pe afara din ele...Trebuia o fata mai mica ca varsta...Murat pare f. tanar aici...
Nurgul are frumusetea ei, dar nu arata a fecioara neprihanita nici pe departe,clar!
Va pup acum si va urez o zi frumoasa...Calda am inteles ca va fi! kiss
Luana
Luana
vip
vip

Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty Of topic

Mesaj Scris de theMaria Mier 06 Ian 2010, 7:49 am

Chiar daca nu are legatura cu subiectul discutat , permiteti-mi sa va postez un clip primit de la prietena mea Roze din Canada !!! Sper sa savurati cafeaua in acordurile lui ! Inca odata multumesc pentru tot ce faceti !
:MG&:

theMaria
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty Revin cu clipul

Mesaj Scris de theMaria Mier 06 Ian 2010, 7:55 am

https://www.youtube.com/watch?v=ji4LU0Q4xS4

theMaria
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mier 06 Ian 2010, 8:34 am

BUNA DIMINEATA FETELOR!! LA MULTI ANI PENTRU TOTI IONII SI IOANELE, SA FIE SANATOSI ,FERICITI SI IUBITI!!
VA INVIT SA BEM CAFELUTA SA AVEM UN IMPULS SPRE O ZI MINUNATA!1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 1639188dx7gof5gv81 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 1118914ejlbnc9ygd1
1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 18062731 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 2006053100171381
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de nutzi Mier 06 Ian 2010, 8:37 am

FETELOOOORRR!! UNDE ESTE DENISA...UNDE A DISPARUT, TOCMAI ACUM?1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 96435129
nutzi
nutzi
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de elena50 Mier 06 Ian 2010, 8:53 am

Buna dimineata si o zi buna!
elena50
elena50
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 06 Ian 2010, 9:05 am

cafea Buna dimi!fetelor care ma ajuta cu traducerea de pe hunili?eu traduc partea 4 acum...haideti sa le traducem cum am facut la asi, sunt pers care nu stiu engleza(nici eu nu stiu prea bine dar ma chinui sper sa fi tradus corect) :idea:
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 Empty Revin cu multumirile si astept confirmari !

Mesaj Scris de theMaria Mier 06 Ian 2010, 9:51 am

Dea , iubita nu stiu sa-ti trimit MP aici si de aceea astept OK-iul tau sa pot posta mai departe traducerile tale si ale Florinei pe EVE ! Nu vreau sa par o furacioasa ! Multumesc anticipat! flower

theMaria
membru incepator
membru incepator

Sus In jos

Mesaj Scris de dea05 Mier 06 Ian 2010, 10:17 am

theMaria a scris:Dea , iubita nu stiu sa-ti trimit MP aici si de aceea astept OK-iul tau sa pot posta mai departe traducerile tale si ale Florinei pe EVE ! Nu vreau sa par o furacioasa ! Multumesc anticipat! flower
pune-le cu conditia sa mai scrii si pe aici...decat as fi avut nevoie de ajutor la fetele care mai stiu engleza ca nu ma pot descurca singura ...daca nu ma ajuta chiar nimeni o las si eu moarta..
dea05
dea05
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 06 Ian 2010, 10:57 am

Buna dimineata fetelor kiss

Ce faceti? Cum va simtiti dupa primul episod din Ask ve Ceza. Astept traducerea in continuare (multumim Florina pentru eforturile tale 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 155520 ) pentru a-mi forma o opinie despre serial, dar ceea ce am vazut aseara ( 1.ASK VE CEZA (dragoste si pedeapsa) -serial turcesc difuzat pe ATV cu MURAT YILDIRIM - Pagina 6 2743637754 prin nenumaratele intreruperi) m-a intrigat povestea.
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de pissycutz Mier 06 Ian 2010, 10:58 am

dea05 a scris:
theMaria a scris:Dea , iubita nu stiu sa-ti trimit MP aici si de aceea astept OK-iul tau sa pot posta mai departe traducerile tale si ale Florinei pe EVE ! Nu vreau sa par o furacioasa ! Multumesc anticipat! flower
pune-le cu conditia sa mai scrii si pe aici...decat as fi avut nevoie de ajutor la fetele care mai stiu engleza ca nu ma pot descurca singura ...daca nu ma ajuta chiar nimeni o las si eu moarta..
Stiu engleza daca te pot ajuta cu ceva zi-mi sunt aici dornica sa dau o mana de ajutor kiss
pissycutz
pissycutz
vip
vip

Data de inscriere : 05/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 42 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum